Finnmatkojen bungalowit Moraceassa?

Finnmatkat_vai_omatoimi

Jos olette olleet Finnmatkojen Reissulla Khao Lakin Moraceassa ja majoittuneet bungalowissa, niin missä bungalow sijaitsi? Altaalla vai jossain alueen reunalla? Palasin juuri Aurinkomatkojen reissulta, ja pikkasen otti pantiin, kun vuotta aikaisemmin varattu bungalow oli aivan alueen reunassa eikä suinkaan altaita, mistä kaikki kuvat oli otettu.

10

161

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JuopotSyrjässä

      Suomalaiset valmismatkaajat sijoitetaan aina huonoimpiin huoneisiin ja syrjäisempiin bungaloveihin. Eihän sivistyneet Keski-Eurooppalaiset halua kännisiä mölyäviä suomalaisia lähelleen.
      Lisäksi ei Finnmatkat ei omista niitä hotelleja.

    • Bungalows

      En tiedä tämän kyseisen resortin tapausta mutta muissa samanlaisisssa olleena niin bungalowit on erihintaisia. Takimmaiset on ne halvimmat, sitten tulee pool bungalows, sitten voi olla pool access bungalows ja kalleimpana waterfront bungalows. Ei voi olettaa että jos sen halvimman valitsee niin pääsee parempaan.

      • Finnmatkat_vai_omatoimi

        Aurinkomatkoilla on Moraceassa valittavissa vain yksi bungalow-tyyppi. Deluxe Zeavola ja kun kaikki kuvat bungaloweista on altaalta, niin kai sitä sitten vain höynäytettävänä suomalaisena oletti, että näin on oikeassakin elämässä.
        Finnmatkoilla on kyseisessä hotellissa kaksi bungalow-tyyppiä, tavallinen ja Superior, mutta sijaintia ei ole mainittu. Pitäisikö tästäkin olettaa, että nekin ovat ryteikössä hotellialueella viimeisessä nurkassa?
        BeachFronttia ei kummallakaan matkayhtiöllä ole edes tarjolla, vaikka niitäkin hotellilla luonnollisesti on. Ihan niin framille ei kuitenkaan ole mitään hinkua.


    • Bungalows

      Hotellin omilta sivuilta kun katselee bungaloveja niin superior ei ole altaan vierellä mutta deluxe on.

      • Finnmatkat_vai_omatoimi

        Niin minäkin oletin, kun deluxe bungalowin aurinkomatkoilta varasin, mutta oli sitten varmaan annettu paremmille asiakkaille.


      • Hyvitys

        Kannattais varmaan kysyä Aurinkomatkoilta,jos oot maksanut tietystä tasosta nii onhan se myös saatava.Jos huonompaan vaihdettu niin pitää ilman muuta saada jotain hyvitystä.


      • Finnmatkat_vai_omatoimi

        Kysyin kyllä, ja vastaus oli juuri sitä, mitä Aurinkomatkoilta odotinkin, ettei majoituksessamme ollut mitään virhettä ja olisi pitänyt olla oppaisiin yhteydessä jo kohteessa. En kuitenkaan viitsi pilata kallisarvoisia lomapäiviäni kiukuttelemalla oppaille, joten otetaan tämä omaan piikkiin. Torakatkin ovat kuulemma kohteessa hyvin yleisiä, kun kerroin sellaisenkin huoneessamme löytyneen.


      • GekkojenYstävä

        Ovatko torakat yleisiä???? Apua olen sokea koska en hotellihuoneestani sellaista ole koskaan löytänyt vaikka jopa vain yhden tähden hotelleissa joskus yöpynyt. Eräässä hotellissa parvekkeella lampun valossa asui Gekko jolle annoin nimen Kekkonen juttelin sen kanssa joka ilta ennen ja jälkeen baari illan. Gekkot on mukavia kaljuja jotka syö ötökät pois. Tytöt nauroivat meidän jutustelumme.


      • SiksiEiMaantasalta
        Finnmatkat_vai_omatoimi kirjoitti:

        Kysyin kyllä, ja vastaus oli juuri sitä, mitä Aurinkomatkoilta odotinkin, ettei majoituksessamme ollut mitään virhettä ja olisi pitänyt olla oppaisiin yhteydessä jo kohteessa. En kuitenkaan viitsi pilata kallisarvoisia lomapäiviäni kiukuttelemalla oppaille, joten otetaan tämä omaan piikkiin. Torakatkin ovat kuulemma kohteessa hyvin yleisiä, kun kerroin sellaisenkin huoneessamme löytyneen.

        Sitä se on Bungaloveissa torakoita ja muurahaisia.
        Esillä olevat makeiset ja hedelmät tuovat muurahais armeijan huoneisiin. Ne kannattaa säilyttää jääkaapissa.


    • Omalle kohdallekkaan ei ole koskaan torakkaa khao lakin hotelleissa sattunut. Pieniä muurahaisia kylläkin. Olen myös rotan hotellin pihalla nähnyt, mut missä ruokajätettä siellä myös rottia globaalisti.
      Gekot taas kuuluvat thaimaassa joka paikkaan, ja ovat vaarattomia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      183
      11017
    2. Valkeakosken sekopää murhaaja.

      Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
      Valkeakoski
      143
      2078
    3. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      242
      1387
    4. Sille yhelle vaa

      Viime aikoina oon miettinyt sun juttuja aika paljon. Vaikka en oo saanu susta vielä kunnolla selvää kuvaa, jotenkin tunt
      Ikävä
      61
      1010
    5. Kiitos kun annoit värejä elämääni

      Edes pienen hetken. Sellasiakin mitä en muuten näe ;) ❤️
      Ikävä
      53
      910
    6. Hiljaista on

      Ei kuulu viestiä 😘 pallo on sinulla Mies, odotan!
      Ikävä
      60
      848
    7. Nainen, se kun olit joskus niin vakavana

      ja naama peruslukemilla, toisinaan silloinkin kun kuuntelit juttujani. Se ilme on jäänyt lähtemättömästi mieleeni. Mitäh
      Ikävä
      42
      747
    8. Onhan sulla

      Nainen nyt varmasti kaikki hyvin.
      Ikävä
      52
      699
    9. Olen ylpeä sinusta

      nainen. Vaikutat "vanhalta" tekijältä. Olet aarre tälle touhulle ja uskon että pääset vielä pitkälle jos haluat. Ehkä sa
      Tunteet
      25
      685
    10. Kysymys iltaan

      Kuinka kuuma kaivattusi on celsius-asteikolla?
      Ikävä
      42
      679
    Aihe