Vm 2009 talo, hyvä äänieristys???

vanhakovaikouusi

Onkos jo vuoden 2009 kerrostaloissa hyvä äänieristys? Kuuluuko puhe, huuto tai kuseminen läpi? Entä huonekalujyryytys, askellus tai koiran haukkuminen?

haussa olisi -kenties- uudempi vuokrakämppä...

15

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taassama

      Kato, Multihilda taas kysynyt ties monennenko kerran ja kohta vastaa itselleen erikoisrakennusmestarina;D; Otahan pillerisi nyt pikku kärpänen:D:

    • Erik_rak_mest

      Sanoisin notta ei kannata. Itsellä 93 vuosi mallinen vvo-kerrostalon kaksio Myyrmäessä ja on laadukas. Piereskely kovaa sekä karjuminen kuuluu läpi, mutta muu ei. Älä suotta vaihda 2000 lukuiseen.

    • 2010-luvulla

      Naapurinsa asuu noin kolmekymppinen pitkäaikaistyötön joka vetää tuoleja edes takaisin 2h aamuin illoin.

      Vuosiluku ei takaa ongelmattomia naapureita.

    • Markkanen-O

      Näisä uusissa on aina paljolti paree kuin vanhemmissa, mä asuin 1992 ja 95 rakennetuissa, kuului puhe ja kainalopierut ja pissaaminen ja suihku kuin Niagara, nytten asun VVO vuokratalo Hki Kannelmäki rv-2009, tässä ei kuulu, joku kovempi kolina voi kuulua, naapurissa lapsiperhe ei kuulu vaikka suihkussa käyvät seinän takana, ylhäältäkään ei kuulu mittään, että on siinä rakennusvuodessa iso ero, uudet on paljon hiljasempia ja parempia asua, tässäkin on parketti ja sauna ikkunalla, kunnon keittiö ja iso parveke ja kaikki palvelut yhteydet vieressä.

      • Erik_rak_mest

        Kannelmäessä ei nuin uusia taida edes olla. En ainakaan muista siellä päin olleeni aikoinin kerrostalon rakennus työ maalla mestarina. Viimeksi siellä joko 81 tai 82. Faktista on kuitenkin että 2000 lukulaiset on kaikki kehnoja. Kuuluu huone kalun jyrryytys, kuseminen, paskominen, piereskely ja kuorsaus sekä normi puheet. Sen tekeepi vailla eristettä olevat koneelliset iv putkistot jotka kaikuu. Saa myös epä terveen sisä ilman kaupan päälle. Parketti on vihon viimonen kaiku pesä kun se kapsaa korvissa.


      • MultiHildaRanen_slummi

        MultiHildaranen kannattiasi päivittää tietonsa edes kerran kolmessa vuosikymmenessä.


    • Markkanen-O

      https://www.vvo.fi/vuokraasunnot/?SapId=10959

      Meidän vuokratalo on 2009 tehty ja Kannelmäessä ja oikein hyvä äänieristys, kun nykyään on kaikki ilmastointia myöten äänieristetty, sinä et taida olla mikään mestari kun paskoo puhut, etkä paljon tiedä, katselin ketjuja ja monessa ketjussa valehtelet ja kehut kuinka poraat mieskaveriasi persiiseen, häpeäisit vanha ukonretale.

      • Erik_rak_mest

        Kuules nulkki rak.mestari on oltu vuosikymmeniä, rakennettu kerros taloja meillä ja Moskovassa. Tiedän mistä puhun. Sinä taas rivi asukkaana et tiedä hönkäsen pöläystä rakentamisen laadusta. 2000 lukulainen kerros talo on karmeimpia mitä olla voi. Ne äänet kantaa kuin asuisi kaiku kopassa. Missään ketjussa en ole muuten kehunut poraavani mies kaveriani takalistoon, aika moinen väite. Ikää on 66 joten tässä ollaa eläkkeellä eli ukkopa toki. Ei sitä enää jaksa usein porailla vaikka mieli tekisi.


      • tervemultihilda
        Erik_rak_mest kirjoitti:

        Kuules nulkki rak.mestari on oltu vuosikymmeniä, rakennettu kerros taloja meillä ja Moskovassa. Tiedän mistä puhun. Sinä taas rivi asukkaana et tiedä hönkäsen pöläystä rakentamisen laadusta. 2000 lukulainen kerros talo on karmeimpia mitä olla voi. Ne äänet kantaa kuin asuisi kaiku kopassa. Missään ketjussa en ole muuten kehunut poraavani mies kaveriani takalistoon, aika moinen väite. Ikää on 66 joten tässä ollaa eläkkeellä eli ukkopa toki. Ei sitä enää jaksa usein porailla vaikka mieli tekisi.

        Multihilda jaksaa, uusissa on paras äänieristys sen tietävät asiantuntijat ja asukkaat, aika hyvä erik-rak mest. tämä homppeli eli multihilda, kirjoitti aiemmin olleensa jo 60 luvun lopulla rakennusmestarina eli 18-19 vuotiaana eli sensaatio suomessa, kumma kun tuosta ei ole lehdistössä, eikä asiakirjoissa tietoa, että Suomessa ilman koulutusta ollut 18 vuotias rakennusmestari, mulithildakun kun ei muista omia satujaan:D:


      • Erik_rak_mest

        Vai multihilda? Kukahan sekin on. Outoa porukkaa. Kävin kuules rakennus mestarin opin työssä oppimalla kisälli periaatteella ja raksahommissa jo ala ikäisenä apurina. Siihen aikaan oli pulaa kunnon miehistä jotka jaksaa ja eivät pidä rokulia. Meillä porukka pysyi hyvin kasassa vaikka jotkut joi kuin sieni. Kottia ottivat mutta tekivät hommansa kunnolla hammasta purren. Toista on nyt laiskoja paskiaisia, virulaisia ketkuja jotka tupakki suussa ja vodkaa tai piriä tauotta. Ei ihme että elementti menee vinoon ja ikkunat ja ulko paneelit vuotaa. Ja vai homppeli? Kyllä tässä on naimisissa oltu ja kaksi kakaraa hankittu jotka elättää muuten ittensä. Bi hommia toki tehdään mutta onkos se sulta pois?


    • Itse666

      Vain köyhällistö asuu kerrostaloissa. Itse työttömänä asun isossa okt:ssa Helsingissä. Ei tarvitse pelätä naapureiden häiriintyvän vaikka valvonkin usein kolmeen aamulla ja teen mitä huvittaa.

      • peruuttamaton_virhe

        Köyhälistö joutuu muuttamaan savelle, kun ei pysty ostamaan kunnollista asuntoa ihmisten ilmoilta. Jokunen vuosi sitten pystyi vielä vetämään pierun takaisin, mutta nyt savimaja ei enää tahdo kelvata alehinnallakaan.


    • tanotorvi

      Uudemmissa nämä on 70-luvun neukkukuutioita paremmin:

      -cusiäänet ja suihkukohinat ei kuulu naapuriin
      -normaali puhe ei kuulu
      -askeljumputus vaimeampaa
      -normaali tv-radioääni ei kuulu

      Nämä kuuluu edelleen:
      -huuto, kova nauru
      -huonekalujen jyryyttäminen
      -kova musan luukutus

      Jos täyden rauhan haluaa, ehdotan omakotitaloa metsäkorpitien reunamalta jossa lähin naapuri vähintään 500 m päässä.

      • ei_vieläkään_ihan

        Ei osunut MultiHildaRane vieläkään oikeaan, mutta jatka vaan yrittämistä


      • Asukass

        Ai väität, että uusissa asunnoissa voi huutaa ja luukuttaa musiikkia mielin määrin ja naapurissa luullaan, ettei olla edes kotona?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1935
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1868
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1413
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1174
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe