Nuoriso ja mielenterveysongelmat

JeesusElää

Johtuuko nämä lisääntyneet häiriöt TV-ohjelmista. Nuoriso joka räplää kännyä ja katsoo yötämyöten hirviöelokuvia kadottaa kokonaan todellisuudentajunsa.
Lopputulos on sama kuin sen kiinalaisen nuoren naisen kohdalla joka illuusiossa eläen käveli jokeen ja hukkui. Katse on kohdistunut vain näyttöön ja unohdetaan ympäröivä maailma joka kuitenkin määrää elossa pysymisestä.
Myös Heksingissä eräs nainen käveli raitiovaunun alle kun katseli vain kännykkäänsä.

Nämä henkilöt ruokkivat aivojaan kaikella mahdollisella virtuaali-illuusiolla ja lopulta pitävät sitä todellisuutena. He kulkevat harhojensa perässä kadotukseen.

Te, jotka vielä haluatte kääntyä hukkuvalta tieltänne rukoilkaa pelastusta Jeesukselta.
Älkää luulko että kristitty voi yhtäaikaa olla uskovainen ja noita. Kun Jeesus sanoi "et voi rakastaa Jumalaa ja mammonaa, jos rakastat toista niin vihaat toista ja päin vastoin". Sama pätee illuusioihin ja harhakuviin eli noituuteen.
Valinta on pakko tehdä ja ihminen tekee sen joka tapauksessa vaikka ei luule. Valittu tie näkyy teoissa.

5

52

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Janiinsanoinminä

   Älä kerro millaista on Jumalan rakkaus, kun et näytä sitä tietävän. Jumalan rakkaus on ehdotonta. Jumala rakastaisi jopa noitia.

  • sielunpelastus

   Jeesus vapauttaa noidat noituudesta rakkaudellaan. Kyllä Jeesuksen kieltäjät tekevät murhanäytelmiä tv missä silvotaan ja veri lentää myös tuskafestivaalit anarkistit ja zombiet . Moskeijoissakin viiltävät itseään syyriassa söivät ihmisiä varmaan täälläkin jo syötetään ihmislihaa . Sellaista katsomalla tulee sairaaksi hypnoosiin joutuu. Todellisuudentajukin menee . Hukkaa aikaa sellaiseen . Älä katso . Etsi luontoharrastus . Raamatussa lukee että paholainen joutuu tulijärveen . Jeesus pelastaa . Raamatussa lukee kuinka pahoille käy . Valitse Jeesus risti ja taivas. Siellä ei enää sikailla. Kun katsot Jeesusta näet rakkauden.

   • Janiinminäsanoin

    Kuule, vaikka uskonkin Jumalaan, en tuomitse muita uskontoja ja sen edustajia, sillä eikö se olisi vastoin Jumalan toivetta.
    Niin ja onhan kristinuskokin ollut väärinkäytetty monia vuosisatoja; pohdipa vaikka ristiretkiä, naisten halveksuntaa ja alistusta raamatusta syy otettaessa,noita vainot...
    Mutta onhan kristinuskossahan on suureksi osaksi hyvääkin, mutta tulee nähdä myös virheet. Raamattu on kuitenkin saanut aikansa ihmisen kädestä. Totuus löytyy kyllä sieltä, mutta sitä on maustettu inhimillisellä virheellisyydellä. Uusi testamentti lisäksi eroaa jyrkästi Vanhasta testamentissa, joka korostaa niiden erilaista käsitystä itse Jumalasta ja paholaisesta. Käsitykset eroavat hyvin jyrkästi.
    Kristinuskon käyttö ihmisryhmää vastaan on rasismia. Ja se, että väität tv:n katsomisen johtavan paholaisen helmoihin on jo turhaa spekulointia ja keskiaikaista ajattelua siitä,että ihmisellä ei ole valtaa päättää. Ihmisellä on valta päättää omasta ajattelustaan.
    Luepa Vanha testamentti ja huomaa itse. Se on melkein kuin täysin erillainen kuin Uusi, joka osoittaa kyseisen esittämäni kannan jos ei totuuden mukaisuutta niin ainakin sinne päin nojaavaa. Yksin Luoja tietää.
    Argumenttisi ovat kuitenkin melko hölliä...


  • rakastanut

   Petrusahonenyoutubesilmät täydellisenrakkauden. Polta noitakirjat. Sillä niin on ...

  • ownwfrjne

   Ihmettelen myös nykyisten parikymppisten unettomuutta ja masennusta.Miten kulttuurit muuttuneet kun samassa iässä juostiin yökaudet ja hauskaa oli ja biletystä kun tietenkin oli nousukausi parhaimillaan.Nyt sitten säikytään nettiä ja kännykkää joka melkein puolijumala ihmisarvon määritykseen some roskalla joka taas omalle ikäluokalle yhdentekevää ja käytössä vain työn ja pakollisten kuulumisten vuoksi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   114
   4638
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   20
   1705
  3. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1067
  4. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   71
   928
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   63
   906
  6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   355
   817
  7. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   759
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   150
   750
  9. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   749
  Aihe