Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Olenko hullu?

Näen_

Olen 16 tyttö. Näen koko ajan lähettyvilläni naisen, vaikka häntä ei ole. Kuulen jopa hänen äänensä ja tunnen jopa kosketuksen, mutta kukaan muu ei näe eikä tunne tai kuule häntä. Vierelläni on ollut koko ikäni joku, jota kukaan minun lisäkseni ei näe tai kuule. Lapsena kanssani oli ikäiseni poika, jota nimitin Samiksi. Sami käski minun aina tehdä pahaa itselleni yms. En koskaan totellut. Noin 12-vuotiaana Sami katosi ja tilalle tuli Sharon. Sharon on ehkä 35-vuotias nainen, joka näyttäytyy vain minulle. Kukaan muu ei häntä näe. Sharonista on ollut toisinaan paljon hyötyä, sillä ilman häntä olisin varmaan jo haudassa. Sharon on saanut minut aina järkiini ja saanut estettyä itsemurha yritykseni. Alkuun pelkäsin Sharonia ja käskin hänen häipyä. Nyt kuitenkin toivon ettei Sharon lähde niin kuin Sami. Oli hyvä että Sami lähti, sillä Sami oli paha. Olen alkanut kiintyä Sharoniin sillä hän on aina tukenut minua ja vannottanut minulle, että selviän tästä. Sharon on ollut ainoa ystäväni ja ainoa johon luotan tällä hetkellä. Vanhempani eivät tiedä hänestä mitään. Aina kun puhun hänelle niin teen sen niin ettei kukaan kuule. En halua mitään lääketystä, sillä pärjään hänen kanssaan. Enkä oikeastaan halua luopua ainoasta ystävästäni. Sitten olisin ihan yksin eikä kukaan tukisi minua tai välittäisi minusta aidosti. Mitä mieltä olette tilanteestani?

16

193

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olethan sinä tavallaan hullu, mutta eipä se toisaalta mitään haittaa, jos hänestä tosiaan pidät. Älä kerro hänestä muille. Saatat joutua hoitoon.
      Sen sijaan tekstistäsi päätellen sinulla on muitakin ongelmia, vaikka et kertonutkaan, mitä. Niistä kannattaisi puhua jollekulle. Siis muullekin kuin mielesi tuotteelle, joka varmasti on hyvä tukemaan, mutta ei omaa ammattitaitoa....
      Sharon muistuttaa tavallaan tulpaa, vaikka luultavasti ei aivan sellainen ole, joten jotain neuvoja voi löytyä myös osoitteesta http://tulpa.palstani.com

      • Näen_

        Kyllä pidän hänestä, koska ei minulla ole muutakaan elämää.


      • Näen_

        Ja tuohon muihin ongelmiin vastaan, että olen kai masentunut. Mikään ei tunnu miltään. Epätoivoisina hetkinä saatan yrittää tai ainakin harkita itsemurhaa.


      • Masennus on vakava sairaus, jonka vuoksi kannattaa ehdottomasti hakea apua. Usein se saadaan hoidettua, vaikka siihen meneekin aikaa.


    • tyyyyypppppppi

      Hakeudu hoitoon hullu! Ei oo tervettä pitää mielisairautta yllä!

      • Näen_

        Voin olla hullu, mutta en mene hoitoon.


    • wertuerss

      Taitaakohan sinulla olla skitsofrenia?

      • Näen_

        Ehkä, en tiedä. Sharon on niin toden tuntuinen, että välillä unohdan hänen olevan vain harhaa.


      • AlexDeLarge

        Joo kylhän tuo joltain psykoosilta vaikuttaa. Pidä mielessä, että tuo nainen lienee sun mielen tuote ja näinollen heijastaa sun omia ajatuksiasi sekä alitajuntaa. Tarkoitan vaan, että jos tuo Sharon alkaa käyttäytyä uhkaavasti tai oudosti, niin vaikka miten inhoasit hoitoon menemistä, on se suotavaa.

        Näistä kannattaisi ihan oikeasti puhua läheisille ja/tai ammattiauttajille noin niinku sun oman terveytes kannalta. Itsemurha-aikeet tai -ajatukset kannattaa yrittää saada pois.

        Toivottavasti kaikki menee hyvin. Good luck ja sillee :)


    • bdbdbs

      Eikö nää ihmiset tajuu et pilkallas teit tän tekstin

      • Näen_

        En ole provo enkä trolli. Olen tosissani. Jos ei kiinnosta niin ei tarvitse kommentoida.


    • Nkki

      Oon kuullu jostain että jotkut suojelus enkelit näyttäytyy ihmiselle sellaisessa ulkomuodossa mikä sopii siihen tilanteeseen ja että niihin voi tutustua. Et välttämättä ole edes sairas. Sitten taas tämä sami saattoi olla paha henki.

      • Taikka ehkä he olivat kummituksia.


    • Hoidossakävijä

      Saatat olla hullu mutta jos et itse halua hoitoon niin silloin sinun ei kannata kertoa Sharonista kenellekkään.

      Mutta jos sinulla on masennusta niin sitä pitäisi hoitaa itselläni on pientä masennusta ja harkitsen usein itsarin tekemistä. Kannattaa kertoa vanhemmillesi siitä että sinusta ei tunnu juuri miltään. Se voi olla vaikeaa mutta kannattaa yrittää.

    • nykyinenminä

      Oletko koskaan kokeillut rukousta,liikunta olisi myös todella hyvä apu,jos kärsit ahdistuksesta tai itsetuhoisista ajatuksista?En tarkoita,että lähtisit rautaa nostelemaan,mutta vaikkapa joogaa? Itseäni se auttoi jopa irti tupakoinnista(poltin askin päivässä viidentoista vuoden ajan),maadoittuminen on masentuneelle tärkeää,kokemus omasta kehollisuudesta. Myös säännöllinen uinti on hyvä apu,sekä saunominen lempeissä löylyissä ja jos tosissaan vituttaa,vihta avuksi vaan!(itse joskus hakkasin selkäni verille vaikeimmissa ajanjaksoissa, mutta se euforia sen jälkeen, mahtavaa! Et kerro mitään elämästäsi noin muuten, mutta onko dissosiaatio häiriö sinulle tuttu? Wikipediasta löytyy enemmän tietoa. Ei varmaankaan ole siitä kyse,mutta voisithan etsiä netistä ja anonyymisti keskustella mielenterveyspuolen työntekijän kanssa? S24 palstoilta tuskin saat noin vaikeaan tilanteeseen kovin kummoista apua. Meitä on täällä ihan oikeitakin ihmisiä,ei tarvitsisi tyytyä oman mielen synnyttämiin puolustusmekanismeihin...Elämä on liian lyhyt siihen!

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2197
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1446
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe