Kamari vai Perivolos/Perissa

kreku

Kumpi parempi? Haetaan lomalta RAUHAA JA LEPPOISAA OLEMISTA. Hyvät ruokaravintolat ja ranta pääasiassa.

14

2080

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eitoiste

      Kamarista Santorinilla parin yön kokemus ja toiste ei kiinnosta. Ei hetken rauhaa sisäänheittäjiltä ja muutenkin liian pieni turistirihkaman keskittymä.

    • kreku

      Kiitos vastauksesta! Taisi juuri Kamari sulkeutua pois... mutta silti kuulisin mielellään muiden mielipiteitä vielä...

      • Menisintoistekin

        Oltiin Kamarissa viime syksynä lokakuun alussa. Silloin paikka oli rauhallinen eikä sisäänheittäjiä ollut eikä liikaa turistejakaan. Hyviä ruokapaikkoja ja ranta lähellä, oltiin Kamari Beach hotellissa lähellä sitä iso vuorta/kalliota jonka juurella koko kylä on. Hotelli oli rauhallinen ja hotellilla omat rantatuolit hiekkarannalla tien toisella, joten ei niitäkään tarvinnut vuokrata erikseen. Varmaan riippuu siitä mihin aikaan kesästä menee, lokakuun alussa alkavat jo osin laittaa paikkoja kiinni kun kausi päättyy lokakuun puoliväliin.


      • kreku

        Kiitos edelliselle! Ollaan menossa syyskuun lopussa, joten varmaan alkaa olla hiljaisempaa...! Tykätään just käydä syksyllä, kun alkaa olla monissa paikoissa jo hiljaisempaa :)
        Hakusessa on ainakin hotelli, joka on ihan rannan tuntumassa, koska tykätään uida meressä enemmän kuin altailla.. täytyykin katsoa tuo edellisen kommentin hotelli :)


      • Menisintoistekin

        Kamari Beach hotelli oli Lomamatkojen hotelli ja todellakin ihanteellinen aamu-uintejakin varten. Hotellin allasalueen läpi kävelytien yli rantaan vieville rappusille ja olit hiekkarannalla.
        Paikallisbussin pysäkki oli lähellä ja siitä pääsi parinkymmenen minuutin välein bussilla Firaan ja sieltä eteenpäin muihin kyliin esim. Oiaan. Pienellä saarella välimatkatkin on lyhyitä, Firaan taisi olla 8 km.
        Kilometrin mittaisen rantakadun varrella on paljon ravintoloita ja turistikauppoja, mutta ei kyllä ainakaan tuohon aikaan syksystä ollut mitään sisään heittoa tai muuta tyrkyttämistä, ihan rauhassa sai kulkea.


    • Jos todella hiljaisuutta haette, niin sitten Santoriini. Kerran olemme käyneet ja omalta osalta jäin kyllä siihen yhteen kertaan.
      Santo Miramare Resort Hotelli on sitten oikea Hotelli teille lähellä rantaa ja myös Hotelli oli kyllä holjainen. Itselle paikka oli kyllä aivan liian hiljainen , vaikka en mikään pörrääjä olekkaan, enemmänkin löhööjä. Mutta Hotelli hyvä ja jos tahtoo hiukan enemmän meteliä, pitää kyllä lähtemällä lähteä Kamariin ja ei kyllä sekään mikään järjin suurkaupunki ole. Ravintolat Kamarissa ovat kyllä hulppeita vuoren rinteellä mistä erittäin mahtavat näköalat, varmaan kauneimat mitä missään ollaan nähty, enkä tiedä, meitä ei kyllä yritetty hetellä sisälle eikä uloskaan, eli jos teki mieli mennä syömään, niin haettiin ihan se mikä miellytti, ilman sisään heittäjiä.

    • Niin ja Hotellihan sijaitsee täällä. Matka oli Apollomatkat
      Santo Miramare Resort
      Santorini ›
      Perivolos/Perissa

    • eihetkenrauhaa

      Niin...syyskuun lopussa ja lokakuun alussa. Aloittaja ei maininnut ajankohtaa. "Jos todella haette hiljaisuutta niin sitten Santoriini"-en nyt ihan ymmärtänyt arviota? Kamarissa näyttäsi olevan aika moni ravintola aivan hiekkarannassa kiinni ja en oikein ymmärrä, onko mukavaa viettää hiekkarantalomaa tai ruokailla muutaman metrin päässä. Näin sen näin ja sillä sipuli omalta osaltani.

    • kreku

      Lomamatkat vaan harmi, kun ei lennä Helsingistä Santorinille:( Tosiaan kaksin miehen kanssa mennään, ei niinkään nyt soppailuun keskitytä, vaan maisemiin ja ihan yhdessäoloon rentoutuen:) ja hyvää ruokaa syöden. Yökerhot siis poissuljettu! En oikein ymmärtänyt Santo Mirame Resort kommenttia, hotelli oli holjainen? Oliko hyvä aamupala? Hiljainen hotelli siis?
      Kreetalla olen ollut kahteen otteeseen Hanian ja Hersonissoksen kupeessa pienissä paikoissa...
      Kai siellä Santorinilla sentään nähtävyyksiä on? En mihinkään suurkaupunkiin haluakaan.

      • Menisintoistekin

        Santorinillahan on upeita paikkoja, pääkaupunki Fira, joka on siellä tulivuoren kraaterin reunalla, samoin kuin taiteilijakylä Oia parikymmentä kilometriä Firasta, kuuluisa auringonlaskun paikka. Ja vallan mahtavat maisemat sinne kraateriin ja merelle kaupungista. Kujilla oli mukava kuljeskella ja katsella liikkeiden ikkunoita kun sai paljon ideoita omiin taideharrastuksiinkin. Paljonhan siellä on laivoja, jotka tuo Firaan matkailijoita risteilyillä päiväksi tai pariksi Santorinille, mutta iloisia ja hymyileviä japanilaisia oli ilo katsella.
        Santorini oli ainakin meistä hyvä paikka lomailuun, jossa haluaa nauttia merestä ja uinnista ja auringosta sekä hyvästä ruoasta.


    • Kreku

      Perissaan sitten päädyttiin. Ihan uuteen hotelliin, Aque Blue ja pakettina, tuli paljon halvemmaksi kuin jos olisi ottanut lennot ja hotellin erikseen.. Onhan se
      kamari siinä ihan lähellä, varmasti sielläkin käydään. Nyt odotellaan, että päästään reissuun.

    • Santtorini

      Perivolokseen tulevana kesäkuuna. hotelli nine muses. Tuttavilta jotka santorinilla olleet juuri näillä kyseisillä rannoilla,niin kamari ei ehkä paras vaihtoehto.Kapea,lyhyt ,hektinen.Itse lähden kyllä hakemaan rauhallisempaa ympäristöä.Mutta makunsa kullakin.

      • Menisintoistekin

        Varmaan riippuu siitä mihin aikaan kesästä menee, miten vilkasta on. Kesäkuukausina Kamari voi ollakin vilkas paikka. Lokakuun alussa varmaan oli eniten päivämatkaajia, jotka tulivat laivaristeilyillä ja olivat päivän saarella retkeilemässä, ainakin japanilaisia oli paljon, jotka onnellisena kulkivat selfie-keppeineen pitkin rantaa kuvaamassa itseään. Kamarin ja Perissan välimatka ei ole iso, ainut vaan että joutuu kapuamaan sen vuorentapaisen yli, mutta hyväkuntoiselle ei varmaan ole ongelma. Näytti sen verran kiemuraiselta se serpentiinitie että ei kyllä ainakaan pimeällä uskalla liikkua siellä. Taksejahan siellä ei ole paikan päällä, vaan ne pitää tilata pääkaupunki Firasta ja tulevat viiveellä. Bussit kyllä kulkevat tiheään, mutta nekin taitaa kulkea Firan kautta. Kannattaa mennä Firaan ja sieltä edelleen Oiaan, siellä on upeita maisemia katsottavaksi. Joka tapauksessa Santorinille kannattaa mennä, välimatkat on lyhyitä, olipa missä paikassa tahansa.


      • kreku

        Hotellia Nine Muses myös katsottiin...on muuten sama hotelli myynnissä Aurinko matkoilla ja Apolloilla, ensimmäisellä vaan kalliimpi!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      301
      2719
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      103
      2132
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      80
      1625
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      179
      1485
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1308
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1215
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1086
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1084
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1030
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      911
    Aihe