Mättöravintola Best Pizza Buffet on Tallinnan oma Rax, enää ei kiireisen päivämatkalaisen shoppaajan kontra alkoholinostajan tarvitse tuskailla ruokapaikan etsinnässä, Best Pizza Buffet sijaitsee osoitteessa gonsiori 10, joka tarkoittaa että kaikkialta keskustan ja terminaalien läheisyydestä sinne kävelee alle 5:n minuutin.
Raxista poiketen Best Pizza Buffetissa löytyy juomaksi myös olutta tai viiniä.
http://www.pizzabuffet.ee/#!blank/l1sk3
http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/351727-syotko-raxissa-silloin-tama-on-paikkasi-tallinnassa
Tallinna sai vihdoinkin oman "Raxin"!
8
573
Vastaukset
- Heikkiooo
Kävin tammikuussa ja ei kovin kummoinen. Iltapäivällä olin ainoa asiakas. Ensi kerralla joku muu paikka.
- Lmlmlmlmlm
Tallinna on ruokailijan helvetti. Jopa Saksassa saa parempaa ruokaa kuin Tallinnassa.
- Ruokamyrkys.Vaara
Omat eväät mukaan AINA viinanhakureissuille.
- potutpottuina
mulla kans ihmetytti kun sain lautaselle pihvin seuraksi paistettuja perunankuoria. yritin olla pokkana ja maistella. oli virolainen joka teki tilauksen oli puhe, että virolaista perinneruokaa. no varmaan juu neuvostoaikana nälissään potunkuoretki on syöty. ja sillälailla siitä on tullut sitten "perinneruokaa"
- Kokki-3
potutpottuina kirjoitti:
mulla kans ihmetytti kun sain lautaselle pihvin seuraksi paistettuja perunankuoria. yritin olla pokkana ja maistella. oli virolainen joka teki tilauksen oli puhe, että virolaista perinneruokaa. no varmaan juu neuvostoaikana nälissään potunkuoretki on syöty. ja sillälailla siitä on tullut sitten "perinneruokaa"
Perunankuorista syntyy uunissa mieletöntä herkkua
Viime vuosina on alettu puhua ruokahävikistä yhä enemmän. Kehitykseen kuuluu, että raaka-aineet yritetään käyttää yhä kokonaisvaltaisemmin: monesta juureksesta voi syödä myös naatit, ja kalan ruodoista syntyy mahtava liemi.
Myös perunan voi hyödyntää aiempaa paremmin. Sen kuorista syntyy 10 minuutissa sipsinkaltaisia herkkuja, kun paahdat ne uunissa öljyn ja suolan kanssa. - bonappetit
Kokki-3 kirjoitti:
Perunankuorista syntyy uunissa mieletöntä herkkua
Viime vuosina on alettu puhua ruokahävikistä yhä enemmän. Kehitykseen kuuluu, että raaka-aineet yritetään käyttää yhä kokonaisvaltaisemmin: monesta juureksesta voi syödä myös naatit, ja kalan ruodoista syntyy mahtava liemi.
Myös perunan voi hyödyntää aiempaa paremmin. Sen kuorista syntyy 10 minuutissa sipsinkaltaisia herkkuja, kun paahdat ne uunissa öljyn ja suolan kanssa.siinähän paahtelet potunkuores. siinä taas yks hyvesäteilijä ja maailmanpelastaja kuorineen ja naatteineen. ei ne potunkuoret pahoja olleetkaan mutta se fiilis, että potunkuoria tässä ny syödään..
toisaalta voin kertoo, että en ole kädetön kokki. juuri niin teenkin kalaliemen, että keitän kalanruodot.
ja vinkkinä, että valmiista karjalanpaistilihoista tulee helposti todella hyvä lihakeitto. heitätä vaan lihat kattilaan, kiehautat ja kuorit verivaahdon pois. sen jälkeen perunat,sipulit ja muut vihannekset joukkoon. hiljalleen hauduttaen tulee mahtavan maistuva talvipäivän soppa.
- kätlin-one
Mahtava paikka, nopea palvelu, hyvä tarjonta vihdoinkin tallinnasta löytyi tälläinen Super paikka. Monet ruokapaikat kolunnut ja aina pettynyt. ps virolainen perusruoka on ihan pas**aa.
- Ripuli-Uhka
Mahtava paikka, mutta varo ruokamyrkytystä.
Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ootko nainen noin mustis musta
Onhan se toki imartelevaa kun olet kaunis ja kaikkea muutakin, mutta ehkä vähän kummallista, kun ei varsinaisesti olla t917545- 374017
- 463546
- 2412931
Kauan säkin jaksoit
Minun perässä juosta. Kunnes pahoitit mielen. Kuinka monta anteeksipyyntöä olet vailla? 🧐402692- 452522
- 1322441
Askanmäessä Huippu esitys
Kävimme Ystävien kanssa Askanmäen kesäteatterissa. Kaikki tykättiin esityksestä aivan valtavasti. En varmaan koko vuonna212404Miksi kaipaat
Ja olet elämässäni vielä kaiken tämän jälkeen? Eikö kaikki ole jo selvää välillämme?292369Häiriköinti
Sinä joka rälläsit viime yönä aamuun klo. 00 :04 koulun pihassa ja pitkin kyliä. Rekkari ylhäällä. Terv. Kerrostalon as252115