Polliisi pamputtaa

Jerrppa

Moottoripyöräpoliisi Mari on matkalla kohti keskuksesta annettua määränpäätä. Mari on ollut laitoksella töissä vasta vähän aikaa ja on hänen ensimmäisiä kertojaan yksin ajossa. Pyöräpoliisin uniformuun pukeutuneena mari näyttää huikaisevalta; 170 senttimen nuori vaaleaverikkö nahkasaappaissa ja nahkatakissa ,housut jotain pellavakangasta ties mitä. Isot rinnat erottuvat takin alta selvästi.
Marin päässä on pyöräpoliisin vakiovarusteisiin kuuluva moottoripyörä kypärä ja visiiri korostaa tytön tuimaa ilmettä. Mari on kuitenkin kaikessa häikäisyvyydesäänkin huolimatta tavallinen naapurin tyttö ,joka jo pienenä halusi tulla poliisiksi isänsä tavoin. Mari lisää kaasua ja kysyy keskukseta lisäohjeita. "mikä on tilanteen laatu" "ei tietoa, aja paikalla ja käytä omaa harkintaasi"
Kohta mari tuleekin tilannepaikalle ja huomaa nopeasti että tarvitsee lisävoimia. Mari kaartaa kadun varrelle ja pysäköi pyöränsä hieman kauemmaksi osoitteesta. Talo on pieni hökkeli josta kuuluu ammuskelua. "7-99" mari kähisee vaimeasti radioon ja odottaa vastausta. Vastausta ei kuulu ja radio srisee jotenkin kummallisesti . Mari päättää sulke koko radion ja lähestyä taloa varovasti takapihan kautta.
Akatemiassa on juuri neuvottu odottamaan apua tällaisten tilanteiden takia ,mutta tytöllä on aavistus ett joku on hädässä talossa. Talon takapihalle päästäkseen marin on ylitettävä sivulla oleva orapihlajaaita ja hän kiroaa lehtien kahistessa.
Hetkiseksi pysähdyttyään mari jatkaa matkaansa.
takapihalla näkyy olevan pari moottoripyörää ja mari muistaa että alueella oleilee muutama moottopyöriä harrastava porukka joilla tiedetään olevan aseita ja huumeita. Mari kurkottaa ikkunasta varovasti ,mutta muistaa riisua kypäränsä pois ensin etttei sitä näkyisi. Sisällä sekavanoloisessa kämpässä näkyy mieshenkilöheiluttelemassa mustaa revolveria. ja sivummalla stereot pauhaavat täysillä.

Talosta kuuluu muutakin puhetta joten epäiltyjä on ilmeisesti enemmänkin. Mari päättää otta riskin ja syöksyy takakuistin ovesta siään. "LIIKKUMATTA" Mari huutaa ja sohottaa pistoolillaan mustahiuksista kolmekymppistä äijää joka pelästyksissään pudottaa aseensa ja nostaa kätensä ylös.
"älä ammu" me antaudutaan huutaa mies hieman ylikorostuen. Mari katselee huoneeseen jahuomaa sen olevan tyhjä . "miten niin me antaudutaan " mari kysyy ja katselee kummissaan mustahiuksita miestä. Mies on rotevatekoinen ja oike käsi t-paidan alta on aivan tatuoitu , jotain ristejä ja kenguruita. Huoneessa näyttää olevan olleen aikamoiset pirskeet mari ajattelee ja katselee maassa olevia tyhjiä pluttölkkejä
ja tupakantumppeja matolla. Mari sulkee stereot ja juuri kohottaessaan aseensa taas miestä kohti hänen takaansa ilmestyy isoin kaljupää mitä on ikinänähty. Pilotti takkinen murjaani ristii kätensä marin ympäri niin nopeasti että ase lentää kädestäa ja ilmat iskeytyvät pellolle. Marin silmissä sumenee.

Vähän tolkkuihinsa muutamassa hetkessä tuleva mari tajuaa nyt tehneensä kaikista hirveimmän virheen , häne ei ole tarkistanut koko taloa vaan alkanut ihmetellä ja näin siinä sitten käy. Pilottitakki potkaisee marin aseen kauemmaksi ja röhöttää nauruaan voiton riemuisena . "siitäs sait kyttä "mieies örveltää ,huomattavassa humalassa. Mustatukkainen bikeräijä kiertää nopeasti marin taakse ja sieppaa käsiraudat tarvikevyöltä, tempaisee marin kädet selän taakse ja napsiuttaa raudat ranteisiin. Mies nostaa marin seisomaan honteloille jaloilleen ja tytön onvaikea vieläkään hengittää kunnolla.
-mitä täällä luuhaat nuuskimassa ? mies kysyy tuima ilme kasvoillaan.
Saatna paska t olette pidätettyjä tällä sekunnilla mari tiuskaisee takaisin ja yrittää säilyttää arvovaltansa.
Jatkuu...

4

9867

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • millon?

      millon jatkuu?

    • Guppe

      Lukematta edes koko tekstiä, sitä vaivaa alusta alkaen yksi suuri epärealistinen piirre: Yhtään naista ei ole moottoripyöräpoliisissa, koska koulutus on erittäin rankka useimmille miehillekin.

    • uuuuh

      Jatkajatkajatka!!!

    • olipa taas

      anna mennä vaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2062
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1604
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe