Nuoriso ja mielenterveysongelmat

JeesusElää

Johtuuko nämä lisääntyneet häiriöt TV-ohjelmista. Nuoriso joka räplää kännyä ja katsoo yötämyöten hirviöelokuvia kadottaa kokonaan todellisuudentajunsa.
Lopputulos on sama kuin sen kiinalaisen nuoren naisen kohdalla joka illuusiossa eläen käveli jokeen ja hukkui. Katse on kohdistunut vain näyttöön ja unohdetaan ympäröivä maailma joka kuitenkin määrää elossa pysymisestä.
Myös Heksingissä eräs nainen käveli raitiovaunun alle kun katseli vain kännykkäänsä.

Nämä henkilöt ruokkivat aivojaan kaikella mahdollisella virtuaali-illuusiolla ja lopulta pitävät sitä todellisuutena. He kulkevat harhojensa perässä kadotukseen.

Te, jotka vielä haluatte kääntyä hukkuvalta tieltänne rukoilkaa pelastusta Jeesukselta.
Älkää luulko että kristitty voi yhtäaikaa olla uskovainen ja noita. Kun Jeesus sanoi "et voi rakastaa Jumalaa ja mammonaa, jos rakastat toista niin vihaat toista ja päin vastoin". Sama pätee illuusioihin ja harhakuviin eli noituuteen.
Valinta on pakko tehdä ja ihminen tekee sen joka tapauksessa vaikka ei luule. Valittu tie näkyy teoissa.

5

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Janiinsanoinminä

      Älä kerro millaista on Jumalan rakkaus, kun et näytä sitä tietävän. Jumalan rakkaus on ehdotonta. Jumala rakastaisi jopa noitia.

    • sielunpelastus

      Jeesus vapauttaa noidat noituudesta rakkaudellaan. Kyllä Jeesuksen kieltäjät tekevät murhanäytelmiä tv missä silvotaan ja veri lentää myös tuskafestivaalit anarkistit ja zombiet . Moskeijoissakin viiltävät itseään syyriassa söivät ihmisiä varmaan täälläkin jo syötetään ihmislihaa . Sellaista katsomalla tulee sairaaksi hypnoosiin joutuu. Todellisuudentajukin menee . Hukkaa aikaa sellaiseen . Älä katso . Etsi luontoharrastus . Raamatussa lukee että paholainen joutuu tulijärveen . Jeesus pelastaa . Raamatussa lukee kuinka pahoille käy . Valitse Jeesus risti ja taivas. Siellä ei enää sikailla. Kun katsot Jeesusta näet rakkauden.

      • Janiinminäsanoin

        Kuule, vaikka uskonkin Jumalaan, en tuomitse muita uskontoja ja sen edustajia, sillä eikö se olisi vastoin Jumalan toivetta.
        Niin ja onhan kristinuskokin ollut väärinkäytetty monia vuosisatoja; pohdipa vaikka ristiretkiä, naisten halveksuntaa ja alistusta raamatusta syy otettaessa,noita vainot...
        Mutta onhan kristinuskossahan on suureksi osaksi hyvääkin, mutta tulee nähdä myös virheet. Raamattu on kuitenkin saanut aikansa ihmisen kädestä. Totuus löytyy kyllä sieltä, mutta sitä on maustettu inhimillisellä virheellisyydellä. Uusi testamentti lisäksi eroaa jyrkästi Vanhasta testamentissa, joka korostaa niiden erilaista käsitystä itse Jumalasta ja paholaisesta. Käsitykset eroavat hyvin jyrkästi.
        Kristinuskon käyttö ihmisryhmää vastaan on rasismia. Ja se, että väität tv:n katsomisen johtavan paholaisen helmoihin on jo turhaa spekulointia ja keskiaikaista ajattelua siitä,että ihmisellä ei ole valtaa päättää. Ihmisellä on valta päättää omasta ajattelustaan.
        Luepa Vanha testamentti ja huomaa itse. Se on melkein kuin täysin erillainen kuin Uusi, joka osoittaa kyseisen esittämäni kannan jos ei totuuden mukaisuutta niin ainakin sinne päin nojaavaa. Yksin Luoja tietää.
        Argumenttisi ovat kuitenkin melko hölliä...


    • rakastanut

      Petrusahonenyoutubesilmät täydellisenrakkauden. Polta noitakirjat. Sillä niin on ...

    • ownwfrjne

      Ihmettelen myös nykyisten parikymppisten unettomuutta ja masennusta.Miten kulttuurit muuttuneet kun samassa iässä juostiin yökaudet ja hauskaa oli ja biletystä kun tietenkin oli nousukausi parhaimillaan.Nyt sitten säikytään nettiä ja kännykkää joka melkein puolijumala ihmisarvon määritykseen some roskalla joka taas omalle ikäluokalle yhdentekevää ja käytössä vain työn ja pakollisten kuulumisten vuoksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      85
      1080
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      579
      961
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      907
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe