Kotiäiti on Ammatti, josta maksetaan palkkaa

vihalintu

Kotiäiti ammatti on sellainen, jolloin annetaan naiselle hänen kutsumuksensa vastaavaa työtä. Toiset naiset eivät ymmärrä että toisille naisille kotiäiti on ammatti. Toiset äidit arvostavat aivan muuta kuin kotiäitiyttä ja tahtovat, että kaikki naiset jättäisivät lapsia ja tekisivät töitä muualla. Siksi ne naiset, joiden kutsumusammatti on Kotiäiti luonnostaan, kun he kuuntelevat ja jättävät kotia, niin he eivät pärjää muissa ammatteissa, jotka eivät ole heille sopivia, heidän perhensä voi sairastua ja tuhoutua.

Kotiäiti kutsumusammattina on ominaista sellaisille naisille, jotka nauttivat lasten hoidosta, kodin pyörittämisestä, pehmeistä arvoista: huolenpito, rakkaus, ym. Tämän vastapainoksi on olemassa kovia naisia, jotka suuntautuvat työuran tekemiseen tai matkusteluun.

Horoskoopissa pehmeät arvot ovat rapu, skorpioni, härkä, kala. Mutta Horoskooppia pitää ymmärtää kokonaisvaltaisemmin, että joskus asiat eivät ole yksinkertaisia. Suuntatähti on kova Vesimies, joka määrää tahdin. Pitää siis sovittaa yhteiskuntaan pehmeät arvot. Kysyn: repeääkö pehmeä arvo liiallisessa kovuudessa? Ja onko yhteiskuntamme sopivaa, että Kotiäidistä saa ammattia?

Kulttuurimme rakentuu paljon sodan käymiseen. Onko 2000 luku rauhan aikakausi ja rahoja voi vapauttaa Kotiäideille, taiteilijoille, kansalaispalkalle?

Kotiäiti saisi normaalia kuukausipalkkaa, jotta kasvattaisi onnellisia, terveitä lapsia.
Horoskooppi ominaisuudet eivät ole kilpailevia vaan olemassaolevia totuuksia. Kova arvo ei menesty ilman pehmeää, joten kannattaa panostaa pehmeään, sillä se on kuin perustuskivi, jolla talo lepää.

Kun länsimainen on liian opiskellut tai liian valkoinen ja tyhmä, niin sen tueksi otetaan ihmisiä muista maista. Toimisiko perhe paremmin, jos jäsenten välillä olisi väljyyttä mitä kulttuurien erilaisuus antaa? Minusta se on myös makukysymys.

Kansainvälistymisen myötä suomalainen lastensuojelu muuttuu. Ei kannata olla tiukkapipo, sillä kulttuuritapa Suomessa ei ole ainoa oikea, kuinka lapsia pitää hoitaa. Voi olla että Suomea on vihaamassa suuri määrä vanhempia, joiden lapsia on käsitelty lasten suojelussa. Luvut joita näin, ovat aika huimaavat, jos vertaa siihen, miten pieni maa on Suomi. Ovatko suomalaiset hulluja?

3

146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vihalintu

      Pohjois Suomen lasten suojelu tarvitsee kipeästi apua, sillä sielä on takuuvarmasti perkelet irti. Syy ei ole lasten, vaan rasististen aikuisten, poliittisen johdon ja maailman tilanteen. Mutta lapsi on pieni, se syytä ei kysy. Lapsen maailman kuva on vanhempiinsa rajoittuvaa. Tapahtuu rikos kun perheita hajotetaan. Kehenkään ei saa kajota.

      Rikotut lapset tulevat olemaan tulevaisuuden Vihalintuja, jotka sitten ruokkivat vanhemmilleen juuri samaa paskaa, mitä he ovat syöttäneet lapsilleen.

      Esimerkiksi kun en saa oikeutta pitää huoltaa lapsistani, ja minulle annettiin tapaamisoikeus vain kerran kuukaudessa, joka ei vastaa vanhemman tarvetta lapseen - idioottisesti sanottuna, niin yhteiskunta pakotti minua hyväksymään yhteiskunna peliehdot. Yhteiskunta on sellainen, jossa lapsia jätetään vaille vanhempia. Lapsille syötetään lääkkeitä. Minä en hyväksy sellaita yhteiskuntaa. Syy kuitenkin menee minun niskaan, siitä, mitä Seinäjoki ja Siuntio päättivät lasteni kohtalosta. Syy menee minun niskaani, koska en voi tehdä mitään asialle. Mutta syy menee samaan aikan yhteiskunnan niskaan.

      • vihalintu

        Sosiaalityöntekijät joita tapasin tähän asti, olivat idiootteja.
        Pohjoinen tähän asti, missä olin, on täysin rasistinen tappaja.
        Syy tähän asti, mistä perheet ovat kärsineet, mitä koin, ovat tekaistuja, epäoikeudenmukaisia, ihmisoikeusvastaisia.
        Poliitikot, jotka luovat tätä järjestelmää, ovat vailla totuuden tuntua.

        Perhe on yksikkö. Perhe on paras asiantuntija.
        Valtio ei osaa pitää huoltaa henkilökohtaisesti kenestäkään.
        Valtio piirtää suuntia, mutta perhe on henkilökohtainen huoltaja.
        EI sosiaalityöntekijä eikä muu tekijä, sillä sellaista luonnossa ei ole olemassa.
        Kyse on nimenomaan väestön kansanmurhasta - eristäminen, rangaistaminen, estäminen. Väestöryhmä ovat Lapset.
        Lapset ovat sidoksissa vanhempiinsa. Lapste ovat pienet eivätkä osaa kertoa kaikkea. Valtio rikkoo lakia kun varastaa lapsia vanhemmiltaan osaamatta hoitaa lapsia.


      • vihalintu
        vihalintu kirjoitti:

        Sosiaalityöntekijät joita tapasin tähän asti, olivat idiootteja.
        Pohjoinen tähän asti, missä olin, on täysin rasistinen tappaja.
        Syy tähän asti, mistä perheet ovat kärsineet, mitä koin, ovat tekaistuja, epäoikeudenmukaisia, ihmisoikeusvastaisia.
        Poliitikot, jotka luovat tätä järjestelmää, ovat vailla totuuden tuntua.

        Perhe on yksikkö. Perhe on paras asiantuntija.
        Valtio ei osaa pitää huoltaa henkilökohtaisesti kenestäkään.
        Valtio piirtää suuntia, mutta perhe on henkilökohtainen huoltaja.
        EI sosiaalityöntekijä eikä muu tekijä, sillä sellaista luonnossa ei ole olemassa.
        Kyse on nimenomaan väestön kansanmurhasta - eristäminen, rangaistaminen, estäminen. Väestöryhmä ovat Lapset.
        Lapset ovat sidoksissa vanhempiinsa. Lapste ovat pienet eivätkä osaa kertoa kaikkea. Valtio rikkoo lakia kun varastaa lapsia vanhemmiltaan osaamatta hoitaa lapsia.

        Kuka valtion mies osaa hoitaa kaikki Suomen lapset?
        Kuka valtion nainen osaa?
        Kuka edes tietää mitä on horoskooppi?

        Järjestä kansalaispalkkaa jokaiselle, niin vanhempien kotihoito järjestyy.

        Valtio puree palikoita, samaa kakkaa paikasta toiseen, mutta ei pääsee eteenpäin. Kyseessä on maailman tilanteet, jotka vaativat mukautumista. Kuitenkin en ymmärrä miksi pitää suojata lapsia ja varsinkin suojata vanhemmiltaan? Koska juuri vanhemmat olisivat lähimmät ja oikeammat hoitajat. Valto elää harhassa kun se pitää kiinni "hyvinvoinnista", mutta sama pyrkimys kääntyy ympärilailleen, että siitä tulee kärsimysnäytelmä. Valtio ajaa yhtä asiaa ja saa päälleen paljon muita. Hyvinvointi ei tarkoita kärsimystä. Lapsi tykkää vanhemmasta eikä sosiaalitoimistosta. Vanhempi tykkää sosiaalitoimistosta, koska yhteiskunta on rakentunut siihen, että sosiaalitoimisto (esimerkki) antaa rahaa, koska työvoimatomistossa istuvat turhan palkan saajat. Valtio on liian valkoinen ja Luonnollinen tarvet töihin on paljon pienempi kuin valtio tahtoisi, koska valtio ei halua maksaa niin sanotusti ei mistään palkkaa pehmeille arvoille. Siinä missä kovat arvot lyövät toveria kumoon ja rakentavat businekset, niin pehmeät arvot eivät tee niin koska niillä on erilainen päämäärä. Hyvinvointi kärsii siitä, että joku putoaa pohjalle ja kuolee, sillä se ei ole hyvinvoinnin tarkoitus, että osa porukasta jää pois. Hyvinvoinnin tarkoitus on että kaikilla on kivaa. Etsikö valtio syytä, miksi pitää antaa rahaa köyhille? Köyhiä on vaikea työllistää, koska työvoimatoimistossa ei ole sellaista mielikuvaa työstä, mikä sopisi heille, ehkäpä. Sellainen mielikuva työstä syntyy myöhemmin kun maailma globalisoituu. Siksi pitää sanoa, että Refugees Welcome ja edistää antirasistista kampanjaa. Suomalaisen ei saa olla rasisti, muuten Suomen talous tulee kärsimään siitä pahasti ja hyvinvointi lakkaa. Suomi toimii lyhytnäköisesti kun pitää varansa itsellään ja jättää maahanmuuttaja väliin. Tästä voi alkaa tuho.

        Kun on paljon erilaisia ihmisiä, niin on helpompi jakaa kansalaispalkkaa, kuin käsitellä jokaista, jokaisen ihmisen erilaista tarvetta, koska ihmisiä on erilaisia, kulttuureja on erilaisia.

        Kansalaispalkan esto voi olla rikkaiden tahtomattomuutta, mutta tahtomattomuudella on rajansa, sillä raha on aina jonkun ja kun rikas ottaa rahaa itselleen (ja rikkaaksi ei tulla ilman petosta), niin se on pois köyhältä. Kun tulo on pois köyhältä, niin se samassa heittää yhteiskunta pois oikealta kehitykseltä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe