Huijarit liikeillä

Polliisii

7

176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oikeusvoitti

      Poliisi ja verottaja siinä kaatoivat useita yhtiöitä, tekivät työttömiä ja aiheuttivat veronmaksajille miljoonien kulut. Syyttömiä pidettin vankilassa ja virkamiesfasistit nostivat palkkaa ajojahdista kirjoittaessaan vääristeltyjä ja valheellisia dokumentteja satoja sivuja.
      Oikeus sitten voitti, YLE:stä huolimatta ja alkaa korvausten ja kunnianloukkausten hinnan määrittely. Oikeasti ei riitä 10 miljoonaa mihinkään mutta voiko virkamies joutua Suomessa rikoksistaan vastuuseen ja korvauksia maksamaan?

    • konkelonmäeltä

      Näitä konkelopuljaajia tulee lisää, sen saat nähdä. Kekkulia ja kierosilmää, veronkiertoa ja ohilaskutusta. Se se on tätä päivää.

      • Oikeusvoitti

        Sitähän se on viranomaisten toiminta ollut Venäjän vallan ajoista saakka. Nyt vaan korruptio on niin syvällä, että viranomaisten rikollinen toimnta ei juuri hämmästystä aiheuta. Laiton liikenne taitaa jotenkin olla viranomaisen suosiossa, miten lienee valtion omienkaan kuljetusyhtiöiden reitit ja taksat jos sinne kommandopoliisit rynnäköisivöt?


      • joelahonen

        Mikäs firma tää on? KA kuljetus?


      • linnunpapana

        Legendaarinen KKA-kuljetus tietysti. Aloittaa jatkossa uudestaan puhtain paperien nimellä KKA-FENIX ,kellokoski. Vapiskaa kaikki Stadin pulut Fenix-lintu rulettaa.


      • Lervontuttu

        Onko se KA-lervon uus virma häh? Persnettoo urakalla ja kiilana pintakeikkaa vai.


    • Hitsipilliromantiikkaa

      Nimenomaan firman motto on Persnettoo urakalla By KA-Lervo oy. KKA tyyliin kuljettajat pukeutuvat mustiin lakerikenkiin ja 1970 mallisiin oransseihin verkkareihin.Otsaa koristaa se"kuuluisa"Hankkijan oranssi-lippis tai vaihtoehtoisesti keltainen Kemppin tosihitsaajan malli. Luokkahitsarin palkintomalli. Onhan se selvää,että lervon hommissa käämit todella hitsaa ja lujaa.Vuokrafirman miehien otsalla keikkuu sitten ESABin lippis sellainen vähän alempiarvoisen käämien polttajan perusmallilippis.Näin on selkeää kun porukalla kokoonnutaan ABC kuppilaan kuka istuu ja kenenkin pöydässä.Kaikille on selvää kuka se palkan maksaa. Se on lervo joka pitää aina oli sitten päivä tai yö isoisältään perittyjä John Lennon tyyppisiä pyöreitä hitsauslaseja.Ei niistä juuri lävitse enää näe,mutta ei sillä ole merkitystä sillä sellaista veivaria ei Suomenmaasta löydy joka uskaltaisi huijata tuota maanmainiota kuljetusyrittäjää joka polttaa varkaalta sormet irti yksitellen hitsipillillä vaikka silmät kiinni. Se on sitä ammattitaitoa ja logistiikkaa se.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2743
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2330
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1847
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1715
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe