George Adamski puhui totta:

rehabiliteeraaja

Visa Kalivan haastattelu paranormaaliblogissa:

Mitä mieltä olet George Adamiskista ja Billy Meieristä?
Molemmat ovat olleet aitoja kontakteja. Adamskin kohdalla tämän ulottuvuuksien tajuamattomuuden vuoksi hän jätti kertomatta, että monet kokemukset tapahtuivat eetteritasolla. Tämän hän on eräässä kirjeessä sisarelleen myöntänytkin.

14

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • humpuukimaakari

      Juu vähintään yhtä totta kuin tämä Kalivakin. Mistä noita sikiää ja varsinkin niitä jotka tuohon roskaan uskovat?

    • DA-fani

      Mukamas rationaalisen henkilön on tietysti vaikea käsittää muuta kuin omaa totuuttaan. Entä jos totuus onkin tuolla jossain, me Taina ja Tauno Tavalliset emme vain ymmärrä. Tässä yksi kontaktikertomus:

      Näyttelijä Shirley MacLaine tunnetaan myös kirjailijana ja henkilönä, joka on kiinnostunut henkisyydestä ja maaailmankaikkeuden tutuista ja oudoista ilmiöistä. Hän esiintyi myös Downton Abbey-sarjassa (muistattehan Granthamin Jaarlin amerikkalaisen anopin). Muut näyttelijät kertoivat hänen räiskyvästä persoonastaan, jo ensimmäisenä iltana keskustelu kääntyi ufoihin ja maailmankaikkeuden salaisuuksiin.

      Kirjassaan ’Hopealanka’ hän kertoo mm. matkastaan ystävänsä Davidin kanssa Perun Andeille, syrjäiseen vuoristokylään, missä JOKAIKINEN asukas on nähnyt ufoja. Myös David. Mutta sillä kertaa ei onnistuttu niitä näkemään. Sitten David kertoi tytöstä, johon hän siellä rakastui.

      Davidin oli todella vaikea kertoa tytöstä, Mayanista. David kehotti Shirleyä kyselemään, hän kyllä vastaisi. Kaunis ulkonäkö näytti viittaavan idän kansoihin, mutta outoa oli tytön liikkuminen, niikuin hän olisi liukunut hiukan maanpinnan yläpuolella. Mayan kehotti Davidia kertomaan muistiin mitä hän sanoi, koska hän sanoi sen olevan tulevaisuudessa hyvin tärkeätä tietoa.

      - Kysyin häneltä mitä hän oli tekemässä täällä ylhäällä. Hän sanoi olevansa väkensä kanssa tekemässä joitakin geologisia tutkimuksia vuorilla. Kysele lisää, sanoi David.
      - Mayan, se on eksoottinen nimi. mistä hän oli? Oliko hän Polynesiasta?
      - Ei, kauempaa.
      - Kauempaa idästäkö? Oliko hän Japanista tai Kiinasta?
      - Ei, vaan ylempää.
      - Ylempää ja kauempaa (Shirley alkoi tuntea itsensä vaudevillen koomikoksi).
      - David, mitä on tekeillä? Mistä sinä puhut, kerro minulle! Tämä on typerä leikki. Mistä hän oli, kun sitä on niin vaikea sanoa. Toiselta planeetaltako?
      - Sinä keksit! Sinä arvasit sen! Olet oikeassa.

      Vasta seuraavana päivänä asiasta puhuttiin lisää.
      - Kertoiko Mayan mistä hän oli?
      - Tietysti. Seulasista.
      - Jaa. Epäilitkö sinä koskaan hänen väitettään, että hän tuli avaruudesta?
      - Lasketko leikkiä? Tietenkään en uskonut häntä. Itse asiassa olin avoimen vihamielinen. Sitten eräänä aamuna hän neuvoi minua menemään kukkuloitten juurelle ja katsomaan tiettyä huippua… Katsoin taivaalle ja juuri sen huipun yli tuli yksi niistä lentävistä kiekoista, joista olin kuullut maalaisten kertovan.

      Mayan kertoi Davidille hienoa filosofiaa, jota tähän ei nyt kannata kopsata, mutta se on ehdottoman kaunista luettavaa.

    • Billy Meierin kohdalla ehdottoman aitoja olivat ainakin kakkuvuoat ja siimalangat.

    • DA-fani

      Entä tämä juttu, herättääkö ajatuksia?

      Yksi verraton kontaktikertomus on ’Artur Berlet: Avaruuslaivalla planeetalta planeetalle’. En olisi uskonut, että kirjaa myydään edelleen esim Huuto.netissä, Torissa ja Antikvaarissa.

      Olen lukenut kirjan, mutta kopsaan nyt takakannesta: ”Tässä brasialialaisen Artur Berlet’n kirjassa esitetään mannertenvälisille UFO-tutkijapiireille ja avaruusmatkoista kiinnostuneille kertomus, joka kuvaa yksityiskohtaisesti vieraita ohjaajia, heidän tutkimustarkoituksiaan, avaruuslaivaa, avaruus- ja maapallomatkoja, laskeutumisia, vieraalla planeetalla asuvaa rotua, kaupungin rakennuksia, niiden valmistusta, elinkeinoja, kulttuuri- ja sosiaaliolosuhteita, uskontoa, etiikkaa ja tieteitä, avaruuskokemuksia, tekniikkaa ja maanviljelyä kuten myös urheilutoimintaa”.

      Artur poimittiin alukseen toukokuussa 1958. Hän näki kummallisen valon, lähestyi varovasti sitä ja näki pyöreän esineen, läpimitaltaan n 30 metriä. Uteliaisuus voitti pelon, hän meni lähemmäksi ja huomasi useita hahmoja. Sitten voimakas valonsäde osui häneen ja hän menetti tajuntansa.

      Artur kuvaa hyvin tarkasti näkemäänsä sekä aluksessa että myöhemmin vieraalla planeetalla, ja ei voi kuin ällistyä yksityiskohdista. Kävi ilmi, että ihmisen ottaminen mukaan oli ollut aluksen komentajan päähänpisto, se oli ehdottomasti kiellettyä ja hän sai rangaistuksen, menetti aluksen päällikkyyden. Hauska yksityiskohta: Berlet yritti saada yhteyden muihin puhumalla portugalia, espanjaa ja italiaa, kukaan ei ymmärtänyt. Sitten hän kokeili saksaa, hänen äitinsä oli saksalainen, ja kas, tulkki löytyi! Kyseinen henkilö kertoi, että jokaisen matkaajan piti opetella jokin Maan valtakielistä, hän opiskeli saksaa.

      Acart-planeetalla asui todella valistunut yhteiskunta! Ei rahaa, kaikki saivat ruokaa ja tavaroita niin paljon kuin tarvitsivat, töitä piti tehdä, planeetalla oli liikaa väkeä, lasten hankkimista oli rajoitettava. Rikollisuutta oli hyvin vähän, siitä rangaistiin eristämällä yhteisön ulkopuolelle. Tekniikka oli Maan asukkaan näkökulmasta ihmeellistä. Berlet yrittää parhaansa mukaan kuvata kaikkea, myös avaruusalusten rakentamista. Hänelle kerrottiin Acartin historiasta, myös he olivat leikkineet atomiaseilla, mutta viisastuneet, heillä ei ollut tarkoituksena valloittaa Maata, varoitella vain vaaroista.

      Sitten tuli aika ratkaista palautetaanko ihminen Maahan vai täytyykö hänen jäädä tuolle planeetalle. Berlet halusi tietenkin palata. Jotkut komitean jäsenistä pelkäsivät, että Berlet kertoo kokemuksistaan. Mutta viisas johtaja nauroi: ”Hän saa kertoa ihan kaiken, varmaa on, että kukaan ei usko häntä”.

      Berlet tuotiin melko lähelle kotipaikkaansa, matka kului unessa pillerin voimalla. Oli kulunut kahdeksan päivää siitä kun matka alkoi. Sopeutuminen Maan oloihin oli kovin vaikeata. Kotona hän alkoi heti kirjoittaa käsin vihkosiin kokemuksistaan mahdollisimman tarkkaan, sillä häntä oli kehotettu tekemään niin. Piirrokset ovat mainioita.

      Atrut Berlet’ä tutkittiin perusteellisesti monen tiedemiehen voimin, häntä ei yleisesti tuomittu valehtelijaksi ja käsikirjoitus uskallettiin julkaista. On selvää, että niille, jotka *tietävät*, ettei kertomus ole mahdollinen, se ei ole mahdollinen vaan se on mahdoton.

      • kontakti_Kenonen

        Vain piintynyt skeptikko voi Atrudia valehtelusta epäillä !



      • DA-fani
        B.Borg kirjoitti:

        Ehkä olisi syytä lukea myös kirjaesittelyni vuodelta 2006.:

        http://www.fufora.fi/kirjat/esittely.php?id=322

        Oletetaan nyt, että tapahtuma olisi totta. Silloin kirja olisi ymmärrettävä jonkinlaisena kanavointina, koska Arturin haluttiin kertovan tarinansa tietäen, että vain perin harva uskoisi siitä sanaakaan. Näinhän meitä on yritetty opettaa silloin ja myös tänään, varovaisesti: 'jolla on korvat, se kuulkoon'.

        Dante on kirjoittanut, että tekstejä olisi luettava niin, että löytää neljä tasoa, kirjaimellisen, allegorisen, anagogisen sekä moraalisen. Ilmeisesti tämä koskee vain klassista kirjallisuutta kuten hänen oma 'Jumalainen Näytelmänsä'. (Anagoginen-sana piti oikein etsiä sanakirjasta: hengellinen tai mystinen selitystapa). No, noin oudosta tekstistä kyllä löytää tasoja!

        Muuten, en muista, että suomennoksessa olisi mainittu paneetalle siepatuista ihmisitä. Täytyypä lukaista joskus uudelleen.


      • DA-fani

        Korjauksia ennenkuin jonkun muun täytyy vaivautua: "Muuten, en muista, että suomennoksessa olisi mainittu planeetalle siepatuista ihmisistä".


    • ikinä kuullukaan... taas joku näitä teijjän tuubibotteja varmaan

    • Minusta Adamski ja Meier ovat mielenkiintoisia ja tyypillisiäkin esimerkkejä patologisista valehtelijoista.

      Ei auta vaikka miten heidän kertomuksensa todistettaisiin tuulesta temmatuiksi, he sepittävät aina jatkoa, jolla selittävät todisteet mitättömiksi - jos viitsivät edes vaivautua.

      • Pen-Jimmiston

        Mitä mieltä olet Rendleshamin kersantti Jim Pennistonista ?
        Varaudu mahdollisen vastauksesi jälkeen siihen, että sinua aletaan vastauksesi laadusta riippumatta jatkossa palstalla herjaamaan "pennistonpojaksi".


      • who-is-who

        Adamski kuoli vuonna 1965, säästyt hänen uusilta valheiltaan, Meier sen sijaan on elossa. Hänestä on kirjoitettu niin paljon sitä sun tätä, että ei kiinnosta etsiä neulaa heinäsuovasta. Sillä jotakin voi olla oikeinkin, kun plejadilaiset edelleen liikkuvat täällä sankoin joukoin. Hän siis on edelleen vauhdissa.

        https://vimeo.com/150864631


      • Voi olla, ettei Adamski kuollutkaan - vaihtoi vain kulkuneuvoa ja aikavyöhykettä, siirtyi siis tomumajasta nopeampaan kyytiin ja ajasta ikuisuuteen. Vaikka Adamskin tulisi kaiken järjen mukaan olla iäksi vaiennut, kuuluu hänen äänensä jostain syystä edelleen. Tarinoita isketään hänen nimissään edelleen ja selityksiä riittää.

        Mitä Meieriin tulee, kuvittelin hänen lypsykoneensa sammuneen jo aikapäiviä sitten. Wikipedian mukaan hän tosiaan on hengissä edelleen, ellei valehtele siitäkin.

        Rendleshamin tapaukseen liittyy osiltaan uskottavia elementtejä. Pennistonin loruilut eivät kylläkään kuulu niihin. Miksi Penniston olisi odottanut 30 vuotta ennen kuin kertoi havainnoistaan ja vastaanottamastaan telepaattisesta binaarikoodista? Varakomentaja Haltin kertomus tapauksesta ei ollut salassapidettävää tietoa ja hänen laatimansa muistio taisi olla yleisessä levityksessä jo 1983. En tässä yhteydessä edes aloita arvuuttelemaan, miksi koordinaatit olisi pitänyt siirtää Pennistonin päähän niin monimutkaisella tavalla. Selkeästi viesti oli tarkoitettu ihmisille, koska koodin takaa paljastui yleisimmin käytettyjä maantieteellisiä koordinaatteja. Telepaattinen tiedonsiirto ei siis ollut tarkoitettu yksinomaan laitteen lennättäjien käyttöön. Mitä Pennistonin hieroglyfeihin tulee, näyttävät jo kyrilliset kirjaimetkin eksoottisemmilta.

        Ihmiset haluavat julkisuutta ja nimensä esiin. Sanoisin, että Penniston vetäisi juttunsa kuin kanin hatusta ja halusi eläkeläisenä vähän leveämpää leipää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      145
      2020
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      116
      1582
    3. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      95
      1387
    4. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      92
      1318
    5. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1292
    6. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      207
      1131
    7. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      48
      1076
    8. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      205
      1066
    9. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      98
      1047
    10. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      239
      892
    Aihe