Mättöravintola Best Pizza Buffet on Tallinnan oma Rax, enää ei kiireisen päivämatkalaisen shoppaajan kontra alkoholinostajan tarvitse tuskailla ruokapaikan etsinnässä, Best Pizza Buffet sijaitsee osoitteessa gonsiori 10, joka tarkoittaa että kaikkialta keskustan ja terminaalien läheisyydestä sinne kävelee alle 5:n minuutin.
Raxista poiketen Best Pizza Buffetissa löytyy juomaksi myös olutta tai viiniä.
http://www.pizzabuffet.ee/#!blank/l1sk3
http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/351727-syotko-raxissa-silloin-tama-on-paikkasi-tallinnassa
Tallinna sai vihdoinkin oman "Raxin"!
8
644
Vastaukset
- Heikkiooo
Kävin tammikuussa ja ei kovin kummoinen. Iltapäivällä olin ainoa asiakas. Ensi kerralla joku muu paikka.
- Lmlmlmlmlm
Tallinna on ruokailijan helvetti. Jopa Saksassa saa parempaa ruokaa kuin Tallinnassa.
- Ruokamyrkys.Vaara
Omat eväät mukaan AINA viinanhakureissuille.
- potutpottuina
mulla kans ihmetytti kun sain lautaselle pihvin seuraksi paistettuja perunankuoria. yritin olla pokkana ja maistella. oli virolainen joka teki tilauksen oli puhe, että virolaista perinneruokaa. no varmaan juu neuvostoaikana nälissään potunkuoretki on syöty. ja sillälailla siitä on tullut sitten "perinneruokaa"
- Kokki-3
potutpottuina kirjoitti:
mulla kans ihmetytti kun sain lautaselle pihvin seuraksi paistettuja perunankuoria. yritin olla pokkana ja maistella. oli virolainen joka teki tilauksen oli puhe, että virolaista perinneruokaa. no varmaan juu neuvostoaikana nälissään potunkuoretki on syöty. ja sillälailla siitä on tullut sitten "perinneruokaa"
Perunankuorista syntyy uunissa mieletöntä herkkua
Viime vuosina on alettu puhua ruokahävikistä yhä enemmän. Kehitykseen kuuluu, että raaka-aineet yritetään käyttää yhä kokonaisvaltaisemmin: monesta juureksesta voi syödä myös naatit, ja kalan ruodoista syntyy mahtava liemi.
Myös perunan voi hyödyntää aiempaa paremmin. Sen kuorista syntyy 10 minuutissa sipsinkaltaisia herkkuja, kun paahdat ne uunissa öljyn ja suolan kanssa. - bonappetit
Kokki-3 kirjoitti:
Perunankuorista syntyy uunissa mieletöntä herkkua
Viime vuosina on alettu puhua ruokahävikistä yhä enemmän. Kehitykseen kuuluu, että raaka-aineet yritetään käyttää yhä kokonaisvaltaisemmin: monesta juureksesta voi syödä myös naatit, ja kalan ruodoista syntyy mahtava liemi.
Myös perunan voi hyödyntää aiempaa paremmin. Sen kuorista syntyy 10 minuutissa sipsinkaltaisia herkkuja, kun paahdat ne uunissa öljyn ja suolan kanssa.siinähän paahtelet potunkuores. siinä taas yks hyvesäteilijä ja maailmanpelastaja kuorineen ja naatteineen. ei ne potunkuoret pahoja olleetkaan mutta se fiilis, että potunkuoria tässä ny syödään..
toisaalta voin kertoo, että en ole kädetön kokki. juuri niin teenkin kalaliemen, että keitän kalanruodot.
ja vinkkinä, että valmiista karjalanpaistilihoista tulee helposti todella hyvä lihakeitto. heitätä vaan lihat kattilaan, kiehautat ja kuorit verivaahdon pois. sen jälkeen perunat,sipulit ja muut vihannekset joukkoon. hiljalleen hauduttaen tulee mahtavan maistuva talvipäivän soppa.
- kätlin-one
Mahtava paikka, nopea palvelu, hyvä tarjonta vihdoinkin tallinnasta löytyi tälläinen Super paikka. Monet ruokapaikat kolunnut ja aina pettynyt. ps virolainen perusruoka on ihan pas**aa.
- Ripuli-Uhka
Mahtava paikka, mutta varo ruokamyrkytystä.
Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Suomen kansa haluaa Antti Lindtmanista pääministerin
Lindtman on miltei tuplasti suositumpi kuin etunimikaimansa Kaikkonen. Näin kertoo porvarimedian teettämä kysely. http2654640Vain 21% kannattaa Lindtmania pääministeriksi
se on selvästi vähemmän kuin puolueen kannatus, mites nyt noin?1333019Miten löydän sinut
Ja saan sanottua kaiken mitä haluan sinulle kertoa? Ja kuinka kuuntelisit minua sen hetken? Kuinka voin ilmaista sen mit442827Yöllinen autolla kaahari Heinolan seudulla
Asukkaita häiriköivän nuoren herran autokaahaus keskustelu poistettu, onko jokin hyvävelijärjestelmä käytössä ?761771Vaikea tilanne
Hieman kolkuttaa omatuntoa, kun on osoittanut kiinnostusta väärää naista kohtaan. En ymmärrä miten toinen on voinut te1061634Jouluksi miettimistä: kuka tai mikä valmistaa rahan?
Nyt kun on ollut vääntöä rahasta ja eritoten sen vähyydestä, niin olisi syytä uida rahan alkulähteille, eli mistä se syn281511- 591380
- 951272
- 471149
Julkinen sektori on elänyt aivan liian leveästi yli varojensa!
Viimeisen 15 vuoden aikana julkisen puolen palkat ovat nousseet n. 40%, kun taas yksitysellä sektorilla vain n. 20%. En2121148