Aihe

riehuja 12233

ihanaaaaaaa

poikaystäväni riehui eilen humalassa ja nakkeli mun diettiruuat jääkaapista lattialle. ainakin 100e edestä ja huusi ettei täällä ole kuin pas...aa jääkaapissa ja kun aloin kuvata sitä touhua, niin rikkoi myös kännykän, etten pysty todistamaan. ja en ollut vielä edes maksanut sitä kännykkää. ja nyt alkoi laittamaan jäljellä olevista ruuista itselleen ruokaa, ja sanoin hänelle, että et syö mun viimesiä ruokia, niin huusi, että show jatkuu. ja riehunta keittiössä. miten saan korvaamaan hänet ne ruuat ja kännykän. jos sillä ei ole edes rahaa.

22

102

  Vastaukset

  • Todennäköisesti et saa häntä korvaamaan aiheuttamiaan vahinkoja. Voit olla kiitollinen, että selvisit kuitenkin ihan kohtuullisilla oppirahoilla, kun pistät pihalle nyt (tai lähdet itse).

   Tuonkaltainen käytös tuppaa ajan myötä lähes poikkeuksetta lisääntymään ja voimistumaan - katumisista, parannuksentekolupauksista ja rakkaudenvakuutteluista huolimatta. Todennäköisesti hän yrittää tehdä sinusta syyllisen riehumiselleen, ärsytit tai provosoit muka. Kai ymmärrät oman parhaasi? Jos et, se on voi voi.

   P.S. Osta rikotun tilalle ihan halpa käytetty puhelin ja seuraava älyluuri vasta sitten, kun sinulla on siihen raha olemassa.

   • en voi lähteä, koska asunto on minun. nyt se laittaa itelleen ruokaa keittiössä. jos sanon sille jotain, niin alkaa räyhätä. on krapulassa. pitää varmaan olla pari viikkoa syömättä, kun se syö viimeset, mitä ei oo nakellu lattialle. se meinas heittää eilen telkkarinkin lattialle, mut sain kiinni.surkea olo, kun miehen kanssa pitäs tuntea olonsa turvalliseksi, mut ei ole niin. jos eroan, niin jatkan elämää yksin, en luota enää miehiin. mummoni sanoikin aikoinaan mulle että miehet on hyviä otettaissa, mutta piruja pidettäissä. tai jotain sinne päin. suututtaa. kun ei ole ensimmäinen kerta kun on rikkonut tavaroita. esim astioita. olen laittanut kalliit keräilyastiat pois näkyviltä.


   • ihanaaaaaaa kirjoitti:

    en voi lähteä, koska asunto on minun. nyt se laittaa itelleen ruokaa keittiössä. jos sanon sille jotain, niin alkaa räyhätä. on krapulassa. pitää varmaan olla pari viikkoa syömättä, kun se syö viimeset, mitä ei oo nakellu lattialle. se meinas heittää eilen telkkarinkin lattialle, mut sain kiinni.surkea olo, kun miehen kanssa pitäs tuntea olonsa turvalliseksi, mut ei ole niin. jos eroan, niin jatkan elämää yksin, en luota enää miehiin. mummoni sanoikin aikoinaan mulle että miehet on hyviä otettaissa, mutta piruja pidettäissä. tai jotain sinne päin. suututtaa. kun ei ole ensimmäinen kerta kun on rikkonut tavaroita. esim astioita. olen laittanut kalliit keräilyastiat pois näkyviltä.

    No jos et itse voi lähteä, pistä äijä pihalle. Onko taloudenpidossasi jotain vialla, kun sinulla on kalliita keräilyastioita, mutta yhtä puhelinta et pysty ostamaan? Mene sossuun pyytämään ruokarahaa ja kerro, miksi tarvitset apua. Tee se sen jälkeen, kun olet pistänyt jätkän ulkoruokintaan. Ajattele nyt itsekin, onko elämäsi parempaa tuollaisen kanssa vai ilman!? Yritä puhua hänelle rauhallisesti, sano, että sinä et voi kestää tuollaista käytöstä omassa kodissasi enää pätkääkään. Pyydä tarvittaessa joku ystävä tai sukulainen tueksesi. Mutta hankkiudu yhtä kaikki jätkästä eroon ensi tilassa, oikeastaan ihan heti, ennen iltaa.

    Ehkä löydät uuden miesystävän tai sitten et. Luultavasti löydät, mutta on ihan oikein, että olet kriittinen. Olet oppinut jo läksysi, enempää sinun ei tarvitse maksaa (henkisiä eikä taloudellisia) oppirahoja. Jatkatko näin vai et, valinta on yksin sinun. Sinä olet vastuussa itsellesi itsestäsi, et kenellekään tuollaisesta hunsvotista.


  • Yhden virheen hän teki tai siis jätti tekemättä ... ...siis ton sun tietokoneen olis voinu polkea paskaks niin olis trolli aloitukset hetkeks loppunut... ....ja jääkaapis oli vain sun laihis ruokaa ja ukon ruoka oli missä ???

  • ihmettelen vaan miehiä, jotka kyllä uskaltaa riehua ,ja mellastaa naisen kämpällä mut ei jonkin ison ja vertaisensa. olen käskenyt lähteä, mutta ei lähde, kun sillä ei ole paikkaa minne mennä. jos soittaa poliisit, niin se tulee takaisin. ei voi ajaa pakkaseen, kun se olis heitteillejättö. taas vaan pitää pelätä milloin seuraava riehuminen alkaa. onkohan tällanen kuinka yleistä.

  • Ah ydinperheonnea.
   Vai tuliko tää väärälle palstalle?
   Kuka hullu ostaa huntilla dieettimoskaa? Ne on oikeasti torkeän hintansa lisäksi epäterveellisempää kuin kunnon ruoka (jolla en tarkoita tässä makkaraa ja valmisruokia).
   Tee kirjallinen häätöilmoitus, lähetä vaikka kirjattuna niin ei voi väittää ettei ole sitä saanut. Päivämäärän umpeuduttua voit pyytää vaikka virkavallan avuksi ellei herra suvaitse lähteä.

   • Tai sit tää Lissu pitää ukon kämppää omanaan ja täyttänyt (ominut) jääkaapin omalla moskallaan... ... voi olla et Lissu saa sen häädön


   • mulle on lääkäri sanonut että mun pitää laihduttaa. sen takia diettiruoka.


   • ihhhhhhaaaaanaaaa kirjoitti:

    mulle on lääkäri sanonut että mun pitää laihduttaa. sen takia diettiruoka.

    Diettiruoka lihottaa. Ala tekemään normaalia kotiruokaa hyvistä aineksista, niin laihdut ja ukko pysyy myös tyytyväisenä.


  • tuskin itelleni annan häädön. kävin jäpälle ostamassa ruokaa ja tein kunnon pottumuusia ja pihviä. jäpälle ei kelvannut. se laitto itelleen ranskalaiset makkaralla ja munilla. turhaan meni multa ruuanlaitto tolle jätkälle. tarjoilin vielä sänkyyn sen ja haistattelee..meni muuten koko päivä jäpälle ruokaa laittaessa ja ei kelpaa.

  • PERUTAAN HÄÄT.

  • kohteleekohan se toista naistaan paremmin, jos jätän sen.

  • tossa se mr sunshine vaan makoilee

  • onkohan se hölmö vai täys idiootti. kuinkahan monelle jäpälle tarjoillaaan ruoka sänkyyn. jos saan toisen miehen, niin en laita sille ollenkaan ruokaa. onko kaikki miehet noin tyhmiä...

  • Kyllä häätäisin äijän pellolle mutta ensin sanoisin suorat sanat!
   Sun kämppä,sun elämä. Ja jos sun ruoka ei miellytä niin ostakoon herra omansa.
   Mutta tuollaista käytöstä ei tarvitse sietää.
   Mulla kesti aikani pyöriä luusereiden kanssa mutta nyt on mennyt hyvin saman miehen kanssa jo kohta kolmekymmentä vuotta ilman papin aameniakin. Jompikumpi ostaa aina ruokaa jonka syömme yhdessä mutta kummallakin on myös omat herkkusuosikkinsa jonka kumpikin ostaa omilla rahoillaan mielensä mukaan.

   Eikä taatusti ole yhteisiä tilejä ja hyvin ollaan toimeen tultu.

   Heivaa se jätkä pihalle ennenkuin se tekee sulle jotakin!!
   Nimittäin ennemmin tai myöhemmin väkivalta alkaa koskea myös sinua itseäsi eikää jää vain kamojen nakkeluun.

   Toivottavasti tää ei ollu trolli ja te nyt vaan naureskelette siellä...

   Silti,joku näitä lukee ja saa apua omaan tilanteeseensa... Jos ymmärtää....

  • pidän metallimusiikista. motörhead on kiva. lenny kilmisterin muistoksi kuuntelen..

   • Oot varmaan TODELLA ÄLYKÄS


   • KUTEN MYÖS


  • seuraavalle poikaystävälle lataan muusit suoraan naamariin. en kysy pidätkö vai et.

  • ja sitä seuraavalle, n iin lätti on nälkäisiä poikaystäviä varten.. että mä heitän sinne mitä jää mun elukoilta tähteeks

  • ja sitä seurvaalle, että tutiinkos sitä syömään kun on noin nälkäinen katse. sanon että ruokatarjoilu on tästä ravintolasta loppunut.

  • Provo blaaaaaaa

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   118
   10077
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   285
   5203
  3. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   94
   3217
  4. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   67
   3156
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   154
   1493