Ufosieppaukset, niiden motiivit ja intressit

Ufosieppaukset ovat erikoinen ja mielenkiintoinenkin ilmiö. Nykyään en ole aiheesta juurikaan kiinnostunut, mutta aikonaan luin paljonkin kuvauksia tapauksista. Kiinnitin tahtomattanikin huomiota usein toistuviin kertomuksiin tungettelevista ruumiinaukkojen tutkimisista.

On hyvin ymmärrettävää, että maapallon ulkopuolinen vierailija tuntee biologista mielenkiintoa ihmisen toimintaan ja tämän kehoon. Tässä mielessä lisääntymiselimien lähempikin tarkasteleminen ja tutkiminen sopii kuvaan.

Jostain syystä tutkivien vierailijoiden mielenkiinto vaikuttaa perusteettoman usein kohdistuvan miesten ruuansulatuselimistöön ja erityisesti sen loppupäähän. Sinänsä ruuansulatuselimistö on sangen mielenkiintoinen kokonaisuus alkaen suusta ja nenän limakalvoista päättyen vatsalaukun kautta suolistoon ja aina peräaukkoon asti. Varsinkin suun ja nenän osuus ravinnon valitsemisessa, sen hienontamisessa ja makujen nauttimisessa on varsin monimutkainen. Vierailevien tutkijoiden ei kuitenkaan olla juurikaan kerrottu tutkineen ihmisen suuta vaikka taidan muistaa yhden kertomuksen, jossa siepatulta oli porattu ja paikattu hammas.

Sieppauksen aikainen tutkimuskokemus sisältää yleisesti ottaen pienen odotusajan alastomana, jonka jälkeen siirrytään tutkimuspöydälle. Tutkimus aloitetaan siirtelemällä jonkinlaista laitetta tutkimuskohteen yläpuolella, liekö joku skanneri. Seuraavaksi monet ovat kokeneet vaihtelevien kokoisten neulojen painamista vaihteleviin kohtiin elimistöä. Naisilla neula painetaan yleensä vatsan tienoille. Miehillä neula on puolestaan painettu usein otsaan. Seuraavassa vaiheessa varsinkin siepatut miehet ovat kokeneet usein sukuelimien manuaalista kiihottamista ja sperman talteen ottamista. Edelleen miehet kertovat falloksen muotoisen esineen tulleen työntyneeksi peräaukkoon joko ennen siemennesteen keräämistä tai vasta sen jälkeen. On huomattava, että kertomukset tutkimuksesta vaihtelevat paljonkin. Yleensä miesten kertomuksiin liittyy kuitenkin lähes poikkeuksetta falloksen muotoisen esineen työntyminen heidän peräaukkoonsa joko ainoana toimenpiteenä taikka osana muita toimia.

Miksi kukaan rationaalisesti ajatteleva olento matkustaa läpi galaksin vain saadakseen työntää jotain aivan tavallisen miehen takapuoleen?

Ihmisten toimintaa seuratessa voidaan havaita ilmiö, jossa matkustetaan toiselle puolelle maapalloa, ja matkan motiivina on vastustamaton halu tunkea jotain falloksen muotoista toisen miehen takapuoleen. Tässä mielessä seksiturismi voisi siis selittää osan niin ufohavainnoista kuin -sieppauksistakin.

Harvalle ihmiselle tulee eksoottisen eläimen tavattuaan ensimmäiseksi mitata siltä lämpö. Tieteen kovaan ytimeen kuitenkin kuuluu monenlaista kenttätutkijaa ja osalle heistä lämmön mittaaminen on kaiken toiminnan perusta. Siepatun kokemus tunkeilevasta fallisesta esineestä saattaa siis kaikessa yksinkertaisuudessaan olla rutiininomainen kehon lämpötilan mittaaminen.

Eräs selitys voisi olla, että vierailijat ovat seuranneet pitkän ajan televisiota ja internetiä ja huomanneet aikuisviihteen varsin kiinnostavaksi aiheeksi ihmismiesten keskuudessa. Varttuneemmat palstan seuraajat ovat saattaneet huomata, että suuressa osassa aikuisviihdemateriaalia jotain falloksen muotoista työnnetään niin miesten kuin naistenkin takapuoleen. Kenties vierailijoiden toiminnan ja kiinnostuksen selittää aito ihmetys ruuansulatuselimistön moninaiseen käyttöön niin ravinnon saamiseksi kehon käyttöön kuin sosiaaliseen ja seksuaaliseenkin kanssakäymiseen.

Jos itse olisin silkasta jännityksen halusta matkannut toisiin tähtiin ja löytäisin planeetan, jolla temmeltää kovasti elämää, saattaisin minäkin tunkea sormeni jonkun eksoottisen olennon persiiseen. Tekisin sen vain ihan tekemisen ilosta, olisi ainakin jotain kerrottavaa kotona.

18

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näinköhän-on

      Pitkä vastaus, mutta sen pitäisi selittää kysymyksesi: nuo sieppaajat tulevat ZETA RETICULIsta. Lainaus
      http://www.adonai.fi/691

      "Haluaisimme nyt puhua olennoista, jotka tunnetaan zeta reticulilaisina. Heidän fyysiset ominaisuutensa jotka jo tunnette, ovat pituus 1.0-1.5 m (joissain tapauksissa 1.5 m), yleensä kalju, heiveröisen näköinen, suurempi pää suhteessa kehoon, suuret silmät joissa ei näytä olevan luomea, hyvin pieni nenä (jos ollenkaan), pieni suu ja pienet korvat. Olemme antaneet teille tarinan zeta reticulilaisista. Tiivistyksenä siitä tässä, että he olivat hyvin teidän kaltaisenne sivilisaatio, joka meni jollain tavalla itsetuhon ja rotukriisin polulle. He tajusivat sen ennen tuhoutumistaan. He kuitenkin havaitsivat tulleensa steriiliksi. He tekivät geenimanipulointia, kloonausta jne. muuttaakseen rotuaan ja näin on niitä zeta reticulilaisia, jota näette tänä päivänä.

      Kerromme teille, että zeta reticulilaisten perusgenetiikka ennen rotukriisiä ja transformaatiota oli vegalaista ihmistyyppiä. Heidän sivilisaationsa vaati muutoksen aikana muuttamaan kehorakennettaan sellaiseksi, mitä he ovat nyt. Tämä selittää yhden syyn, miksi heitä on täällä ja miksi he ovat kiinnostuneita genetiikastanne, koska he etsivät alkuperäistä genetiikkaa laitettavaksi takaisin itseensä - he näkevät tehneensä väärin transformaationsa aikana jalostaessaan pois tunteet. Jos he aikamatkaisivat - mihin he kykenevät - takaisin omaan menneisyyteensä, he keräisivät vain geenitietoa ajalta ennen kriisiään. Heille tuo geenitieto on alempiarvoista, he eivät halua sitä. He etsivät toisia rotuja, joilla on vegalaisia esi-isiä ja vegalaista DNA:ta, joka on sopeutunut kokemusten kautta laajempaan olotilaan. Planeettanne on yksi näistä paikoista.

      Täällä on aktiivisia vegalaisia koodeja ja tässä kohtaa melkein kaikki planeetallanne kantavat sekä lyyralaisia että vegalaisia koodeja. Olette sekoittuneet niin hyvin. Silloin kun he ottavat geeninäytteitä teistä, he etsivät enimmäkseen vegalaisia (mutta vähän lyyralaisia) geenikoodeja, joita on vahvistettu ja sopeutettu alkuperäisestä tilastaan Vegalla tuhansia vuosia sitten. Siksi te olette heille niin tärkeitä - koska kannatte kehonne soluissa sitä, mitä he pitävät ainoana tulevaisuutenaan. Te olette maan päällä palvelleet ennen kaikkea geenien säilytyspaikkana, galaktisen universumin geenivarastona, galaktiselle perheellenne. Jollain tavalla olette ansainneet kiinnostuksen tätä varastoimaanne DNA:ta kohtaan, koska se on nyt paljon arvokkaampi kuin menneisyydessä. Yksilöitä tulee nyt takaisin tutkimaan tuota suurempaa arvoa ja sitä zeta reculilaiset tekevät.

      He tekevät omaa geenitulevaisuuttaan kulkiessaan eteenpäin. Jollain tapaa heillä ei ole muuta tulevaisuutta kuin se, minkä he tarkoituksellisesti manipuloivat. Rotuevoluution lakien mukaan heidän olisi "pitänyt" transformoitua jo pois fyysisyydestä. Koska he eivät kulje rotukehityksen standardilakien mukaan, heidän tulevaisuutensa on sitä, minkä he siitä tekevät. He voisivat tuhota itsensä huomenna vain pysäyttämällä kaikki laboratorionsa ja lähtemällä - parantamatta koskaan genetiikkaansa ja lopulta kuolla vain pois. He voisivat tehdä sen, mutta he eivät halua. He eivät halua lähteä tästä todellisuudesta ratkaisematta asioita, joiden he tuntevat tarvitsevan ratkaisua. Näin he pitävät itsensä fyysisyydessä, kunnes he onnistuvat siinä.

      Silloin kun on kulkenut universumissa niin paljon kuin nämä rodut, kyse ei ole ulkonäöstä pitämisestä tai sen inhoamisesta, koska on nähty hyvin kummallisia asioita. Kyse on kuin déjà vu -tunteesta, kun he näkevät teidät. Teissä on jotain hyvin tuttua ja kuitenkin jotain hyvin vierasta - jotain mikä pelottaa heitä kovasti. He tuntevat vetoa teihin ja he myös pelkäävät - ja siinä piilee kasvun paikka.

      He ymmärtävät, että te olette kutsuneet heidät ja että myös te saatte jotain vuorovaikutuksesta heidän kanssaan. Kyse ei ole yksisuuntaisesta tiestä. Sanoisimme tässä kohtaa, että se mitä saatte vuorovaikutuksesta heidän kanssaan, on paljon arvokkaampaa, kuin olette koskaan käsittäneet, paljon arvokkaampaa kuin olemme koskaan kertoneet teille. Se on olennaista".

      Tuo viimeinen kappale kertoo siitä, mistä vain harva on kuullut ja tosi vähän siihen uskotaan. Sillä väitetään, että amerikkalaiset (US Army?) ovat tehneet sopimuksen näiden kanssa: heille annetaan teknistä apua salaisissa paikoissa kuten Area51 ja vastalahjaksi nämä "harmaat" saavat sieppailla ihmisiä ja eläimiä (karjan silpominen, cattle mutilation)!

    • Omasta mielestäni vastailin esittämiini kysymyksiini varsin kattavasti.

      Viimeksi tulleessa vastauksessa esitettiin vierailijoiden ihmisten peräaukkoihin tunkemien esineiden selitykseksi tarve tutkia perimää.

      Luulisi sitä perimää voitavan tutkia muullakin tavalla kuin sulaneen ruuan jäämiä ronkkimalla.

      En ole Zeta Reticulalainen enkä edes teeskentele tietäväni, missä maailmankaikkeuden osassa se sellainen sijaitsee.

      He ovat siis eksyneet tänne matkallaan korkeammille olemisen tasoille, koska etsivät jotain perimänpätkää, vaikka voisivat siirtyä korkeammille tasoille, mutta etsivät mieluummin tätä perimänpätkää ihmisen takapuolesta?

      Minusta minun selitykseni ovat parempia, mutta minä katson asioita pelkästään ihmisen näkökulmasta.

      • pöydälläMaannut

        Jos omat selityksesi on parempia niin miksi edes vaivaudut ja yrität muka keskustella? Onko se oman erinomaisuutesi pönkittämistä?
        Vähän offtopic mutta sieppaukset ovat loppuneet kolmisen vuotta sitten, joten siihen ei lisättävää kun niistä ei ole enää huoltakaan.


      • näinköhän-on

        rytmimunat: "Eräs selitys voisi olla, että vierailijat ovat seuranneet pitkän ajan televisiota ja internetiä ja huomanneet aikuisviihteen varsin kiinnostavaksi aiheeksi ihmismiesten keskuudessa".

        Jos tuo on selityksesi, niin kumoat sen itsekin naurettavana. Mutta tiettävästi on niin, ettemme vielä täysin ymmärrä kuinka laajaa yhteistyötä teemme suolistobakteerien kanssa.

        pöydälläMaannut: "sieppaukset ovat loppuneet kolmisen vuotta sitten" pitää viestien mukaan paikkansa. Nuo harmaat on komennettu pois täältä, koska häiritsivät sitä valtavaa käännettä, jonka ihmiskunta koki joulukuussa 2012. Mikä se oli ja mihin se johtaa on vielä arvoitus, josta vain vihjaillaan. Ikävä kyllä.


      • näinköhän-on

        Tämän verran vielä arvoituksesta, johon vihjaillaan, se menee kyllä niinsanotusti yli hilseen. "Olemme itse rakentaneet itsellemme tämän kolmiulotteisen maailman, mutta nyt on aika siirtyä ylemmäksi. Maapallo, henkiolento Gaia, äitimme, on jo siirtynyt, joten meidän tietoisuutemme on laajennuttava myös". Avainsana on siis tietoisuus.


      • Itseltäni jäi tämä ihmiskunnan täyskäännös näkemättä joulukuussa 2012, joten ei siitä sen enempää.

        Maapallo voi olla henkiolento, mutta minusta se ei ole siirtynyt mihinkään vaan on edelleen tukevasti jalkojeni alla. Saatan tietysti olla väärässäkin.

        On esitettävä kysymys: Jos maapallo on henkiolento, miksi se on kaikilta osiltaan fyysinen kappale. Sen vaikutuspiirissä on luonnollisesti paljon ihmissilmälle näkymättömiä tapahtumia ja ilmiöitä, mutta nämä eivät ole luonteeltaan henkistä laatua. Mainituilla tapahtumilla ja ilmiöillä tarkoitan esimerkiksi magneettisuutta, painovoimaa ja erilaisia säteilyjä.

        Pitääkö ihmisen muuttua jotenkin, että maapallon henkisyys aukeaa hänelle? Näyttääkö maapallo henkisesti avautuneelle ihmiselle erilaiselta tai toimiiko maapallo heille jotenkin eri tavalla? Veikkaisin, että kaikki näyttää ja toimii edelleen samalla tavalla, oli henkisesti avautunut taikka ei.

        Kun henkisellä avautumisella ei ole merkitystä maapallon toiminnalle tai sen ihmissilmään näkymiselle, mihin sitä henkistä avautumista taikka tietoisuutta oikein tarvitaan? Kaikkihan toimii aivan kuten ennenkin, oli tietoisuutta tai ei. Näin ollen maapallo voi sittenkin olla pelkkä pallonmuotoinen, enimmäkseen eloton kappale avaruudessa.

        Ymmärtäisin, jos henkisyyden ja tietoisuuden avautumisella olisi merkitystä ihmisten välisessä suhteessa. Niillä voisi tällöin olla muutoksen tekevä vaikutus pienessä määrin myös planeettamme eliökehään. Meillä nimittäin on mahdollisuus pitkälti hävittää lähes kaikki elämä planeetaltamme taikka säilyttää se. Sen suuremmin emme voi planeettaamme vaikuttaa.

        Mitä ufosieppauksiin tulee, joiden kerrot loppuneen jo kolme vuotta sitten, ovat ne olleet ihmisille pitkälti merkityksettömiä. Ne eivät ole muuttaneet ihmiskunnan historiaa millään tavalla. Muutamia profeettoja on ilmiöön liittyen viime aikoina noussut, mutta miljardipäisille ihmisjoukoille ne ovat antaneet lähinnä viihdettä.

        Nähdäkseni täällä on voitu vierailla, mutta kovin vähäiseksi on vierailijoiden vaikutus jäänyt. Vaikutus voidaan huomata oikeastaan vain muutamien yksilöiden kertomuksina epämiellyttävistä ja tungettelevista, lääketieteellisiä tutkimuksia muistuttavista tapahtumista.

        Loppujen lopuksi koko ilmiö vaikuttaa erehdyttävästi unihalvaukselta ja sen aikana koetulta unelta.


      • näinköhän-on

        Nämä eivät ole omia ajatuksiani, lainauksia vain.

        Lähdetään tuosta sanasta ’tietoisuus’. Se tarkoittaa pääasiassa sitä, että tiedämme keitä olemme, mistä tulimme ja mihin menemme. Olemme henkiolentoja. Kehomme on kuin vaate, joka hengen lähdettyä maatuu, ja henki valitsee uudet vaatteet. Tietoisuutemme on ikuinen, energiaa, joka ei häviä. Meissä on useita, ehkä yhdeksän tasoa, ylin on jo varsin lähellä jumaluutta, luojia. Vaikka olemme näin ’tiedottomia’, se jumalainen kipinä on kuitenkin meissä ja odottaa, että havaitsemme sen.

        Elottomuutta ei ole olemassa, kaikessa on ’henki’. Maapallolla on myös fyysinen puolensa, koska ajattelemme niin. Ajatuksemme luovat maailmamme, ja olimme juuttuneet tuohon kolmiulotteiseen maailmaan syystä, joka sekin kyllä selviää meille joskus. Se on ollut oma valintamme.

        ”Pitääkö ihmisen muuttua jotenkin, että maapallon henkisyys aukeaa hänelle?” Ajattelutavan pitää muuttua, pitää kyseenalaistaa se, että on vain materiaa. Vaikeata se on tässä tilanteessa, kun valistus merkitsee nimenomaan materiaalisuutta, henkisyydestä ei saisi edes puhua, siitä tuomitaan hörhöksi. Ilman muuta uusi asennoituminen muuttaa ihmisten välisiä suhteita. Ymmärrämme, että olemme tasa-arvoisia, kaikki sielut yhtä arvokkaita, eikä meillä ole oikeutta tappaa.

        Ufosieppaukset ovat olleet merkityksettömiä, se taitaa olla totta. Vierailijoiden merkitys sen sijaan on ollut suuri, pääasiassa tekniikassa. Ei tällainen tekninen edistys olisi ollut mitenkään mahdollista ilman saatua apua. Emme tietenkään ole tietoisia siitä miksi meitä on autettu, mutta kun raataminen ja nälkä on saatu vähenemään ainakin osassa maailmaa, niin aikaa on jäänyt miettimään sitä, mikä on tärkeintä tässä elämän koulussa, jota käymme. Jostakin oudosta syystä meidän kehityksemme kuuluu olevan hyvin tärkeätä tässä galaksissa. Sanotaan, että meidän rohkeuttamme painua näin syvälle ihaillaan todella paljon.


    • PaskatUfoista

      melkeen maltto lukea kaiken... pienempiin kappaleisiin, kappale... yhdistys -läskit: PJ ai jotain... sihteeri?

    • tulivaamielee

      Joskus 1990 meijän perheeltä katos 10 minuuttia sen yhteydessä ku auto pysähty ja sähköt ja kaikki pysähty ku seinään,sen jälkeen meitä seuras sellanen tähden kaltanen mutta isompi pallo joka katos sitte. olin tuollon 5v. mitäköhän tossa 10:ssa minuutissa kerkiää tekemään? oon aina ollu kyllä kiinnostunu kaikesta jota pidetään "epänormaalina" sellanen outo otus oon kyllä vieläkin :)

      • anaaliittisesti

        Mulla viime vuonna töissä hävisi kokonainen tunti. Ihmettelin, että mihin se oli joutunut. Kokoajan painoin hulluna ja hiki virtasi. Kun homma oli ohi, ei ollutkaan kulunut sitä kahta tuntia lounaaseen vaan vasta tunti. Miksi siis työnantaja halusi multa tunnin lisää??? Ei kyllä maksanut siitä ylimääräisestä palkkaa. Onko työnantajani siis alien? Vai onko kysymys vain psykologisita keinoista ja menetelmistä, eristämisestä, nöyryyttämisestä ja ihmisen oman toimintakyvyn heikentämisestä? Miten meillä' on tä'hän varaa???


      • LIENEETURHAAavautua

        1 minuutti saattaa vastata 18 minuuttia tai 45 minuuttia riippuen vähän mistä roikkuu...

        Unihalvaus on olemassa ja sen takana on ihminen ja korkea tekniikka. Unihalvauksen tarkoitus on liian rankkaa tälle palstalle kun se ei mahdu salaliittoteorioiden sateenvarjon allekkaan.

        Sieppaukset mitättömiä? Jos 670 miljoonaa ihmistä on mitätöntä, niin sitä se sitten on.

        Sieppauksen kokenut joutui erittäin usein "tutkimuksiin" uudestaan toisen porukan johdosta kun tutkivat mitä edellinen ryhmä oli tehnyt.

        Olet suostunut sieppauksiin hokema on erään harmaisiin kuuluvan rodun mind controllia uhreja kohtaan. Heidän agendansa asiassa oli vain heitä hyödyttävää toisin kuin muilla sieppauksiin osallistuneilla roduilla.

        Voinette vetää johtopäätökset negatiivisista ja positiivisista kokemuksista


      • ihabhihasta
        LIENEETURHAAavautua kirjoitti:

        1 minuutti saattaa vastata 18 minuuttia tai 45 minuuttia riippuen vähän mistä roikkuu...

        Unihalvaus on olemassa ja sen takana on ihminen ja korkea tekniikka. Unihalvauksen tarkoitus on liian rankkaa tälle palstalle kun se ei mahdu salaliittoteorioiden sateenvarjon allekkaan.

        Sieppaukset mitättömiä? Jos 670 miljoonaa ihmistä on mitätöntä, niin sitä se sitten on.

        Sieppauksen kokenut joutui erittäin usein "tutkimuksiin" uudestaan toisen porukan johdosta kun tutkivat mitä edellinen ryhmä oli tehnyt.

        Olet suostunut sieppauksiin hokema on erään harmaisiin kuuluvan rodun mind controllia uhreja kohtaan. Heidän agendansa asiassa oli vain heitä hyödyttävää toisin kuin muilla sieppauksiin osallistuneilla roduilla.

        Voinette vetää johtopäätökset negatiivisista ja positiivisista kokemuksista

        Mistä nykäisit luvun 670 miljoonaa?Hihastako?


    • Suolistobakteerien hyödyntäminen hoitomuotona on meillä vasta alussa. Ulosteensiirroilla saattaa olla mullistavia vaikutuksia terveydenhuollossa.
      http://www.hs.fi/hyvinvointi/a1445743946913
      Asian ohella aloittajalla tuntui olevan erittäin uteliaan lämminhenkisen suuri kiinnostus ihmisten peräaukkoihin, joka pistää miettimään avauksensa alkuperäisiä varsin peräisiä motiiveja. Käsittääkseni anaaliabduktiot eivät kuitenkaan ole erityisen yleisiä.

      Kun abduktiot kuitenkin ovat jossakin määrin totta, niin kaikenlaiset tutkimukset ovat selitettävissä täysin helpolla logiikalla, nyt kun hiljaa vasta itsekin alamme ymmärtää genetiikkaa ja sen ongelmia.

      Etsiihän ihminenkin hoitomuotoja kaikesta mahdollisesta. Myrkkysammakoista homeisiin ja sian sappirakosta lepakon paskaan. Ei kai se persereiän tonkiminen ole yhtään sen ihmeellisempää.

      • multippelisskleroosi

        Juniooriskeptikoille persreikä on ihmeellinen paikka. The final frontier, viimeinen tutkimaton vyöhyke universuumissa. Sitä kannattaa pohdiskella.


    • tällaista

      Tässä viestiketjussa tuotiin esille Zeta Reticuli.Se on kaksoistähti ja sijaitsee eteläisellä tähtitaivaalla Verkon tähtikuviossa.Tämä Verkon tähtikuvio on noin 40 valovuoden etäisyydellä Maasta.
      Zeta(1)Reticuli on hieman aurinkoa kevyempi ja himmeämpi.Zeta(2)Reticuli muistuttaa hyvin paljon aurinkoa massaltaan ja kirkkaudeltaan.Näiden kahden tähden (eli siis auringon)väli on noin 5500 AU.
      Fiktiossa Verkon tähtikuviota pidetään harmaiden avaruusolentojen kotipaikkana,mutta uusimmissakaan tutkimuksissa Verkon tähtikuviosta ei ole löydetty yhtään eksoplaneettaa.Miten siis jotkut voisivat asustella Verkon tähtikuviossa kun siellä ei ole yhtään elinkelpoista planeettaa.
      Otetaanpa esille myös Plejadien eli Seulasten avoin tähtijoukko.Eli tähtijoukko,josta ufohuijari Billy Meierin avaruusvieraat muka olevat kotoisin ja jotkut saavat jopa viestejä Plejadilaisilta.
      Tämä Plejadien,eli Seulasten,avoin tähtijoukko sijaitsee pohjoisella tähtitaivaalla on noin 100 miljoonaa vuotta vanha ja se tunnettiin jo antiikin aikana.Plejadien avoimessa tähtijoukossa on noin 500 tähteä.Pääasiassa tähdet ovat nuoria ja kuumia sinisiä tähtiä,ja joukossa on myös ruskeita kääpiöitä.
      Mutta kuinka ollakaan,Plejadien avoimesta tähtijoukosta ei ole löytynyt yhtään eksoplaneettaa.Miten siis avaruusolennot voisivat pitää Plejadien avointa tähtijoukkoa kotipaikkanaan kun siellä ei ole edes yhtä ainoaa elämälle kelvollista planeettaa.

      • näinköhän-on

        Useista eksoplaneetoista kirjoitetuista artikkeleista saa sen käsityksen, että löydetyt ovat melko suuria, pieniä Maan kokoisia planeettoja on toistaiseksi ollut vaikea havaita.

        Kanavoinnessa (joihin ei tietenkään yleisesti uskota) kerrotaan, että galaktinen matematiikka perustuu kantalukuun 12. Pysyäkseen tasapainossa aurinkokunnissa on tavallisesti 12 planeettaa, osa niistä voi olla pieniäkin.


      • tällaista

        Otetaanpa esille tämä Linnunradaksi kutsuttu "kotigalaksimme" joka on sauvaspiraaligalaksi ja koostuu 100-500 miljardista tähdestä.Galaksin läpimitta on 100 000-170 000 valovuotta,ja sen paksuus galaksin keskuspullistuman kohdalla on noin 40 000 valovuotta.
        Mikäli lähtisimme matkaan galaksimme laidalta sen toiselle laidalle,niin aikaa siihen kuluisi valonnopeudella matkatessa 100 000- 170 000 vuotta.
        Tällaisella yksisuuntaisella matkalla muita aurinkokuntia voisi kohdata 50 vuoden välein.Galaksin keskuspullistuman kohdalla matka "alhaalta ylös tai päinvastoin" kestäisi valonnopeudella matkatessa noin 40 000 vuotta.
        Muistaakseni viime vuonna tarkennettiin sitä,muistaakseni Draken kaavaa,luotaimien havaintojen ja toisenlaisen laskutavan mukaan ja tultiin siihen tulokseen,että Linnuradassa,eli siis "kotigalaksissamme", saattaa olla jopa 2-3 miljardia selllaista planeettaa,jota ovat emotähteensä nähden ns."elämänvyöhykkeellä".
        Koko tunnetussa maailmankaikkeudessa arvioidaan olevan noin 100 miljardia galaksia,joita on viittä eri tyyppiä,sekä pallomaista ja avointa tähtijoukkoa.Etäisin tunnettu galaksi sijaitsee noin 13,5 miljardin valovuoden etäisyydellä maasta.
        Tätäkään galaksia emme näe sellaisena kuin se on nyt vaan sellaisena,millainen se oli 13,5 miljardia vuotta sitten kun valo sieltä lähti matkalle.
        Näin ollen monet tunnetut tähtitieteilijät,kuten Esko Valtaoja,ovat sanoneet että maailmankaikkeus suorastaan kuhisee elämää.Mutta millaista elämää ja miten paljon ja missäkin sitä elämää on,eivät hekään alkaneet arvioimaan.Näihin arvioihin elämästä voi liittää myös tämä Linnuradaksi kutsuttu "kotigalaksimme".
        Mutta en jaksa edelleenkään uskoa siihen,että muut Linnunratamme mahdolliset älykkäät olennot olisivat millään tavoin kiinnostuneita tästä pikkuisesta maapallostamme,joka sijaitsee Orionin kierteishaarakkeessa,kaukana Linnunradan keskustasta.
        Joskus vuosia sitten luin huvittavan jutun jossa sanottiin:Valon galaktinen liitto on todellinen ja sen toimintaa ohjataa Siriuksesta käsin.Tämä ei voi pitää paikkaansa koska Sirius sijaitsee Ison Koiran (Canis Majoris)tähdistössä.Se on maasta katsottuna tähtitaivaan kirkkain tähti.Sen valovoima on 23X kertaa suurempi kuin Auringon valovoima.Siriuksen seuralainen,Sirius B,löydettiin vuonna 1862,ja se on ns.valkoinen kääpiö.


      • kuuntyttönen

        Pitäisi ottaa huomioon 'ulottuvuudet', ne joista meillä ei ole juuri aavistusta. Mehän näemme, kuulemme ja tunnemme vain kolmiulotteisesti. Silloin kun joku olento on jo luopunut ruumiistaan tai voi tehdä sen milloin haluaa, hän voi ajatella 'menen kuuhun' ja kas, hän on jo siellä. Meille tuo on tietenkin vain utopiaa, mutta joskus...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4700
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      275
      2777
    3. 134
      1717
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1411
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      204
      1380
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1156
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1134
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1089
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1067
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1061
    Aihe