Kuvaussessio

Himokuvaaja

Lukion kuvataiteen valokuvauskurssilla päädyin tekemään yhteisnäyttelyn kahden tytön, Heidin ja Merin, kanssa. He kulkivat yhdessä ja olin satunnaisesti jutellut heidän kanssaan. Aiheenamme oli kaupunkielämä. Kurssi alkoi olla lopuillaan, joten meillä oli jo satoja kuvia. Päätimme tehdä kuvien käsittelyn seuraavana lauantaina, kun Heidin vanhemmat olisivat mökillä.
Saavuin lauantai-iltapäivällä Heidin luo. Meri oli jo paikalla. Tytöt olivat molemmat samankaltaisia, suhteellisen tummatukkaisia, 17 vuotiaita iloisia nuoria naisia. Heidin pituus oli vain noin 160 cm, mutta hänellä oli houkuttelevasti kaartuvat linjat. Kasvonpiirteitä hallitsivat suurehkot silmät ja nenä. Meri puolestaan oli pitempi ja laihempi. Hänestä huokui kuitenkin jollain hämmentävällä tavalla ujous. Ehkä se johtui katseesta, sillä hän tapasi katsoa silmiin vain hetken aikaa. Molemmat olivat mielestäni kauniita.
Kuvankäsittely ja tarkka suunnittelu vei aikaa. Tytöt olivat varanneet lonkeroa, jota pikku hiljaa siemailimme. Alkoholi vapautti keskustelua, Heidin jutut alkoivat muuttua jopa vihjaileviksi. Koska meillä oli paikalla myös kameroita ja valoja, pyysin saada ottaa tytöistä kuvia. Asettelin valaistuksen siten, että sain molemmista tytöistä hienoja poseerauskuvia, tosin viattomia sellaisia. Sitten oli minun vuoroni alkaa malliksi. Meri aloitti ottamalla minusta samantapaisia kuvia. Heidi puolestaan pyysi heti oman kuvaussessionsa aluksi minua riisumaan paitani. Tottahan se sopisi, jos saisin itse ottaa vastaavia kuvia. Jouduin poseeraaman ja pullistelemaan vaatimattomia lihaksiani lukuisissa eri asennoissa. Myös Meri innostui kuvaamaan minua ja hän otti jopa lähikuvia nänneistäni. Kaikki tämä johti siihen, että housuissani näkyi kumpare alkavan erektion merkkinä. Tyttöjen oli pakko huomata se, mutta alkuun he eivät maininneet asiaa ääneen.
Lopulta Heidi riisti kameran itselleen ja sanoi haluavansa kuvan, jossa minulla olisi farkunnappi ja vetoketju auki. Varmastikin punastuin, mutta toteutin toiveen, sillä tulisihan myös minun vuoroni ottaa samanlaisia kuvia. Heidi otti muutaman kuvan kauempaa ja totesi: ”Onpa siellä mahtava pullotus, otetaanpa tarkempia kuvia”. Hän tuli viereeni, avasi sepalusta, jolloin veren täyttämä, jäykistynyt kaluni ponnahti ylös. Heidi katsoi viekoittelevasti silmiin ja veti hiukan alushousuja alaspäin. Pullistunut terska, josta esinahka oli vetäytynyt, paljastui esiin. Heidi kamera raksui ja lähikuvia syntyi. Tilanne oli mennyt liian yksipuoliseksi, joten totesin tytöille minun kuvausvuoroni alkavan.
Ensimmäiseksi määräsin tyttöjä ottamaan puseronsa pois päältä. Molemmat tekivät kuuliaisesti mitä piti. Itse riisuin farkut, mutta kalsarit jätin. Ne paremminkin korostivat erektiotani. Tyttöjen katse kävikin jatkuvasti haaroissani. Aluksi kuvasin tyttöjä rintaliivit päällä yhdessä ja erikseen. Sitten pyysin ottamaan liivit pois. Molempien rinnat olivat pystyt. Heidin punaiset nännit ja nänninpihat ovat selvästi isommat kuin Merillä. Nänninpihat työntyivät myös ulospäin muodostaen osan rinnan kaarta. Sivusta otetuista lähikuvista tuli todella hienoja. Ohjasin valon etuvasemmalta ja tausta jäi kokonaan mustaksi, jolloin rintojen kaari korostui ja pääsi oikeuksiinsa.

7

2355

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Himokuvaaja

      Seuraavaksi halusin kuvia takamuksista. Pyysin tyttöjä pyllistämään sängyn reunalla rinnakkain ensin farkut jalassa. Molempien lantiot olivat yhtä leveät ja hoikat jalat alkoivat muutamien senttien päästä toisistaan., joten niiden väliin jäi selvä rako. Ja se tietysti oli kaikkein kiinnostavin paikka. ”Farkut pois ja uusi pyllistys” määräsin. Kohta kaksi kaunista nuorta naista oli takamus pystyssä edessäni ja vain stringit jalassa. Häpykummut ja keskellä oleva vako kaartuivat alla. Muutaman kuvan jälkeen menin heidän taakseen. Siirsin Heidin stringejä sivuun, jotta häpyhuulet näkyisivät. Alta paljastui karvaton kumpu, jonka keskellä sisemmät häpyhuulet kaartuilivat jo selvästi kostuneina. Pyyhkäisin etusormella vakoa. Mitään vastustusta ei tullut, joten työnsin sormea sisälle. Tunsin kuumuuden ja kosteuden. Vedin kuitenkin sormen ulos ja siirryin Merin viereen. Nostin stringejä ja siirsin ne sivuun. Alla oli siistitty, mutta lyhyen, tumman karvan peitossa oleva pimppi. Häpyhuulet olivat paksuina esillä ja näkyvästi kostuneet. Sivelin niitä sormilla useita kertoja ja painoin lopulta sormen sisään. Se kävi helposti, koska Meri oli hyvin märkä. Hän levitti hiukan jalkojaan, joten jatkoin hänen tunnusteluaan. Kaksi täysin kiihottunutta nuorta naista pyllisteli edessäni.
      Laitoin kameran pois, vedin kalsarit jalasta ja pyysin tyttöjä tekemään samoin. Hetkessä he olivat alasti. Heidi nousi suutelemaan minua ja veti minut perässään sänkyyn. Kietouduimme toisiimme, tunsin kehojemme painuvan tiiviisti toisiamme vasten. Pyörimme ympäri, Heidi asettui lopulta päälle. Häpykumpu painoi tiukasti alleen kaluani. Hän avasi jalkojaan ja alkoi liikuttaa lantiotaan omaa lantiotani vasten. Hetken, minuutin tai kahden, päästä Heidi nousi ylös ja ohjasi kaluni sisälleen. Näin vieressä olevan Merin, jonka katse oli lasittunut. Otin häntä kädestä kiinni. Tavoitteenani oli saada hänet istumaan kasvoilleni. Aluksi Meri ei näyttänyt reagoivan, mutta sitten hän ymmärsi, nousi polvien varaan ja siirtyi silmieni päälle. Näin paksut häpyhuulet muutaman sentin päästä. Niissä helmeili muutamia pisaroita limaa ja alaosassa oli pieni musta rako sisällä. Sitten tuo ihanuus laskeutui suuni päälle. Aloin imemään ja nuolemaan sitä parhaani mukaan. Meri työnsi klitoristaan mahdollisimman esille ja liikutti lantiotaan suuni päällä kiivaasti edestakaisin.
      Täytyy lähteä jatkoa seuraa aikanaan.

    • nakupari

      nam mitä tarinaa

    • karvaperseinen

      Heidin Pullistunut terska ja keskellä oleva vako pääsi oikeuksiinsa. Häpykumpu ponnahti ylös. Pyyhkäisin etusormella kaluni silmieni päälle. Aloin imemään erektiotani. Tavoitteenani oli saada esinahka täysin mustaksi, jolloin haaroissani olisi pieni musta karvan peitossa oleva rako. Tytöt olivat paksuina. Häpykumpu raksui. Aloin pyllistämään alasti takamus pystyssä valokuvauskurssilla ja päädyin sivuun.

    • Himokuvaaja

      Täällä onkin jo nettisivustojen sanallinen akrobaatti jatkanut tarinaa. Valitettavasti itse en kykene lähellekään vastaavaa, mutta tässä seuraa jatkoa.
      Tunsin kuinka kaluni muuttui yhä kovemmaksi Heidin ratsastaessa päälläni. Vaginan etureuna suorastaan väänsi kaluani pystynpään asentoon. Heidi asettui koko painollaan lantioni päälle, olin niin syvällä kuin mahdollisti. Liikkumisemme muuttui vaakasuuntaiseksi, Heidin klitoris teki edestakaista liikettä mahanpohjaani vasten. Kosteuttamme valui myös karvoitukselleni. Molemmista pimpeistä kuului aika ajoin litinää. Tyttöjen hengitys oli myös muuttunut kiivaaksi huohotukseksi. Tällaista ei voi nuori mies kestää kauaa. Lämpö levisi alavartalooni laukeamisen lähestyessä. Nopeutin työntöjäni, Heidi lisäsi entisestään painetta, osa huohotuksesta muuttui nautinnolliseen ääntelyyn. Purkauduin rajusti syvälle Heidin sisälle, hän vastasi lantiollaan imien kaikki spermatipat vaginan pohjaan asti. Myös Meri lakkasi liikkumasta, mutta painoi edelleen häpyhuuliaan suutani vasten. Sitten hän nousi sivuun ja saatoin viimeinkin katsoa molempia tyttöjä.
      Tilanne oli niin uskomattoman kiihottava, että haluni ei kadonnut, olin edelleen aivan kovana. Tein muutaman työnnön Heidin sisällä. Hän laskeutui vaativana päälleni, tunsin hänen rintojensa kiinteyden omiani vasten ja suuni hänen suutaan vasten. Seurauksena oli hillitön paneskelu. Heidi lisäsi jatkuvasti liikenopeuttaan, litinä kasvoi ja ääntely voimistui. Ei kestänyt kuin hetken, kun Heidi saavutti oman huippunsa. Tunsin hänen lantionpohjan lihasten vavahtelun, vagina puristui muutamia kertoja rytmikkäästi kaluni ympärillä. Takerruimme huohottaen hetkeksi toisiamme vasten.
      Lopulta Heidi kierähti pois päältäni. Itse en kuitenkaan ehtinyt lähellekään uutta tulemista, joten katseeni kääntyi vieressä istuvaan Meriin. Katseemme kohdatessa tapahtui jotakin käsittämätöntä, tuntui kuin sähkövirta olisi kulkenut välissämme, silmissä ja päässäni suorastaan säkenöi. Vastaavaa en ollut koskaan kokenut. Meri ei ehkä ollut niin kaunis ja naisellinen kuin Heidi. Hänen kasvonpiirteensä olivat kuitenkin persoonallisella tavalla miellyttävät ja vartalo urheilullinen. Ei salitreenien tapaan lihaksikas vaan kuntourheilullisen laihannotkea. Rinnat olivat pienemmät kuin Heidillä, nänninpihat tummanpunaiset ja molempien keskellä töpötti pienehkö nipukka. Nousin, kietouduin tuon ihanuuden ympärille. Hän kuiskasi hiljaa korvaani olisiko minulla kortsua. Vastasin lompakosta löytyvän, irrottauduin vastahakoisesti ja lähdin kaivelemaan lattialla olevista housuistani kortsua.

    • Himokuvaaja

      Hetken hakemisen jälkeen rullasin kortsun kaluni päälle molempien tyttöjen katsellessa. Meri loi minuun kuuman katseensa, laskeutui sängylle selälleen ja levitti jalkansa. Näin tummien karvojen painuneen märkinä jalkovälin ihoa vasten, välissä turvonneet häpyhuulet kiiltelivät limaisina. Tämä ikiaikainen sanaton kutsu sai minut suorastaan hyppäämään sänkyyn Heidin päälle. Suutelimme kiihkeästi, samalla liikutin kaluani kiertävällä liikkeellä Merin lantion päällä. Halusin häntä, halusin työntyä häneen ja tuntea myös hänen halunsa minua kohtaan.
      Nostin ylävartaloni käsieni varaan, laskeuduin hiukan alemmas, asetin terskan pään häpyhuulien väliin ja liikuttelin sitä hetken edestakaisin vaginan aukolta klitorikseen asti. Sitten työnnyin vastaanottavaisen nuoren naisen sisälle. Pidin yhä ylävartaloani irti Meristä ja katsoin hänen kasvojaan. Silmät olivat kiinni, huulet paisuneet ja suu nautinnosta mutrulla. Sitten hän avasi silmänsä ja jälleen koin sähkövirran kulkevan välillämme. Heidi siirtyi viereemme ja painoi kätensä varovasti Merin rinnan päälle. Lantio painui vasten lantiota ja liikkeemme voimistuivat. Heidi siirsi kätensä kaluni tyvelle ja samalla myös Merin klitorista vasten. Naimisemme tuntui taivaalliselta. Avasin aika ajoin silmän, katselin molempia tyttöjä ja näin heidänkin kiihkonsa. Heidin käden liike muuttui yhä enemmän Meriä hierovaksi, mutta halusin jatkaa vielä ainakin jonkin aikaa. Siksi laskeuduin Merin päälle, kierähdimme ympäri, joten Meri pystyi päälläni liikkumaan haluamallaan tavalla.
      Katsoessani hetken päästä sivulle näin Heidillä olevan omat kivat meneillään. Sormet liikkuivat kiivaasti klitoriksen ympärillä ja välillä yksi tai kaksi sormea painui syvälle sisään. Tuo näky oli uskomattoman kiihottava. Nosti Merin lantiota hiukan ylöspäin irti itsestäni. Näin pääsin naimaan häntä hyvin nopeaa tahtia. Meri piti alavartaloaan aivan paikallaan, pumppasin hetken kuin eläin ja tunsin lähestyväni huippua. Vieressä Heidi kuitenkin ehti ensimmäisenä, hänen suustaan purkautui voimakas voihkaisu ja sitten hänen katseensa kääntyi meitä kohti. Samalla Meri pääsi perille, hän lysähti päälleni ja suorastaan tärisi. Itse en enää tarvinnut kuin muutaman raivokkaan työnnön, kun spermaa tuli voimakkaina purkauksina. Toivuttuani hetken päästä avasin silmäni ja näin jälleen Merin lumoavan katseen. Olin varma, että meistä tulisi pari.

    • kimppis

      Mä haluun mukaan

    • Olikotosi

      Viimeinen virke oli hyvä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2696
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1796
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe