Aihe

Unicon runkosängyt roskalaatua

Leenamummu

Ostettiin unicon sängyt ja kuukauden käytön jälkeen sänkyjen reunat alkoivat pitää kauheaa räminää. Valmistaja Kauhavalta ei suostu keskustelemaan asiasta, vaan pyysi kääntymään myyjäliikkeen puoleen, joka vetäytyy vastuusta, koska jouset eivät ole katkenneet.
Vein sängyt verhoomoon, joka purki päällisen pois ja selvä valmistusvirhe löytyi heti, jousipakka oli niitattu sängyn rungon vanerireunaan vain joka nejännestä jousesta ja niitit oli ammuttu aivan vanerin reunaan jolloin jouset olivat irronneet kiinnikkeistään ja hankasivat vaneriin pitäen karmeaa räminää. Todella laadutonta suomalaista työtä. No, verhoilija nitoi kaikki jouset uudelleen ja asia korjaantui.
10 vuoden takuu jousille on täyttä huijausta.

58

2806

  Vastaukset

  • Onko Permafit sarjaa? Hintaansa nähden aivan luokatonta laatua, itse olen käyttänyt sitä vajaan vuoden ja selkä on aivan rikki. Niin hieno systeemi piti olla mutta ei se vaan toimi, olisi pitänyt uskoa toisen kaupan myyjää. Myöskään työn jälki ei todellakaan vastaa hintaa, uskomatonta kuraa.

   • Myyjä ei puhunut ainakaan mistään permafitista, vaan sänkyjen piti olla suomalaista laatutyötä. Sänkyjen vienti peräkärryllä verhoojalle oli aikamoinen homma. Mieheni oli mukana kun päällisen niitit avattiin ja täysin ala-arvoinen työn laatu paljastui. Harmittaa kun tälläistä köyhää eläkeläistä yritettiin saada ostamaan uudet sängyt, onneksi ei ostettu vaan korjautettiin vain kuukauden käytössä olleet sängyt omaan piikkiin. Unico runkosänkyjen valmistaja ja jälleenmyyjä ovat täysiä huijareita. Kehtaavatkin kehua laadukasta suomalaista työtä, todellisuudessa pelkkää peetä. Jos jouset olisi kiinnitetty kunnolla runkoon, niin ei työntekijältä varmaan olisi kulunut siihen aikaa kahta minuuttia kauempaa kun hakasethan ammutaan naulauskoneella kiinni. Ilmeisesti tehtaan johto teettää tahallisesti sutta ja sekundaa saadakseen myytyä enempi sänkyjä. Kansantaloudellisesti hommassa ei ole mitään järkeä, eikä ainakaan meillä ole varaa ostaa kuukausittain uusia sänkyjä.


   • Mekin ostettiin Unicon sängyt, myyjänä oli asikkalalainen huonekaluliike, ja täyttä paskaa myivät, sängyt ritisee ja ratisee, jouset kait irti reunoista, eikä takuu koske kuin katkenneita jousia. Hemmeti miten laadutonta kuraa myyvät.


   • Meilläkin on Unicon sängyt (merkkiä en muista). Olemme erittäin tyytyväisiä hankintaan. Myyjäliike osasi asiansa ja homma toimi hyvin loppuun asti.
    Varmaankin sänkyjä löytyy monenhintaisia.
    Mitään huonoa sanottavaa ei ole ollut. Päinvastoin edelliset kalliit sängyt olivat paljon kalliimpia ja huonompia. Ei tuhansien sängyt ole tae laadusta tai hyvästä sängystä.
    Suosittelen kotimaista...


   • Ostettiin Sotkasta Unicon Viscolux sänky. Ihan järkyttävä. Ikävä on iso Ikean 10 vuotta vanhaa sänkyä kohtaan. Unicon mukaan sängyn virheet johtuu ilman väärästä lämpötilasta (sängylle liian lämmin on +22) sekä materiaalien virhemarginaalista. Sen vuoksi sänky on erittäin pehmeä vaikka ostimme kovan. Tämä on kuulemma luonnollista käytöstä, vaikkakin myönsivät sängyn pehmeyden. Tehtaalta sanovat, että Sotka hoitaa reklamaatiota, eikä kukaan sieltä hoida. Sotkalta kertoivat heti alkuun, että heidän patjanvaihtoturvaa käytetään väärin, mikäli asiakas haluaa vaihdon siitä syystä, että ei ole tyytyväinen tuotteeseen. Vaihtoturvalla meille tarjottiin mahdollisuutta vaihtaa tuote erilaiseen merkittävästi halvempaan tuotteeseen ja myymälä pidättäisi erotuksen joka olisi noin 900€-500€. Kotimainen reilukerho.


   • En tunne tuota ”vaihtoturvaa” mutta kai siinä joku kirjallinen selostus tuli mukana mitä se sisältää? Lue tarkkaan. Olethan reklamoinut kirjallisesti? Jos ei muu auta kerro vieväsi kuluttaja-asiamiehelle ja julkaisevasi asia Facebookissa jne somessa. Ja 22 astetta on kyllä ihan normaali huonelämpötila, jos se olisi 25 + voisi sanoa olevan normaalua korkeampi ja lämpömuovautuva muovi on tietty pehmeämpää vrt 20-22astetta


  • Sama juttu - tyytyväisiä unicon sänkyihin
   Tyytyväisiä ollaan oltu unicon kotimaisiin sänkyihin. Tutkin asiaa ennen ostopäätöstä ja jouset ym ovat samoja mitä käytetään monta kertaa kalliimmissa tuotteissa. Unicon patjoja myydään myös oikeastaan jokaisessa ketjussa suomessa. Kai ammattiostajat tietävät laadun ja eivät ottaisi paskaa liikkeisiinsä myyntii.
   Kiersin useita liikkeitä ja vertailin sänkyjä. Parhaat löydettiin hintalaatusuhteiltaan.

   • Täällä myös tyytymätön asakas.Ostin sängyn noin vuosi sitten ja nyt sijauspatja höytii ja siitä irtoaa pinnasta pitkiä rihmoja ja nukkaa.Tein valituksen niin vastaus on nukkaantumiseen vaikuttaa pintamateriaalit.no minullaei mitään ylimääräistä ole sängyssä runkopatja jonka päällä sijauspatja ja sitten patjan suojus ja lakana.En siis ymmärrä mikä materiaali aiheuttaa vian.


  • Meillä Permafit300 joustinsängyt. Ostettiin Maskun liikkeestä jokunen vuosi sitten. Ei valittamista! Hyvin on nukuttanut ja laatu ollut hyvää. Valmistaja oli kotimainen ja laatu vastannut hintaa ja myyjien lupauksia.

  • Haluttiin ostaa kotimaiset sängyt ja myyjä suositteli Unicon valmistamia sänkyjä. Valmistetaan jossain Etelä-Pohjanmaalla. Toimitusaika oli kuten sovittiin ja laatuun olemme olleet tyytyväisiä - ei valittamista ja suosittelemme!!
   Ostakaa kaikki muutenkin kotimaisia tuotteita, Suomi nousuun!!!!!

   • Unicon runkopatjat on täyttä roskaa, reunoistaan irtoavat jouset ja rämisevät niin perkeleesti, joka näitä kehuu puhuu peetä, valmistaja ei suostu puhumaan mitään, kehottaa olemaan yhteydessä ostopaikkaan, joka ei myönnä virhettä kun jouset eivät ole poikki! Ikinä en enää osta mitään vääksyläiseltä huonekalukauppiaalta.


  • Miksi ostaa joustinpatjaa?Itsellä Unicon valmistamat runkopatjat joissa ei ole jousen jousta.Patja on viscoelastista vaahtomuovia,ja on jämäkkä.Eikä ainakaan tise ja pauku yksikään jousi.Maksaa kyllä enemmän kuin perinteinen runkopatja,mutta köyhän ei kannata halvsn kanssa pelata.

  • Onko kenelläkään kokemusta hieronta ominaisuudella olevasta moottorisängystä ? Onko toiminut moitteettomasti?

   • On kokemusta. Se ns.hieronta on yhtä tyhjän kanssa, saat saman tunteen halvemmalla kun laitat hieromasauvan päälle ja petauspatjan alle.


   • Vibra kirjoitti:

    On kokemusta. Se ns.hieronta on yhtä tyhjän kanssa, saat saman tunteen halvemmalla kun laitat hieromasauvan päälle ja petauspatjan alle.

    Ei nyt sotketa niitä sinun sauvojas tähän, en edes tykkää sellaisista leluista. Pyydän asiallisia vastauksia, mikäli jollakin on tai on ollut edellä hieronnalla oleva sänky. Kiitos :D


  • Kyllä se on täyttä huijausta kun myydään näitä Suomessa ja Virossa tehtyjä sänkyjä muka laadukkaina ja annetaan vielä jopa takuu!
   Me ostettiin Ruotsissa valmistettu sänky jossa 25 vuden takuu jousille ja rungolle ja se kyllä on todella laadukas. Kaveri joka on verhoilija avasi sen ihan mielenkiinnosta ja kyllä oli työn laatu huippua. Kehui ettei ole läheskään näin hyvää nähnyt vaikka paljon on sänkyjä availlu.
   Ja mikä tärkeintä siinä saa hyvät unet :)

  • Ostettiin juuri Varriolta unicon valmistama memoryrunkopatja olemassaolevaan runkoon. Patja tilattiin erikoismittaisena 140 x 200. Reilin 1,5 kk:n kuluttua odottelun jälkeen patja tulee. Yllätys yllätys, ei mahdu kehikkoon koska runko onkin 141 x 200cm. Varrio vetäytyy vastuusta sanomalla että runkoopatjoen koko voi heittää 1.5 cm suuntaansa. Eivät vaan sanoneet tätä silloin kun patjaa tilattiin vaikka nimenomaan mainitsin että patjaan ei tarvi jalkoja mukaan koska se "pudotetaan" olevaan runkoon. Muualta ostetut runkopatjat on aina mahtuneet kehykseen. En osta toiste Varriolta enkä unicon patjoja...

  • Miksi ostitte runkopatjan? Olisitte ostaneet patjan, paljon halvempi vaihtoehto sängynrunkoon. Ja mahtuukin paremmin.

  • Nukkunut Unicon sängyissä vuosikausia eikä mitään moittimista.

  • Valtaosa Unicon sänkyjen osista ja patjoista tehdään ilman todellista ammattitaitoa(vuokratyöläiset) halvoista materiaaleista. Esimerkiksi vaneri, jota käytetään sängyissä, oli todella pehmeää ja hajosi erittäin helposti. Paljon tuli asiakaspalautuksia natinan ja rikkinäisten sänkyjen takia. Silti sänkyjen myyntihinta oli verrattain korkea.

  • Täyttä roskaa laadultaan ja muka kotimaisia jep jep

  • Vuokratyölääset ja mamut tekee hyviä sängyt

  • Mallit kopioidaan muilta tulee halvemmaksi ku suunnitella itse

  • Terveterve!

   Alkuun ilmoitan olevani myyjä liikkeessä joka jälleenmyy unicoa. Nämä suolalla kyllästetyt huhupuheet tässä keskustelulangassa pistävät vanhan myyjän nauramaan, joten kerronpa tänne nyt faktat kyseisistä sängyistä, ja sängyistä yleensä.

   1) Sänkyä tehdään suomessa, ei virossa, ei liettuassa, pelkästään suomessa.
   2) Sänky on laadukas, runkoratkaisussa käytetään suomalaista massiivipuuta, ja verrattuna niihin kalleimpiin "premium" sänkyihin löydämme hyvin paljon yhtäläisyyksiä rungon osalta, niin svane kuin tempur käyttää rungoissaan samoja ratkaisuja. Ja teille jotka valittavat vanerista, sanon, että jos halutaan puhtaasta kakkosnelosesta tehtyä sänkyä joka painaa tonnin ja kestää ydiniskut (käytännöllistä eikö), kääntykää hästenssiin tai jenseniin, varautukaa raottamaan kukkaroanne useilla tuhansilla euroilla.
   3) Vuokratyövoima? Usean tehdasvisiittini aikana tuonne unicon kauhavan tehtaalle olen tutustunut ihmisiin, jotka tekevät suomalaisella taidolla ja työllä kyseisiä sänkyjä, pitkäikäisin työntekijä siellä lähentelee eläkeikää ja lähes koko työuran hän on tehnyt sänkyjä vuosien kokemuksella. Se joka tätä taitotasoa vähättelee, menköön itse kauhavalle tehdasvisiitille seuraamaan kuinka sänky valmistetaan taidolla. Envoi syyttää teitä narisijoita koska te ette itse ole nähneet tuotantolinjaa, mutta en myöskään voi hyvillä mielin hyväksyä että suomalaista rehellistä ja laadukasta käsityötä näin mollataan. Ei ole heidän vika jos olette ostaneet teille epäsopivan sängyn.
   4) Muokattavuus. Joustinpatjoja löytyy erikovuisia, eri ratkaisuihin. Tällätavalla painoa katsomatta saadaan ergonomisesti oikea kovuus aina valittua.
   5) Hinta-laatusuhde. Permafit p300 loungen omistajana voin kirkkain silmin suositella sänkyä jokaikiselle, joka haluaa laadukkaan sängyn järkevään hintaan. Itse normaalina työssäkäyvänä suomalaisena koe tarvetta hankkia monen kymmenentuhannen euron sänkyä vain siksi että siinä olisi hevosenjouhta, menninkäisenkyyneliä taikka muuta mukavaa myyntipuhehöpönlöpöä, joka eroaisi nykyisen sänkyni ominaisuuksista vain murto-osan. Parin tuhannen euron unicon sänky vastaisi nimeltämainitsemattomassa uninurkassa viiden tuhannen euron sänkysettiä, joten unicon sängyt luokitellaan keskitasoa paljon laadukkaammaksi sängyksi. Myyjänä olen päässyt käsiini myös hintatietoihin ja voin sanoa että mistään halpasängyistä tahi keskitason sängyistä eiole kyse, suututtaa kun tässä joudun ylipäätänsä puolustamaan laadukasta sänkyvalmistajaa.
   6) mieltymykset. Suomalaiseen tapaan mieltymys kovaan patjaan on ristiriidassa ergonomisuuden kannalta. Jonkun selkä kaipaa geelipäällysteisen pehmeän joustinpatjan, mutta halutaan silti se kovin lankunpätkäpatja mikä myymälästä löytyy.
   7) kaikki sängyt eivät sovi kaikille, kuunnelkaa omaa kehoanne testatessanne sänkyä, mutta antakaa myyjien myös auttaa.

   Ymmärrän että valmistusvirheet ja myyjäliikkeiden sekä tehtaiden byrokratia voivat joissain tilanteissa aiheuttaa harmia, ja näissä on tosissaan joillain liikkeillä paljon parantamisen varaa, mutta muistakaa myös että kun on kyse sarjatuotannosta, ei ikävimmiltäkään tapauksilta voida välttyä minkään sänkyvalmistajan kohdalla, ihmisiä tässä kaikki ollaan. Tämän ennaltaehkäisy asiakkaan kannalta katsottuna on simppelisti taustatyö tuotteesta ja oman tuntemuksen seuraaminen sänkyä ostettaessa, ettei pääse käymään sitä että on ostettu itselle epäsopiva sänky.

   Te jotka mahdollisesti olette ottaneet tarjouksen kyseisestä sängystä vastaan ja tämän keskustelulangan perusteella nyt vakavasti harkitsette uudelleen ostoa, suosittelen lukemaan myös kokemukset svanesta, jensenistä, tempurista, hästensistä, delux dreamsista, aivan mistä tahansa sänkyvalmistajasta joka päähän tulee. Yksinkertaista, kirjoitatte vain sänkymerkin nimen ja lisäätte sanan kokemuksia perään niin sieltä avautuu moniamonia keskusteluja lisää tätä samaa jaarittelua, ei väliä miten laadukas sänkyvalmistaja kyseessä. Pointtini tällä on se että oli sänky kuinka laadukas tahansa, jollain löytyy aina jotain sanottavaa täällä netissä, kun taas he jotka ovat tyytyväisiä ostokseensa, nukkuvat rauhassa yönsä sen enempää asiaa kommentoimatta. Älkää tehkö ostopäätöksiä muiden perusteella, valitkaa teille sopiva sänky mikä tuntuu teistä hyvältä, kuunnelkaa myyjää koska myyjä haluaa auttaa teitä löytämän juuri sen sängyn.

   Pahoittelen hieman agressiivista sävyä kirjoittamassani tekstissä, päämääräni tällä tekstillä on kuitenkin listata kylmät faktat liittyen kyseisiin sänkyihin. Myyjänä katselmukseni on sanomattakin puolueellinen. Ylläoleva teksti on ote pelkästään minun mielipiteistäni ja kokemuksistani, viisas poimikoon tiedonmuruset tästä, välinpitämätön sivuuttakoon koko tekstin.

   • myyjä myös täällä. Unicon laatu aivan kuraa.!!


   • Anonyymi kirjoitti:

    myyjä myös täällä. Unicon laatu aivan kuraa.!!

    Haluaisitko perustella väitteesi?
    t. myyntineuvottelija


   • Kankaiden laatu pääsääntöisesti huono, toki löytyy hintaluokkia joista voi valita ns. parempaa, kalliimpaa. Käytetyn puutavaran laatu myös huonoa, isoja oksia jne. Aitoa venäläistä sisäkäyttö koivuvaneria.
    Niitit ammuttu ihan miten sattuu. Välillä järjetön määrä välillä liian vähän tai väärissä paikoissa.
    T. Proviisiopalkka


   • Juu osa ompelusta soomessa pääosa virossa


  • Juuri kannettiin Unico runkopatjasänky makuuhuoneeseen. Toivottavasti oli hyvä ostos , vaikuttaa ainakin ihan laadukkaalta.

  • Ei vuokratyössä mitää hämärää ole, se on nykyaikainen tapa siirtää henkilöriski toiselle yritykselle.

  • Hyviä ja halapoja on

  • Tältäkin valmistajalta löytyy malleja moneen makuun ja hintaluokkaan. Jos myyntiketju haluaa myydä halpaa niin tehtaan on pakko tehdä tuote siihen hintaan. Aivan selvää että silloin tehdas joutuu käyttämään halvempia materiaaleja ja joutuu virtaviivaistaa tuotantoa. Tämä pätee varmasti kaikenlaisissa tuotteissa, ei pelkästään sängyissä. Joku vastuu siis myös myyntiketjuilla, jotka varmaan sanoo että kuluttajat ei osta jos ei saa halvalla ja näin ollaan jo kuluttajissa itsessään. Kestävän kehityksen kannalta parasta välttää kaikkein halvimpia, mutta tässäkin jokainen toimii kuin oma kukkaro ja omatunto sallii

  • Onko siinä avainlippu? Miten voi olla? Rehellistä käsityötä. Ompelutyön voi ulkoistaa etelänaapuriin Viroon silti kotimainen ja avainlippu roikkuu näissä

  • Made in estoooonia

  • Avainlipun saa yritys omalla ilmoituksella kun tuotteen omakustannushinnasta vähintään 50% on kotimaasta.
   Ei avainlippu ilmainen ole, mutta hinta on pieni siitä saatavaan hyötyyn - varsinkin kun oman työn osuutta on yritysten helppo liioitella, kuten tässäkin ”komiassa” kotimaisessa.

  • Olen käynyt Unicon tehtaalla Kauhavalla, ja nähnyt rouvien ompelevan kankaita. Olen nähnyt täyteen pakatut käytävät täynnä kankaita. Olen myös nähnyt, miten ominaisuudet ja rakenteet muuttuvat siinä kun puhutaan halvasta ja kalliista mallista. Tehdaskierroksen jälkeen minulle oli selvää, että halpaa sänkyä en osta. Unico tekee mitä kansa ostaa ja jälleenmyyjät ( kaikki myy omilla brändeillään Unicon sänkyjä) vaatii/tilaa. Se ei tarkoita sitä, että Unico on huono. Se tarkoittaa, että tekevät tarpeeseen myös budjettisänkyjä jotka ovat heidänkin mielestään huonoja.

   Eipä se kotimaisuus koskaan tarkoita että jokainen osa ruuvista lähtien on suomalaista. Mutta sänkyjä täällä tehdään niin että pauke kuuluu!

  • Tehdään tehdään. Vuokratyövoimalla, ei siinä mitään. Ompelusta joku osa toki kotona ISO osa mailla vierahilla. Ei siinä mitään se on siellä halvempaa, se on halpa mikä kannattaa

   • Joojoo hyviä on kun balttiassa tehdään avainlipun sänkyjä nämä


  • Minä olen aloittanut tämän keskustelun ja totean , että kun Unicon sängyt purettiin ja niitattiin uudelleen paikallisessa verhoomossa niin siihen loppui räminät ja paukkeet. Sängyt oli niitattu aivan ala-arvoisesti sieltä täältä. Suomalaisen työn laatu täyttä paskaa ja myyjäliike Vääksyn Huonekalukellari täys huijari. Jos yhden sängyn valmistukseen olisi käytetty vain muutama minuutti enempi aikaa niin eipä olisi tarvinnut purkaa ja verhoilla sänkyjä uudelleen.

   • Oliko minkä hintainen ja kokoinen sänky? Sikäli kun laatu ja hinta kulkevat osittain käsikädessä. Kalliimmissa oletettavasti paremmat laatukontrollit. Nimim. juuri tänään ostin Unicon sängyn, 1000e ja 160cm leveä, pussijousitus 5 vyöhykkeellä


  • Surullista luettavaa, kotimaista laatua. Harmi ettei kuluttajat ole valmiita maksamaan kotimaisesta enempää niin valmistaja voisi tehdä kunnolla. Paikalliselta kalustekauppiaaltakin lyhytnäköistä ajattelua jos ei palvele asiakastaa loppuun.

  • Pohojammaan kalustekki on virolaane niinku tämä unico

  • Älkää jauhako paskaa juntit. Helvetin hyvää laatua Tekee. Sen kertoo jo sekin et tavara käy kaupaksi. Työllistää yli sata henkeä. Markkinajohtaja Suomessa. Itkupillit ovat kilpaijoiden pellejä jotka kadehtii ja tekee trolleja kilpaa. Jatkakaa itkemistä.

   • Aika juntti ja trollipelle oot ite. Paskan avainlippu kaikille sekin annetaan siis niille jotka sen ostaa suomalaisentyönliitosta


  • Sängyt käy kaupaksi kun halvalla tehdään. Kankaan ompelulla isoin vaikutus. Pisimpään kestävä vaihetyön osa joka On pääosin ulkoistettu etelänaapuriin. Näinkin saa avainlipun

  • Näissä kyllä puutavara on järkyttävän ohutta ja huonolaatuista, ei taida olla kotimaista. Ja niitä nauloja tai niittejä ei osata kiinnittää kunnolla. Jos tekee eikö voi tehdä kunnolla?

  • Nonni! Ostettiin Pegasukset, saas nähdä tuleeko uni! Ensivaikutelmana ei niin hyvää työnlaatua kuin hinta olisi antanut odottaa. Kangas liukasta / halpaa. Ja ne niitit miten sattuu meilläkin, no onneksi nämä ei näy päälle.

  • Täällä yksi joka on ostanut juuri Unicon Sinfonia sängyn. Sänky on ollut käytössä nyt viikon ja nukuttuja tunteja sängyssä ei montaakaan. Sängyn patjat eivät muokkaudu oman kehonpainooni ollenkaan. Olo nukkuessa on kuin nukkuisi huonolla 5 cm patjalla lattialla. Ensimmäinen tunti sängyssä on ok, sen jälkeen alkaa armoton alaselän ja hartian särky. Jokaisella kerralla kun kylkeä kääntää tapahtuu herääminen. Aamulla väsyneempi olo kuin ikinä.

   Testasimme useita sänkyjä ennenkuin päädyimme kyseiseen malliin, joka testaustilanteessa oli hyvä. En tiedä voiko patjan materiaalille olla allerginen mutta itselleni sänky aiheuttaa hermokivun tapaista jomotusta joka ei helpota vaan pahenee yö yöltä. Toivon todella että kyseistä sänkyä harkitseva testaa sänkyä pitkään ennenkuin tekee päätöksen, ja testaa muotoutuuko sänky tehdessä käännöksiä. Ilmeisesti meidän makuuhuoneen lämpötila on liian alhainen, en ikinä pystyisi nukkumaan 21 asteisessa huoneessa, tässä lämpötilassa sänky alkaisi toimimaan normaalisti. Tätä ei myyntitilanteessa vahingossakaan mainittu. Sänky ei mitenkään tue vartaloa, oma aikaisempi 13 vuotta vanha Svanen sänky oli paljon parempi kuin tämä. Patja tuntuu siltä kuin siellä olisi lautoja jotka eivät anna periksi lantion ja olkapään kohdalla, aivan järkyttävä sänky. Rahat tässä tapauksessa mennyt täysin hukkaan. Teen reissutyötä ja oppinut nukkumaan hyvin erilaisissa sängyissä ja vastaavaa kokemusta en ole vielä ikinä kokenut.

   • Terveterve!
    Lukemani perusteella tuo taitaa olla memory-sänky, viskomateriaali nimittäin kovenee tai pehmenee lämpötilan mukaan. Tässä tapauksessa kannattaa olla myyjäliikkeeseen hyvissä ajoin yhteydessä ja tosiaan jos myyjältä jäänyt tuo lämpötilakäyttäytyminen kertomatta niin se on peruste sängyn vaihdolle tai kaupan perumiselle kuluttajasuojalain mukaan (vilkaise kuluttajansuojalaki 12 § (5.1.1994/16) Sängylle kannattaa antaa aikaa pari viikkoa, jos keho tähän lähtisi tottumaan (kehon ''kulttuurishokki'' sängynvaihtoon) mutta jos huoneen lämpötila on normaalia alhaisempi, tulee patja olemaan normaalia jäykempi, juuri tämän takia nämä svanen geelisängyt ovatkin erinomaisia, toimivat samallatapaa oli lämmin tai kylmä. Jos sänky ei lähde palvelemaan, kannattaa myyjäliikkeen kanssa aloittaa mahdolliset neuvottelut mieluummin tavaran vaihtamisesta kuin peruutuksesta (suhtautuvat negatiivisemmin peruutuksiin).

    Kerro ihmeessä tänne miten tarina päättyy kun selvyyttä saa.

    T. Erään ketjun myyjä


   • Anonyymi kirjoitti:

    Terveterve!
    Lukemani perusteella tuo taitaa olla memory-sänky, viskomateriaali nimittäin kovenee tai pehmenee lämpötilan mukaan. Tässä tapauksessa kannattaa olla myyjäliikkeeseen hyvissä ajoin yhteydessä ja tosiaan jos myyjältä jäänyt tuo lämpötilakäyttäytyminen kertomatta niin se on peruste sängyn vaihdolle tai kaupan perumiselle kuluttajasuojalain mukaan (vilkaise kuluttajansuojalaki 12 § (5.1.1994/16) Sängylle kannattaa antaa aikaa pari viikkoa, jos keho tähän lähtisi tottumaan (kehon ''kulttuurishokki'' sängynvaihtoon) mutta jos huoneen lämpötila on normaalia alhaisempi, tulee patja olemaan normaalia jäykempi, juuri tämän takia nämä svanen geelisängyt ovatkin erinomaisia, toimivat samallatapaa oli lämmin tai kylmä. Jos sänky ei lähde palvelemaan, kannattaa myyjäliikkeen kanssa aloittaa mahdolliset neuvottelut mieluummin tavaran vaihtamisesta kuin peruutuksesta (suhtautuvat negatiivisemmin peruutuksiin).

    Kerro ihmeessä tänne miten tarina päättyy kun selvyyttä saa.

    T. Erään ketjun myyjä

    Ihan selvä homma. Myyntitilanteessa myyjän on kerrottava kaikki tuoteominaisuudet


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ihan selvä homma. Myyntitilanteessa myyjän on kerrottava kaikki tuoteominaisuudet

    Ostajan pitää tietää mitä ostaa. Haluaako maksaa ylimääräistä ns kotimaisuudesta


  • Halpa halvempi halviten tehty on unico. Ompelimo virossa kun se on siellä niiiin halpaa ja kuiteskin voi laittaa avainlipun,

  • Mirage by Unico. Epätoivoinen yritys brändätä tusinasängyt premiumtasolle.
   Saumat mutkalla ja verhoiltu vinoon

  • Kerran ostin Unico sängyn. Aivan pas.aa koko rahalla. Ei ollut halvin.
   Luulin ostavani, no kotimaisen, ei huippulaatuista, mutta kunnollista laatua olevan sängyn. Selkä kipeä koko ajan.
   Ja kuinka noin huonosti tuo päällistys on voitukaan tehdä

  • Me ostimme vajaa vuosi sitten muotoutuvat Unicon sijauspatjat. Nyt on kankaaseen tullut niin isoja "nyppyjä", että tuntuu ikäviltä lakanankin läpi. Kysyttiin myyjältä asiasta, joka lähetti kysymyksen tehtaalle. Tehtaalta vastattiin, että on ihan normaalia. Kun kaksi kangasta osuu yhteen niin "nyppyyntymistä" tapahtuu. Eli minun mielestäni huono laatu, koska ei aikaisempiin petareihin tälläsiä ole tullut. Tästä lähtien valitsen jonkun muun merkkiset patjat ja kehoitan muitakin tekemään saman. Tai voi ostaa tietenkin nyppyleikkurin samaan aikaan patjojen kanssa,
   niinkuin tehdas ohjeisti.

  • Nyppyyntyyhän se kaikkein halvin kangas se on fakta.
   Nypyt voi poistaa nyppyleikkurilla, niitä minikokoisia ei kannata ostaa.
   Mutta valitettavasti ne nypyt tulee takaisin, ja taas on leikkurille käyttöä.
   Väittävät että tuo nyppyyntyminen vähenee ajan myötä mutta kukaan ei osaa sanoa tarkoittaako se vuotta, kahta vai kymmentä.

  • Nythän näitten ompelua siirtyy Suomeen ja Kankaanpäähän, niin voi kait sitte sanoa kotimaiseksi.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   413
   22181
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   380
   14561
  3. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   14502
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   10417
  5. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   5842