Etsitään luovuttajaa

MiniMe1

Olemme tasapainoinen ja vakaassa parisuhteessa oleva naispari, joka haaveilee perheenlisäyksestä.
Etsimme luovuttajakandidaattia.. täsmennettäköön, ettemme etsi lapsellemme "isää", vaan tarvitsisimme luovuttajan, joka mahdollistaisi suuren haaveemme toteutumisen.
Et siis sitoutuisi mitenkään kasvatukseen/lapsemme elämään.
Koetko, että voisit olla etsimämme terve ja tasapainoinen mies?
Toivomme asiallisia yhteydenottoja. Kerrothan siis itsestäsi meille viestillä.
Ps. emme halua käyttää ns."luonnollista menetelmää". Käytämme vain ns."muumimuki-menetelmää".

Otathan yhteyttä [email protected]

9

100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmettelijaaa

      Miksi ihmeessä ette mene klinikalle? Miksi riskeerata ja hankkia tauteja tai lapselleen hullun "tyydytän itseäni naisparin vessassa, se kiihottaa mua"-geenejä. Osa luovuttajista luovuttaa myös sillä perinteisellä menetelmällä eli tauteja löytyy.

      • realiteettitestaus

        Taudit siirtyvät spermassa eli ihan sama miten luovutus tapahtuu. Ainoa riskitön luovutus tapahtuu klinikalla.


    • mukimies

      Elämä on riski... ;) ite oon luovuttanut spermaa eikä ole tauteja, testithän on olemassa :D Niin muuten, tuohon geenijuttuun - ei tuollaista geeniä olekaan. Entäpäs sitten, jos hakee klinikalta: onko lapsella sitten "tyydytän-itseäni-klinikan-vessassa-katsellen-pornoa- geeni" ? :D ei päivää!

      • lahjasolu

        Kyllä se valitettava tosiasia on, että kaikki luovuttajat eivät ole ihan puhtaasta auttamisenhalusta liikkeellä. Klinikalle menevät sentään joutuvat psykologisiin testeihin ja sukutausta syynätään.

        Itse käännyin klinikan puoleen jo ihan onnistumisprosenttienkin vuoksi. Ja en halua esim. ottaa riskiä tulevaa lasta kyyläävästä miehestä. Erään tuttavan luovuttaja kyttäsi hänen lastaan koulun portilla. Ja tämä ei ole vitsi. Koskaan ei tiedä mitä ihmisen päässä tapahtuu vaikka 10 vuoden kuluttua. Luovutusasioissa tärkeimpänä pitää pitää lasta ja hänen oikeuksiaan yksityisyyttä. Lapseni saa 18 vuotiaana tietää biologisen isänsä nimen ja joko ottaa yhteyttä tai sitten ei.


      • realiteettitestaus

        Minäpä väitän, että lähes kukaan luovottaja ei täällä ole puhtaasta auttamishalusta liikkeellä. Muuten samat tyypit täyttäisivät SPR:n verenluovutuspalvelut ja keräisivät rahaa maanjäristyksen uhrien hyväksi. Luovuttajat ovat liikkeellä monesta eri syystä, mistä yksikään ei ole ensi sijaisesti auttamishalu. Auttamishalu voi olla se kolmas tai neljäs syy. Yksi vonkaa tällä tavoin seksiä, toinen haluaa geeniensä jatkuvan, kolmas on psykopaatti. Edes klinikalla ei luovuteta auttamishalusta vaan siitä kutkuttavasta ajatuksesta, että omat geenit jatkuvat. Mitä vikaa on siinä, että haluaa itsekkäästi jälkeläisen johon ei muuten ole mahdollisuutta?

        Potentiaalisen äidin vaikea tehtävä onkin valita ne, jotka eivät tule aiheuttamaan myöhemmin ongelmia ja jotka pitäytyvät sopimuksessa. Onnea matkaan!

        Itse luovuottaisin oitis, jos se olisi mahdollista käytännössä. Haluaisin enemmän lapsia ja nähdä kuvan alulle saamastani vauvasta. Tietäisin, että jossain päin dallaa tyttäreni tai poikani. Siinä kaikki. Kokisin itseni hienoksi ihmiseksi, koska annoin jollekin mahdollisuuden olla äiti, mutta se on suhteellisen toisarvoista. Muuten olisin jo luovuttanut toisen munuaiseni tarvitsevalle (verta toki luovutan silloin tällöin ja kerään/lahjoitan rahaa SPR:lle kuukausittain).

        Eli hiukan nyt realiteettejä. Minusta nämä koti-inseminaatiot pitäisi järjestää niin, että luovuttaja ei tiedä äidin henkilöllisyyttä eli lapsi voisi itse päättää yhteydenpidosta. Taitaa olla vaikea järjestää. Tärkeintä on lapsen etu. Menkää klinikalle, kiitos.


      • ajatelkaaaaa

        Itse juuri psykologin kanssa luovutusasioista puhuneena aion nyt valitettavasti tuomita kaikki, jotka tekevät anonyymin ihmisen kanssa lapsen. Ette silloin ajattele lastanne lainkaan! On lapsen oikeus ja nykyään laki, että saa tietää biologisen isänsä 18 vuotiaana (mikäli vanhemmat kertovat luovutuksesta, psykologit suosittelevat kertomista). Miettikää itse kohdallenne, ettette koskaan saisi tietää mistä geeninne tulevat. Suvussamme on yksi tällainen tapaus ja on kissojen ja koirien kera yrittänyt etsiä isäänsä. Ei tiedä kukaan mistään mitään. Luovutusasiat on muutenkin rankka hoidoista kasvaneelle ihmiselle, niin vielä tehdä sellainen temppu, ettei lapsi saa ikinä tietää alkuperäänsä... että onpa hienosti ajateltu.


    • KolmenKimppu

      Itse olen kyllä luovuttaja. Hmm... pitäsiköhän vastata vaikken kiksejä muumimukin täytöstä saakkaan.

    • kemistä_terveisiet

      Kumpaa pitää köyriä vai saako itse valita? Euroja tarpeeksi tiskiin, niin onnistuu.

    • mukimies

      itse kynnän vakoon tai mukiin ihan sama ainut tauti mulla juoppohulluus

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe