Mistä tietää ?

Mistäköhän

Mistä tietää the sims 4:losessa että sims on raskaana ? Sairasteleeko useammin ?

15

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Simssi

      Siitä että sillä nälkä ja vessa palkit alenee kahdella nuolella, ja aamuisin ''aamupahoinvointi'' syynä on 'tuntematon'.
      Näin ainakin itse tunnistan.

    • Mistäköhän

      Okei :) Onkohan mitään toimivaa koodia esim millä saisi simin raskaaksi ?

    • Mitenköhän

      sims.add_buff pregnancy_trimester1 miten tämä koodi ei toimi the sims 4:losessa o_o Ku tuolla koodilla sims pitäisi saada raskaaksi.

      • Simahtanut

    • Mitenköhän

      Miten kauan kestää että tuo koodi alkaa toimimaan ? Kun laitoin sen mut mitään ei tapahtunut o_o Ja en osaa asentaa mitän modeja o_O Ku ovat niin vaikeita asennettavia :D Pitäis nörtti olla että osaisi asentaa :o

      • Simahtanut

        "Miten kauan kestää että tuo koodi alkaa toimimaan ?"
        Alle 1/10 sekunnin, jos kirjoittaa koodin oikein. Jos kirjoittaa väärin, kestää ihan tolkuttoman kauan - eli tarkoittaa, ettei mitään tapahdu.
        Kokeilin omassa pelissä ja koodi vaikutti mulla välittömästi eli saman tien. Minun veikkaukseni on, että ellei koodi toimi, sitä ei vain tullut kirjoitettua täsmälleen oikein. Isoista ja pienistä kirjaimista ei ole väliä, mutta jokainen kirjain, piste, alaviiva ja välilyönti pitää olla just eikä melkein oikealla kohdallaan.
        " Ja en osaa asentaa mitän modeja o_O Ku ovat niin vaikeita asennettavia :D Pitäis nörtti olla että osaisi asentaa :o"
        Ei tarvii olla nörtti, mut tosi huolellinen pitää kyllä olla. Ohjeet on yleensä englanninkielisiä, mutta suomeksikin löytyy pari tosi hyvää ja hienosti kirjoitettua. Eka kerta on aika tuskaa, kun pitää hakea "Mods" niminen kansio C-asemalta - tai missä se sitten kenelläkin on - ja purkaa zipattu tiedosto sinne, hyväksyä "huijaukset" pelistä ja semmoista, mutta kun yhden saa toimimaan, niin seuraavat onkin sitten helppoja. En mä kauheesti yllytä ketään, mut mulle modit on aika tärkeitä pelaamisen mukavuuden kannalta.


    • Mistäköhän

      Okei mä koitan kirjoittaa sen täysin oikein :) Toivottavasti alkaisi heti vaikuttamaan. Voiko tuolla koodilla saada yksin taloudessa asuvan naisen raskaaksi ?

    • Mistäköhän

      Kyllä sitä ihminen on tyhmä :D Luulin etten osaa asentaa mut heti toimi :) Kiitti ihanaa nyt on huippu peliiiii :) ^_^ ei ollut vaikee juttu :D

      • Simahtanut

        :) Hyvä homma!


      • Simahtanut
        Simahtanut kirjoitti:

        :) Hyvä homma!

        Tuota, sen verran varoitusta, että edellä mainittu koodi aikaansaa raskauden, ei lasta. Raskaus "toimii" kyllä kuten pitääkin, kaikki animaatiot, ruokahalut ja fyysiset muutokset menevät loppuun saakka juuri kuten lasta odottavalla simillä pelissä pitääkin, mutta kehto on sitten (ainakin minun tietääkseni) synnytyksen jälkeen tyhjä.
        Jos yksinäinen sim haluaa lapsen, ei vain raskautta, on pelissä sitä varten mm. adoptio ja lapsen ominaisuuksista voi päättää etukäteen ja halutessaan niitä vielä jälkikäteenkin korjailla "CAS.fulledit"-koodia käyttämällä jne.
        Scumbumbon "Pregnancy Mega Mod" ja muutama muu vastaava on sitten niitä varten, jotka haluavat tarkasti päättää etukäteen montako lasta kenellekin tulee kerralla mitäkin sukupuolta jne. Tulevan lapsen sukupuoleen voi vaikuttaa myös odottavan simin ruokavaliolla ja musiikkivalinnoilla yms.
        Sims-pelit yleensäkin 'yllyttävät' kovasti hankkimaan sitä sun tätä ja ennen kaikkea lapsia. Tykkääkö pelaaja sitten siitä, mitä lapsen hankkimisesta koituu, se on jokaisen oma asia. Anteeksi pitkä ja luultavasti aivan tarpeeton selitys, mutta joku lukijoista saattoi edelläolevista jutuista saada virheellisen käsityksen jostakin.


    • Mistäköhän

      Okei :) Kiitti varoituksesta ja ohjeista :) Oli todella paljon apua ^_^ :) Pitää kyl sanoa että the sims on vaan yli huippu peli :) Oon aina tykänny the simsistä yli paljon :)

      • Simahtanut

        Joo, oon itekin tykännyt paljon. TS 4 ei ole mun kaikkia toiveita täyttänyt, mutta sekin paranee vielä reilusti tämänhetkisestä. Joka Sims-versiossa on paljon hyvää ja ihan oikeasti mukavaa touhua. Sais vielä jotenkin yhdistettyä vanhempien versioiden parhaat puolet tähän, niin vot. :) Sikshän nelosta kai on moitittu, kun moni kuvitteli, et se pitäis jo alkuun kaiken hienon ja mielenkiintoisen sisällään. Ihan niin ei kuitenkaan käynyt ja jotkut pettyivät niin, etteivät aio ikinä nelosta enää hankkia. Odotellaan ja katellaan, mä olen vain tuuminut.


      • Mitenköhän

        Niin kyllähän the sims 4 paranee varmasti alltime ja tulee varmasti kaikkia uusia lisäosia jne :) Mut tiedätkö mitään toimivaa modia jolla saa sen simsin raskaaksi ku mä kokeilin yhtä modia joka ei toiminut ja the sims 4 tilttasi ja toimi päin helvataa o_o Kerro kaikki modit jotka ois hyvii tuohon tarkoitukseen :) Kiitti avusta :)


      • Simahtanut
        Mitenköhän kirjoitti:

        Niin kyllähän the sims 4 paranee varmasti alltime ja tulee varmasti kaikkia uusia lisäosia jne :) Mut tiedätkö mitään toimivaa modia jolla saa sen simsin raskaaksi ku mä kokeilin yhtä modia joka ei toiminut ja the sims 4 tilttasi ja toimi päin helvataa o_o Kerro kaikki modit jotka ois hyvii tuohon tarkoitukseen :) Kiitti avusta :)

        "Kerro kaikki modit jotka ois hyvii tuohon tarkoitukseen :)"
        Öh, enkä kerro, kun en kaikkia varmaan edes löydä, mut ne mitä on ollut MTS:n (Mod The Sims) sivuilla on kaikki ainakin toimineet silloin, kun ne on julkaistu. Sen jälkeen on sitten pariin otteeseeenkin pelin muuttuminen päivitysten yhteydessä tehnyt monestakin toimimattomia ja sitten taas sitä seuraava päivitys saanut muutamat toimimaan ja myös modien tekijät korjanneet ja päivittäneet niitä uuteen uskoon. Tämänkaltainen laajamittainen härdelli oli käynnissä mm. viime vuoden joulukuussa, jolloin sadat huolestuneet pelaajat ilmoittelivat modien ongelmista ja muutama vielä huolestuneempi vapaaehtoinen koetti pitää yllä listaa, jossa olivat toimattomat ( ja toimivat ) modit. Asiaa ei parantanut, että osa ilmoituksista ei pitänyt paikkaansa. Sitten EA taas muutti pelin käyttöliittymää uudelleen, jonka jälkeen suuri osa modeista taas maagisesti alkoi toimia - paitsi tietenkin jotkut niistä, joiden laatijat olivat ehtineet jo korjata omiaan. Sotku oli niin valtava, että edelleen minun mielestäni kannattaa vain kokeilla ja poistaa ne modit, joiden toiminta aiheuttaa kullekin ongelmia.
        Mielenkiintoisena mutta ikävänä pidän touhua siksi, että EA yhtäältä mainostaa suhtautuvansa pelaajien omiin lisäyksiin positiivisesti ja toisaalta tekee niistä silppua omien pävitystensä yhteydessä. ja käytännössä sanoutuu (tietysti syystäkin) irti kaikesta vastuusta ulkopuolisten tekemien pelin toimintaa muuttavien modien ja kamojen suhteen. Silti MTS lienee edelleen parhaita modien latauspaikkoja ja toivottavasti jatkaa toimintaansa pitkään kaikesta huolimatta. Sieltä mä itse uskallan edelleen latailla - ja kerron, jos ja kun löydän ja ehdin testata kunnolla jonkun raskausmodin. Mulla se vielä kestää, kun on juuri nyt muut hommat menossa.
        Peliterveisin S.


    • Mitenköhän

      Jees okei :) Juu miepä testailen niit modeja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1296
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1185
    3. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      896
    4. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      51
      852
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      74
      779
    6. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      29
      752
    7. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      60
      740
    8. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      157
      734
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      58
      727
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      665
    Aihe