jetta purkaa akun

remppapappa

jetta purkaa akun kylmällä kelillä muttei lämpimällä,olisko mitään vinkkiä.
auto on 07 1.6 bensa,voisko joku rele jumittaa talvikäytön aikana

11

914

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • saasteVW

      Meksikomalli.

    • Menovesi

      http://www.dx.com/fi/p/ut203-1-4-lcd-digital-clamp-multimeter-red-black-1-x-9v-6f22-battery-113298#.VozcEFJDaPc

      Pihtimittari on juuri sopiva laite etsimään vuotovirtoja, kun ei tarvitse repiä johtoja irti kun saa mitata johtojen päältä. Voi mitata vaikka kokonaista johtonippua, ja näin etenemällä löytää vuotava johto. Jos Sulla on pihtimittari, niin mittaa ensiksi laturilta tulevat johdot ja takalasin lämmitimen johto.
      Jos tuollainen mittari kiinnostaa, niin tulee postiin ilman rahtikuluja, siis nettohinta esitteessä, toimitusaika n.3 viikkoa.
      Tuon mittarin esittely on huonosti tuotu esille, pystyy mittaamaan tasa ja vaihtovirtoja ihan muutaman milliamppeerreja tarkasti vaikka esitteessä ei tätä mainita. Olen verrannut laadukkaan yleismittarin lukemia tähän mittariin, ja todennut menevän mittaukset ihan yks-yhteen.

    • vanha_uusi

      Vanhetessaan akku voi juonitella juuri tuolla tapaa. Yleensä akut kestää viisi vuotta, siis keskimäärin.

      • BiltemastaTmsHalvalla

        Juuri näin,suurin todennäköisyys tässä vaihtoehdossa ennenkuin ryhdyt mittareita ostelemaan tai viet korjaamolle saati menet autokauppaan eli osta uusi akku eikä se raha lie hukkaan mene muutenkaan koska luulen ettei se kiinni oleva ihan juuri ostettu ole?


    • eikannatakorjata

      Volkkari kannattaa laittaa paaliin. Ihmeen luja kun on noin pitkään kestänyt

    • selvä_tapaus

      Akku purkautuu vanhuuttaan jo itsekseen, eikä ota enää kunnolla vastaan latausvirtaa. Kylmässä ongelma kärjistyy kun kone vaatii entistä enemmän käynnistysvirtaa.
      Vaihda suosiolla uusi akku.

      • vanha_uusi

        Näin on. Tyypit vaan yrittää olla nokkelia "paaleineen" ym. keinoineen. Kummallista, että asioista ei voi keskustella järkevästi. Onneksi meitä normaaliakin ihmisiä on olemassa.


      • Ei_kai_sokkona
        vanha_uusi kirjoitti:

        Näin on. Tyypit vaan yrittää olla nokkelia "paaleineen" ym. keinoineen. Kummallista, että asioista ei voi keskustella järkevästi. Onneksi meitä normaaliakin ihmisiä on olemassa.

        kukaan lähde akkua vaihtamaan vain varmuuden vuoksi. Akun iästähän ei ole ollut mitään puhetta koko ketjussa. Helppo keino on irrottaa illalla toinen akun kenkä navasta ja kokeilla aamulla, onko sitä virtaa vai ei. Vai meneekö liian vaikeaksi?


      • NäinSeOnpi

        Tuossa nyt ei ole mitään järkeä ja ihan outo keino koska menee radion koodit ja joissain autoissa moottorin ohjauselektroniikan asetukset ym nollille/vikatilaan ja aiheuttaa rutkasti ylimääräistä tohua vaikka itse itsensä päivittäisi(ei aina)ja koodi musiikkivehkeisiin löytyisi vaan saataa esim sähköinen keskuslukitus tykätä niin huonoa että jäät pihalle=)
        Uusi tavallinen ja edullinen akku maksaa noin satasen(ellet osta 200-300e akkua ja maksa nimestä..)ja jos-07 autossa on yhä orkkisakku niin vaihtoaika muutenkin.
        Se on käytännössä noin 5v tai vähemmän kun akku pysyy täydessä iskussaan vaikka kuinka vihreää täplää tms näyttäisi ja kyllähän se startata voi mutta ei kestä kuin kunnon yhden rykäisyn ja hyyyytyyyyyy.....jo seuraavilla startinpyörityksillä huono varauskyky.


      • oli_huono_neuvo
        Ei_kai_sokkona kirjoitti:

        kukaan lähde akkua vaihtamaan vain varmuuden vuoksi. Akun iästähän ei ole ollut mitään puhetta koko ketjussa. Helppo keino on irrottaa illalla toinen akun kenkä navasta ja kokeilla aamulla, onko sitä virtaa vai ei. Vai meneekö liian vaikeaksi?

        No ootkos ihan pöpi. Ei tietenkään sitä tarvi summassa vaihtaa. Voipihan sen testata enste.
        Älä ny hölmö vain irroita yöksi akunkenkää. Kai sen nyt tiesit?


    • ToopekoNeuvoo

      Juuri näin kuin 2 viimeisintä ainakin tuon tiivisti.
      Mittaat akun miltä näyttää ja jos ei pysty,osaa tai ole välineitä niin ei korkealta putoa jos ostat uuden akun tosta noin vaan.
      Perusakku ei paljon maksa ja tokko siinä liian uusi patteri on nytkään noin niinkuin tulevaisuuttakin ajatellen ja voi sen seuraavaankin autoon ehkä siirtää tai keksiä joku muu käyttökohde jos tuntuu liian isolta investoinnilta tolleen summamutikassa....
      Joo,älä vain irrottele huvin vuoksi akunkenkää,asia ei selvitä sinulle välttämättä yhtään mitään ja noita nykyauton kerrannaisongelmia koodien ja asetusten katoamisen vuoksi ei kannata ihan hakemalla hakea.
      Vanhat romut erikseen jostain 20v taaksepäin joissa akunkenkiä passasi irroitella ja akkukin vaihtaa ilman ylläpitovirtaa auton elektroniikalle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5065
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1305
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe