Edulliset ostokset Dubaissa?

köyhäDubaissa

Mihin kannattaa suunnata ostoksille jos ei halua merkkivaatteita vaan edullisia vaatteita?

33

3622

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rikkautta

      Miksi menet Dubaihin edullisia ostamaan ? Osta Suomesta, nythän on alennusmyynnit, voit tehdä hyviäkin löytöjä.
      Älä mene Dubaihin esittämään köyhää - ole mieluummin ostamatta ellet voi ostaa kunnon vaatteita. Köyhänkin kannattaisi satsata laatuun, se tulee pidemmän päälle edullisemmaksi.
      Jos olet jo köyhä niin jätä Dubai kokonaan väliin.

    • BurDubai

      Isoista ostoskeskuksista Ibn Battuta Mall on mielestäni paras paikka jos hakee haluaa ostaa normaaleita vaatteita. Siellä on paljon ihan kohtuuhintaisia vaate-, kenkä-, ym kauppoja. Se on jo nähtävyys sinänsä, koska se koostuu kuudesta eri maiden tyyliin rakennetusta osastosta. Kauppoja ei ole liikaa ja ne ovat pääosin yhdessä kerroksessa. Sinne pääsee metrolla tai taksilla. Taksi on Dubaissa edullinen tapa matkustaa.

      Centrepoint minitavarataloissa on aikuisten- ja lastenvaatteita, kenkiä, laukkuja, kosmetiikkaa ja sisustustavaraa edullisesti. Centrepointeja on useita eri puolilla kaupunkia.

      Carrefour tavarataloissa on pienehköt vaateosastot. Niitäkin kaupungissa useita.

      Deiran vaatesoukeissa on paljon vaatteita, kenkiä, hajuvesiä ym., mutta tyyli ja laatu eivät välttämättä ole länsimaiseen makuun sopivia. Sieltä voi toki tehdä kivoja löytöjä. Täytyy sitten muistaa tinkiä.

      Sana -marketit. Vaaatteita naisille, miehille ja lapsille. Myös Lulu Hypermarketeilla on vaatekauppoja. Sanan ja Lulun vaatteista miesten vaatteet ovat ok, mutta naisten vaatteet mielestäni ehkä liian aasialasityylisiä tai enemmän nuorison makuun.

      Dubai Mall'issa on Henkkamaukka, mutta hintatasoa en osaa sanoa.

      Dubai Outlet Mall ei nimestään huolimatta ole kovin halpa paikka, joten sinne ei ainakaan viikon lomalla kannata välttämättä varta vasten lähteä, koska se sijaitsee kaupungin ulkopuolella. Half Price Mondayta mainostavat kovasti, mutta siellä ei maanantaisin todellakaan kaikki tuotteet ole puoleen hintaan. Toki ainahan sielläkin voi tehdä löytöjä.

      Isojen Mall´ien liikkeissä on usein erilaisia alennuskampanjoita varsinkin viikonloppuisin (pe-la), joten kannattaa aina käydä kurkkaamassa hintoja jos kohdalle sattuu.

    • beenat

      Köyhänä Dubaihin juuri menisinkin - eikö matkailun tarkoitus ole uuden kokeminen? No et sinä oikeasti köyhä ole jos on varaa matkustella! En sinne shoppailemaan menisi - kuten tuossa aikaisemmin sanottiin osta kotimaasta. Nauti erilaisuudesta - Dubai on Dubai ei mikään Tallinna.

    • Risko

      Saako siis maanantaisin tuotteet puoleen hintaan?

    • HalfPrice

      Dubai Outlet Mall ja Half Price Monday.
      Kaikki tuotteet eivät ole maanantaisin puoleen hintaan, kuten tuossa aikaisemmin kirjoitettiin. Ainoastaan pieni valikoima tuotteita on alennettu.

    • Jätävälistä

      Dubai ei ole pienen budjetin lomakohde!

    • Lomailuaedullisesti

      Kyllä siellä pienemmälläkin budjetilla pärjää. Kaupungista löytyy kaiken hintaisia hotelleja, kauppoja ja ravintoloita. Riippuu ihan siitä missä päin kaupunkia asuu ja liikkuu.

      • Dubaifani

        Dubain asukkaista iso osa on muista maista tulleita siirtotyöläisiä, joilla ei ole varaa ostaa kalliista ostoskeskuksista, joten kaupungissa on tosi paljon myös edullisia ostospaikkoja. Ne ovat sopineet ainakin meille mainiosti. Varsinkin lastenvaatteita tuomme joka reissulta paljon.


    • Rouvakos

      Kyllä Dubaissa on jokaiselle pussille sopivaa. Ja miksi maksaa samasta tuotteesta täyshinta, jos onnistuu alesta saamaan sopuhintaan. Dubaissa syö tosi edullisesti, paikoissa missä paikallisetkin. Vaikka Dubaita sanotaan rikkaiden turistien paikaksi, kyllä siellä käy tavalliset taapertajatkin. 20€ yö ja halvat lennot. Hyvä niin.

      • kirsikka098

        Voisitko mainita joitakin edullisia ruokapaikkoja?


      • torakka1

        Kerro, mistä saa yön 20 euron hintaan??


      • otelli

        esim rafee hotel 4 yötä/2 henk/160€ eli 20€/henk/yö


      • LuTikka.kammoinen

        No joo, en menisi vaikka saisin huoneen ilmaiseksi, joku taso sentään pitää olla. Hotellien hinnat ilmoitetaan yleensä per huone eikä per henkilö. Ehkä köyhä jakaa senkin. ..


      • lut
        LuTikka.kammoinen kirjoitti:

        No joo, en menisi vaikka saisin huoneen ilmaiseksi, joku taso sentään pitää olla. Hotellien hinnat ilmoitetaan yleensä per huone eikä per henkilö. Ehkä köyhä jakaa senkin. ..

        Mitä se sinä jäät kun oot niin rahoissas?


      • ökyrikas

        Tää rikas on siis nousukas ja sanonko mitä muuta...käsittämätöntä kommentointia. Terkuin ökyrikas


    • alkaja

      Kiitokset kaikille vastaajille, kiva saada asiallisia vastauksia. En ole se perinteinen köyhä mutta en myöskään niin äveriäs että haluaisin hassata rahani ylihinnoiteltuihin merkkituotteisiin. Haluan kuitenkin tuoda aina jotain vaatetavaraa reissuiltani. Väliin onnistuu laadun kanssa, väliin ei, mutta niinhän se on suomessakin. Kiva lukea palstaa ja fiilistellä jo ennen reissua. Jos vielä viitsitte, niin kertoilkaa mitä kannattaa kokea ja missä käydä. Kaikki vinkit otetaan mielihyvin vastaan.

    • BurDubai

      Taksilla Bur Dubain abra asemalle. Ensin voi katsastaa läheiset kangassoukit ja sitten abralla Creekin yli tutkimaan mitä Deiran soukit tarjoavat. Kannattaa ottaa vettä mukaan.

      Veneretki Creekiltä Marinaan tai päinvastoin on kiva.
      http://www.dubai-ferry.com/routes/

      Dubai museo Bur Dubaissa on käymisen arvoinen paikka.

      Burj Khalifan näköalatasanne on tietty yksi kohde, jota kannattas harkita. Lippu kannattaa ostaa ennakkoon netin kautta tietylle päivälle ja kellonajalle, niin ei tarvitse jonottaa.

      Marinan alue on nähtävyys sinänsä pilvenpiirtäjineen, mutta eipä siellä oikein mitään tekemistä ole. Ranta tietenkin on, hotelleja ja ravintoloita.

      Vesipuistoja useampi.

      Aavikkoretkkiä on tarjolla eri versioina.

      Jos hevosurheilu kiinnostaa, Meydanin laukkaradalla on laukkakilpailuja. Hieno paikka. Kilpailupäivät kannattaa tarkastaa netistä. Sinne pääsee taksilla ja peruskatsomoon on ilmainen sisäänpääsy.

      Tekemistä ja nähtävää on paljon. Viikon lomalla ei millään ehdi kaikkea, koska kaupunki on niin laaja, että liikkumiseenkin menee jo aikaa.
      Kannattaa ottaa supermukavat kengät mukaan. Paikallisilla rouvillakin usein lenkkarit vilkkuvat mustien kaapujen alta, kun heitä ostoskeskuksissa näkee ☺

    • Älä ainakaan osta niitä lähinnä lapsille tarkoitettuja "sähkölautoja", silla ainakaan Finnair ei enää ota niitä kyytiin ison akun vuoksi.

    • Hover

      Hoverboardiako tarkoitit. Ei ehkä se perinteisin tuliainen :-)

    • festivaalit

      Siellähän on nyt shopping festivaalit joten tarjouksia todella on joka paikassa, jopa -75% asti. Eli kaikille lompakoille löytyy.

      • Rouvatan

        Juu kyllä löytyy -75 jos vaan lompsa kestää. Eilen just menin innoissani sellaista vaatetankoa kattelee. Nahkatakin hinnaksi jäi 1250 € ja ohuen puseron hinnaksi samoin toistatuhatta € . Olinkohan vaan väärässä liikkeessä


    • tammikuussaollut

      Me tultiin alkuviikosta Dubaista takaisin ja euron kurssi on nyt sen verran heikko, että monet samat vaatteet saa Suomesta halvemmalla (kurssi pyöri nyt noin 3,9 tuntumassa kun vuosi sitten marraskuussa oli lähes 5). Alennuksia on kaupoissa suht vähän, vaikka onkin shopping festivaalit. Toista oli ennen, kun lähes kaikki tavarat olivat jonkinlaisessa alennuksessa (olen käynyt shopping festivals aikaan aiemmin viitenä kertana), nyt maksimialet tuntuivat olevan sen -50% ja euron kurssi siis nosti hintaa entisestään.

      Ilmat suosi meitä ja otettiinkin loma ihan löhöilyn kannalta, kun mukana olivat pienet lapset, mutta kyllä sieltä silti löytyi ostettavaakin jonkin verran ja joka kukkarolle on aivan varmasti jotain!

      Ei muuta kuin kohti lämpimää Dubaita!

    • Lähdössä

      Olen lähdössä 30.1 Dubaihin, onko shopping festivaalit vielä käynnissä. Ja onko tosiaan niin että, kannattaa laittaa vaikkapa neuletakki harteille?

      • tammikuussaollut

        Shopping festivaalit ovat 1.1.-1.2. eli pari päivää ehdit olla:) Näin ainakin kaikki kyltit mainostivat siellä. Tarkoitatko tuota neuletakkia kylmyyden kannalta vai olkapäiden peittämisen kannalta? Ostoskeskuksissa ovat ilmastoinnit todella viileällä ja iltaisin on jo suht viileää ulkona, että itse ainakin ottaisin lämmintä mukaan ihan sen vuoksi. Turistit liikkuu siellä kyllä hyvinkin pienissä vaatteissa, mutta itse kunnioitin maan tapoja, että olkapäät oli aina peitettynä.


    • Vilukissa1

      Kyllä siellä kuun lopussa varmasti löytyy vielä ale tavaraa.
      Itaisin kannataa varautua että on lämmintä nuttua ylle,jos huono tuuri
      käy sitä voi tarvita päivälläkin

      • Antanri

        Ale kiihtyy vaan loppukuuta kohden. Alennuksia jopa -90%
        Kaikkia tuotteita ei ole edes merkitty aleen, selviää kysymällä.


    • Maailma281538

      Dubaisiin ei kannata mennä rahattomana puhun kokemuksesta

      • Luottokortti_vinkuu

        Mihinkään ulkomaille ei kannata lähteä varattomana. Konsulinkyytikin pitää maksaa takaisin. Kaikenlaisia hörhöjä tälläkin palstalla...


    • Koskistan

      Taas mieli halajaa Dubaihin. Joka vuosi sinne vähän tuhlailemaan ja päivää paistattamaan.

    • Vikla

      Max nimisistä vaateliikkeistä edullisia ostoksia.

    • Lallukk

      Viimeistä päivää Dubain 37 asteen helteessä ja me ainakin tykätään paikasta. itsekkin kunnioitin naisena pukeutumiskoodia ja aina polvet jaolkapäät peitettynä. Jollei sopivaa matkavaatetta kotoa löydy niin kannattaa heti suunnata Deiraan soukkeihin (me jäätiin kultasoukkien kohalla taksista) ja ostaa sieltä edullisesti peittävää vaatetta; hinnat vaihtelivat mutta oisko keskiarvo ollut n. 50AED /vaate mutta tinkaaminen kannattaa. Ei koettu tarpeelliseksi mennä tekstiilien puolelle kun kaikkea löytyy kun kävelee vähän ristiin rastiin 😊 Mausteita ja teetä lähti mukaan muovikassillinen n.100e hintaan kovan tinkaamisen jälkeen Deirasta.

      Dubai Mall:sta on käynti myös Burj Khalifaan ja mentiin aamupäivällä klo 11 aikaan edeltävänä iltana varatuilla lipuilla eikä tarvinnut jonottaa/ei ollut liikaa porukkaa, iltaa kohden kävijämäärät nousee huimasti!! otettiin ihan perusliput eikä enempää olisi kannattanut maksaa vaikka saatavilla oli vippilippuja ja jonon ohi- lippuja koska tosiaan aamuisin ilmeisesti kävijöitä vähemmän. kauppakeskus sinänsä oli tietysti maailman suurimpina sokkeloinen ja paljon merkkituotteita mutta köykäisemmällekkin kukkarolle saa löytyjä kunhan etsii 😊

      Mall of emiratesissa on laskettelukeskus mutta ei koettu sitä muuten näkemisen/kokemisen arvoiseksi.

      herkkusuille suosittelen molemmista kauppakeskuksista löytyviä The cheesecake factoryä ja Cinnabonia. Taivaallisia herkkuja.

      Käytiin myös naapurivaltiossa, Omanin sulttaabnikunnassa veneretkellä hintaan kahdelta hlöltä n.300e johon kuului lounas ja juomat veneessä. Päästiin snorklaamaan ja ihastelemaan delfiinejä luonnossa ja lyhyesti sanottuna päivä oli hintansa väärti 😊 passit mukaan koska tarvii viisumin rajan ylityksissä mutta matkajärjestäjä hoitaa kaiken puolestasi.

      aavikkosafarilla kannattaa myös käydä, jeepillä dyynirallia, kamelillaratsastusta (tosi lyhyen aikaa tosin), buffet illallinen ja juomat kuuluvat hintaan n.80e/hlö ja pääsee myös lumilautailemaan hiekassa. molemmat reissut oli todella hyvin järjestettyjä ja kyydit hotellilta ja takaisin kuuluivat hintaan. molemmille reissuille on monia järjestäjiä niin kannattaa vertailla. me käytimme viatoria matkanjärjestäjänä..

      kävimme kertaalleen rannalla, Marina beachilla ja kahdelle aurinkotuolit ja pyyhkeet maksoi n.50e päiväksi ja pyyhkeitä varten mieheni jätti kuvallisen kelakortin pantiksi. rannalla paljon porukkaa muttei se haitannut koska hiekkaa tästä maasta löytyy. vartijoita rannalla pyöri koko ajan muttei silti uskallettu jättää tavaroita vartioimatta vaan kävimme vuorotellen uimassa.

      taksilla ajaminen on helppoa ja halpaa ja niitä pyörii jatkuvasti ympäristössä. kannattaa hotellille vaan mainita ja kelle tahansa taksipalveluita tarjoavalle että ottaa normaalin taksin ettei tule mitään "hienompaa" ja samalla kalliimpaa taksia.

      tupakoinnista kannattaa kysyä missä sallittua, ohjaavat oikeaan paikkaan. älkää tumpatko maahan! mutta aika paljon tuhkakupillisia roskiksia löytyy katukuvasta jolloin me ainakin tehtiin "tupakkapaussi" ettei tule hankaluuksia.

      koettiin maa turvalliseksi ja oikein siistiksi (dubai mallissa oli siivooja koko ajan vessassa.. 😉), kaikki olivat oikein kohteliaita ja avuliaita eikä ollut thaimaalaista turistien kusetuksen makua ollenkaan!! tykättiin ihan hirveästi koska täällä on kaikki hyvän loman kriteerit 😊

    • dubailennot
    • Savala

      Dubai on mahtava lomakohde!
      Nähtävää riittää, niin lapsille kuin aikuisillekin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1525
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1112
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1035
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    Aihe