Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Suosituksia Thaimaan lomakohteesta?

sdiuögös

Thaimaa on näkemättä ja kokematta.

Palstan trollaajista huolimatta uskaltaudun kysymään nyt neuvoja Thaimaassa käyneiltä. Josko saisin edes pari vastausta...

Osaatteko suositella jotain Thaimaan kohdetta ja peräti hotellia Aurinkomatkojen listoilta naiselle ja teinille.
Eli nyt ei kannata heittää mitään läppää maksullisista naisista ja ladyboysta vai mitä ne nyt onkin, näitä palveluita ei olla vailla. Myöskään viinaa enkä yökerhoelämää en lähde sieltä saakka etsimään.
Toiveena on nauttia kivasta hotellista, kauniista rannasta, nähdä hotellin ulkopuolistakin elämää eli olisi hyvä jos olisi jotain käyntikohteita saavutettavissa hotellista käsin. Ei siis hotellia "keskeltä ei mitään".

Kellään ajatuksia :)

43

245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Äkkinäinenkö

      The cha am methavalai oli mielestäni hyvä,kilometrien pituinen hiekkaranta kadun toisella puolella johon voi kivasti poiketa vaikka allasalueelta.
      Hotelli mukava ja hyvä aamiainen. Paikallista ruokaa ym ravintoloita kävely etäisyydellä hyvin tarjolla ja iltamarkkinoilla paljon nähtävää.
      Taxilla voi tehdä reissuja vaikka hua hinin tai muualle paremmille shopping paikoille.
      Ainoa huono puoli että matka lennon jälkeen voi bussissa kestää 4h.
      Hieronta ym palveluita myös tarjolla riittävästi ja osa hyviäkin.

      • thjsjtk

        Kiitos.
        Pitää ottaa harkintaan.


    • AinaJaiÄNKAIKKISESTI

      Pattis on takuuvarma paikka.

      • retjjtw

        Hei!

        Voitko vähän avata miksi on takuuvarma paikka?


      • ymymymymym

        Ei hevonkakkia rannalla, ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym


    • naishenkilö

      Olen perheeni kanssa käynyt Phuketissa, hotelli Orchid Resort, Karon Beachilla. Lämpimästi suosittelen. Esim.Hotellilla oli ohjelmaa. Kävellen pääsi helposti katsomaan paikkoja. Ei mitään moitittavaa.

      • tewrtwyw

        Kiitos.
        Otetaan harkintaan.


    • matkulainen

      Eikös tuo ole nykyään rusakkien "hallinnassa"?

      • reersergf

        Rusakkien? Tarkoitatko russakoita? Eli jonkin sortin torakoita?
        Jos tarkoitat niin kuinka vanha/uusi tämä tieto on?

        Vai mitä ovat rusakit? Venäläisiä? Eikö heidän matkailunsa ole vähentynyt joka puolella maailmaa.


    • rentoutuvalomailija

      Khao Lak ja Aurinkomatkoilta hotelli Khao Lak Laguna Resort. Khao Lak rauhallinen paikka, rantaa kilometrikaupalla. Tuo hotelli rannalla ja kävelymatkan päässä keskustasta. Markkinat muutaman kerran viikossa jonne kannattaa taksilla mennä eikä maksa paljon. Nähtävää löytyy muutakin. Khao Lak ei ole bilettäjän ja shoppailijan paikka mutta kauppoja ja ravintoloita löytyy kyllä. Itse olin viime vuonna ensimmäistä kertaa ko. paikassa ja hotellissa, nyt helmikuussa taas sinne uudelleen ja voi olla että vuodenkin päästä. Erittäin hyvä paikka jos haluaa rentoutua.

      • Rentoutuvalomailija

        Viime vuonna kahden viikon aikana kuulin venäjää kaksi kertaa eli Khao Lakissa ei venäläisiä ainakaan silloin paljon ollut. Yhden ravintolan edessä näin mainoksia venäjäksi. Sen puoleen myös mukava paikka.


      • Chang

        Kyllä Pattaya on venäläisten ehdoton ykköspaikka vaikka palstalla päivystävät trollit/pattisfanit muuta väittävät.


      • tjsitjs

        Kieltämättä tuo Khao Lak on vaikuttanut hyvältä paikalta mitä olen lukenut.
        Biletystä en minäkään etsi vaan lepoa :) Shoppailukin taitaa jäädä normaalaihin matkamuistoihin.
        Pitää vielä katsastaa tuo mainitsemasi hotelli.
        Kiitos.


      • Uima-altaallaLämmössä
        Chang kirjoitti:

        Kyllä Pattaya on venäläisten ehdoton ykköspaikka vaikka palstalla päivystävät trollit/pattisfanit muuta väittävät.

        Pattayalla käyvätkin avarakatseiset henkilöt. Ei täällä rasistitiset maalaistollot viihdy. Eihän ihminen synnyinmaataan voi valita. Venäläisissä kuten muissakin kansallisuuksissa on hyviä ja huonoja ihmisiä.
        Venäläisten matkailu on kyllä vähentynyt huomattavasti sen huomaa täällä paikanpäällä.


      • jetsulleenjees
        tjsitjs kirjoitti:

        Kieltämättä tuo Khao Lak on vaikuttanut hyvältä paikalta mitä olen lukenut.
        Biletystä en minäkään etsi vaan lepoa :) Shoppailukin taitaa jäädä normaalaihin matkamuistoihin.
        Pitää vielä katsastaa tuo mainitsemasi hotelli.
        Kiitos.

        Viisi vuotta sitten Kata Beachillä. Ihan ok paikka.
        Nyt lähdössä Khao Lakiin hotelli Mukdara Beach, pitäisi olla hyvä mesta.


      • tiedetään
        Chang kirjoitti:

        Kyllä Pattaya on venäläisten ehdoton ykköspaikka vaikka palstalla päivystävät trollit/pattisfanit muuta väittävät.

        Sanotaanko nyt vaikka nyt niin,että Oli..Venäläismatkailijoiden määrä pudonnut 85% 2014-2015.


    • jnjvnfj

      BANG KWANG on suositukseni , enemmän paikallisia , mutta turistejakin jonkin verran , osa pikiäkin aikoja , itse olin 3 kuukautta ! all inclusive !

      • vnjv

        Tunnetaan myös nimellä Bangkok Hilton , kova paikka , ei suositella lapsiperheille !


      • ikäräjäK70

        Karonin Hiltonissa kokoontuu Suomi Seurakunta. Ovat paikallisten mielestä kovia viidakonkävijöitä, eivät pelkää käärmeitä eivätkä gibboneita. Viihtyvät pienessä sievässä.

        kovan jengin paikka , ei suositella lapsiperheille !


      • HirviäMäki

        Meneppä itse kiipeämään se seinä sinne viidakkoon, niin alkaa seurakunnan arvostus muuttua.


    • raikkis

      Olemme mieheni kanssa käyneet kaksi kertaa Phuketissa, Karon Beachilla, kerran Khao Lakissa. Helmikuussa menemme taas Karonille, hotelli on Karon Sea Sands, toinen kerta tässä hotellissa, joten voin suositella:) Hauskaa matkaa sinulle ja teinille!

      • yjsktldyjs

        Kiitos vinkeistä.


    • poikkeava

      Khao lakkia minäkin suosittelisin. Vaikka käymätöntä ehkä keskusta voisi houkuttaakin, niin silti ehdottaisin eteläistä khao lak rantaa. Varmaan esim. Briza löytyy aurinkomatkoilta. Merlin on vielä hienompi, mut taitaa olla vain tuilla (finnmatkoilla). Nelisen kilsaa tosin keskustaan, mutta esim. lam kaeniin, jossa paikalliset asuvat ja ostavat on 2km. Rannalla vain muutama 4**** hotelli. Minusta rauhasta, ja hemmottelusta nautiskelevalle ihanteellinen. Retkiähän on sitten lähes rajattomasti

      Poikkeappa khao lak palstalla. Minusta sekin kertoo paljon, millainen porukka siellä viihtyy. Jos palsta miellyttää niin kyllä taatusti myös kohdekin.

      • Mutsija13vtyttö

        Suomi24 palstan osiot ei ole kyllä kerro mitään millaisia ihmisiä kohteessa käy. Some kirjoitukset ovat some kirjoituksia. Itse suosittelen Samuita sieltä pääsee myös edullisesti muihinkin Thaimaan kohteisiin sisäisillä lennoilla.


      • poikkeava

        Minulla on ollut ilo käydä aika monta kertaa khao lakissa, ja keskustelupalstaakin olen seurannut useita vuosia. Minusta ne vastaavat hyvin toisiaan.

        Olen poikennut vain pikatripillä samuilla minipussi kyyti khao lakista 850thb/ suunta. menee päivittäin :).

        Ehkä sinulla enempi kokemusta niin khao lakista, kuin ko palstasta, kun tiedät paremmin.

        Hauska toi perustelu Samuin hyvyyteen, sieltä pääsee helposti pois.
        Kiitos siitä :)


    • lomalleko

      Voit lähteä ihan mihin vain, mutta tuskin Samuille tai jollekin muulle saarella kannattaa ensikertalaisen suunnata. Lähtisin sinuna minne tahansa Pukettiin. Tatkoitan biitsejä: Karon, Kata, Kata Noi, Patong, Surin tms. Mukavaa matkaa teitil.

      • Mikseisaarelle

        Saari se on Pukettikin.


      • vieläSaarelle

        Koska pari viikkoa menee nopeasti Puketissa. Puketista, kun pääsee, vaikka Bangokiin, Krabille, toisille rannoille, lähisaarille jne. jne. Kävin saariretkellä ja retkeen kuului stoppi yhdellä Phi Phin saarista. Mitenkään ei siten em. saari sykähdyttänyt, että olisin oleillut ko. saarella 1/2 päivää kauempaa. Phuketissa on myös Patong ja Patong on kaikkien nähtävä. Kun on Patongilla käynyt, niin tietää miksi. En mielinyt Patongille lainkaan, mutta, kun kävin, niin mielin toisetkin Patongille ja ihan mihin vain Puketissa. Saariretket ovat pakollisia ja, jos massi on paksu, niin tottakai myös Phuket Fantasea on nähtävä. Puket on kaunis saari enkä nähnyt Puketissa vielä yhtä ainoata temppeliä, en James Bond saarta ym.


    • Kohta_lähdössä

      Mekin matkaamme Thaimaassa äiti tytär (nyt 11v.) kombinaatiolla. Suosittelen ekaksi reissuksi Phuketin Karon tai Kata beachia. Ao Nang oli "ihan kiva". Koh Lantasta tykättiin kovasti, mutta voi olla liian hiljainen, jos tytär kaipaa jo vähän hulinaa ympärilleen. Meille ihan huippu. Nyt ollaan lähdössä Khao Lakiin. Suosittelen valitsemaan sellaisen hotellin, jossa on ohjelmaa. Esim lasten suosikki -kohteet on yleensä kivoja myös teineille.
      Mutta yleisesti ottaen olen pitänyt kaikkia noita paikkoja hyvinä kaksin tyttären kanssa matkailuun. Ei ole tullut turvaton olo missään.

      • utelenIhanMuutenVaan

        Millois koittaa reissunne aika?


    • mielenkiinnollaodotan

      Toivottavasti aloittaja kertoo mihin päätökseen tuli :)

      • ViikkopaleltuSuomessa

        Kaikki muut kohteet missä olemme Thaimaassa käyneet hyviä kohteita paitsi vanhuksien Hua Hin. Olipa tylsän tympeä kohde. Ei varmasti toiste emmekä suosittele alle 40 vuotiaille.


    • farangnro1

      Etteikai tosissanne suosittele näitä pahimpia vyölaukkujunttien paikkoja? Thaimaa on iso maa kannattaa ehdottomasti lähteä lippalakkipaikoista pois. Esimerkiksi pohjois/koillisthaimaassa löytyy isoja kaupunkeja joissa on nähtävää koko loman ajaksi. Bangkokissa voi helposti viettää kuukauden tai kaksi ja kaupunki ei ole siltikään tuttu.

      Thaimaassa on monia paikallisten suosiossa olevia isojakin rantalomapaikkoja joissa ei vyölaukkuturisteja näy. Näitä paikkoja en kuitenkaan mainitse nimeltä ettei tule saastutettua paikkoja vahingossakaan.Näissä paikoissa ei tietenkään pakettimatkaajat viihdy koska lihapullia ja ranskiksia ei ole saatavilla joka paikassa ja ruokalistatkaan eivät ole suomeksi. Kielitaitohan heiltä puuttuu kokonaan.

      • omanmieleinen

        Joo kyllä me heterot suosittelemme ensimmäiseksi thaikohteeksi jotakin hyväksi todettua rantakohdetta. Suosittelen Thaimaassa myös kuumimpina päivinä päähineen käyttöä. Jos joku pitää sitä junttimaisuutena, se on kokonaan hänen ongelmansa.

        Itse olen käynyt useastikin isaanissa, mutta mielestäni se ei parasta aluetta rantalomasta haaveilevalle. Enkä sinne mennyt ensimmäisillä Thaimaan matkoillani. Enkä haluaisi siellä koko lomaani viettää vieläkään. Thaimaalaisten mielestä isaan on juuri sitä *juntti seutua*, vaikkakin itse pidän isaanista kotoisin olevista.
        Enkä myöskään suosittele ensimmäisellä tai toisellakaan reisulla kauheasti kiertämistä koska, jokapaikassa on näkemistä itsessään jo riittämiin. Myöskään khrung theeppiä en suosittele rantalomasta haaveilevalle vaikka, rantakaupunki onkin. Jos on koskaan käynyt bangkokin slummialueella, voi miettiä mikä sitä junttilaa oikeastaan on, jos ymmärrys vain riittää.
        En oikein usko että kovinkaan moni suomalainen ensimmäisellä Thaimaan matkalla on osannut kovinkaan montaa thaisanaa. Jos ei osaa paikallista kieltä, en suosittele myöskään kohteita ekalle reisulle, jossa farangeihin ei ole totuttu. Henkilökunta välttelee, kun pelkkäävät oman kielitaitonsa riittämättömyyttä. Tuovat tuttujaan vielä katsomaan outoa olentoa. Toki palvelu muuttuu, kun huomaavat että voivat palvella omalla kielellään. Sen jälkeen onkin usein tosi hauskaa.

        Me jotka emme kanna käsilaukkua tai meikkipussia, saatamme käyttää myös vyölaukkua. Esimerkiksi lentokentillä sinne on hyvä tyhjentää taskunsa ja asiapaperit kulkevat kätevästi mukana. Turvatarkastuksessa ei tarvitse hidastella.
        Jos joku kaltaisesi ei siitä tykkää, ei ongelma ole minun.

        Katsos kun me heterot voimme viettää lomammekin, aivan kuten tahdomme.


    • Einimim

      Kävin vuosi sitten Khao lakissa ja ihastuin paikkaan :-) Hotellimme oli aivan lähellä meren rantaa, mutta nimeä en muista. Ihmiset ovat ystävällisiä ja hotellimme oli tosi puhdas. Markkinat keskustassa olivat mielenkiintoiset, kaikki tosi halpaa eli ei kannata paljoa vaatteita kantaa sinnepäin ;-) Retkiä tehtiin myös matkanjärjestäjämme toimesta, mutta en osallistunut kun oli niin paljon ihanaa ilmaiseksi.
      SUOSITTELEN

      • Vähemmänviinaa

        Olitte niin kännissä että hotellin nimi unohtui.


    • rachs

      KHANOM

    • puket

      Menepä tai menkää Pukettiin ekalla kerralla ja eurosta vetoa, että ette pety.

    • 32532523q

      Khao lak ainut paikka missä nykyisin viitsii thaimaassa vierailla. No jotkut saaret ovat kans jees. Itse phuketin keskus patong yms on hirveetä paskaa. Khao lak, rauhallinen ja puhdas!

    • keinotekoistaturreille

      Khao Lak menee pari päivää, mutta sitten alkaa kuolla sen onnettoman kylän tylsyyteen.

      Yksi tie, rantaa riittämiin, siinäpä se.

    • tyttöporukka

      Ihana Pattaya on tyttöporukkamme matkakohde ollut jo vuosia. Siellä on hienot harrastusmahdollisuudet, edullisine hintoineen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      77
      1438
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      51
      1222
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe