Kokemuksia Valanti Shopista ja Nixin kettiöstä

VALANTIEIKOSKAANHÄVIÄ

Ostimme Valanti Shopista (valanti.fi) Nixin keittiön ja kaikki toimi niin kauan kunnes saivat nimet sopimuksiin ja rahat tilille.

Nixin keittiö: laatu on aivan muuta kuin mitä puheet, maine ja hinta antaa ymmärtää. Täyttä kuraa ja toimitusongelmat olivat jo kaiken huippu. Jo heti ensimmäisessä toimituserässä puuttui monta osaa, oli rikkinäistä ja väärää tavaraa. Työ seisoi sen takia useamman viikon. Sitten kun näitä puuttuvia ja rikkinäisiä osia alkoi tulemaan jotain puuttui joka kuormasta tai sitten keittiön ovet olivat rikkinäisiä tai muutoin virheellisiä (tätä jatkui lukemattomia kertoja, ja aina parin kuukauden toimitusajoilla). Tässä on jo nyt mennyt puolitoista vuotta tilauksesta emmekä vieläkään ole saaneet uudet ovet rikkinäisten tilalle. Viimeisin haaste on ollut saada maalisävy samaksi kuin alkuperäiset ovet (aliurakoitsija joka teki ja maalasi ovet on mennyt nurin). Nyt kun Nixi on huomannut, että eivät pysty toimittamaan korvaavaa ovea, ovat jättäneet asiaan sikseen. Eivät korvaa asiaa rahallisesti eikä myöskään uudella ovella.

Valanti: Tämän firman kautta ostimme ko. keittiön. He välttävät vastuutaan ja nostelevat kädet ilmaan. Saivathan he jo myyntiprovikansa.. Lisäksi he välttävät vastuutaan keittiön mittausvirheestä (heiltä tuli siis henkilö kotiin ottamaan tarkan mitan keittiöstä). Tämän takia integroidun tiskikoneen ovi osuu joka kerta joko vieressä olevaan kaapin oveen tai sitten seinän ikkunalautaan.. Ja taas, eivät suostu korvaamaan tätä virhettä.. TJ:n sanoin, "en ole ikinä hävinnyt lakiriitaa".. Jep jep, ei muuta kun käräjille.

Eli VÄLTTÄKÄÄ NIXIÄ JA VARSINKIN HIETANIEMESSÄ TOIMIVAA VALANTIA KUIN RUTTOA!

10

2310

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tstä

      meillä nixin keittiö, ihan ok. Valantilla myös kävin ja teki ihan kivat suunnitelmat mutta jostain syystä tein tilauksen kuitenkin nixiltä kehä 3 varrelta. Tuli yllättäen lasku suunnitelmast valantilta, ei maksettu kun ei tehty mitää sopimusta että se maksaa ... ihan ok pyytää siitä maksu mutta asiakkaan pitää se tietää eikä pari kk jälkikäteen lähetellä niitä. Missään muualla se vain ei maksa mitää, paitsi ikeassa maksaa

      • kiilto

        Ostettiin NIXI- keittiö vuosi sitten myös Vantaalta Varistosta ja saatiin ainutlaatuista palvelua, asiantuntemusta ja tuotekin on ollut hyvä ja desaini huikean hieno.


      • SuunnittelijaX

        Joka paikassa maksaa keittiösuunnitelma. Et varmasti saa mittakuvia, tuotetietoja, naamakuvia ja perspektiivikuvia mistään ilmaiseksi. Jos ostat keittiön niin sitten ei maksa. Jos haluat pelkän suunnitelman niin maksaa satavarmasti. Tottakai tämä asia olisi pitänyt kertoa erikseen eikä lähettää jälkikäteen laskua. Se on törkeää.


    • veikone

      Meidän kokemus Valannista oli todella huono. laatuongelmat johtivat reklamaatioon jota ei hoidettu yrityksen puolelta mitenkään. Selityksistä voisi tehdä kirjan. yritys on talousvaikeuksissa (valmistajan konkurssi) joka olisi meidän pitänyt varmistaa ennen tilaustamme esim. yritystieto.fi stä. nyt kaduttaa koko kallis kauppa.
      Ainakin meillä homma valantin kanssa meni penkin alle. Emme suosittele.

    • kerttusin

      Todella huono laatruinen vaikka hieno keittiö. Laatuongelmista kertoo hilseilevä maali, ovet roikkuu saranat rikkoutuu alle vuoden käyttö takana. Pahinta on että ovet eivät istu kehyksiin. Arvatkaapa otettiinko reklamaatiot tosissaan!
      Ja kyllä yrityksellä talousvaikeuksia eikä takuuta käytännössä tuotteissa.

    • tirvia

      Jep. Ei kehuja täältäkään. Kaunista on muttta laatu ikea tasoa.

    • Näin.vaan.menee

      Jos ostaa halpista, niin saa huonompaa laatua.

    • Anonyymi

      Mellä on valantin keittiötuolit ja irtopöäällisillä mikä on hyvä idea. Pohjakangas, siis istuinosan alapuolella, ei ollutkaan kangasta vaan paperia ja repeilee irti ja roikkuu rumasti tuolin alla. Jopa Ikean halpistuoleissa pohjakangas on siis kangasta.
      Yli 400 euron tuoleissa kaikki pitäisi olla priimaa mutta näin ei ole.

      • Anonyymi

        Joo itse ihmettelin samaa asiaa kun tuolin alta alkoi roikkua jotain PAPERIA! Oli niin hauraaksi mennyt että pöllähti käsiin. Valanti Laatua muka! Ja keittiöpöydästä alkoi irrota maalikerroksia
        niin että pohjamaalit tuli näkyviin ja pinta jotain vaneria. Täyttä silmään pissaamista!


    • Anonyymi

      Valitettava tilanne meilläkin, että Valantin kovin ammattitaito nähtiin juristien kattamassa pöydässä. Sen he osaavat!! Kalustetoimitukset jouduttiin lakimiesten kanssa setvimään. NIXIN keittiön kasaus oli pahempaa kuin Tetris. Kalusteiden toimitus vielä pahempaa. Suunnittelija ei ymmärtänyt olevan myyjä..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1779
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1694
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      104
      1525
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1521
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1508
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1395
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      16
      1371
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1202
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1135
    Aihe