Jet Time hakee

jlhfolufp

68

935

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hakemaan

      Kiitos!!!

    • lentotäti79

      Millainen palkkaus Jettimella on?

      • JiiiTeee

        Alan parhaita tällä hetkellä. Aloittavalla perusliksa 2200€/kk (vrt. Finnair 1380€/kk)


    • tahtoomyös

      Mitäs tänne kuuluu, onkohan monet hakeneet? Itse hain, heti kun haku aukesi. Olen hakenut muillekin yhtiöille, yhdessä käynyt näytilläkin jo mutta eniten tahtoisin kyllä juuri tänne!
      Kukaan saanut mitään postia heiltä?

    • Maksaja

      Jet Timeä on usein käytetty, kun rikollisia ulkomaalaisia poliisi on poistanut maasta. Kaksi saattajaa per turvis ja muutama Vähemmistövaltuutetun toimiston akka tarkkailijana.

    • tahtoomyös

      Älä huoli, niin on käytetty myös ay/kf/sk jne.
      Lentoyhtiölle he ovat ihan maksavia asiakkaita kylläkin. eipä näillä saatetuilla se aina otsassaan lue ja poliisit ihan siviileissä. Toki näistä ryhmistä sen joskus huomaa.

      Tämä ei nyt kyllä ihan vastannut siihen, mitä kysyin - kiitos kuitenkin :)

    • kemistä.terve

      Clean criminal record. Juu. Minulla ei olisi rikosrekisteriä Yhdysvalloissa, Kanadassa, Uruguayssä tai missään muussa sivistysvaltiossa. Täysin samaa teen kuin hekin, ja poliisin idiotismin vuoksi sain rikosrekisterin. Kiitos Suomi, en tee enää päivääkään töitä.

    • jettiläinen

      Onkos muita Jet Timelle hakijoita yritelty tavoittaa puhelimits/tekstarilla? Työkiireiden takia ei ole ehtinyt vastata puheluihin tänään, joten täytynee huomenna soittaa millä asialla siellä ollaan. Haastattelut alkamassa ensi viikolla kuulemma.

    • jettiläinen

      Henkilökohtaiseen haastatteluun ensi viikolla! Muita kutsun saaneita?

      • Hakenut

        Mulle tuli kans puhelua lauantaina ja hämmennyin niin paljon, että toivottavasti ei mennyt sen tai nykyisen asumispaikan takia ihan kuralle, vaikka ainakin itselle jäi puhelusta ihan kiva fiilis :) Mulle kyllä sanottiin lopussa että ensi viikolle olisi joku rekrypäivä tms. ja kyseli pääsenkö mahdollisesti sinne, jos soittelee myöhemmin uudelleen ja varmistelee ajankohtaa ja paikkaa, mutta henkilökohtaisesta haastattelusta ei ollut puhetta eli onkohan turha odotella mitään puhelua enään...


      • jettiläinen

        Ei kannata vielä heittää kirvestä kaivoon, mun kohdalla oli (teen vuorotyötä) hieman haastavaa löytää sopivaa aikaa ensi viikolle ja tuo oli melkeinpä ainoa mahdollinen aika itselleni, jolloin pääsisin käymään siellä. Sen verran utelin, että onko tullut paljon hakemuksia ja kuulemma oli tullut ja käyvät läpi niitä minkä ehtivät. Ja kutsuvat sitten tarpeen mukaan haastatteluun omasta mielestään sopivia ehdokkaita. Täytyy muistaa, että JT:llä ei ole Suomessa mitään valtaisaa organisaatiota vrt. esim. Finnair, joten pienellä porukalla varmasti paahtavat hiki hatussa hakemusten kimpussa.


    • tahtoomyös

      Ei ole mitään kuulunut, mutta en ole perään kysellytkään, kaipa he infoavat mikäli aiheelliseksi katsovat. Näin toivon! Ilmoituksessakaan ei ollut sähköpostia kummempaa kontaktia. Pidän peukkuja vielä!
      Millekäs päivälle haastattelun sait ja soittivatko vai maililla tuli? Lykkyä sinne joka tapauksessa :)

      • jettiläinen

        Puhelu tuli lauantaina, jossa alustavia kyselyitä yms. Ja puhelun jälkeen sovittiin haastatteluaika keskiviikolle.


    • emoo

      Noniin, mähän näppärästi laitoin hakemuksen vasta lauantai-illalla, mutta jos he on lauantaina soittanut kutsut niin siihen tais jäädä se :D harmi! Mutta onnea haastatteluihin!

      • jettiläinen

        Kyllä he jokaisen hakemuksen varmasti läpikäyvät, ei paniikkia. Hakuaikahan oli eiliseen iltaan saakka. Ilmeisesti vasta osaan hakijoista otettu hakemusten perusteella yhteyttä. Mä laitoin hakemuksen muistaakseni aika pian kuin haku aukesi.


    • Emo7619

      Onko kukaan kuullut? Mä laitoin hauan, kun aukesi ja ei mitään. Lentänyt 5v ha Finskin ryhmiksissä käynnyt.

      • jettiläinen

        Mulla siirtyi huomiseksi kaavailtu haastattelu seuraavaan viikkoon jostain syystä. Onneksi on pari arkivapaata silloin, niin onnistuu uusi aikakin.


    • Jettiläinenkö

      Moikka. Mä kans hain, eikä ole kuulunut yhtään mitään. Varmaan ovat tässä vaiheessa jo kaikille soittaneet tms ilmoittaneet jos on jatkossa. Millaisia mietteitä muilla on? Onko heillä siis joku rekrypäivä ensin?

    • Emo7619

      Mä kyllä ihmettelen, ettei mitään ole kuulkunut. Olen kai sitten liian vanha jo lentänyt, 39v.

    • Lentoonko

      Täällä kanssa on odoteltu jos jotakin kuuluisi. Olisi kiva edes tietää onko porukka jo valittu vai onko vielä toivoa. :/

    • tahtoomyös

      Moi, kyllä tahtoisin lataa toivoa pöytiin! Kuulemma ensi viikon aikana viimeistään ottavat haastateltaviin yhteyttä. Kurssihan alkaa vasta 1.3. mikäli oikein muistan. Mistään rekrypäivästä en kyllä tiedä!
      Paljonkohan heille loppujen lopuksi näitä hakemuksia tuli? Kymmenen kun vaan ottavat, niin onhan siinä sumplimista, luultavasti ainakin satoja hakemuksia saaneet.

    • TulevaJettiläinenkö

      Heippa! Ihan mielenkiinnosta kyselen tiedättekö yhtään Jetin palkoista, ne ovat kuulemma paremmat kuin Finskillä, entä onko muuten kokemusta firmasta työnantajana?

      • huhuilija

        Napron TES ilmeisesti käytössä, jostain kuulin, että alkupalkka 2000e/kk kokeilaile. Plus päivärahat ja lisät (jos niitä tulee, riippuu tietty lennoista).


      • Naprojuu

        Kaikista lennoista tulee lisät ja päivärahat, niin lyhyitä lentoja ei jt:llä ole ettei tulis. Koeajan jälkeen 2200€/kk peruspalkka. Ja Napron Tes kyllä


    • tahtoomyös

      Onko tullut haastattelukutsuja nyt? Maililla/soitettu? Tänne ei kyllä mitään vielä, himputti. Toiseen firmaan menossa haastikseen, mutta täältä ihan hiljaista..

      • TulevaJettiläinenkö

        Mulle tuli myös haastiskutsu puhelimitse, ja tällä viikolla ne ilmeisesti on kaikki?
        Montakohan haastattelevat/palkkaavat?
        Mulla on kanssa toiseen firmaan tulossa haastis ja odotan kyllä kuulevani lisää tästä yhtiöstä, palkka ainakin vaikuttaisi olevan parempi kuin toisella ja samoin olen nyt lukenut että työilmapiiri on todella hyvä :)!


    • Flgvrdnn

      Puhelimitse tuli kutsu haastatteluun tällä viikolla :)

    • TulevaJettiläinenkö

      Onko kukaan täältä käynyt tänään haastattelussa? Miten meni omasta mielestä?

      • menossakohta

        Olitko jo itse haastattelussa? Minkälainen tilanne oli ja montako haastateltavaa oli ryhmässä?


      • kuinmyösmukanaollut

        Hain viime vuonna tuonne ja silloin oli ensin ryhmälle (n.10 hlöä) yleinen esittely firmasta/työstä koneesta, jonka jälkeen yksilöhaastattelut englanniksi, joissa oli joku JT:n tanskalaisäijä ja suomalainen kollegansa. Liekö vielä samat heput hommisa, en tiedä.


      • TulevaJettiläinenkö

        "menossakohta", ei vaan huomenna olen menossa. Aika jännittävää kyllä, etenkin tuo että se yksilöhaastattelu sitten kokonaan englanniksi, vaikka sitä toki ihan hyvin osaankin, en vain ole joutunut käyttämään sitä niin paljon.. Kuulin kanssa että nyt on aluksi se ryhmäosio, jonka jälkeen varsinainen haastis! Millainen fiilis jäi viimevuotisesta haastattelusta "kuinmyösmukanaollut"?


      • kuinmyösmukanaollut

        Kivaa porukkaa oli niin hakijat kuin haastateltavatkin, siellä oli varsinaisten haastattelijoiden lisäksi pari purseria, jotka pitivät seuraa muulle ryhmälle sen ajan kun joku oli haastattelussa ja joilta sai kysellä heidän työstään Jet Timella. Yksilöhaastattelu oli englanniksi varmaan lähinnä siksi, että oli se Tanskan vahvistus siinä mukana, se tosin ei ehtinyt silloin ihan alusta alkaen mukaan (tuli Köpiksestä jollain lennolla kesken haastattelujen), joten voi olla että osalla oli ainakin osa haastattelusta suomeksi, mä olin loppupäässä porukkaa, joten mun kohdalla oli only in english. Ja eihän tässä tiedä, onko ko. herra enää lainkaan mukana, joten voi olla että siellä on vain suomalaista henkilökuntaa tällä kertaa. Tai että onko koko proseduuri edes samanlainen kuin viime vuonna. Tsemppiä haastatteluun, älä turhaan jännitä!


    • kokelasalokas

      Olipas rento ja mukavahenkinen tämä Jet Timen haastattelu! Kiva porukka ja mukavat haastattelijat. Kaava meni kuten yllä kerrotaan, mutta kaikki tapahtui suomeksi. Tänään ymmärtääkseni viimeiseet haastattelut ja ensi viikolla ilmoittelevat päätöksistään.

      • TulevaJettiläinenkö

        Olitko aamun vai iltapäivän ryhmässä? Ilmeisesti tänänä kolme ryhmää, joissa kaikissa oli 4-5? Samaa mieltä olen haastattelusta, oli todella mukava ja rento :)!


      • kokelasalokas

        Aamulla olin, liekö oltiin samassa ryhmässä. Siinä ryhmässä oli 5 hakijaa, mukavaa ja pätevää porukkaa omasta mielestäni jokainen. Iltapäivän ryhmissä oli toisessa 4 ja toisessa 3 (huomasin lähtiessä siitä ilmoitustaululta :-D )


      • Miettelis2

        Minkä verran aikovat palkata? Oliko puhetta, kuinka monta olivat yhteensä kutsuneet haastatteluun?


      • kokelasalokas
        Miettelis2 kirjoitti:

        Minkä verran aikovat palkata? Oliko puhetta, kuinka monta olivat yhteensä kutsuneet haastatteluun?

        Lopullinen määrä ei ollut ymmärtääkseni tiedossa, jotain 10-15 välillä. Osa palkataan heti kurssin jälkeen, osa 'vähän myöhemmin todennäköisesti', osa valitaan tuleville kursseille (kenties syksyllä/ensi talvena). Haastatteluvaiheessa ollut noin 35 hakijaa.


      • Flgvrdnn

        Voi että, tässä välipäivien aikana jännitys on kasvanut huomattavasti! Oliko niin, että keskiviikkoon klo 17:00 mennessä ilmoittavat?


      • kokelasalokas
        Flgvrdnn kirjoitti:

        Voi että, tässä välipäivien aikana jännitys on kasvanut huomattavasti! Oliko niin, että keskiviikkoon klo 17:00 mennessä ilmoittavat?

        Nyt täytyy myöntää, että se päivämäärä meni minulta ohi :-D
        Ensi viikolla joka tapauksessa ja se välikuittaushan piti laittaa heille huomiseen mennessä.


    • Miettelis2

      Vaikuttaa mukavalta paikalta. Oliko paljon hakenut väkeä? Onkohan paljon sellaisia, jotka on hakenut myös finskille. Yllättävää ettei englannin kieltä testattu millään tavalla, ilmeisesti luottavat haki joihin niin paljon :)

      Mitähän 'osa palkataan vähän myöhemmin todennäköisesti' tarkoittaa. Eikö heille ole varmaa työtä luvassa?

      • kokelasalokas

        'Myöhemmin palkattavat' tarkoitettiin varmastikin sitä mukaa kuin kesän lentosarjat ja vakkareiden kesälomat alkavat pyöriä täyspainoisesti. Esim. kaikki lentosarjathat eivät aloita Välimerelle vielä huhtikuun lopussa, vaan osa vasta myöhemmin toukokuussa, kenties kesäkuun alussakin vasta? Varmasti on samaa porukkaa hakenut molemmille yhtiöille ja saattaahan se olla, että heidänkin vakituisia on hakenut Finskille, joten eivät vielä tiedä tuleeko heillä poistumaa sitä kautta, joten lopullinen kurssitettavien määräkin oli vähän auki vielä. Nythän siis puhuttiin 6kk:n sopimuksesta alkuun. Englannin osaaminen alalla tietysti välttämätöntä, että selviää esim. kurssista. Kai se oli jo hakemuksista alustavasti saatu selvillle, tiedä häntä. Asiakkaathan ovat pääosin suomalaisia pakettimatkaajia, joten asiakaspalvelu koneessa varmasti suomen kielellä enimmäkseen.


      • Miettelis2

        Ehkä toi sana todennäköisesti hämäsi minua :) toki on ymmärrettävää, että kaikki kohteet ei ala heti huhtikuussa.

        Eihän sitä tiedä moniko sieltä on hakenut Finnairille. Edellisessä haussa taisi muutama vaihtaa JT:ltä Finskille.


    • JiiTeeeeee

      Hyviä puolia niille, jotka harkitsee Finnairin ja Jet Timen välillä: Palkka huomattavasti parempi, hyvä henki, ei nokkimisjärjestyksiä, saat olla oma itsesi ja sinua arvostetaan, erittäin todennäköinen vakkarisoppari (viime kevään tulokkaat saivat kaikki vakituisen), kurssin pituus (palkaton) vain 4 vkoa (Finnair 8vkoa), kurssin ajalla ilmainen lämmin ruoka joka päivä, medikaalit, laukut, virkapuvut ym. kulut maksetaan kaikki (Finnairilla maksat näistä), kurssipäiviä Tanskassa, lennot majoitus maksetaan. Vapaatoiveita huomioidaan hyvin. Mahdollisuuksien mukaan voit pitää vapaita myös kohteessa/vaihtaa lentoja/jäädä kohteeseen (lähinnä talvella)

      Muuta huomioitavaa: kesällä ei yöpyviä (mutta saat kaikista lennoista päivärahaa) mahdollisesti tulossa ruotsin yöpyviä tänä kesänä. Talvella pitkiä slingoja, siirtoa ruotsista, vaasasta, oulusta.... Yöpyviä paljon kanarialla. Englantia ei juurikaan työssä tarvitse, MUTTA ehdoton osata hyvin, koska kurssi ja manuaalit täysin englanniksi Tanskalainen kurssin vetäjä. Ruotsia hyvä osata vaikkei vaadittukaan, valtaosa talvilennoista Ruotsista ( Vaasasta)! Mahdollisuus myös lähteä "vaihtoon" Tanskaan jos halukkuutta. Mahdollisuus edetä nopeasti purseriksi.

      • TulevaJettiläinenkö

        Eikös se ollut niin että nimenomaan ne lennot ja majoitukset maksetaan Tanskaan itse? Ja muistaakseni viime keväältä kolmella EI jatkettu sopparia?


      • HemppaHt

        Pitääkö jossain firmassa oikeasti maksaa työvaatteista?!


      • Miettelis2

        Vaikuttaa hyvältä :) toki jokaisessa firmassa on ne hyvät ja huonot puolet. Toinen tykkää suhata edes takaisin ja toinen yöpyä useammin kohteissa. Laaja vs. Suppea reitti/kohdevalikoima on myös mikä erottaa yhtiöitä.

        Olis pitänyt hakea, miten siellä suhtaudutaan perheellisiin. Jollain yhtiöillä on se puoli hoidettu hyvin ja mahdollisuuksia on, mutta miten näillä pienemmillä yhtiöillä.


      • JiiTeeeeee

        Ei ole ennen ainakaan maksettu itse mitään lentoja/hotelleja. Kurssista ei koidu muita kuluja, kuin se 4vkon palkaton! Kaikki saivat ennemmin tai myöhemmin jatkaa!
        Perheellisiä on paljon ja keski-ikä Finnairin uusin verrattuna korkeampi, ei siis ihan lukion jälkeen oteta. Mutta nuoria ja nuorekkaita silti ollaan :D En tiedä mitä tarkoitat sitten "suhtautumisella"? Mitään erityisoikeuksia ei ole, mutta perheellisiä ei katsota ainakaan kieroon tms. eli voi ihan hyvin kertoa, että on perhe ja tulla silti valituksi ja samassa tilanteessa olevia työkamuja löytyy :) Tällä hetkellä ei ole ilmeisesti ollut mahdollisuuksia lyhennettyyn työviikkoon tms. koska meitä liian vähän. Teitä siis tarvitaan!!!


      • Miettelis2

        Siis tarkoitin juuri tätä lyhennettyä työaikaa eli erilaisia mahdollisuuksia löytyy. Jos yöpyviä on kesällä vähän, niin sehän on hyvä perheellisille - toki päivissä on pituutta. Tietenkin perheestä tulee kertoa haastattelussa, olishan se outoa jos ei kerro. :D


      • JiiTeeeee

        Onhan "normityöhön" verrattuna tietenkin enemmän vapaita (väh. 11vp/kk) kotosalla päivystykset, joista harvemmin tulee keikkaa, mutta kesällä helpommin voi niitä tullakin. (Finnairilla vapaita 9-10/kk, plus kaukoja jos lentää niin tulee enemmän, heillä taas suuri todennäköisyys lähteä keikalle sbylta.) Ja kesällä tosiaan niitä yöpyviä ei ole. Talvella taas voit olla 5-6 päivääkin poissa putkeen.


      • stuju
        JiiTeeeee kirjoitti:

        Onhan "normityöhön" verrattuna tietenkin enemmän vapaita (väh. 11vp/kk) kotosalla päivystykset, joista harvemmin tulee keikkaa, mutta kesällä helpommin voi niitä tullakin. (Finnairilla vapaita 9-10/kk, plus kaukoja jos lentää niin tulee enemmän, heillä taas suuri todennäköisyys lähteä keikalle sbylta.) Ja kesällä tosiaan niitä yöpyviä ei ole. Talvella taas voit olla 5-6 päivääkin poissa putkeen.

        Ihmettelen Finnair "tietämystäsi". Monikaan latelemasi asia ei pidä paikkaansa, kuten vapaiden määrä, vaatteiden maksullisuus tms. Lisäksi muutenkin kuulostat oudon Finnair-vastaiselta, yrittäen samalla kiillottaa jettimen sädekehää. Kerro nyt kuitenkin myös huonoista puolista?


      • JiiTeeeee

        Kukko ei käskemällä laula, mutta laitan nyt noista vapaapäivistä otteet Tes:eistä. Sinulle Stuju tosin suosittelen lämpimästi Finnairia, toivottavasti et muuta edes harkitse :)
        AY
        1. Ca:lla on kuukaudessa vähintään yhdeksän vapaapäivää asemapaikalla.
        Tammi-, maalis-, huhti-, loka-, marras- ja joulukuussa vapaapäivien lukumäärä on kymmenen.
        JT
        3. Matkustamohenkilökunnan jäsen on oikeutettu vähintään 137 vapaapäivään kalen- terivuodessa. Kalenterikuukaudessa on matkustamohenkilökunnan jäsenelle annetta- va vähintään 11 vapaapäivää, kuitenkin helmikuussa 10 vapaapäivää. Vapaapäivät on annettava vähintään kahden päivän jaksoina. Loput 6 vapaapäivää ns. Fx-päivät anne- taan kahden päivän jaksoina, jotka suunnitellaan yhtiön tuotannon mukaan.

        Ainakin laukuista, kengistä ja medikaaleista maksat Finskillä. Itse virkapuvuista en ole aivan varma.


    • JiiTeeeeee

      Tarkistinpa nuokin Tesistä:
      AY
      Ca maksaa 25 % virkapukuun liittyvien kenkien ja laukkujen hankintakuluista sekä pesetys- ja muista huoltokuluista. (Ei siis itse virkapuvuista)
      JT
      Jos matkustamohenkilökunta joutuu itse hankkimaan virkapukuunsa liittyvää vaate- tusta tai sen yhteydessä käytettäviä vaatetustarvikkeita. Korvattavia ovat kengät, su- kat ja sukkahousut. Yhtiö korvaa nämä hankinnat kuittia vastaan enintään 130 eurolla vuodessa. Maksu tapahtuu yhtiössä vallitsevan käytännön mukaisesti.
      Työnantaja kustantaa virkapuvun pesetyksen kuittia vastaan kerran kuukaudessa. So- pimukseen kuuluu virkapuvun takin, liivin, housujen, hameen, mekon, kravatin ja hui- vin pesetys. Pyritään pesettämään maksimissaan neljä virkapuvun osaa. Maksetaan kuukausittain palkanmaksun yhteydessä kuittia vastaan.

      *Laukuista ei lue mitään, mutta niitä on saatu 2kpl ilmaiseksi, eli isompi käsislaga

    • TulevaJettiläinen

      Onko täällä ketään jolle infottu jatkosta?

    • FYIfyi

      Tää on ihan orjalafka!

      • Miettelis2

        Ja perustelut kiitos :D


    • Kurssille

      Heippa vaan kaikille, onko täällä ketään tulossa kurssille?

      • TulevaJettiläinen

        Täällä yksi :)!


      • Kurssille

        Kiva! Joko on paperit hankittuna? :)


      • TulevaJettiläinen

        Rikosrekisteriotteen oon laittanut eteenpäin, sain lääkärin vasta viikon päähän!? Täytyy vielä soitella josko saisi jonkun peruutusajan kun menee niin tiukille! Oletko pääkaupunkiseudulta?


      • Minämyös

        Täällä kans yksi kurssille tuleva, mulle tuli eilen rikosrekisteriote. Lääkäriaika vasta ensi viikolla, kysyin hoitajalta että ehtiihän ja meinasi että ehtii tehdä mahdolliset lisäkokeet ennen kurssin alkua. Itse olen pk-seudulta. Muutaman viikon päästä nähdään :)


      • Flgvrdnn

        Mitä lomaketta käytitte rikosrekisteriotteen tilaamiseen? Täällä lääkärissä käyty, aikoja oli tosiaan melko harvassa ainakin Airportissa.


      • Minämyös

        Se viisumi, työlupa.


      • TulevaJettiläinen
        Flgvrdnn kirjoitti:

        Mitä lomaketta käytitte rikosrekisteriotteen tilaamiseen? Täällä lääkärissä käyty, aikoja oli tosiaan melko harvassa ainakin Airportissa.

        Mitäs kaikkea ne katsoikaan nyt siinä lääkärissä? Ja sanoivatko suoraan että "läpi meni" :)?


      • Kurssille

        Myös pk-seudulta! Nyt kun kaikki alkaa olla valmista niin aloin vasta miettiä, että miten ihmeessä majoitus järjestetään Tanskassa?? Tälläinen mennyt kokonaan tohinoissa ohi, pitikö majoitus itse hoitaa vai tuleeko "firman puolesta"?


    • Flgvrdnn

      Hyvä, oli pakko varmistaa ettei itse ole vahingossakaan tilannut väärää, äkkiähän tuon kyllä postiin sai. :) Itse tulen vähän pk-seudun ulkopuolelta, aluskunnista kuitenkin.

    • Ccm87

      2018 yritys otti kurssille firman työntekijän kotona tehdyn tutustumisen pohjalta suomalaisen nuoren naisen..... meniköhän kaikki ihan oikein?

      • Fly89

        Tästä näyttää olevan toinenkin ketju täällä samasta aiheesta. Itse kuulin tuosta asiasta yhden toisen yhtiön rekryssä. Luulin ikäväksi huhuksi, mutta näin JetTime on toiminut. SLSY on jo ilmaisesti ottanut asiaan kantaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1564
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1224
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1160
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe