Karon ja scootteri

1matkaaja

Tietääkös kukaan luotettavaa scootterin vuokraajaa Karon beachillä ?

13

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiOngelmia

      Muista hommata Kansainvälinen ajokortti. Tarkista skootterinkunto. Ota kännykällä kuva jokaisesta naarmusta. Passi mukana liikenteessä ja selvin päin.

    • uchiudcui

      Joo ja Patongilla ainakin pari suomalaista jotka vuokraa skoottereita niin ei joudu huijatuksi ja saa asioida suomen kielellä ja se voi olla tärkeää siinä vaiheessa jos kolhit skootteria niin saa omalla kielellä asioida ja ei tarvi maksaa kuin todelliset korjaus kulut ! yleensä jos vuokraat thaimaalaisilta ja jo sattuu jotain vähänkin isompaa niin maksat uuden skootterin hinnan 60 000 bath !

      Skoottereissa oleva vakuutus ei korvaa sitten yhtään mitään ja se on varma !

      Lisäksi ennen ollut turisteilla yleistä ajaa kännissä ja siihenhän ei ole puututtu juurikaan ja siksi moni luullut että se on luvallista , mutta on se aiemminkin ollut kiellettyä , mutta nyt siitä ruvettu aika kovia rangaistuksia antamaan alla linkki Suomenkielellä asiasta:

      http://thaimaansuomalainen.com/nollatoleranssi-tieliikenteeseen/

    • KivojaPelejäPäissäänkin

      Nuo eivät oikeastaan ole skoottereita. Esimerkiksi vikissä;

      Honda Wave on helppokäyttöinen moottoripyörä, joka on suosittu erityisesti Kaakkois-Aasiassa.

      Honda Wave ei ole varsinainen skootteri, koska sitä ohjataan jalkatapeilla, sen pyöräkoko on 17 tuumaa, ja siinä on neljä vaihdetta.

      • ainaoppiiuutta

      • GXR1400

        Kerro tarkemmin miten se jalkatapeilla ohjaaminen tapahtuu?


      • varjaage

        Onkohan wikipediassa taas painovirhepaholainen, kun tsuhna-24 näin riemastui.

        Aleksanteri I:n vuonna 1809 antaman hallitsijanvakuutuksen suomennoksessa keisari kertoo olevansa "Kejsare ja Itsewaldias yli koko Ryssänmaan"

        Marokon kauhu oli sanansa mittainen eikä velipoikakaan jäänyt Aarnea pahemmaksi epätoivotun maahanmuuton estämisessä. Mutta kuka tulee torjumaan aiheettoman turvapaikkaturismin?


      • santtu-1975

        Siis mitkä eivät ole Scoottereita? Tuo Honda Wave ei Thaimaassa ole mikään erityisen yleinen vuokra pyörä (paikalliset sitä kyllä paljon käyttää), jos Hondassa pysytään, niin Hondan Click sekä astetta suurempi Honda PCX ovat suosittuja vuorakäytössä. Molemmat ovat juurikin skoottereita.
        Tuo Honda PCX (erityisesti vielä 150cm3 koneella) on oma suosikkini Thaimaassa ajettaessa.


      • jo80KGlle
        santtu-1975 kirjoitti:

        Siis mitkä eivät ole Scoottereita? Tuo Honda Wave ei Thaimaassa ole mikään erityisen yleinen vuokra pyörä (paikalliset sitä kyllä paljon käyttää), jos Hondassa pysytään, niin Hondan Click sekä astetta suurempi Honda PCX ovat suosittuja vuorakäytössä. Molemmat ovat juurikin skoottereita.
        Tuo Honda PCX (erityisesti vielä 150cm3 koneella) on oma suosikkini Thaimaassa ajettaessa.

        Clickin takajousi on onnettoman löysä normimallissa. Suomalaisen perseelle on parempi ottaa Wave, jonka suspencio on parempi ja etenkin vakaampi.

        Honda Wave 125i Price 48,500 Baht
        Honda Click 125i Forward Price 46,800 Baht


      • santtu-1975

        Tuo Click on yksi päällä ajettaessa kyllä "tarpeeksi" hyvä, mutta kaksi päällä sillä ei kyllä halua ajaa, alimittaisen jousituksen takia. Wave on itselläni pari kertaa ollut ajossa, en tykkää, Click on näppärämpi.
        Mutta tosiaan, tuo isompi Honda PCX on oma valintani, sillä on hyvä ajaa kaksikin päällä, muutenkin tukevampi kuin pienemmät mallit.


    • Huijattuko21

      Poikani tuli Thaimaasta ja kertoi joutuneensa vaikeuksiin kun oli vuokrannut vesiskootterin, olivat ennen ajan loppumista huitoneet lipuilla rannalle ja alkaneet tutkia vesiskootteria.Sitten vuokraajat olivat alkaneet osoittamaan kohtaa skootterissa johon on tullut naarmu ja pieni pala pois. Skootteri ei ollut osunut mihinkään. Päivän ja vielä seuraavana päivänäkin jopa lopuksi poliisien kanssa selvittäneet tilannetta. Ei auttanut kuin maksaa ja siihen meni lomabudjetti eikä riittänytkään. Onko muille sattunut tälläistä onko huijaus?

      • Huijattuko21

        Eikö kenellekkään ole sattunut?


    • pattiksellanyt

      monta kertaa nahnyt tuollaisen tilanteen,ikava kylla...joku falangi tullut takaisin ajomatkalta,vuokraaja pysayttaa hanet ennen rantaanajoa noin parin metrin paassa,auttaa alas vesiskootterin paalta ja toinen thaikkuvuokraajista kay ajamassa pienen ympyran ja ajaa skootterin rantahiekalle...yhtakkia pohjassa onkin iso naarmu tai reika...vaaditaan 30-40 tuhannen bathin korvausta vahingoista ja siita ajasta kun se ei ole vuokrattavissa...tosiasiassa se toinen niista vuokraajista kavi ajamassa siihen sen jaljen rautatappiin minka ne on sinne veteen betonimohkaleeseen virittaneet...yleensa kun falangi on yksin ja alkaa vaittaa vastaan niin siihen keraantyy naita muitakin skijetin vuokraajia ymparille ja huuto ja osoittelu non sen mukaista etta pelastynyt falangi yleensa maksaa peloissaan...oon muutaman kerran mennyt valiin ja kysynyt do you want help?jos yes oon soittanut tourist polisen paikalle turvaamaan ja korvausvaatimukset tippuu roimasti...tosin naa paikalliset eivat sen jalkeen kovin paljon moikkaillut enaa mua...kannattaa varoa...

    • Huijattuko21

      Juuri näin, eikö tälle huijaukselle ole mitään tehtävissä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6133
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2566
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2073
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1817
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1631
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1337
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe