Colvan ranta

lahjapaketti

Heippa! Majoitumme Goalla Colvan rannan lähellä sijaitsevaan hotelliin. Millainen ranta on nykyään? Onko kaupustelijoita ja kojuja, ruokapaikkoja tms vai rauhaa? Entä lähistön muut rannat, mikä tilanne? Jokunen vuosi on vierähtänyt viime käynnistä.

6

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Colvaa ja siittä etelhään

      "Jokunen vuosi on vierähtänyt viime käynnistä."
      Kuinkahan kauan? Molen asustellu sielä ekan kerran 2011, jotenka ossaan vertailla vain siihen, eikä kovinkhaan isua muutosta ole tapahtunu. Elikkä edelleen enemmistön muodostavat Intialaiset turistit ja paikkakuntalaiset vapaapäivän viettäjät, varsinki viikonloppusin. Valakoihosia vain muutama seasa.

      "Millainen ranta on nykyään?"
      Ei kait sekhään ole juuri muuttunu. Eikä vesi ainakhaan puhistunu ole, ko niitä moottorivenheitä on palijon enämpi ja se joki koittaa puskia saasteensa merheen. Senverrran on parantunu, että viimiset parivuotta on rantoja kierrelly osavaltion jätheenkerräysauto ja koko ranta siivothaan Moborista Vascoon päivittäin.

      "Onko kaupustelijoita ja kojuja, ruokapaikkoja tms vai rauhaa?"
      Kaupustelijoita on jonkuverran, ei mulle haitaksiasti. Kojuja ei rannasa juuri ole, non siinä kylälä ja Colva Circlen ympäristösä. Ruokapaikkoja on rantsussa muutama (ehkä kymmenkunta). Ja kylälä lissää. Rauhaa? Miten sen nyt ottaa? Molen parina viime talavena asustellu Zalorilla ja sielä on sitä rauhaa.

      "Entä lähistön muut rannat, mikä tilanne?"
      Benaulim on toinen vilikhaampi ranta siinä lähistöllä, enämpi valakonaamoja, mutta ei kuiten semmosta huisketta ko Colvalla lauantai iltana ;-) Siittä net sit hilijenee etlhään päin mentäisä. Seuraava vilikhaampi on Cavelossim ja semmonen herraskaisempi Mobor. Colvalta pohojosheen en ole monheen vuotheen ajellu, joten niistä en ossaa sanua. Palolem oli kyllä mulle melekonen pettymys. Molen jonku kerran sielä asustellu viime vuosikymmenellä, mutta nysse vaikutti melekeen semmoselta turistislummilta. Rantatuoleja melekein vierivieresä. Jos semmosta oikeen Hidden Paradice - tunnelmaa hakkee, niin Agonda tahi varsinki Cola, vois olla oikia kohe. Colalle tosin voipii olla vähän vaikia päästä. Harvempi taksisuhari ottaa sinne kyytiä, ko on niin huono tie. Gipsyt niinki.

      terkut:
      perapappa

    • tukka-hulmuten

      Viime talvena pyysin tuttua kuskia viemään Colalle, ja veihän se. Mutta onneton ranta, muutama aurinkotuoli, jotka venäläisryhmä valtasi. Pari tuntia siinä olin polttavan auringon alla ja pakko oli siirtyä toiselle rannalle. Mutta tie oli tosiaan hirveässä kunnossa, eikä kaikki ois varmaan lähteneetkään ajamaan sitä.

    • lahjapaketti

      Kiitos infoista. täytynee kulkea ranta läpi koko matkalta, eiköhän sieltä sopivia soppia löydy ;)

      • Mopo on kans ihan hyvä kulukuneuvo. Vuokraus maksaa jotain 200 - 300 RM/vuorokausi. Kestosta ja tinkimishalukkuuvesta riippuen. Jos hommaa vaikka kännyyn Goan kartan ja tekkee vähin kotiläksyjä, niin voi jokseenkin heleposti ajella vaikkapa Colvalta Palolemille. Ehkä somempi jättää palluumatka seuraavalle päiväle. Misäs tet Colvala asutta?

        perapappa


      • lahjapaketti

        Siinä Baywatch Resortissa. Saa nähdä tohtiiko mopoilemaan, voi meidän seurueella karata ns mopo käsistä, sen verran painavaa kaasujalkaa löytyy :) Polkupyörä olisi ehkä mun vaihtoehto :)


      • Ai, Baywatch. No sehän onki kait lähempänä Benaulimia, ko Colvaa ja ihan länkkärialuheela jo ;-) .
        Jos käppäilettä pari kilsaa etelhään, niin siinon semmonen kolomen Shakin rypäs, josa keskimmäisenä on Seagull Beach Shack. Käykää moikkaamasa Vanessaa ja Inaciota ja maistakaa king prawnseja. net laittava net erinomasen maukkaasa, oman äitin tekemäsä marinadisa, ruokaryypyksi passaa kotipolttonen Feni (tota ei kannate ottaa ihan vakavasti ;-)). Ja sanokaa Arjalta ja Peralta terkkuja. Inaciolla on aika uusi Gypsy. se ajeluttaa milelhään ympäriinsä ;-) . ovat sit viimosenpääle luotettavia ihimisiä, jos jotaki apua tarttee.
        Liikennesäännöt sielon niin yksinkertaset, että non heleppo oppia. jollon raskaampi ajoneuvo, sillon etuajo-oikeus, joten eipä siinä juuri oo erua, mopon ja fillarin välilä ;-)

        perapappa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      121
      1758
    2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      167
      1156
    3. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      62
      1123
    4. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      25
      937
    5. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      76
      920
    6. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      97
      915
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      860
    8. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      61
      774
    9. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      42
      769
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      731
    Aihe