Laadukas ja suht edullinen hotelli Dubaista?

Lämpöönlämpöön

Osaisiko joku suositella laadukasta ja suht edullista hotellia Dubaista. Matkalle lähdössä aikuisia 4 ja lapsia kolme (5v, 7v, 8v), joten uima-altaat olisi hyvä olla lapsillekin ja muuta mukavaa tekemistä.
Suositelkaa myös hyvää nettisivua, josta voisi varata hotellit. Lennot buukkaamme erikseen. Oliko joissakin hotelleissa niin, että lapset voisivat yöpyä vanhempien huoneessa ilmaiseksi? Ja aamupalakin/puolihoito voisi olla plussaa =) =) =).
Suuret kiitokset kaikille!!!

14

454

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • seheikki

      Parasta kun kattelet eri varaussivustoja, vaikka aloitat booking.comista ja sitten tsekkaat mitä arvosteluita hotla on saanut Tripadvisorissa. Google mapsin satelliittinäkymässä voi katella minkälainen hotlan ympäristö ja millanen uima-allas. Jos löytyy sopiva hotla, katso sitte trivagosta millä varauspalvelulla on halvin hinta, joskin trivagosta löytyy myös epäilyttäviä varausfirmoja, amomaa,semboa, zleepinghotelsia, lowcostholidaysia jne.

      • PekkaKupperi

        Arvostelun mukaan likainen ja karmea. Ei kiitos Panorama.


    • jumeirahcreekside

      Itse suosittelen muutamaksi yöksi Jumeirah creekside hotellia. Hotellilla on ilmainen sisäänpääsy Wild Wadi vesipuistoon sekä kuljetukset sinne ja takaisin, sekä yhden kerran oleskelun aikana pääsy viiden tähden Jumeirah Zabeel Zaray hotellin yksityiselle rannalle/hotellin altaille. Itse oltiin tammikuun alussa 3 yötä tuossa hotellissa lasten (3 ja 5) kanssa ja tykättiin kovasti, etenkin kun oli tuo mahdollisuus tuohon rajoittamattomaan vesipuiston käyttöön. Myös allas-alue oli mukava ja huoneet todella isot ja siistit. Myös minibaari kuului hintaan (alkoholittomat juomat ja vesi). Syy miksei oltu koko lomaa kyseisessä hotellissa on sijainti. Hotelli sijaitsee Deiran puolella lähellä lentokenttää ja on vähän turhan kaukana kaikesta (Deira City Centre on ainoa ostari lähellä..), mutta me otettiin ne neljä päivää vaan rennosti vesipuistossa ollen ja yksi päivä sitten vietettiin aamusta iltaan siellä palmusaaren ylellisessä hotellissa:) Itse varasin bookingin kautta ja premier king huoneessa sai olla kaksi lasta kahden aikuisen kanssa. Hinnat vaihtelee päivittäin ja itse onnistuin "kyttäämään" erittäin hyvän tarjouksen, yhden yön hinta oli saman verran kuin mitä meiltä olisi maksanut pääsyliput pelkkään Wild Wadiin yhden kerran.

      • alkup

        Hei ja kiitos paljon viestistäsi! Saanko kysyä, mikä tuo "erittäin hyvä hinta" oli =). Osaisin itse kytätä oikeaa tasoa sitten =). Kiitos paljon!


      • Jumeirahcreekside

        Me maksettiin Premier King huoneesta n. 220€ per yö (siihen tulee sitten Dubai vero ja palvelumaksu päälle, molemmat 10%), kyseessä siis 2 aikuista ja 2 lasta. Ja pelkästään Wild wadiin meidän neljän hengen sisäänpääsyt yhden kerran olisivat olleet sen 250€. Kannattaa myös vertailla eri viikonpäiviä, hinnat voivat heitellä paljonkin. Katso myös tarkkaan, että aamupala kuuluu hintaan. Se oli nimittäin erittäin hyvä tasoltaan! Ja Wild wadia sai siis käyttää rajattomasti ja hintaan kuului myös pääsy sinne yksityisrannalle sekä kyydit molempiin:)


      • Jumeirahcreekside

        Katsoin pikaisesti pari hintaesimerkkiä, niin näyttää hinnat olevan tällä hetkellä halvempiakin mitä me maksettiin. Me toki oltiin shopping festareiden aikaan mikä korotti sen hetkisiä hintoja huomattavasti.


    • premi

      Premier inn

    • Olin jokin aika sitten apartementos Suhassa, lähellä hyvää rantaa ja sisäpihalla hyvä ruokakauppa joka on auki 24tuntia vuorokaudessa.

    • kamelikemeli

      Laadukasta suht edullista, jossa lapsille uima-allas = mahdottomuus. Laadukkaita ja suh edullisia löytyy Bur Dubaista Bur Juman ostoskeskuksen ja Mankhool Roadin välistä, jossa huoneistohotelleissa mm. 2 mh, jollaisen 3-lapsinen perhe vähintäänkin tarvitsee. Niissä uima-altaat katolla, ei erikseen lasten allasta. Kaupunkialueella ei ole lapsille tekemistä, ellei pyöri ostoskeskusten huvilaitteissa tai ajele metrolla (jossa voi olla porukkaa vähän enemmän kuin koti-Suomessa). Children's City on Creekin puistossa, jossa myös delfinaario.
      Laadukkaita hotelleja, joissa uima-allasalueet maan tasalla ja hotellikin sijaitsee valkohiekkaisen rannan läheisyydessä, löytyy Dubai Marinasta. Mutta hotellit on aika kalliita. Dubai Marinassakaan ei ole lapsille ihmeempää tekemistä, rannallahan voi leikkiä.
      Hotellin voi varata esim. hotels.com tai booking.com sivun kautta. Huomioitava, että hotels.comin sivujen hinnoissa on verot (paitsi paikan päällä maksettava turismimaksu) mukana mutta bookingin loppusummaan pitää lisätä 10 % kaupunkiveroa ja 10 % palvelumaksua ja lisäksi turismimaksu X määrä dirhamia/yö.

    • IrmaLiina

      Suosittelen booking.comin kautta Ivory Grand Apartmentsia Al Barshassa. Kovasti tykättiin allasosastosta ja extrana ilmainen shuttle-kuljetus rannalle, huvipuistoon, ostoskeskuksiin ym. aktiviteetteihin. Tilavat huoneistot ja hyvä sijainti mm. vesipuistoihin nähden. Myös valtava Mall of Emigrates parin sadan metrin päässä. Hinta/laatu -suhde hyvä!
      Suosittelen myös Entertainer Dubai Family-alennuskuponkikirjan hankkimista. Maksaa itsensä takaisin jo yhdellä vesipuistokäynnillä. Lisäksi myös paljon 2 yhden hinnalla tarjouksia lukuisissa ravintoloissa.

      • ntrtnr

        The Entertainer Dubai 2016. Saa kirjakaupoista ja marketeista.


    • alkup

      Kiitos kaikille! Näillä tiedoilla pääsemme jo huimasti eteenpäin!

    • jumeirah

      Teitä on noin paljon niin, katsokaa myös airbnb siellä ihmiset vuokraavat omia asuntojaan.

    • hotel

      Täältä kannattaa katsoa hotelleja ja vertailla hintoja muihin etsintä koneisiin www.zyntravel.com promokoodi 5333 löydy varmasti hyviä hintoja!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1751
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe