Bakaun huijauskoulut

bakau

Mikäli teitä kutsuu kadulla opettajaksi itseään tituleeraava mies katsomaan koulua ja lahjoittamaan rahaa,niin jättäkää väliin. Mies kerää lapset slummista kasaan,saa rahat turisteilta,kun turistit poistuvat,lähettää hän lapset tiehensä. Tällainen huijauskoulu on mm.football fieldiä vastapäätä ennen cape pointia bakaussa. Oikeisiin kouluihin joutuu varaamaan käyntiajan.

8

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bakau

      Lisäksi hän lisäilee nollia vihkoonsa turistien lahjoitussummien perään. Tällaisesta tulisi kirjoittaa presidentille ja sen teenkin. Tätä on tapahtunut vuosien ajan. Jopa oppaamme myönsi asian ja varoittikin huijariopettajaa minusta. Ei ope huudellut minua kouluun tutustumaan,kun ohi siitä kymmeniä kertoja kävelin.

    • jallukauranen

      Älkää hyvät ihmiset ryhtykö mihinkään tekemisiin kaduilla väijyvien rosvojen kanssa! Ette kai tosissanne luule että heillä on tarve auttaa teitä? Ymmärrän kyllä että naishenkilöiden on vaikeaa kieltäytyä "tarjouksista". Kohteliaat kiellot eivät näihin röyhkeisiin häijyläisiin pure. Vaaditaan jämerää esiintymistä koskemattomuutensa turvaksi. Valitettavasti kaikki eivät siihen pysty.

      • bakau

        Naishenkilönä on vaikea pysyä edes jotenkuten asiallisena näiden gambiamiesten lähestyessä. Tekisi mieli potkaista jokaista suoraan kulkusille! Tyydyn kuitenkin karjaisemaan MBULA. Kummasti sain kulkea lomani rauhassa,paitsi rantamyyjät häiritsivät.


    • 20160118tiina

      koulu on teatteria. olen käynyt pari kertaa katsomassa koulunäytelmän, hyvä ohjaus, hyvät näyttelijät, näytelmän eteen on nähty vaivaa. hyvästä esityksestä kannattaa maksaa. toki pitää aina muistaa että ei bakaun ko. koulu ole oikea koulu.

    • 20160118tiina

      niin, käykää ihmeessä katsomassa "Gambian onnellisin mies" näytelmä. Kadulla huoliteltu ja kohtelias, hymyilevä mies kertoo että hän on hotellinne työntekijä... kuinka ollakaan hän on juuri mennyt tai menossa naimisiin, pyytää käymään tervehtimnässä vaimoaan. Tähän kuuluu perhe jossa pari pientä lasta ja työteliäs "vaimo". Parhaiten toteutetussa näytelmässä oli kadulle pystytetty juhlateltta. Vain riisi puuttuu; yleensä tämän näytelmän liput maksavat 500-1000 dalasia.

      entäpä rantabileet, joihin saat kadulla kutsun. (ei kannata mennä, ei näytelmää) kutsujalta puuttuu muutama kattila joiden ostoon hän tarvitsee rahaa, yleensä pienen summan.

      • bakau

        Oi,niin tuttua,vaan onneksi en ole sortunut yhteenkään näistä.Hedelmä- ja mehukauppiaat rannoilla eivät enää tyydy vain kaupittelemaan tuotteitaan,vaan kieltäytyessäsi kerjäävät rahaa toimeentuloonsa. Stoppi tollekin olisi saatava! Ei hetken rauhaa!!


    • jallukauranen

      Täällä mainostettu huijariäijä Timo on myös huvittava tapaus. Opiskellut matkailualaa Tampereella!? Anna mun nauraa. Kysyin sitä mieheltä itseltään että missä tarkallen ottaen opiskelit? Johan oli naurussa pitelemistä kun katselin venkulan kiemurtelua.
      Metsästää juurikin siellä suomalaisia turisteja ja elää näiltä huijatuilla rahoilla todella hyvin. Jos siihen ukkoon törmäätte niin kiertäkää kaukaa!

    • tarkkaonmarkka

      Tuo turistien taluttelu kouluihin ja koteihin on aivan yleistä ja järjestelmällistä huijausta. Nauravat selän takana mustat naamat rypyssä kun höhlät rahaa antavat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe