Kertokaa tyylinne

Kertokaatyylinne

Mä tykkään lukee ku ihmiset kertoo niitten tyylistä emt miks mut se on aika mukavaa xD kertokaa : ikä,sukupuoli ja tietysti vaate tyylinne. Oon 14v, tyttö ja tykkään aika paljon mustasta. Ennen pukeuduin kuin Massateinit mutta nykyään oma tyyli johon kuuluu. Mustat kireät farkut joko vähän revenneet polvista tai sit ihan ehjät. Tank topit (yleisin mustat) kengät mulla on joko converse (valkoiset), Adidas tai Björn Borg. T-paitoja jois on käärityt hihat. En osaa sillei selittää kunnol mut jos googletatte esim. Ally hills. Niin mul on tollanen tyyli. Pukeudun yleensä vaan mustaan,valkoiseen ja harmaaseen.

46

513

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olen 17-vuotias poika.

      Tyylini on melko erikoinen ikäiseksini.

      Eli housuina minulla on joko mustat farkut tai semmoista jännää kangasta olevat farkkuja siistimmät housut(en tiedä miksi niitä kutsutaan).

      Käytän aina kauluspaitaa jonka päällä minulla on joskus villapaita tai pikkutakki. Käytän myös yleensä kravattia tai rusettia.

      Kengät ovat klassiset Oxford kengät.

      Päällystakkina villakangastakki talvisin ja trenssi keväällä ja syksyllä.

      Pidän kädessä ukkini vanhaa Omega kelloa.

      Tavoittelen pukeutumisellani Amerikkalaisittain sanottuna ns. preppy/Ivy League -tyyliä(googlaa) tai Brittiläisittäin ns. posh-tyyliä.

      • Aloittaja2133

        Uuu.. Sun tyyli on tosi kiva :-)


      • oon 17v ammattikoululaine ja mää kääriydyn elastomuovisiin sideharsoihin


      • mulla on ihmissieluista tehty kaapu


    • olenemo

      emo

    • Junmi

      Mä pukeudun vähän hevarihtavasti. Emo-, scene- ja goottityylit on hienoja ainakin mun mielestä. Ostan vaatteet cyberistä ja new yorkerilta. Tukkakin on ollu musta.

    • Qhasy

      Olen 15 vuotias poika. Pukeudun "business casual" tyylisesti. Paljon kauluspaitoja, neuleita, siistit housut mutta ei kuitenkaan ihan pukuhousuja. Nahkakengät ja juurikin semmoset oxford tyyliset kengät käytän. Käytän myös tilanteen mukaan rennompia vaatteita kuten harmaata neuletta ja valkoista tpaitaa. Villakangastakit on myös mun suosikkeja. Nahkavyö ja kello tua särmikkyyttä kokonaisuuteen. Vähän saman lainen kuin ylemmällä kommentoijalla mutta kuitenkin rennompi versio.

    • ja kauhaministeri voisi nyt rauhassa painua vittuun

    • syksyä

      Rento/klassinen/luonnollinen /taiteellinen/vähä poikamainen
      Olen tyttö, 16 v.
      Pukeudun lähes aina tiukkoihin, mutta en ylikireisiin farkkuihin. Joskus reisitaskuhousuihin ja sellasiin poikamaisempiin housuihin.
      Yläosa saattaa olla toppi viittamainen neuletakki, löysähkö paita, huppari,... Maanläheiset kirkkaat sävyt. Käytän aina koruja, jotka on nahkaisia tai sen tyylisiä, isohkoja ja koristeellisia, kuparin värisiä.
      Kengät onyleensä nahkatennarit.
      Joskus olen tosi naisellinen ja huolitellun, mutta silti rennon näköinen ja joskus taas tosi römppävaatteissa kulkeva tyyppi.
      Tyylini johtuu luonteestani. Oon poikamainen ja harrastan metsästystä ja pelaan ns poikien pelejä ja haaveilen miesten ammatista. En kuitenkaan halua näyttää pojalta vaan naiselta, jolle ulkonäkö ei oo ykkösjuttu ja naiselta, jolla on poikamainen luonne.
      :D

    • Mystyle

      Ite 16-vuotias poika ja mun tyyli on hyvin simppeli ja se käy kaikkialle

    • Tyttös00

      Oon 15 tyttö ja no mun tyyli ei oo kovin erikoinen, melkein aina mustat farkut, joskus sellaset swagit vähän tiukat collarit (mitkä alkaa AINA pussittaa polvista >:() sit toppi/t-paita ja neule tai huppari. Väreinä tykkään esim viininpunanen tummansininen ja valkonen

    • theheikkinenstyle

      Oon 16-vuotias poika ja tyylini on simple:
      Pidän mustia "tiukkoja" farkkuja, ja sit käytän aina kauluspaitoja, joskus laitan rusetin :D, ja kenkinä piän sellasia 3-4 sentin koron nahkanilkkureita, ja laukkua sekä pitkää takkia (ulkona tietty) ja mun igst näkee mun tyylin paremmin @theheikkinen

    • mikä_minä_olen_olevinani

      En oikein ole perillä, mitä pukeutumistyyliä edustan. En tiedä onko sille mitään nimeä. Pukeudun yleensä farkkuihin, joissa musta-valko-kuvioiset pysty raidat (tykkään muutenkin graafisista kuvioista) sekä mustaan toppiin jossa on korkea poolokaulus. Päälläni on takkimsinen polero, joka kirkkaan punainen ja siinä on paljon röyhelöitä. Hiusteni väri on vielä vaalean ruskea, mutta aion värjätä tumman violetin ruskeaksi. (Hiusten malli on polkka.) Kenkinä käytän mustia kenkiä joissa on remmit ja korotetut pohjat. Pääni päällä on -siinä mistä otsahiukset alkaa- iso punainen rusetti. Meikkaan yleensä cat eye-rajaukset ja käytän ripsiväriä, huulikiiltoa ja mustaa kynsilakkaa.

      • mikä_minä_olen_olevinani

        Kertokaa!


      • chaimonster

        sekasikiö varmaan


    • Gothmetalhead

      Hevi/gootti Synkkää mustaa melkee kaikki vaate kappaleet.Örinä musiikii ja maihaireissa kulkemista.Eli Remmihousut niitti hupparit gootti kaapu steampunk lasit gogles lasit/hevarina Maastohousut jossakivaiheessa nahkatakki :D

    • Old school tyyli suorat housut kauluspaita tai huppari lippis=pipo

    • erilainennuori

      Oon 15v tyttö.
      Lyhyet hiukset.
      Bändikamaa, ruutupaitoja, ehjii, rikkinäisii ja kuviollisii farkkuja, sekä tiukkoi et löysii
      EMP:ltä ostelen kamaa mut eniten festareilta sitä bändikamaa ja sit random kirppareilt ja katukojuist cx
      Mut meen kesällä ripille ni sit värjäytyy hiukset ja varmaa tulee lävistyski :3 Sitä odotellessa...

      • erilainennuori

        Nii ja siis joku sekasikiö varmaa oon :D


    • Yks13v.tyttö

      Ite oon 13v./02 tyttö jolla on vaaleet rinnoille yltävät hiukset

      Tykkään iha sairaast värikkäistä paidoista
      Eli

      Housut: farkut (mustat tai farkun väriset) collarit mustat tai sit jos lämmin nii farkku shortsit (värikkäät tai valkeet) tai mustat futis shortsit
      Paita: käytän yleensä värikkäitä T-paitoi eli jotai sinisii keltasii pinkkei oranssii yms.
      Pitkähihaset: hupparit. Niissäkin värikkäät on parhait. Joskus myös harmaa. Talvel villapaitoi ja joskus saatan käyttää myös ohuit pitkähihasii tai paitapuseroita ja nekin yleensä jotain harmaa tai oranssi tai sininen
      Muut: sukat yleensä valkeat.
      Ulkovaattet: no kun tarttee nii lyhyt takki (eli se lantiolle yltävä ei pitempi) yleensä urheilu mallisii ja valkosii tai värillisii. Paitsi yhen mustan enemmä kaupunki takin omistan
      Kengät: kesällä ballerinat tai kotona croksit ja sit joskus tietty lyhyt vartiset pinkit converset tai mustat lenkkarit pinkeil nauhoil. Talvella talvitennarit tai pitempi vartiset kengät. Partiossa vaelluskengät kesäl ainaki leireil

    • oisinpa.tumblr.tyylinen

      oon 12-vuotias tyttö. mulla on usein mustat/valkoset/siniset polvista revityt farkut, ja vaikka t-paita, huppari tai college. "lazy" päivänä laitan esim. adidaksen kolmiraitaverkkarit, bikbokin topin ja vähän ison farkkupaidan. mulla on myös sellaset "pyöreemmät" mustat silmälasit, ja vaaleet keskipituset hiukset joissa on raitoja.
      takkina mulla on zaran tummanvihree, tai sitten keväämmällä tummansininen bomber jacket. pipo on vansin musta. kenkinä talvisin sellaset timberlandien näköset, ja paremmilla säillä nike free 5.0 mustana tai adidas superstarsit.
      useimmiten ostan mun vaatteet stradivariuksesta, bershkasta, bikbokista, monkista, adidakselta tai h&m'ltä. ja mulla on pakkomielle pitää aina valkosia tai mustia nilkkasukkia :D en meikkaa :)

    • rokkikullu16v

      16v '99 poika

      Farkku/Nahkatakki
      tummansiniset farkut
      (Luonnon) kiharat tummat hiukset vahalla kammattuna taakse
      Bootsit tai valkoiset tennarit
      Yleensä yksivärinen t-paita tai rokkibändin T-paita
      ruudullinen napitettu päällyspaita, punainen/sininen
      aurinkoisella kelilä ray ban aviatorit

      Itse yritän pyrkiä 60-70-luvun rokkarityyliin, mutta en kokonaan

    • PeaceAndLoved

      Oon 13v. Poika ja oon hippi.

    • Stnnpnkkr

      Oma tyylini on aika punk, kirkkaanpunaiset hiukset jotka sivuista ajeltu, revittyjä farkkuja, skottiruutuhameita, rikkinäisiä verkkosukkahousuja, maihareita, kuluneita bändipaitoja, nahkatakkeja, ketjuja, niittejä, paksut mustat rajaukset, kaikkee kivaa.

    • 14v tyttö, yleensä mul on verkkarit tai sen tapaset, raidallinen paita tai villapaita, maiharit, jotku lenkkarit tai conssit, ei yleensä koruja, paitsi rannekello, en meikkaa.

    • 14vuotiasd

      olen 14 vuotias ja 8 luokkalainen. siinä hyvin pitkälti mun tyyli.
      http://imgur.com/e76SrAa

      • ok, pidän sun tyylist :)


    • Thala

      Tyttö, 15 vuotta
      Mun tyyliin kuuluu mustat farkut, bändipaidat, ruudulliset kauluspaidat, hupparit, nahkatakit, maiharit yms. Hiukset on osittain siniset ja meikkaan harvoin.

    • Vaaleetfarkut

      Oon kohta 16 v. tyttö. Käytän aika monenlaisia vaatteita, mutta kerron vaikka lemppareitani. Tykkään vaaleensinisistä farkuista, ihan ehjistä, sit sellasesta vaaleenharmaasta neuletakista ja olkaimettomasta mustasta topista. Eli melko tavallista mut mulla on punaset hiukset.

      Ja sit tykkään nahkasista housuista ja takeista joissa on maastokuvio tai karvakaulus, mut en pidä sellasii.

    • Kauhakäsimestari

      Menen pyörimään ripulipaskaan ja kääriydyn sen jälkeen kuplamuoviin

    • jemmannammann

      Oon kohta 17v tyttö. Pukeudun yleensä mustaan puman huppariin, käytän mustia t- paitoja, joissa on yleensä joku teksti tai kuva. Jalassa mulla on tosi usein mustat levikset ja mustat suomi- golleget. Eli pukudun oikeestaan vaan mustaan. Harvoin mulla on valkoinen paita, jonka kanssa joku pinkki liivi tai joku. Kengät on kans mustat joiden sivussa on joku bling bling tähti.

    • freeballerboy

      19v poika ja tyyli on aika perus. Tällei kesällä tennarit/skeitti kengät, yleensä farkut mut joskus chino housut, huppari tai jos lämmin niin lyhythihainen paita, lippis aika usein. Talvella jos pakkasta niin tykkään pitää lumilautailu vaatteita.

    • 14vmenos8lk

      14v tyttö
      Vähän niinku gootti kai.
      Mustat legginssit.
      Tumman sininen huppari ja pidän aina hupun päässä ja hupparin vetoketjun kiinni.
      Joku toppi tai musta t-paita (ei kuitenkaa näy hupparin alta).
      Vaalean ruskeat hiukset letillä ja ei näy hupun alta kovin hyvin.

    • aleksi_onnesi_

      Olen 15-vuotias poika ja pidän omasta tyylistäni (kuten jokainen edelläkävijä). Päässäni käytän baseball-mallista lippistä, jossa on aina poikkeuksetta NHL-joukkueen logo. Se on säädetty sopivan tiukaksi ja lippa piilottaa aina otsan enkä näe eteenpäin. Jos en käytä lippistä, niin vastavuoroisesti annan geelintahmean takapiiskani puhua sen puolesta (sitä en ole pesenyt kahteen viikkoon ;)) ). Aurinkolaseilla ei ole väliä; kaikki käy nopeista hitaisiin. Seuraavana vuorossa ylävartaloni eli treenatut vatsalihakset yms. T-paita ja tank top ovat ne aluspaitojen ykkösreteleet, älä sano muuta. Niiden päälle pehmeä neule tai kova takki. Ja takin vetoketjut pysyvät sitten auki. Alaosa on suosikkini, etenkin Adidas-verkkarit tutuilla raidoilla. Niiden ohella housut voivat olla mitä tahansa, kunhan niiden lahkeet on on kääritty kertaalleen. Kengäni ovat tennarit. En kuitenkaan kiistä sitä, ettenkö voisi käyttää muita kenkiä. Nämä valkoiset tossut vaan näyttävät niin hyvältä päälläni. :). Tyyliini eivät kuulu pelkästään käyttämäni vaatteet, vaan myös elekieleni ja asenteeni. Tykkään katsella itseäni peilistä ja ottaa selfietä puolen tunnin välein. Se on hauskaa!

    • jooop

      Farkkujen kans henkselit tai farkkuhaalarit, vägä kummat innostuu laittaan päälle, ih perus t paitoja ja huppareita ja lippis päässä. Henkselit ja henkselivaatteet ylipäätänsä on se mun juttu. Nii ja oon 22 v mies.

    • Olen 14-vuotias poika. Pidän yleensä vaaleita tiukkoja revittyjä farkkuja, conversen harmaita tennareita tai valkoisia niken tennareita. Päälläni on yleensä turkoosi t-paita ja punainen baseball-takki.

    • Poffu

      No tällä hetkellä yleensä ruskeat polvimittaiset liian isot pellavashortsit, maastokuvioiset villasukat, musta t-paita valkoisella tekstillä sekä mustavalkoinen knallin tapainen hattu. Kylmemmällä säällä sitten lisäksi kolme koko liian iso musta huppari. Kengät ovat melkein aina rikkinäiset mustat puman lenkkarit, joiden pohja on sininen.

      Syksyllä ja keväällä muuten sama, mutta shortsien sijaan mustat kollarit, ei hattu vaan huppu päässä ja huppari ehkä vain yhden koon liian iso enkä välttämättä musta.

      Talvella sitten hupparin sijaan saattaa olla tumman sävyinen paitapusero sekä liila takki. Mahdollisesti myös keltainen pipo ja toisesta päästä vaaleanpunainen ja toisesta päästä sininen kaulahuivi.

    • kaikkionerilaisia

      Ilman vaatteita mut vaa pelkkä kravaatti ja sit sellane ojasta löydetty keppi oikeessa kädessä

      • kaikkionerilaisia

        Yleensä pidän pippelissä rusettiiki


    • Käytän vaatteita.

      • Bababbabbeli

        Mahtava tyyli. Saanko alkaa pukeutua kuin sinä?


      • Bababbabbeli kirjoitti:

        Mahtava tyyli. Saanko alkaa pukeutua kuin sinä?

        Et.


      • Babababbeli
        yuggis_ kirjoitti:

        Et.

        Okei. Pitänee jatkossakin tyytyä jätesäkkiin.


      • Babababbeli kirjoitti:

        Okei. Pitänee jatkossakin tyytyä jätesäkkiin.

        Sekin on kielletty. Käytä tynnyriä


    • freeballerboy

      19v poika ja tällei kesällä tennarit/skeitti kengät, farkut tai chino housut, huppari tai jos lämmin niinku nyt niin lyhythihainen paita, lippis aika usein. Shortseja en käytä.

      Talvella tykkään pitää lumilautailu tyylisiä vaatteita, lumilautailu housut lähes aina jos on yhtään pakkasen puolella.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      53
      2931
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      542
      2780
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1917
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1905
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1768
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1717
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1412
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      90
      1186
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1168
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1132
    Aihe