Kuitenkin sitten

kotimaahansalähetettävä

Hindsbyhyn tulee niitä partalapsia. Välillä oli jo, että ei pitäisi tulla. Taitaa Sipoo ottaa mallia Sipilästä. Soutaa ja huopaa, ei tiedä mikä on viimeinen tieto. Kerkesin jo olla hyvilläni, olen muuttamassa Sipooseen ja kaikki pakolaiset ovat ihan liikaa. Onneksi eivät ihan naapuriin tule.

12

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Boxbybo

      Ai jaa, tähän asti Sipoossa onkin asunut pääasiassa vain sivistyneitä ihmisiä, harkitse sinä rasisti vielä sitä muuttoasi, et viihdy täällä.

      • matu.on.raiskaaja

        Olis tosiaan terveellistä saada myös Sipooseen, ylläkirjoittavan kusipää suvakin, vastapainoksi terveellä järjellä ajattelevia ihmisiä.
        Kuten aiemmin on todettu "partalapsi ilmoittaa iäkseen 13v. ollen 33v.jonka ylläkirjoittava suvakki tietenkin uskoo ja toimii sen mukaan.


      • kotimaahansalähetettävä

        Onko teitä suvakkia paljonkin siellä Sipoossa? Vai onko enemmistö normaaleja ihmisiä, jotka pelkäävät jollain tavoin näitä partalapsia. Sinä suvakki voisit kertoa tässä, mistä minä eroitan sitten partalapsen ja aikuisen pakolaisen? En ole nykyisellä asuinpaikkakunnallakaan erottanut. Lehdet on kirjoittanut, mutta kyllä kaikki näkemäni "lapset" ovat olleet ihan aikuisia. vaikka lapsia pitäisi olla. Suvakit mokomat mahdollistavat tämän. Ei minusta lapsella ole tuuheaa partaa. Jos jotain haivenia nenän alla on, niin ihan heikkoa kasvua. Menisinköhän minäkin vielä lapsesta? Täytin 70 vuotta, mutta olen aika pienikasvuinen. Ja nainen. Voisinhan vetäistä huivin pään ympäri ja menisin sossuun hakemaan lapsilisää! No, vitsi tietenkin.
        Miten ihmeessä nämä "pakolaiset" ja turvapaikanhakijat" ovat niin kamalan röyhkeitä? Jos olisin suvakki, kyllä minua hävettäisi!
        Koittakaas nyt suvakit vähän vähentää sitä "lapsien" hyysäämistä, joku voi vielä kimppuunne käydä. Minä kyllä vähän jo arvelinkin että Sipoosta löytyy paljon suvakkeja, Sipoossahan on paljon ruotsinkielisiä. Käsittääkseni kaikki ruotsinkieliset ovat suvakkeja. Heiltä pitäisi periä suvakkivero. Mitä enemmän vapaaehtoistyötä, sitä rankempi vero. Mikä ihmeen velvollisuus meidän on elättää näitä pakolaisia. Varsinkin, kun suurimmalla osalla ei ole mitään hätää kotimaassaankaan. Aivan aito hädänalainen olisi ihan eri juttu, Mutta mahtaakohan heitä ollakaan.


      • Boxbybo

        Keskustelkaa te kaksi sankaria nyt ihan keskenänne vaan.


      • matu.on.raiskaaja
        Boxbybo kirjoitti:

        Keskustelkaa te kaksi sankaria nyt ihan keskenänne vaan.

        Tempaisit sitten suvakki herneen nekkuun. Miksi?
        Vaikka sinä kannatat näiden laittomasti maahantulleiden harrastamia raiskauksia, ryöstöjä, naisiin ja tyttöihin kohdistuvaa seksuaalista häirintää ynnä muita tappeluita, ei tarkoita- että muut- suomalaisia arvoja kunniottavat kuntalaiset olisisivat kanssasi samaa mieltä.
        Pitäisi sinunkin, vaikka naurettavan sinisilmäinen suvakki oletkin ymmärtää, että ei sovi ottaa yhtään turvapaikanhakijaa jos/kun halutaan säästyä tuvapaikanhakijoiden takuuvarmasti aiheuttamilta _suurilta_ ongelmilta.


    • peenutin

      Mikä on suvakki. Kysyy entinen sipoolainen. Tuntuu jotenkin merkilliseltä nämä kirjoitukset. Hätää kärsivää pitää auttaa ja taustat tarkistaa, kuten varmaan yritetään tehdäkkin. Ihmettelen vaan jos meiltä ennen sotia olisi nuoret miehet lähteneet vaikka Kuvaitiin. Mitenkä olisi talvisodassa käynyt.
      Pakkanen karsii heikkohipiäisemmät. sääliksi käy lapsia.

      • tässä.syyt

        Suvakki on kritiikittömästi turvapaikanhakijan syöttämät/kertomat valheet uskova, vastakkaisen mielipiteen omaavan rasistiksi leimaava suomalainen, hyvänä esimerkkinä yllä esiintyvä nimimerkki Boxbybo.
        Tällä hetkellä Suomeen tulleista turvapaikanhakijoista tuskin kukaan on mainitsemasi "hätää kärsivä". Eli ovat ainakin 99 %:sti "suomen onnelasta" kuulleita ja siihen uskoneita elintasosurffareita.
        Ei tätä lois-sakkia edes pakkanen karkoita, valitettavasti.
        Koska meiltä, valitettavasti, löytyy näitä tosiasioita ymmärtämättömiä suvakkeja jotka innokkaasti lahjoittavat näille "kunniavieraiksiin" kokemilleen rikollisille, mm. talvivarusteta.


    • Boxbybo

      Hih !

      • matu.on.raiskaaja

        Mikä suvakkia naurattaa?


      • V_Ylämäkilomperi
        matu.on.raiskaaja kirjoitti:

        Mikä suvakkia naurattaa?

        Mieti sitä.


      • matu.on.raiskaaja
        V_Ylämäkilomperi kirjoitti:

        Mieti sitä.

        Siinä toinen ymmärtämätön suvakki yrittää olla jotenkin fiksu... säälittävää, partalapsista takuuvarmasti aiheutuvista ongelmista piittaamatonta sinisilmäisyyttä.


      • eiaihettanauruun
        matu.on.raiskaaja kirjoitti:

        Siinä toinen ymmärtämätön suvakki yrittää olla jotenkin fiksu... säälittävää, partalapsista takuuvarmasti aiheutuvista ongelmista piittaamatonta sinisilmäisyyttä.

        Nythän se on selvinnyt mikä suvakkeja naurattaa. Halvalla saavat seksiä turvapaikanhakijoilta. Toivottavasti saavat niin kovat rangaistukset, että hymy hyytyy!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      226
      1988
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      69
      1728
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      69
      1506
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1199
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1120
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1085
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      6
      1006
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      950
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      881
    Aihe