Uudehko GOLF

hyvätalviauto

Ajelen tämmöisellä uudehkolla GOLFilla. Vm. 2013 ja mittarissa 44 tkm.
Niin mikähän tässä on, kun käyntiin lähtee iloisesti, mutta aika pian käynnistyksen jälkeen mittaritauluun syttyy sellainen keltainen valo, jossa on symbolina ikään kuin moottorin ääriviivat sivulta päin nähtynä? Vlo kyllä sammuu, kun sammuttaa moottorin, mutta seuraavalla starttauksella syttyy taas?
Muuten auto on kyllä aivan mielettömän hieno ja mukava. Ja VW-audiojärjestelmästä tulee hyvää musiikkia ja juontajat puhelevat hauskoja siinä välissä. Tyytyväinen olen.

29

200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • qolf

      Golfissa on niin hyvä äänieristys että kyseinen valo ilmoittaa että moottori on käynnissä.

    • ParaneeVanhetessaan

      Ja muista sitten, kun mittaristossa syttyy punainen valo, joka kuvaa tippakannua, niin se on merkki siitä, että hyvin menee.

    • Kuka.tietää

      Oikeasti mikä vikana? Sama ongelma täällä hieman vanhemmassa Colfissa. Öljyvalo se ei ole ja öljyä on. Uskaltaako lähteä ajamaan?

      • VWFanatic

        Älkää vastailko näille trolleille. Ne saa siitä vain lisää vettä myllyynsä.
        VW on maailman paras auto, eikä siinä ole koskaan mitään vikoja.


    • kasvaRöllipoikaVielä

      Eihän sitä kokematon rölli tiedä, että auton ohjekirjassa asia selitetään.

    • trollilleterkut

      Jos ei osaa hakea selitystä kuvakkeelle ohjekirjasta niin on trolli. Noin tuoreessa autossa on ohjekirja siellä käsinelokerossa.

    • ominaisuuson

      Sulla on se start and stop järjestelmä siinä lisävarusteena. Pysähtelee itsestään..

    • hyvätalviauto

      Okei. Kiitti tiedoista. No, kai mä sitten vaan jatkan ajamista, enkä tuijottele mittaritaulua. Nyt kun oikein ajattelen, niin kyllähän se katse pidetään nimenomaan tiessä, eikä mittaristossa. Ajettaessa. Ettei tuu kolari. Kyl täältä aina saa hyvät neuvot ja vinkit kaupan päälle. Volsukaupan. Mut tien päällä tavataan: Kun volsukuskit tulee tiellä vastakkain, niin ekaks nostetaan kaks sormea tervehdykseen, symbolisoi V-kirjainta, niinku "Volsu". Sit heti perään nostetaan niin monta sormea, kuin on vaihdettu jakoketjuja pellin alle, sillai partiolaisten tapaan!

      • Vahvaamenoa

        Sullahan menee hyvin. Ainoa asia mikä enää puuttuu on elämä.


      • OsuvaaTekstiä

        Hyvä kirjoitus - lisää näitä :)


    • blaaahblaaah

      Melekoista tyhjänpäiväistä höpöttelyä. Mahtaa olla paljon ylimääräistä akaa ja vähän sisältöä elämässä.
      Jos alkaa keksimään tarinoita niin olisi kannattavampaa keksi jotain mielenkiintoista. Siitä voisi tulla esimerkiksi mielenkiintoista viestienvaihtoa. Tämähän on vann tällainen väljähtänyt blaaaaaah. Kenenkään pulssi ei ededs värähtänyt.

    • pirkkahuolto

      Mootoris on jotain vian tynkää? Vikakoodin lukemat kertoo missä päin vika on!

    • VWFanatic

      Kaikki tähän saakka vastanneet on pelkkiä provotrolleja. VW:ssäsi ei ole mitään vikaa. Jatka vaan ajoa kaikessa rauhassa. Vilkkuu ja palaa minullakin valoja silloin tällöin, mutta ne häipyvät ajan kanssa kuitenkin kokonaan. Sulla on vielä niin uudenkarhea laatuauto, että ne pikku valojen vilkuttelut ovat vain uuden auton sisäänajovilauksia, joista ei kannata sen suuremmin välittää.
      Onnea vaan murheettomille sadoille tuhansille kilometreille, joihin ei Aasialaisilla päästä ikinä.

    • voihan_trolli

      VWFanatic: Ei ole aasinaivoilla varustettu trolli, vaan se tyhmempi.

    • hyvätalviauto

      Joo anteeks ny. Mää olin asiaton suunsoittaja. Yrittäkää ymmärtää. Tää oli tämmöistä tökeröä huumoria. Kyl mul on oikeesti ollu golffi. Siit mä tiedän ton keltasen valon. Ja et se palo aina, joka helvetin päivä. Mul jäi siitä golfajasta joku trauma. Niinku toisille jäi jatkosodasta tjsp. Mul on noi pari pilleripurkkia, ja lekuri sanoi, että noi kun otat niin kyl se siitä. Asiat vanhenee, ja unohtuu aikanaan. Voin kertoo et sen keltasen valon takana on SATOJA vikakoodeja, vaikka ohjekirjan mukaan vain lambda-anturi tms. Ja siin mun golfissa niitä vikoja oli huomattava määrä. Lopuksi se paloi yhtä soittoa, kun ahdin oli akseliltaan niin väljä, että koko imusarja oli niin täynnä voiteluöljyä, ettei motukka enää pysynyt käynnissä. Haluaako joku kuulla lisää? Voin kertoa vaikka miten pitkään, jos kuulija maksaa tuopit.

    • voihan_trolli

      (Joo anteeks ny. Mää olin asiaton suunsoittaja. Yrittäkää ymmärtää. Tää oli tämmöistä tökeröä huumoria. Kyl mul on oikeesti ollu golffi. Siit mä tiedän ton keltasen valon. Ja et se palo aina, joka helvetin päivä. Mul jäi siitä golfajasta joku trauma. Niinku toisille jäi jatkosodasta tjsp. Mul on noi pari pilleripurkkia, ja lekuri sanoi, että noi kun otat niin kyl se siitä. Asiat vanhenee, ja unohtuu aikanaan. Voin kertoo et sen keltasen valon takana on SATOJA vikakoodeja, vaikka ohjekirjan mukaan vain lambda-anturi tms. Ja siin mun golfissa niitä vikoja oli huomattava määrä. Lopuksi se paloi yhtä soittoa, kun ahdin oli akseliltaan niin väljä, että koko imusarja oli niin täynnä voiteluöljyä, ettei motukka enää pysynyt käynnissä. Haluaako joku kuulla lisää? Voin kertoa vaikka miten pitkään, jos kuulija maksaa tuopit.)

      Tää on vielä tyhmempi. Vai oliko se sama?? Anyway, ei järjen hiventäkään.

      • hyvätalviauto

        No, niinpä. Ei millään uskois, että kaikki toi on oikeasti tapahtunut, vai mitä? Kuulostaa suunnilleen yhtä uskottavalta, ja yhtä toivottavalta, kuin "Alien, 8. matkustaja". Ja silti: Kyse on uutena VW-autosta ostamastani Golfista. Ja meidän "yhteisestä taipaleesta". Ymmärrän hyvin, jos ortodoksivolkkaristin silmissä mustenee tuollaista lukiessaan. Ja vitutus ja inho hiipii takaraivoon. Ja harmittaa vietävästi, että pitää oikein laittaa reinot jalkaan, ja käydä autotallissa tarkistamassa, että onhan se oma VW siellä tallessa? Ja taputtaa vähän lokasuojaa, ja sammuttaa valo. Mut vielä senkin jälkeen palaa mieleen se vittumainen kommentti siellä Suomi24:ssä. Muka Golfissa jotain vikoja.... Hmph! Kaiken maailman hinttarit provoilee....


      • KerroKerroKuvastin

        Nimim."Voihan_trolli" Jos kerran olet mielestäsi kaikkia muita niin erinomaisen fiksumpi, niin kerro toki aloittajalle se vika, mitä hän tuli tänne kyselemäänkin. Vai eikö tieto riitä sielläkään?......


      • Ei_kai_kukaan
        KerroKerroKuvastin kirjoitti:

        Nimim."Voihan_trolli" Jos kerran olet mielestäsi kaikkia muita niin erinomaisen fiksumpi, niin kerro toki aloittajalle se vika, mitä hän tuli tänne kyselemäänkin. Vai eikö tieto riitä sielläkään?......

        voi tuolta mopoikäiseltä Toyota-palstan trollipojulta mitään oikeaa tietoa tai vinkkiä kysellä Toyotasta tai edes fanittamastaan Volkswagenista kun ei ymmärrä mitään edes yh-äipän ostaman Helkama Raisunkaan päälle. Olisi syksyllä kannattanut vähän panostaa amiksessa niin eivät olisi heti laittaneet kotiin kasvamaan. Ikävää kun niin monelta nykylapselta puuttuu kotoa miehen malli. Pojista kasvaa sellaisia löysiä ruikkuja niinkuin tämänkin palstan Vw-fanipoju.


      • joukolaine

        Tuossa olet ihan oikeilla jäljillä. Ainoa asia, mikä noissa nenää kaivavissa vellihousuissa muistuttaa autoilusta, on jarrujäljet kalsareissa. Ja sit toistellaan jotain isoilta pojilta kuultua juttua, ja sekin muistetaan väärin.


      • voihan-trolli
        KerroKerroKuvastin kirjoitti:

        Nimim."Voihan_trolli" Jos kerran olet mielestäsi kaikkia muita niin erinomaisen fiksumpi, niin kerro toki aloittajalle se vika, mitä hän tuli tänne kyselemäänkin. Vai eikö tieto riitä sielläkään?......

        Mikset itse vastannut alkuperäiseen viestiin?
        Niinpä juuri. 90% täällä kirjoitetusta on puutaheinää.
        Miksi juuri minun täytyisi olla se asiallinen kirjoittaja?


      • KerroKerroKuvastin

        En vastannut siksi, koska en tiedä vastausta kysymykseen, mutta en viitsi vastata myöskään provoihin, kuten sinä, koska se tuskin kysyjää auttaa millään tavalla. Siitä nimenomaan sinua "huomautin".


    • voihan_trolli

      Miksi itse antaisitte kusipäisten trollien mellastaa mielin määrin täällä ihmisiä haukkumassa? En koskaan ole se ,kuka aloittaa viestisarjassa haukkumisen , jos olet huomannut. Jos et ole, lue hieman viestejä taaksepäin. Vastaan aina samalla mitalla, jos se ei tullut vielä selväksi.!!
      Trollialoituksen ja vastauksen eroittaa helposti ketjusta, jos on hieman täällä surffaillut. Ei ihmiset niin tyhmiä ole, jos niin luulette.
      Kusipäisiin vastauksiin täällä voi vastata vain kusipäisyydellä, jos tiedät mitä tarkoitan.
      Jos et tiedä, olet hukassa. Täällä ei kukaan tervejärkinen , joka kyselee teknisiä neuvoja ja on lukenut muutaman viestipalstan läpi, enää kysele neuvoja.
      Niihin on täysin muut palstat, joissa sentään trollaus torjutaan tai ohitetaan.

      "Kerro kerro kuvastin" on lammas, joka hyväksyy ihmisten häpeilemättömän haukkumisen ja provoilun. Miksi??

      • KerroKerroKuvastin

        Olet siis toivoton tapaus. Näkemiin ja hyvästi.....


      • voihan_trolli
        KerroKerroKuvastin kirjoitti:

        Olet siis toivoton tapaus. Näkemiin ja hyvästi.....

        Ei sinussakaan mitään kehumisea aihetta löydy, on siis jo kaksi toivotonta tapausta,,,


    • kevätjaautokuume

      Kauppalehdessä oli artikkeli, jossa kerrottiin, että netissä automerkistä käytävä keskustelu korreloi hyvin kyseisen automerkin tulevan myyntivolyymin kanssa.
      .....................? Eli kun tätäkin keskustelua lukee, niin volsua myydään kohta varmaan ihan helvetinmoisia määriä. Kannattais jo nyt ruveta tyhjentämään sitä Hangon varastokenttää kaikista muista merkeistä.

      • Volkkari_on_hyvä

        Näin on. Ei kukaan normaali ihminen ota todesta noita typeriä "vikapesä" kirjoitteluja. Suomalainen on itse asiassa siitä jännä rotu, että se inhoaa paskanpuhujia joten trollarit lyövät kirveellä omaan nilkkaansa.


    • Eitaidatullaleimaa

      Eikös se keltainen valo kerro milloin päästöjen manipulointi ohjelma on päällä/pois asennossa. Vag tehtaan tuotteet täytyy katsastaa 6 kk välein mutta älä mainitse sille katsastusmiehelle asiasta mitään.

    • entinenpaskakuski

      Volsusta vois todeta, että mitä paskalla tekee kun ei peltoakaan ole? Mut aika monella sitä viljelysmaata Suomessa myös on. Ja paljon näkee volsuja. Joskus vielä niitä vanhempia hyviä. Yhä useammin kuitenkin näitä viimeisimpiä. Niitä ei kyl kannattais sieltä Meksikosta tänne laivata yhtään kappaletta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe