Maskun sohvat?

Toimitusaika

Onko porukalla mitään hyvää tai pahaa sanottavaa kalustetalo Maskun sohvista? Entäs luvattu toimitusajat?

36

9117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sohvasohva

      Sohvaa ettineenä voin sanoo, et halvat on ihan roskaa ja ostettavat värit tosi pitkällä toimitusajalla. Kalliit taas oli arvokkaampii ku muitten liikkeitten vastaavat. Mut tosin jos hinnoista voidaan koko ajan ottaa 35 prosenttia pois jopa tarjoushinnoista, ni pitäähä niitten yläkanttiin ollakki. Huomasin et toimitusaikoihi kannattaa suhtautuu pienellä varauksel varsinkin jos haluut sohvan suoraan kotiin. Kannattaa myös pyytää mahdollisia kantajia jos asut kerrostalossa, posti ei ilmeisesti tuo sohvaa asuntoon asti.

      • Anonyymi

        Ihanko totta? Minulle tuotiin normaalisti. Tilasin Coral-U-kulmasohvan. Oli alennettu kolmeen tonniin normaalista 6 666 eurosta. Täällä kahden vuoden päästä edelleenkin komeilee olkkarissa. Olen jopa välillä käyttänyt peräti sänkynä. Toimii!


      • Anonyymi

        En muista montako kuukautta sanottiin tilausvaiheessa menevän, mutta kyllä siinä kaksi kuukautta meni, muistaakseni vähän arvioita vähemmän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihanko totta? Minulle tuotiin normaalisti. Tilasin Coral-U-kulmasohvan. Oli alennettu kolmeen tonniin normaalista 6 666 eurosta. Täällä kahden vuoden päästä edelleenkin komeilee olkkarissa. Olen jopa välillä käyttänyt peräti sänkynä. Toimii!

        No jaa meillä meni kolmisen viikkoa erikoisella kankaalla päällystetty sohva ,joten ei ole pitkä aika odottaa .hyvin palvelu toimi ainakin Hyvinkäällä.


    • taskumatti

      Olen nyt odottanut huonekalujani kohta 9 viikkoa. Koko ajan hinaavat luvattua toimitusaikaa eteen päin... Kun olen soittanut perään niin selitellään ja selitellään ja kuulemma ei millään nähdä systeemistä yhtään mitään, että osattaisiin sanoa mitään varmaa... Mutta he kuulemma kyllä ihan ensi tilassa sitten ilmoittavat, kun tavara vihdoinkin tulee. Mutta meneekö siihen vielä yksi vai kenties kymmenen ylimääräistä viikkoa, niin on niiiiiiiiiin vaikeeta sanoa, kun myyjät ei kuulemma mitenkään näe mitään heidän systeemistään. Ja tietty myyjät ei oikeen voi edes kysyä mitään keneltäkään, joka kenties näkee.... Hohhoijaa.

      Jostain syystä pöydän kannet on laitettu eri kuormaan jalkojen kanssa ja tuolin istuimet eri kuormaan tuolien kanssa yms. älykääpiö touhua. Puhumattakaan että olin kuulemma valinnut kankaan, jolla onkin yllättäen paljon pitempi toimitusaika kuin piti olla. No, seuraava kuorma lähtee kuulemma noin viikon kuluttua, mutta mitä kuorma sisältää -kas se on arvoitus. Kukaan kun ei näe mitään mistään kuten mainittu...

      Aion purkaa kaupan. Että pännii koko pulju.

      Näköjään tämä sama ongelma on ollut Maskulla jo vuodesta 2006....

      • Anonyymi

        Hahhah!!! En olekaan onneksi ainut, jota Masku on kusettanut… hiphurraa😜
        Mutta toista kertaa eivät siinä todellakaan onnistu, kun jatkossa kierrän tuon paskaputiikin kaukaa 🤬


      • Anonyymi

        Salossa ottaa 4 viikkoa sotkassa 5 viikkoa ja nykyään Aasiasta tuotua minisohvaa sänkyä liian matalia istui korkeus ja selkänojaa liian vähän.


    • gmies

      Joo, laadusta on vaikeaa sanoa, kun mäkin tässä odottelen kamojani jo kahdeksatta viikkoa. Jos se on p.s.kaa kaiken odottelun jälkeen niin revin kyllä pers.... Muutin uuteen kämppään ja olin idiootti, kun en ensin googlailut vaan ostin kaikki kamat käytännössä Maskusta. Nettihän on täynnään varoituksia venyvistä ja paukkuvista toimitusaikalupauksista. Nyt on sitten leireilty uuden kämpän lattioilla pari kuukautta ja alkaa käydä fysiikan päälle. Joo, ja ei nyt osanneet mullekaan kertoa, kun eivät kuulemma tiedä, että missä kontissa mun kamat mahtaa vihdoin tulla. On se kumma, että ne ei "näe mitään" toiminnanohjausjärjestelmästään. taitaa olla peepuhetta

    • weer

      Osta Maskusta nyt ja saat odottaa toimitusta todennäköisesti vielä Juhannuksenakin. Itse odotin aikoinaan yli 3 kk, että sain kaiken kasaan. Mieluummin maksaa muutaman kympin enemmän, että säästyy sellaiselta.

      • Anonyymi

        No, mutta eikös tuo ylipitkä odotusaika todista sen, että maassamme on paskaa myyvään Maskuun suuntaavia idiootteja todella runsaslukuinen määrä🤔


      • Anonyymi

        Ei pidä paikkaansa odotusajat.täällä joku vaan haluaa mustata liikettä kohtaan.


    • 123456iiiii

      Olen odottanut Maskun toimitusta joulukuun alusta. Ei näy eikä kuulu ja kun soittaa ja kysyy, niin kukaan ei osaa kertoa, että missä vaiheessa tavarat on. Osatoimitusta eivät kuulemma tee, että saisi edes pari tuolia, millä istua ja pöydän. Nyt on kiinni muutamista osista vaan, mutta milloin tulee ? Ei mitään kunnollista vastausta. Pitäisikö odottaa ensi Jouluun asti vai ???!!!! Vittttttuuuuuuu.

      Kyllä olisi aihetta tehdä osatoimitus jo näin kohtuuttoman odotuksen jälkeen etenkin kun ensin annetut toimituslupaukset on kuseneet jo yli kolme viikkoa. Minimissään pitäisi kertoa, että milloin ne ssssaaaatanan kamat sitten tulee !!!!!!!!!!!!!

      Joo, suosittelen tosiaan Maskua... itse en ainakaan enää sinne eksy. Aion kanssa ilmoittaa, että pitäkööt kamansa. Lähden ostamaan muualta vaikka joutuisin taas odottamaan viikkoja. Maskun kanssa joutuu kuitenkin odottamaan vielä kauemmin.

    • Jarkkol2

      Muutin myös noin 7 kk sitten ja en olisi ikinä uskonut, miten vaikeaa tästä maasta ja Helsingin kaupungista on saada ostettua huonekaluja ja lamppuja. Kodinvalaisimet ensinnäkin myi mulle silkkaa p.sskaa eikä reklamaatioita välietty hoitaa käytännössä lainkaan. Lamput on edelleen suurimmaksi osaksi hankkimatta.
      Ja sitten ne huonekalut -huh huh. Ei ihme että Suomi on viittä vaille kanttuvei, jos touhu on tätä luokkaa. Osa tuli Vepsäläiseltä (kaikki ok ja liikehän on kallis). Osa Iskusta (oli yksi ongelma, joka sitten kyllä hoitui viikossa) ja sitten tämä surullisenkuuluisa luottotoimittaja Masku -no, voi vee. Oli kuin olisi joutunut piilokameraan, kun yritti saada kamojaan puhelimitse ja käymällä Lanternassa. Selitystä, selitystä, selitystä (eikä mitään varsinaista infoa, että milloin sitten tulee) ja vähän tekoja ja toimintaa.
      Henkilökohtaisesti sekä Masku että Hämeentien Kodinvalaisimet on mulle pannassa loppuelämäni ajan -ja kehoitan vilpittömästi myös muita näitä kahta liikettä kaihtamaan viimeiseen asti.

    • 34rtr0000

      Osta Lehmustolta hämeenlinnasta, kaikki toimii. Paras.

    • Maskutsullekin

      Käsittämätöntä että Masku vain mainostaa koko ajan aletuotteitaan, kun heillä ei kerran ole mitään mitä toimittaa. Olen 7 vkoa odottanut toimitusta, joka luvattiin suoraan varastosta Hyvinkäältä. No, hups ei ollutkaan kaikkia osia. No, koska tulee ? Ei ihan tarkkaan osata sanoa. Joo että sillee

      • Anonyymi

        Pyydä heidät kokoamaan myös tavarat niin homma hoitoon ,älä hyväksy tavaraa ennenkuin se on paikoillaan ,ei maksa maltaita on helppoa teen aina näin ,kun saan uuden tavaran olipa se mikä hyvänsä.


    • tujtyuityiku

      Ne tarvii vaan rahavirtoja rahoitusyhtiön kautta Kepun vaalikassaan

    • pallitkans

      Toimitusajat huonekaluissa voi olla aika pitkiä. Totta että Suomessa on vaikeaa saada edes kotiaan sisustettua säällisessä ajassa. Maskuhan on sitten näiden joukossa vielä ihan yliveto... tai siis aliveto. Heidän toimituksiaan ei todella kannata henkeään pidätellen odottaa.

      Ja sitten tulee kasaaja, joka huomaa, että osia puuttuu. Ratkaisu on jättää pöytä makaamaan kyljelleen olohuoneen lattialle määrittämättömäksi ajaksi. Pöytä jota on odotettu viikkotolkulla siis tulee, mutta ei voi käyttää vielä yli kolmeen viikkoon. Piti ottaa kuluttaja-asiamieheen yhteyttä ennen kuin alkoi tapahtumaan.

      Maskusta tilaaminen tuntuu kohtuuttomalta vaivalta asiakkaalle. Ei kannata jos ei ole aikaa odottaa kenties kuinka kauan ja lehmän hermot.

    • ei-oo-näkyny

      3kk ollaan odotettu sohvaa jonka alkuperäinen toimitus-aika oli viikko, perään kysyttäessä muuttu kuukaudeksi, ja nyt viimeksi luvattiin että ennen pääsiäistä, pääsiäinen meni jo.

      • Knkii

        Ootteks te siis maksanut jo?Eiiih,tollasta!


      • ei-oo-näkyny

        Ei olla. Noh, eilen Postista ilmoitettiin että tänään ovat tuomassa sohvaa :) 14 viikkoa kesti toimitus, nyt netti-sivun mukaan 3-5 viikkoa on toimitusaika ko. sohvalla.


    • viikot_kuukausiksi

      Maskun laadussa ei sinällään hirveästi valittamista. Mutta toimitusaika, se ei Maskulla pidä kutiaan ikinä. Jos luvataan 2 kk, on parempi varautua 3-6 kk odotukseen siihen, että osa kamoista tulee silloinkin jälkitoimituksena.

    • Sänkykauppaa

      Mulla meni sängyn toimitukseen viikko yli luvatun, mut myyjä lupas heti peiton ja tyynyn kaupanpäälle kun asiasta mainitsin. Laskuu tarjos kans Nordean kautta, mut ei siitä mitään haittaa ollu ku kerralla sain maksaa eikä korkoja tullut. Oli joku koroton kampanja. Sänky on sairaan hyvä. Sellanen geeliversio. Hyvä maku jäi kaupoista.

      • Anonyymi

        👍Turhaan täällä maskia nollataan..


    • Anonyymi

      Maskussa on aina ale.
      Joskus kaikista alennetuista vielä 10% ale..
      Silti😐.
      Isoja alennuksia luvataan, mutta.
      Sohvien päällä lupaavia hintoja, jotka kuitenkin tarkoittavat mallin pienintä ja vaatimattominta mallia.
      Se on mielestäni harhaan johtavaa🤨.
      Myyjien käytös tuntuu hieman ylimieliseltä ja vaivautuneelta, jos sohvakauppoja ei heti synny, kun he vihdoin astelevat paikalle.🤔
      Maskussaa on sohva, minun makuuni, sen hinta välillä jopa nousee, vaikka ale mainoksia on tila sakeana.🙄

      • Anonyymi

        Eipä ole kohdalle sattunut ylimielistä myyjää ja kangaslaatuhan määrää huonekalun hinnan loppujen lopuksi.


    • Anonyymi

      Kaikki suomen huonekalukaupat myy mauttomia ja rumia samannäköisiä sohvia. Joiden väri vaihtelee mustasta, harmaaseen. Jos haluaa jollain eri värillä, siitä pitää maksaa lisähintaa. Se kalusteiden odottaminen, kaupanteon jälkeen myös on jotain uskomatonta. Voi kun jaksaisivat odottaa maksuakin yhtä kauan, kuin asikakkaat uusia sohviaan ym.kalusteitaan.
      Amerikkalaisia sisustuskuvia ja sohvakuvastoja, kun katsoo, siellä näyttää huonekaluliikkeet varustautuneet paremmalla maulla ja myyvät paljon paremman näköisiä sohvia ja valinnanvaraa on. Jenkit tuskin huolisi näitä suomessa myytäviä tylsäsohvia olohuoneisiinsa. Maassa maan tavalla. Myös sohvien myynnissä.

      • Anonyymi

        Suomi sohvat oli joskus hyviä ja kruunu sohvat eipä taso laskee


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Suomessa tikkujalkaisia kulmikkaita tönkkösohvia. Amerikassa muhkeita ja pyöreämuotoisia.


    • Anonyymi

      Tällä hetkellä Alta 2 istuttava sohva maksaa 299€, siellä on 70% ale. Oikea hinta ”yli 1000€, säästä jopa 700€”. Oon aina aatellut, että tää ”oikea hinta” -juttu on vaan kusetusta. Luulee, että ostaa tonnin sohvan, mutta se alehinta onkin salaa ihan realistinen hinta.

      • Anonyymi

        No onnea vaan, jos tuon hintaisia paskoja katselet. Kangas on joku paperinohut/säkkikangat tms. Liikkeessä esillä olevat mallit, tietenkin, paremmalla kankaalla, mutta tuossa hintaluokassa muukin rakenne voi olla kehno. Kannattaa koeistua....

        Sen tonnin joutuu maksamaan, jos haluaa kunnollisen kankaan ja istuinmukavuuden.


      • Anonyymi

        Kuka luulee saavansa sohvan kolmensadan,??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka luulee saavansa sohvan kolmensadan,??

        Ikeasta löytyy sekundaa mutta ei ne uestä kuin hetken


    • Anonyymi

      Nevada divaanisohva ostettu pari kuukautta sitten "alennuksella" 499, hinta nyt 1599. Sohva ihan asiallinen ja hyvä, jämäkkä istua (uutena). 1,5 kuukauden istumisen jälkeen istuintyyny lässähtänyt aivan pehmeäksi. Sohvakäyttöön täysin kelpaamatonta vaahtomuovia. Täyttä paskaa, täyttä kusetusta. Kyllä nyt sohvan pitää kestää istumista kauemmin kuin 1,5 kuukautta.

    • Anonyymi

      Ollut 6 kuukautta Maskun Nevada sohva. Toimitus aika oli 7 viikkoa, tuli Virosta ajallaan.
      Nyt 5.4.2024 sattua Maskun mainos tästä sohvasta hinta 1379 euroa.
      Ai mitä minä maksoin, no 299 euroa. Kun täällä joku krisisoi Nevada sohvaa, että ei ole pysynyt ryhdissä tyyyny osa, ei minulla ole mitään Tälläistä tullut esille, koko sohva on on edelleen jämäkkää laatua. No tuohon hintaan 299, kuuluu 10 vuoden takuu, jonka takuun hinta olisi ollut 79 euroa, mutta osto päivänä sen sisältyi sohvien hintaan.
      Totuus oli, että myyjä ei olisi halunnut myydä Nevada sohvaa tuolla hinnalla, vaan yritti viedä kalliimpien sohvien äärelle, mutta ostin siis halvan hyvän Nevada sohvan takuulla.
      Kirjoittelen tätä loikoillen Maskusta ostamani Nevada sohvalla. Takuu paperi on tallessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3038
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1026
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1000
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      916
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe