Naispomon kanssa saunassa

nuorentytönkiima

Nimeni on Heidi, olen 18-vuotias lukiolaistyttö. Olen nykerönenäinen blondi, sieväksi kehuttu, mutta vaikka pojat ovatkin kinunneet puhelinnumeroani, olen vielä kokematon. Sinä kesänä olin töissä 35-vuotiaan Kaisan lahjatavaraliikkeessä. Kaisa on kaunis, sinisilmäinen nainen, jonka mustat hiukset ulottuvat harteille. Kaisa tuntui todella pitävän minusta, hän vitsaili aina kanssani ja kehui minua hyväksi työntekijäksi. En yllättynytkään, kun hän eräänä perjantai-iltana kutsui minut kotiinsa saunomaan. Minulla ei ollut muitakaan suunnitelmia, joten suostuin, ja sitä paitsi viihdyinhän Kaisan seurassa.

Kun saavuin Kaisan kotiin, hän oli yksin paikalla, sillä hän kertoi että hänen miehensä oli työmatkalla. Otimme lasilliset viileää valkkaria ja menimme takkahuoneeseen riisuutumaan. Kun olin riisumassa valkoisia puuvilla-alkkareitani, minusta tuntui kuin Kaisa olisi tuijottanut kiinteästi vartaloani. Hän oli jo ehtinyt riisua, ja seisoi saunan ovella ilkialasti, aurinkoisesti hymyillen ja toivottaen minut peremmälle. Hikoillessamme saunan lauteilla minäkin vilkuilin, tosin varovaisesti, Kaisan vartaloa, tunsinhan itseni pelkäksi tyttöseksi tämän aikuisen naisen rinnalla. Kaisalla oli aika muhkeat, täydellisen pyöreät tissit ja niissä tummahkot nännit. Hänellä oli täyteläinen, mutta silti vielä kiinteässä kunnossa oleva pylly. Mutta Kaisan jalkoväli yllätti minut ja sai minut sisäisesti punastumaan, sillä Kaisa oli ajellut pimppinsä jättäen vain pikimustan karvaraidan sen yläpuolelle. Mitä onnistuin vilkaisemaan, hänen pillunsa vaikutti pulleammalta kuin minun. Mielestäni Kaisa oli paljon seksikkäämmän näköinen kuin itse olin.

Saunottuamme menimme takkahuoneeseen viilentymään ja juomaan siideriä. Sielläkin oli niin lämmin, ettei vaatteita tai edes pyyhkeitä tarvinnut laittaa päälle. Istuin jalat ristissä ja toinen käsi tissien päällä, olinhan epävarma vartalostani. Mutta jälleen huomasin Kaisan tuijottavan minua ja punastuin. ”Sinä olet sitten ihanan näköinen”, Kaisa huokaisi. ”Olisinpa minäkin vielä noin nuori ja nätti!”

Punastuin lisää. ”M-mutta sähän olet.. tosi kaunis”, sain sanottua.

”Voi kiitos”, Kaisa hymyili, ”mutta eihän mikään vedä vertoja 18-vuotiaalle neidolle nuoruuden kukkeudessa. Näytähän nyt noita rintojasikin!”

Hieman hämmästyen ja epäröiden paljastin tissini, sillä häpesin omia appelsiinin kokoisia nahkapussejani verrattuna Kaisan täyteläisiin meloneihin. ”Miten terhakasti ne ovat pystyssä!” Kaisa ihasteli. Katsoin ihmetellen tisseihini ja täytyi myöntää, että vaikka ne eivät olleetkaan isot, ne törröttivät tosi kiinteinä ja pystyssä. Omat tissini suippenivat hieman kärkeä kohden, ja nännini olivat pinkit.

”Saisinko koskettaa niitä, haluaisin kokeilla miltä tuollaiset nuoret rinnat tuntuvat”, Kaisa kysyi. Meinasin vetää siideriä henkeen, mutta sain sanottua: ”N-no jos sä haluut… voi kai niitä kokeilla…” Oletin että Kaisa vain teki samanlaista kahden naisen välistä vertailua mitä itse olin harrastanut saunassa vain katseella.

Kaisa tarttui hellästi mutta yllättävän määrätietoisesti tisseihini ja puristi niitä hieman, punniten niitä käsissään kuin hedelmiä. ”Pehmeät mutta kiinteät”, Kaisa ihasteli, ”ja täydellisen sileä iho…” Hän hyväili ja puristeli tissejäni ja siitä tuli jotenkin mukava ja lämmin olo. Samassa hätäännyin, sillä tajusin että Kaisan kosketus sai nännini kovettumaan ja työntymään ulospäin. Kaisa oli huomannut saman ja hän katsoi minua suoraan silmiin hymyillen juonikkaasti. Helahdin aivan punaiseksi. ”Pojat on varmaan aina tällaisen nuoren kaunottaren kimpussa”, Kaisa sanoi päästämättä irti tisseistäni.

”N-n-no ei oikeestaan”, takeltelin, ”ei mulla oo ketään…”

”Haluaisitko kokeilla miltä minun rintani tuntuvat”, Kaisa kysyi, ”vai onko ne sinun mielestäsi rumat?”

”Ei tosiaankaan!” hätäännyin, ”ne on tosi… kauniit.” Tunsin että minun oli pakko todistaa sanani ja ojentaa käteni ja koskettaa varovasti Kaisan tissejä. Pitelin niitä käsissäni kuin meloneja, ne tuntuivat pehmeiltä ja raskailta. Ne eivät vielä riippuneet, mutta Kaisan iho piteli niitä pinkeänä paikoillaan.

Samassa tunsin jotain lämmintä ja märkää toisen nännini ympärillä. Kaisa oli kumartunut eteenpäin ja ottanut törröttävän nännini suuhunsa! ”Mitä sä teet!” älähdin. Kaisa imaisi muutaman kerran nänniäni ja se sai ihanat väreet kulkemaan ruumiissani. ”Se näytti niin herkulliselta”, hän sanoi irrottaen suunsa. ”Mutta jos se tuntuu pahalta…”

”E-ei se pahalta tuntunut…” kuiskasin. Homma oli lähtenyt jollekin ihan ihme polulle. Nyt Kaisa otti taas tissini suuhunsa ja alkoi imeä. Suustani pääsi värisevä huokaus. Kaisa hyväili, imi ja nuoli pieniä tissejäni ja minä tunsin alkavani käydä kuumana. Puristin reisiäni yhteen, sillä tunsin pimppini lämpenevän ja kihelmöivän tavalla, josta tiesin että aloin kostua...

Lue koko tarina täältä:
http://seksifantasiat.runkkareille.com/lesbo/naispomon-kanssa-saunassa/

6

6014

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyivittu

      Lesbo!

      • Vittu-mikä-pässi

        Sinulla tulee olemaan paljon yllätyksiä netin ihmeellisessä maailmassa :D


      • psyyykkologi

        Otappa nyt ihan rauhallisesti, hengitä syvään ja ajattele jotain mukavia asioista


    • marjaaaaana

      Hyvät eroottiset tarinat on kyllä ihan parhautta

      • väärysenpave

        Totta, vie voiton kansantanhuista


    • runkkurami

      Oli pakko runkata tälle tarinalle

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe