Maailma laidalla alkaa uudestaan. News2000

vihalintu

Philosophical news....good evening with Sara Nether

Saatamme ajatella, että maailmaa loppuu. Pelkäämme kaiken loppua. Ei huomenna, ei itseään. Näin ei voi olla. Siitä tulee tietoisekseen vähitelleen kun kasvaa, sitä ennen itkemme paljon ja tarvitsemme äitiä viereen, että elämä ei lopu seuraavaan hetkeen. Maailman paniikkihäiriöt ovat seurausta siitä, että meidät erotetaan liian varhain vanhemmistamme. Emme kestä ja pelkäämme, pelkäämme, pelkäämme. Ei ole omaa vanhempaa parempaa jopa silloin kun oma vanhempi on kovaa. Parempi näin kuin ilman. Lapsi kestää, mutta on ainakin oma vanhempi, josta pitää kiinni. Kun ei ole sitäkään, lapsi hukkuu. (Kiitos idiooteille, jotka erottivat minua lapsistani, koska minulle ja lapselleni, se on suoranaista tappoa. Olette syllisiä lapseni tappoon).

Jossakin elämän vaiheessa maailmasta tulee pyöreä ja hahmottaa, että se ei katoaakaan, vana jatkuu ja useimmiten se jatkuu samanlaisena, mutta uutena kierroksena.

Toivon vain, että nuori ja lapsi ja vauva eivät menee sekaisin jo vauvaiässä, koska silloin hankittu hulluus - ja hulluus ei ole mikään krooninen tilaa, vaan välivaihe, josta aivojen on tarkoitus toipua ennalleen täydellisesti ilman tyhmiä lääkäreitä tai heidän avullaan, niin silloin hankittu hulluus ei ole viimeinen pysäkki, ellei fyysiselle olemassaololle tapahdu jotakin. Nuoren on vain saavutettava se nuoruuden maali, josta alkaa aikuisuus ja kierrokset jossakin kohdin alkavat kasva paksuutta eli toistua. Maailman loppua ei ole olemassa.

Aina tiedettiin, että lapsilla on omia suojelusenkeleitä: keiju, tonttu, haltijatar. Ne ovat henkisen maailman lapsen omia apureita, jotka pitävät lapsista huoltaa silloin kun lapset ovat yksin. Myös aikusilla on omat apurinsa. Jokaisella ihmisellä on oma opas, henkiolento, joka valona läsnä opastaa aina missä ikinä henkilö on. Emme joskus huomaa opastamme, mutta hän on aina luonamme. Oppaan takana on paljon sieluja, jotka eivät tahdo kenenkään maassa kärsivän. Elämän on tarkoitus olla kaunis satu, muuten siinä ei ole järkeä.

Lapsi kuuntelee satuolentoa ja pelastuu. Lapsi ei tahdo pahaa luonnostaan. Lapsi tarvitsee rakkautta, huolenpitoa.

Aikuinen kun vajoaa psyykkeen epätasapainoon, mikä nykyaikana ei ole harvinaista eikä ole kiellettyäkään. Toiset aikuiset nimenomaan haluavat henkisiä seikkailuja ja tavoittelevat niitä eri tavoin. Henkinen maailmaa on ikuinen ja suuri, suurempi kuin materialistinen ja siksi mielenkiintoinen kaikkineen luonnon alaisuuksineen ja satuolentoineen. Toiset omistautuvat kirkolliseen elämään, joka on jumalallisen valtakunnan tiedettä ja toiset vain polttavat pilveä. Nykytiede on tullut pisteeseen kun se tajuaa, että materia ja henkisyys kohtaavat aika radikaalilla tavalla, että meidän on teidän ja toisinpäin. Tiede on tehnyt ensimmäisen kierroksen ja on valmis jatkaamaan uutta.

Henkistä maailmaa ja sen ikuisen rauhan tavoittelua ei voita mikään. Aina on tahtoa ja janoa tuonpuoleiseen. Ja hän joka astuu sen rajan ylitse, hän aina oppii uutta. Koulussa päntätään kirjaa, mutta omaehtoinen tuonpuoleisen opiskelu on paljon paljon todenmukaisempi, sillä työ ja sen tulokset ovat sinun itsesi hankkimia, ainutlaatuisia ja todentuntuisia. Henkisessä maailmassa on vaaransa kuten kaikessa elämässä on, mutta se vaara on juuri se raja kun astumme henkiseen ja jätämme materialistisen taaksee, silloin teemme aikahypyn. Henkisella polulla harjoitamme tätä hyppyä montaa kertaa, ennen kuin opimme sen. Silloin se ei tee kipeää, silloin valaistumme. Samalla tavalla kuin kirurgi tutkii aivojen alueita fyysisesti, niin henkisen tien kulkija tuktii humaanisen itsensä rajoja ja maailmoja. Itsensä voi oppia tuntemaan niin, että tulee varmaksi kaikesta ja kestää kaiken. Sitä tilaa, että on sinut kaiken kanssa kannattaa tavoittaa.

Aikuinen voi kadota "loveen" ja tulla hulluksi, mutta mitä hän löytää sieltä? Veikkaan että aika monella aikuisella on tuonpuoleisessa erinäköisiä ystäviä. Toisilla on lapsienkeleita, jos on nuori aikuinen sukukypsässä iässä. Kuten freskojen maalauksissa, lapsienkelit yhdistävät pariskuntia. Enkeleillä ei ole otetta siitä, että ihminen voi kadota sukupuolensa ja kärsiä siitä - ja me tulemme hulluksi pelosta siitä, että emme ole enää miehiä, naisia, kehollisia, ihmisiä, taas kerran. Enkeleillä ei ole taitoa tuntea mitä on olla kehossa ja siksi enkelit voivat painaa meitä ties mihin tarkoittaen hyvää. Kannattaa oppia ajatella omilla aivoilla, eli pitää puolia ja itsestään huoltaa. Pointti on kuitenkin se, että tuonpuoleisessa lapsienkelit ja he, jotka haluavat syntyä maapalloon, niin he etsivät itselleen vanhempia, vaikka kaukaa tai läheltä. Silloin tähti syttyy taivaalle ja ihminen kokee säpinää. Kaikki mitä ihmisen täytyy tehdä on kuunnella itseään. Kuunnella itseään. Pitää olla tähtien hyväksyntää avioliitolle. Missä ovat viisaat isovanhemmat tukemaan nuorten Rakkautta. Tämänkaltainen Rakkaus on aika Pyhää ja sellaista kannattaa tavoitella.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vihalintu

      Jos vaikka tuleekin hulluksi, niin se ei tarkoita maailman loppua, ellei tekee tyhmää, vaan se tarkoittaa, että sinä ylitit tuonpuoleiseen. Ja jos sen lisäksi kuuleet ääniä, mikä ei ole tavatonta, niin sinun pitää erotella mikä on hyvää ääni ja mistä tulee hyvää positiivinen mieli ja mikä on pahaa ääni, jota ei kannata seurata.

      Yleisesti sanotaan, että ääniä ei kannata seurata, koska ne saattavat saada ihmisen ympäriymmälleen, mutta kaikki riippuu sinusta, mihin olet valmis sitoutumaan.

      Lääketiede pitää mielipuolisairaita kyvyttöminä synnyttää omia lapsia ja hoitamaan niitä. Valtio kieltää heiltä kaiken rakkauden, mihin luonto heitä on tehnyt. Jokaisella ihmisellä on oikeus rakkauteen ja omaan elämään. Tämä valtion puuttuminen on rikollista. Mielipuolen kannattaa aina uskoa itseensä oli mikä oli ja seurata omaa itseään. Tätä koulua ei voi ostaa tai hankkia muualta. Hulluus on siunausta ja haaste, jota on käytävä. Jokaisen ihmisen on elämänsä aikana jossakin vaiheessa käytävä sellainen paikka kuin hulluus. Se on henkistä etsintää. Se ei ole tabua, ellei supolaiset tekevät siitä rahaa itselleen ja lääkärit kaivavat itselleen ojaa sotkien potilasta ihmiskokeisiin, mikä on aika saatanallista toimintaa, sillä kemia vaikeuttaa ihmisen omaa minää tuntemusta ja paranemista. Bioihminen sairastaa ja paranee yhtä nopeammin kuin jos saisi ruiskeen ja koko yhteiskunta etsisi ratkaisua ongelmaan puolet vuosisataa. Tämä olisi aitoa humaanisuuden tappamista, mitä lääkärit jo nyt tekevät - sotkevat elämää perustavanlaatuisella tavalla, josta on vaikea palata takaisin.

      Hullu siis puhuu enkeleiden kanssa ja usein he antavat hyviä neuvoja. Loveen vaipumisen jälkeen, niiden matkojen jälkeen ihminen hehkuu kuumalla liekillä ja on taas elinvoimainen ikään kuin nuortunut. Pitää löytää tasapaino. Ja se on mahdollista tehdä ja oppia elää tasapainossa. Pitää tehdä lapsia. Silloin ihminen luovuttaa ajoissa palan siitä, miksi oli syntynyt ja antaa kapulan seuraavalle sielulle, joka tahtoo elää lähellä sinua - lapsesi. Pitää saada lapsi ennen 30 ikävuotta, naisilla alle 25 vuotiaana. Silloin tasapaino säilyy parhaimillaan ja olette onnellsia lapset ja aikuiset.

      • vihalintu

        Vahvin rakkaus on juuri niillä, jotka ovat kärsineet suhteensa eteen, eivätkä niillä, jotka sotkeutuvat loputtomiin seksisuhteisiin. Näin ei kannata tehdä. Olemme ihmisiä ja teemme virheitä. Me sotkeudumme fyysisesti toisiin ihmisiin. Valitan, mutta näin ei kannata tehdä, koska samassa me menetämme jotakin elämästä. Uskon, että elämässä on pyhiä jaksoja, jolloin ihmiskunta elää korkeinta taivaan valtakuntaa. Minkälaista se on, sitä en tiedä, mutta tulee taas jaksoja kun vaipumme syvälle "Etiopian maavajoamaan". Sieltäkö muuten elämä alkoi? Ja nyt kyseinen paikka taas muuttuu. Syntyikö elämä maakaasuista ja ilmakehästä?

        Fyysinen keho on loputonta kyllä, mutta emme kestä sitä lopottomasti. Toisaalta on tarinoita kun ilotytöstä tuli pyhimys. Elämä on ympäripyöreä ja jokaisella on oikeutta Rakkauteen. Ken satuun uskoo, hän satua saa.

        Ja joskus syntyy tähtikartaan, jolloin ylänousun sijaan ajaudumme yhä alemmas. Kenties Jeesus Kristus aika on sellainen alamäkipainotteista, toisin sanoen Suohon, jossa Suomi elää. Suomi on nuorta neitiä ja maapallo on Äitiä. Elämme Kali Yugaa intialaisittain eli pimeätä aikaa, sanoi pitkähiuksinen joogimies kun katseli arvoituksellisesti kaunista tyttöä hakemassa vettä kaivosta. Jeesus, Jeesus, tästä tulee jännää Yuga! - hän ajatteli ja taputteli käsiä.

        Toivon vain parasta.
        Naiset ovat vähän pimeitä, vaikka ovat näin valoisia. Ehkä pääsemme syvälle maan ytimeen, jos Maa Äiti sallii pintapuolisen esineen tullaa sisälle. Mitä siellä on? Kaasua? Magmaa? Tyhjää? Kovaa matskuu? Piru?

        Kun laskemme mäkiä alas - ja ehkä siksi moni korkealentoinen ihminen syntyi 2000 luvulle, että tuntisi Maata pepullaan, niin tulemme kohtaan, josta ihmiskunta lähti liikkeelle. Miksi siis olla olemassa? Opimme kunnioittamaan elämää jälleen ennen kuin pakenemme raketilla avaruuteen. Aikamme on ulospäin kasvavaa, mutta sitä ennen viimeinen Maa Äidin pusu, kunnon märkä sellainen, jotta jälki jää ja sitten pois pois avaruuteen kuin muurahaiset etsimään pölyttämään planeettoja elämällä. Odotamme ufoja siellä meitä vastaassa huutamassa tervetuloa, mutta todellisuudessa tulemme itse jumaliksi kun luomme uutta elämää planeetoille. Siellä ne ovat edellisten sivilisaatioiden jäljiltä aika pölyttyneinä. Onko enää jälkiä näkyvissä? Kosmos on manuaalinen. Se ei ole sen epäluonnollisempi kuin mikään maan päällinen asia. Pointti on se, että jokainen vieras esine ja tapahtuma on kuin neitsyen raiskausta. Jokainen avaruudellinen juttu heijastuu maapalloon. Ja joskus jokunen ufo alkaa telepatoida maahan omaa kanavansa ja vähäksi aikaa ihminen suistuu tolaltaan, vaikka edelleen etsimme suoranaisia ääniä avaruudesta. Ääniä voi olla erilaisia ja ne jo ajat sitten vaikuttivat ja vaikuttavat meihin, jos vain osaamme pitää niitä avaruuden ääninä. Ja kun ne saapuvat maahan niin ne vaimenevat ja vääristyvät, sillä maan ekologia on raskaampaa ja sosiaalisempaa se madaltuu.


      • vihalintu

        Sieluina meillä on vähän tekemistä ulkoavaruudessa, koska olemme jonkun suuremman muutoksen osia. Kaikki sidoksissa aikaan. Joten ehkä kun on aika lähteä niin yhdessä. Toisen maailmansodan lähtiän ja ekan sodan menivät yhdessä. Se oli tietoinen päätös häippäistä menneestä Kalojen kaudesta pois. En tiedä että häippäistä totaalisesti maasta tai syntyäkseen uudelleen 2000 luvulla. Puhuvat että nyt syntyvät täysin uudet sielut, jotka eivät ole olleet Maassa ennen tai ovat olleet kauan kauna sitten Atlantiksen aikoihin. Ehkä Kalojen matkustajat hyppäsivät pois omalla pysäkillä ja tulevat ehkä uudestaan vasta lopottoman ajan kuluttua kun maan, aurinkokunnan, linnunradan kierto palaa samaan paikkaan.


      • vihalintu

        Kosmos on manuaalinen, jos esimerkiksi katsomme avaruuspukua, niin se on aika aika tavallisen oloinen, jos ajatelemme, että ihminen leijuu näinkin epäluonnollisessa paikassa kuin tyhjyys. Kosmoksen valtaajat ja nyt alkaa kunnon rodea show, kosmoksen valloitusta kuin Columbus konsanaan, niin alkaa aika askeettisissa merkeissä ihan niin kuin ennen vanhaan purjehdittiin puulaivoilla tehden ja osaten itse kaiken kunnes opimme jostakin radikaalisti. Kunhan Mr. Putin ja Obama eivät tyrää ekassa suuremmassa avaruussodassa, jota nyt käydään, törmaillen satelliitteja toisiinsa ja peilaten roboteilla toisia. Vastahan ne pääsivät avaruuteen ja nyt sotimaan. Tehdään Rauhat ja Globalisoidaan maailmaa.

        Ei jaksaa enää ajatella, että tyhjyyden takana ei ole mitään, vaan emme jaksaa odottaa enää sitä, että tietäisimme, mitä on toisaalla.

        Ja kuitenkin pelkäämme neitsyyden menetystä kun jokainen uusi matka avaruuteen heijastuu maassa tapahtuvina asioina kun ulkopuolinen heijastuu maasta tulleen kappaleen kautta. Ja nythän joku laite lensi Pluton taakse, mikä on aika kaukana. Sinne se Aurinkokuntamme loppuu, jos loppuu, siis jotkut uudet kierrokset täyttyvät, varsinkin kun tulimme pyöreään dataan 2000. Viva!!!

        Pelkäämme silti kemiaa. Emme ole vielä todistaneet aivan sen, että ne ovat hyviä maultaan ja kovin kovin edistyksellisiä. Joskus ovat tyhmiä. Ja kun luemme vanhoja uskonnollisia teksteja, niin saamme vastauksia, mitä löydämme avaruudesta ja mistä kohdin. Kannattaa siis lukea ennen kuin lähtee matkaan, sillä sielumme on siellä käynyt, vaikka keho on ikävöinyt maassa.

        Aurinkokunnalla on oma energiakenttäänsä. Se on suojakilpi, jossa se lepää, johon ei ole helppoa osua tai josta päästä. Se on samassa säteilykenttä ja energioiden virrat. Fyysikot tutkivat energiakenttien kulkua ja säteilyä. Aurinkokunnalla on tietoisuus ja sielunsa. Se on elävää.

        Joskus uudet innovaatiot, joita potemme, vaikka ajattelemme niitä omina asioinamme kuten "ai kun kahvikuppi rikkoutui tänään" ym, niin ne ovat heijastumia siitä, mitä maailmanlaajuisesti tapahtuu. Kummiskin ehkä yhteiskunta elää yhtenä massatietoisuutena Uutta Innovaatiota - kuka keksii mitä ym, niin myös mitä Maa Äiti on taas tuntenut sisällään. On kaksi ulottuvuutta, ulospäin ja alaspäin. Molemmissa tapauksissa opimme ajankohtaisen asian, mistä Ajassamme on kyse.

        Ihmiskunta on suuntautunut Teknologiaan. Se panostaa teknologiaan. Liikumme siis ylös. Eikös ole jännää?


      • vihalintu

        Tapaamani Mormoonit olivat ehkä MIT:n nuoria oppilaita, tulevaisuuden lupauksia. He olivat inspiroituneita Globaalisesti Maapallosta, he opiskelevat ahkerasti ja todellakin sovaltavat kaiken näkemänsä ja kuulemansa luovaalla tavalla. He ovat etuoikeutettuja usalaisia matkustamaan maapallon ympäri ja näkemään suoraan mitä täällä tapahtuu ja vaikuttamaan maan olosuhteisiin. Siinä on hieno esimerkki, mitä ihminen tarvitsee itselleen, että oivaltaa todellakin, mitä on elämää. Me suomalaiset suossa eläjät joudumme spekuloimaan.

        (varsinkin taiteilijat, mutta miksi ihmeessä ihmiseltä on evätty lasten kotihoito? sehän on typerää!! kenen oikeus ja hyvyys sekin on?)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2152
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      174
      1691
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1567
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1368
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1352
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      290
      1207
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1079
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1043
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1042
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      902
    Aihe