Metakirjaimellinen kulttuuri analyysi. News 2000

vihalintu

L - kirjain tarkoittaa lapsia, jatkuvuutta, horisontaalista tilaa, käsiä, matelijaa (edellinen elämä). L tarkoittaa myös toistoa, että niin kuin olisi kehässä ajamassa loputtomasti samaa kaavaa. Kyllä L kasvaa pois kaavasta eli kehittyy, mutta L:llä on tapana samankaltaisuuteen pidempiaikaisesti.

Islamissa on paljon L:ää, kun vertaa Jumalaa Allahia, jossa on 2L.
Lähi-Idässä on paljon L:ää ja ihmiset nauttivat samankaltaisesta elämästä.
Samaa on Kiinassa. Muissa maisa vähiten. Kiinalaiset ovat hulluna L:ään, mutta Kiina alueena on kolmas keltainen voima-päättäväisyys-jousimies chakra ja sijaitsee pallean seudulla eli kehon osassa ja on tärkeä maakeskus.

L on kaunista kun siinä on paljon toistoja ja juuri toistoista me saadaan euforiaa, niin kuin uskonnolliset ihmiset chanttaavat mantraa ihan sairaan loputtomasti, jotta heidän mielenlaadunsa kasvaisi jumalallisekseen. Vuodesta toiseen samat sanat ja ääneet vaivuttavat meditoijaa ikuisuuden lähteelle. Mitä enemmän kierroksia, sitä paksummaksi se tulee. Me alamme kuunnella äänteitä, emmekä mantran sanomaa ja puheen lauseita. Äänteissä on metafysiikkaa, Jumalallista ikuista oppia, joka ulottuu Universumiin. Kunnioita tätä oppia, ihminen. Rakasta kaikkeutta sellaisena kuten se on. Rakasta ihmistä, arvosta häntä.

On myös vastakohtaisuussääntö, joka määräytyy henkilökohtaisen Zodiakin kautta, että toisten säännöt ja nautinnot eivät sovi toisille ihmisille. Ja se on luonnollista. Islam on onnistunut todella paljon yhdistää erilaisia kulttuureja yhteen. Ikiajoista lähtien paljon kulttuureja on sulautunut yhdeksi Islamiksi. Alue on saavuttanut tason, johon EU nyt pyrkii. Maapallo tarvitsee monipuolisuutta. Islamialainen ihminen on kulttuuririkas. Afrikka on yksi, Aasia toinen ja valkonen Länsi kolmas, mutta välissä on suuri rotusekoittunut rikas Islam, joka on ehkäpä kolmen välistä sekoitusta. Jopa juutalainen on islamisti ja sen veli. Israel on ovi Länteen. Ja nyt on vuorossa Lännen vuoro sekoittua Islamiin. Väärässä ovat Lännen massatiedotus, jotka terrorisoivat Islamia, koska kyseessä on Lännen ja Islamin sekoittuminen, joka vahvistaa Maailmaa. Ei sotia, kiitos kun yhdistymme. Ja miten ihmeessä islamialainen ihminen voi olla niin vahva ja kaunis. Tummat vahvat hiukset, vahvat kulmakarvat, paksut huulet, vahvat isot silmät. Naiset ehkäpä ovat kaikista kauneimmet tällä planeetalla. Mitä mieltä? Rotusekoitus on kauninta ja vahvinta. Jalostunut on usein yksipuolinen ja heikko. Pidän siitä, että Islamilaiset naiset pitävät hyvää huoltaa lapsistaan ja perheestään. Se on tärkeä ominaisuus, jolla Islam tulee viemään Lännen sydämet. Islamissa on paljon salaisuuksia, mitä toivon heidän kertovan meillekin. Olen aika varma, että Islamilaisista tulee vahvoja johtajaa, koska kansa on rohkea, kestävä, eikä pelkää haasteista. Eli kun ihmiset lentää avaruuteen, niin Lähi-Idällä on paljon pokkaa ja urheutta viedä ihmiskunta kauas. Kunnia heille!

Toisille toistoista tulee pahaa olla, mutta toisille euforiaa. Lännen kulttuuri on nuorta, olemme neitsyeitä. Lähdimme Afrikasta sekoittuen. Afrikkalainen kukoistus oli kauan sitten, josta Länkkäri ei tienyt mitään - ehkäpä Jeesus oli Tiibetin sijasta Afrikassa katsomassa ja mikä on todennäköisempää. Afrikkalaista kulttuuria seurasi antiikki Egypti ja siitä Mesopotamiaan, Intiaan. Juutalaiset ovat Mesopotamian haara ja portti Länteen. Vuorossa on Länsi josta kehittyy Amfibioita, Atlantiksia Jäämereen, Valtamereen. Mutta mitä tapahtuu Afrikalle, onko sen tulevaisuus uudessa L kehässä, jolloin palaudumme Itä'-Afrikan vajoamaan tai umpeutuuko maavajoama ja ihmisestä tulee uusi tyyppi?

Länsi on nuorta ja toistoista ei saa vielä kiinni. Toistot eivät päde täälläpäin. Siksi suomalainen on huono yrittäjä ja karmittomana on aika rehti. Suomi on toiseksi viimeinen pysäkki Jäämeren edessä. L on kehittyneen sivilisaation juttu. Miljoonien ja miljoonien syntymien ja toistojen lopputyötä. Aavikko on kaunis merkki elätystä. Elämällä on evoluutionsa. Yhdessä rukoillaan ja rakastetaan.

Montako vaimoa on islamisteilla? Kuinka heitä rakastetaan Suomessa? Kuinka vaimoja hoitaa? Mitä kannattaa ja mitä ei kannata? Mikä on sallittua ja mikä ei. Mikä on naisfilosofiaa? Jossakin vaiheessa Islam eriytyi Jumalaa päin ja jätti tekniikat Lännelle. Islam löysi Naisen ja Metafysiikan. Kertokaa valkoihoisille tästä, kaunis tumma rotu! Tahdon tietää, tuntea, rakastaa, elää.

1

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vihalintu

      Habibi!

      Opettakaa meitä kauniille tavoille. Kuinka puhua, käyttäytä, olla. Kauneuden tiedettä ja kaiken Rakkaudenomaisen, mitä olette saavuttaneet. Rauha on periaate, jotta oikeita askeleita syntyisi.

      Emme pelkää Rakkautta!! (Ihmiset kun pelkäävät). Janoamme Rakkautta.

      (Ylläkirjoitetusta huonosti kävi selville seuraava, että sekarotu on vahvinta ja jalorotu ei )

      Nykyvaimo känkkäränkkä loistaa poissaolollaan. Mitä Islam tästä miettii? Kysyin just häneltä mielipidettä siitä, että mitä mieltä että olisi moniavioisuutta. Mitä mieltä on Islam, että onko hyvää 2000 luvulla Suomessa olla monta vaimoa? Onko se mahdollista? Tuokaa hyvän puolenne moniaviollisuudesta ja jättäkää pahat taakse. Olemme olleet jo tovin yksiaviollisia, ottakaa huomioon sen.

      I - S - L - A - M

      I - tekeminen, liike, kolmas keltainen chakra

      S - keho, fysiikka

      L - katso edelliset

      A - punainen laajaalainen toiminta, sosiaalinen, avoin

      M - ajatus, järki, ylächakra

      Metasanaluku:

      "TEEMME KEHON JATKUVALLA LAAJA-ALAISELLA AJATUKSELLA"

      Siksi Islamisti jatkaa töitään ja tarkkailee ympäristöä
      Jokaiselle kulttuurille on annettua ominaisuus.
      Mikä Zodiak on Islam? Leijona? Vaaka?


      Lännessä on puutetta, jota olemme yleensä saaneet Jumalan palvomisesta, tuonpuoleisesta. Mutta Länsi heitti itsensä avaruuteen fyysisesti ja tästä alkaa uusi seikkailu kun lentää tähdissä ja ajattelee. Lännessä pitää arvostaa lisää Maailman kulttuureja ja edesauttaa hyviä arvoja. Rasismi on rikosta eikä kannattaa. Huolehdi jokainen ihminen omasta Rakkaustasostasi. Se on vastuusi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1819
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      82
      1606
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe