mitä tarvitaan siellä?

tyttö19___

Olen lähettämässä spr-ystävän kautta vaatteita(tai muuta?) sri lankaan tiistaiksi. mietin, mitä siellä eniten tarvitaan. Sairaanhoitaja sanoi, että pyyhkeitä ainakin. Sitten kuulin myös, että kumisaappaita. Tajuan kyllä, että siellä tarvitaan kaikkea :/. En vaan osaa oikein ajatella kaappeja penkoessa, mitä olisi järkevä lähettää. Tarvitaanko siellä lämpimiä vaatteita? Kuulostaa niin tyhmältä kysymykseltä, mutta en tiedä. Onhan siellä hullun lämmin. Voimia kaikille hirveästi!

9

1488

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tarvitaan

      ihan totta, täältä on aivan turha lähetellä sinne mitään käytettyjä kumisaappaita, tai edes uusiakaan. Tarkoitus on varmasti hyvä, mutta pyyhkeitä, kumppareita ja kaikkea muutakin, varsinkin lääkkeitä ja suolaliuosta ja puhdasta vettä saa sillä rahalla jonka lähetät. Kiitos!

    • Srilankalaisen puoliso

      Hei,

      Raha on kaikista hyodyllisin juuri nyt. Se menee perille nopeasti, ja ihmiset saavat avun. Mutta nyt on puuetta vedesta, maidosta, vitamiinipitoisista juomista/jauheista, laakkeista jne .. Puhtaanapito tarvikeista lasten tuttopulloihin. Eli maidolla tarkoitan kaupasta saataavia maitojauheita, mita voi alueelle lahettaa, mehujauheita ..

      Kumisaappaat tuntuvat aika humoristiselta ajatukselta.

      • Tikru

        Kaikilla ei ole rahaa pois lahjoitettavaksi. Mutta että maitojauhetta lasten tuttipulloihin, alueella, missä ei oo puhasta juomavettä. Peukut sulle vaan...


      • Srilanlakalaisen puoliso
        Tikru kirjoitti:

        Kaikilla ei ole rahaa pois lahjoitettavaksi. Mutta että maitojauhetta lasten tuttipulloihin, alueella, missä ei oo puhasta juomavettä. Peukut sulle vaan...

        Voit ihan vapaasti peukuttaa itsellesi. Mina ja mieheni olemme saanneet ohjeet Srilankalaiselta yhteisolta Usa:ssa ja yhteistyo tapahtuu Vihara temppelin kautta. Tempplelilla ei siis ole muuta tekemista taman katastrofin kanssa kuin se, etta olemme tehneet tyotamme sen tiloissa. Usa:ssa Srilankalaisten yhteiso on suuri ja paljon ovat yksityiset ihmiset auttaneet. Eilen tuloksena 200 pakettia MAITOJAUHETTA esimerkiksi. Mutta tyo tapahtuu jatkuvasti. Ja kuten sanoin, laakkeita, maitojauhetta, vitamiini juoma jauhetta yms tarvitaan.
        Juomavetta on saatavilla, ja se ei ehka ole hyvanlaatuista, mutta keitettyna 30 min. sita voi kayttaa ja Srilankalaisille on jaettu veden puhdistus tabletteja alkuviikosta.

        Mista sina Tikru olet ammentanut tietosi ? Meilla on suora yhteys sinne missa apua tarvitaan,koska mieheni on sielta kotoisin ja olemme olleet viime sunnuntaista lahtien yhteydessa eri jarjestoihin ja srilankalaisiin taalla Usa:ssa. On todella ihme ja kumma, etta apua tarvitsevat saattavat joutua karsimaan tuollaisten ihmisten kirjoituksista kuin sinun.

        Peukkuja sinulle.


    • Srilankalaisen puoliso

      Viela jokaiselle jos haluaa auttaa niin esim. hammasharjoja, kampoja, tarvitaan, .. Ja niidenhan ei tarvitse olla mitaan luxusta vaan ihan tavalliset " pirkka " harjat kelpaavat.

      • toinen kaveri

        Onko mahdollista lähettää jonkun järjestön tai organisaation kautta suoraan tietylle henkilölle (Sri Lanka/Tangatelle) avustuspaketin? Ja ketkä/mitkä ovat nämä organisaatiot? Onko olemassa riski, että tarvikkeet joutuvat jollekin muulle kuin on tarkoitettu, siis varastetuiksi? Postin kautta homma ei ole järkevää.


      • toinen kaveri
        toinen kaveri kirjoitti:

        Onko mahdollista lähettää jonkun järjestön tai organisaation kautta suoraan tietylle henkilölle (Sri Lanka/Tangatelle) avustuspaketin? Ja ketkä/mitkä ovat nämä organisaatiot? Onko olemassa riski, että tarvikkeet joutuvat jollekin muulle kuin on tarkoitettu, siis varastetuiksi? Postin kautta homma ei ole järkevää.

        Tangalle piti sanoa.. tavasin väärin kun ei ole paikasta ollut aiemmin haisuakaan tietoa..


    • tyttö19__

      Kiitos asiallisista vastauksista.

      Kumisaappaat tuntuivat minustakin hassulta. Luin vain nopeasti jostain, että kun maa on siellä niin mutainen nyt. Mutta se liittyi varmaankin etsintätöihin jne.

      Raha on varmaankin nyt se oikea apu.

      Välillä tuntuu, että mitä hyötyä on yhden ihmisen laittaa rahaa. Niin kuin pieniä rahasummia yksi ihminen (ja huomaan, että moni ajattelee niin), mutta kun lukee spr sivuja jne (ja maitojauheista puhuttiin tässäkin) niin vähälläkin saa kuitenkin niin paljon!

      Kunpa monien ihmisten sisällä ahdistus saisi aikaan liikettä ja antamaan omastaan tuntuvasti.

      • mitä vain

        Varmaan kaikki järkevä apu on tarpeen. Siskoni oli siellä vuosi sitten lomalla. Oli ollut tälläinen ystävällinen perhe joka oli näyttänyt heidän kotiseutuaan. Kun sisareni loma loppui tämä perhe oli kysynyt jos he voisi jättää shampoot ja sappuiat jotka on jäänyt jäljelle. Heille olisi siitä paljon apua. Tottakai jättivät ja ne ihmiset oli ottaneet rohkeutta ja kysyneet jos voisi saada heidän pyyhkeetkin. Siihen perheseen sisareni on ollut yhteydessä senkin loman jälkeen. Yrittää ottaa yhteyttä miten heidän perhe voi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1915
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      50
      1836
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1363
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1174
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1121
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1099
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1098
    Aihe