Saako Elisa Viihteen boksista videot ulos PC:lle?

Napunen

Menivät Elisa Viihteellä muuttamaan tällä viikolla jotain, ja nettipalvelun kautta ei saa enää imuroitua videoita (.ts) omalle koneelle tallennusta varten (jotkut haluavat tallentaa muuallekin kuin vain Elisan omaan palveluun).

Jos nyt hankkisi Elisa Viihteen kera boksin (onkohan useita eri malleja) niin pääseekö sitä kautta tallennettuihin videoihin käsiksi PC:llä?

14

627

  Vastaukset

  • Terve Napunen, digiboksillisen Elisa viihteen hankkiminen ei mahdollista tallenteisiin pääsyä PC:n kautta sen erikoisemmin kuin pelkkä sovelluskaan. Emme tue PC:lle erikseen tallentamista, mutta epäilisin sen vielä onnistuvan jollakin tavalla. Siihen asiaan emme pysty vain antamaan sen tarkemmin vinkkejä.

   Miikka / Palstatiimi
   http://palsta.elisa.fi

   • Wireshark on hyvä sovellus tutkia tietoliikennettä. Toinen keino on laittaa pystyyn oma proxy, jonka kautta kodin kaikki tietoliikenne kulkee ja katsoa siitä millä tavalla data kulkee. Esim python-kielellä on helppo tehdä proxy, joka tallentaa kaikki pyynnöt.


   • Mutta boksin saa esim. USB:llä PC:lle kiinni?


   • Napunen kirjoitti:

    Mutta boksin saa esim. USB:llä PC:lle kiinni?

    Ei saa, ikävä kyllä.


   • ei_saa kirjoitti:

    Ei saa, ikävä kyllä.

    Entäs nämä usb:llä tietokoneelle liitettävät kaapparit voiko niitä soveltaa soveltuvin osin


  • Kun menee nettisivulla katsomaan videota niin sivun lähdekoodista löytyy DATA-URL osoite, minulla ainakin alkaa http://netpvr.cdn.elisaviihde.fi.

   Jos sen koko piiiitkän rimpsun kopioi, niin sitten voi esim. VLC Media Playerillä kaapata ja tallentaa sen. Kestää kuitenkin ehkä yhtä pitkän ajan kuin ohjelman katsominen vie.

   Se boksin USB on kai sitä varten, että sillä voi katsella esim. omia valokuvia tai vastaavia. Yritin kerran laittaa siihen ulkoisen USB-levyn, mutta en keksinyt mahdollisuutta tallentaa ohjelmia siihen.

   • Hei, miten tämä toimii? Vai toimiiko enää?


  • Kytkee tallennus laiteen hdmi-piuhaan ja tallentaa vanhan aikaisesti katsomalla samalla tallennusta, mainos katkotkin saa pois. hitaampi mutta ainut kaino.
   samalla tavalla voi tehdä dvd-formaatiin ja vanhalle vhs-kasetille.

   • Missä tallennuslaitteessa on muka Hdmi-sisäänmeno?! Lisäksi Hdmi-signaalissa on kopiosuojaus eli eipä onnistu!


   • ei_onnistu kirjoitti:

    Missä tallennuslaitteessa on muka Hdmi-sisäänmeno?! Lisäksi Hdmi-signaalissa on kopiosuojaus eli eipä onnistu!

    esimerkiksi:
    http://www.ebay.com/bhp/hdmi-recorder


   • mikä ihmeen suojaus? en minä mitään suojaa ole huomannut.  • Tuli kokeiltua avata ohjelma elisaviihde.fi/tallenteet/.. jne ja klikattua oikealla hiiren näppäimellä sivua (muualta kuin ohjelman päältä) --> sieltä sitten "näytä lähdekoodi" tms. Lähdekoodista etsin (Ctrl - F) "netpvrstp.cdn" kohtaa, josta löytyi tällainen ritirampsu:

   http://netpvrstp.cdn.elisaviihde.fi/stream.php?id=<numeroita>&amp;uid=<username>&amp;created=<numeroita>&amp;auth=<merkkejä>&amp;nonce=<numeroita/kirjaimia>

   Tuon kun kopio selaimen osoitekenttään, niin jopa alkoi video.ts -tiedoston tallennus. Eli sillein sain PC:lle tallennettua. Tuon ts-tiedoston osaa aukaista jopa Windows 10:n Elokuvat ja TV -sovellus. Tietenkin VLC paremmin tekstitykset yms...

  • Jotku vanhat laitteet ei piittaa suojauksista mitään mutta haittapuolena että kunnon kuvaa ei saa ulos

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa jatkaa Jari-Matin mollaamista

   Seiskassa avautuu Maisa taas JM:n ”pettämisestä” (kätevästi unohtuu että maisa oli se varsinainen pettäjä) ja ”taloussotkuista”. On kyllä muijalla po
   Kotimaiset julkkisjuorut
   140
   12019
  2. Sofia Belorf kuljetti setelipinoja matkalaukussaan, kertoo tullivirkailija 28.5.20

   Tullivirkailija todisti Katiska-oikeudenkäynnissä ja kertoi Sofian jääneen kiinni paksujen (50 euron) setelinippujen kuljetuksesta matkalaukussaan. Ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   4502
  3. KALJAA PÄÄSEE OSTAMAAN VIROSTA 1.6 !!!

   MIKÄ ONNEN PÄIVÄ! Viro avaa rajat suomalaisille kaljanostajille kesäkuun alusta. Suomalaiset pääsevät Viroon ilman, että heidän tarvitsee jäädä maahan
   Maailman menoa
   87
   2566
  4. Kuka on ollut tekemisissä Martinan kanssa

   Oikeassa elämässä? Kommenttia? Millainen on?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   1740
  5. Mihin landelle?

   Martina on nyt menossa? Hankoon? Missä on kyyhkyläiset kun ei ole taas näkynyt, ei suinkaan ole tullut ryppy rakkauteen vai jatkuuko Stefun veneily ed
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1433