Mitens on aamu alkanut?

Karkausvuotena2016

Oikeita vastauksia sitten kirjoitatte! Eikä mitään tekopirteitä oman reippauden kehuja!
Mun aamu alkoi pikkutunneilla niin, että täysikuu herätti. Kurkki minua säleverhon raosta kuten monesti ennenkin, vaan ei ole aikoihin näkynyt, pilvistäkö ollut. Minä peiton alla yksin alastomana ja vähän viluissani. Illalla, kun nukahdin, oli muka liian kuumaa pitää punaisia valkopalloisia puuvillayösukkia ja otin ne pois. Laitoin takaisin ainoat yövaatteeni. Nostin takajalat pitkäksi toviksi pystyyn, pyörittelin jalkateriä, ajoin polkupyörällä ja oikein hitaasti alas ja uudestaan. Tietsikalla käväisin, kun ei uni ottanut tullakseen. Pakkasta -30° C. Uni tuli ja nukuin lämpimänä ihanan syvästi melkein kymmeneen. Jumppasin kylpyhuoneen ison peilin edessä kuten aina aamuisin. Päätin aloittaa vatsanseudun tehotarkkailun ruokailun suhteen. Ei mitään ruokaa aamupäivällä ennenkuin vatsa mouruten kerjää. Vettä vain. Niin ne kiloni karistin muutama vuosi sitten ja liikuntaa on ollut luullakseni riittävästi siitä lähtien. Tapasyönti pois! Aamupala klo sitä ja sitä, lounas, päivällinen, pashat! Jos kauniisti mouruten pyytää, vain silloin maha saa murkinaa.
Oliks sulla lämmin sexysti kiihottava rakas vieressä, kun sä heräsit?, se ajatus käväisi mielessäni, kun teidän muiden palstalaisten aamua kuvittelin.

56

253

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MarjaMuori

      Heräsin vasta 13 tunnin yöunilta. Lihakset ovat jäykän kipeät eilisen lumityöurakan jäljiltä.
      Buranaa ja Dolania heitin kitusiin aamukaffen kanssa, niin ja eilinen silakkapiffi ruisleivän päällä meni kyytipojaksi. Ei ole kaveria hieromassa, joten kemikaaleilla käyntiin.
      Pakkasta ulkona vielä -28, näyttää yöllä käyneen -35, eli taitaa olla lauhtumaan päin. Jos keli lämpenee niin saatan yrittää herätellä autoani talvihorroksesta, pitäisi kirkolle päästä vähän täydentämään varastoja, edellisen kerran siellä poikkesin ennen pakkasia, taisi olla joskus ennen loppiaista.

      Toivottavasti ei vesiputket jäädy jos kovin nopiaan lauhtuu. Illalla vois vaikka perjantaisaunan lämmittää, tekisi varmaan lihaksille eetvarttia.

    • Heikunkeikku

      Jos minä kirjoittaisin nyt, että vähä vaille seitsemän heräsin ylipirteänä ja ilahduin suorastaan suuresti, ku katsoin mittarista, että pakkasta ei ollut ku 10 astetta. Niin siis joo, olisinko sitten Tekopirteä? Ja vastaukseni olisi väärä?
      Jos-jos taas kirjoittaisin, miten ankeen tympeen rasittavan typerää oli nousta sängystä ja köpsötellä silmä kouras pistämään kahvipannu tulelle, niin olisko vastaukseni sitten Oikea. Vai olisko se sitten Tekoankea?
      Jos kirjoitan miltä ihan oikeasti tuntuu, niin se ei voi olla "tekoa" jos se kerta siltä silloin tuntuu.
      Joskus iskee hirmu paskapäivä. Voi että, miten se tuntuukin niin äklöltä olotilalta. Silloin kun tommonen päivä on menossa, niin voin sen ihan helposti sanoa. Mitä siitä sitte, kaikillahan joskus on tympii-hitosti-päivä.
      Tänään kuitenkin on hyvä päivä. Ihan pitää ittiänsä kehua:) Hirveen kivaa oli juoda aamulla pimiässä kahvia (ulkona). Ruokaa söin vähän aikaa sitte ja melkein joka suupalan jälkeen hoin ittekseni, että kyllä on hyvää ruokaa.
      Että tämmösesti on aamuni alkanut.:)

      • Vähän-heittää-lukemat

        Vaihda mittaria tai mittarin paikkaa.
        Pääkaupunkiseudulla kaikkialla oli aamulla pakkasta 25 - 28 haarukassa. Miten sulla on voinut olla vain 10 astetta? Paitsi jääkaapissa ehkä.
        Eli pinnallinen ja tekopirteä olet.


      • Ei-tainnut-heittää
        Vähän-heittää-lukemat kirjoitti:

        Vaihda mittaria tai mittarin paikkaa.
        Pääkaupunkiseudulla kaikkialla oli aamulla pakkasta 25 - 28 haarukassa. Miten sulla on voinut olla vain 10 astetta? Paitsi jääkaapissa ehkä.
        Eli pinnallinen ja tekopirteä olet.

        Kaikki eivät asu pääkaupunkiseudulla, Suomi on suuri maa. Olisit katsonut sääkarttaa ennen kuin munasit itsesi.


      • Heikunkeikku
        Vähän-heittää-lukemat kirjoitti:

        Vaihda mittaria tai mittarin paikkaa.
        Pääkaupunkiseudulla kaikkialla oli aamulla pakkasta 25 - 28 haarukassa. Miten sulla on voinut olla vain 10 astetta? Paitsi jääkaapissa ehkä.
        Eli pinnallinen ja tekopirteä olet.

        En vaihda mittarin paikkaa. Hyvällä paikalla on. Tällä hetkellä on -7 astetta.
        http://ilmatieteenlaitos.fi/saa/vaasa
        Aurinkokin pilkistelee.


    • En nukkunut kovin hyvin. Kahdeksalta laitoin auton lämpiämään. Lähden ajelemaan mökille vaikka paukkupakkanen onkin.
      Kyllästyttää pakkaset, onneksi lupasivat ensi viikoksi jopa loskakeliä ;)

    • Heräsin puoli yhdeksältä. Jäsenet kipeinä kolmen päivän spurteista pakkasessa. En lääkitse kipuja lääkkeillä, kyllä luonto korjaa rasitukset. Siivosin loputkin jouluiset jutut pois ikkunalaudalta. Imuroin ja laitoin pari posliinin maalauksessa tekemääni taulua keittiön seinälle ne, jotka olivat odottamassa sopivaa aikaa ja paikkaa itselleen. Olen vielä flanelli-yöpuvussa. Alasti en nuku pitää olla aina vähintään villasukat ja pikkuhousut. Eipä ole kiire minnekään. Iltapäivällä lähden kauppareissulle samalla kokeilen autoani miten hyrrää. Pakkasta vain -19 C mittarissani. Nostin hirvipaistia pakkasesta sulamaan, teen siitä jotain hyvää. Kuten tiedät elän LAT-suhteessa ja nukumme eri huusholleissa. Emme kuitenkaan kaukana toisistamme vain noin 200 - 250 metriä minun kämpästä Pezen taloon. Paino ei ole ongelmani, mutta liikun koska nautin ulkoilmasta. Syön aamulla puuroa ja pari leipäpalasta, maitolasin ja kahvikupposen. Seuraava täydennyt on joskus neljältä iltapäivällä jolloin teen lämpimän ruoan. Illalla syön salaattia tai sämpylän. Jutustelin juuri puhelimessa kumppanini kanssa. Päätimme siirtyä mustikkamehuun. Se on terveellistä ja hyvin pohjoismaista. Finairikin tarjoaa sitä lennoillaan.

      En kuten jo kirjoitin ole tekopirteä. Jäsenet jumissa, mutta hyvillä mielin heräsin tähän päivään.

    • Tää kävis sitten kait "oikeasta" vastauksesta.
      Heräsin puoli yhdeksän paikkeilla. Kävin alakerrassa keittämässä aamukahvit, pistäydyin koneella, herätin lapseni joka oli lähdössä kaupungille. Mietin mitä alkaisin tekemään ja päätinmennä takaisin untuvapeitteeni alle Legolassin viereen köllimään :)
      Mikään paikka ei ollut kipeä.
      Laiskotti vain.
      Ylös kömmin sitten vähän ennen yhtätoista ja keitin uudet aamukahvit. Kylppärin siivous lähti alulle kans, mutta on nyt jumittunut. Menox :)

    • Jotain on muuttunut

      Jankuti, hörpöti tavaksi tullut.
      Fiksuus muualle suuntautunut.

      H.

      • eppu2

        Mites Sinulle nyt noin on käynyt?


      • eppu2 kirjoitti:

        Mites Sinulle nyt noin on käynyt?

        "eppu2"

        Sanopa se...

        H.


      • siilimuori3
        eppu2 kirjoitti:

        Mites Sinulle nyt noin on käynyt?

        Noin voi käydä kun yöt lirkkuu puhelimessa ;).


      • vai.mistä.tiedät
        siilimuori3 kirjoitti:

        Noin voi käydä kun yöt lirkkuu puhelimessa ;).

        Sun kaa?


      • siilimuori3
        vai.mistä.tiedät kirjoitti:

        Sun kaa?

        MINÄ nukun yöt.


    • eppu2

      Nukuin 7 tuntia, hyvin riittää. En ikinä heti nouse kun herään. Silmittelen, joskus vähemmän, joskus enemmän, ei ole kiirettä mihinkään.
      Aamukahveella tulee tekstiuutisia katseltua ja ohjelmatarjontaa.
      Siinä ajantasaa kuunnellessa noita jokapäiväisiä askareita tulee tehtyä.
      Kevättä ootellaan kissan kanssa, että päästään maalle touhuamaan.
      Kissa kanssa tarvii paljon leikkiä, tuppaa turhaantumaan, varsinkin nyt, kun ei parvekkeellakaan tarkene yhtään olla.
      Huomenna kai pakkanen hellittää, sitten pitää lähteä kylille.

    • nuormieli

      Kello herätti 6.30 voi et ois nukuttanut mut oli pakko nousta menin labraan verikokeisiin puolikahdeksaksi, ei ollu sexysti kiihottavaa rakasta vierellä ei, hesassa paistaa ihana auringo pakkasta 18 astetta aamulla oli 25 astetta, taidan lähteä valohoitoon tuonne lumisille metsäpoluille niin houkuttelevasti auringoinen paistelee, aurinko lämmittää ihanasti olohuoneen mut makkari on viileä kuin kellari kun on ihan toisella suunnalla. Auringoista viikonloppua!!.

    • Aamu alkoi a:lla, niinkuin mun kaikki aamut :)
      6lta se alkoi. Silloin kollipoikani tassutteli tyynyni viereen ja alkoi kehräen vetämään tapettia. Mulla oli tyyny sen verran hyvin, että ohjasin vastahakoisen kissan mun jalkojeni päälle jatkamaan unia. Sinne se nukahti hetkeksi, (en piereskellyt, ei se siksi sinne tuupertanut) mutta sitten se päätti että tapettiremppa jatkuu. Nousin, sekoitin sille aamuläkkeet (antepsinia) ja ruiskutin sitä sille suuhun. Ei raapinut kovin paljon.
      Sitten piti odottaa tunnin ennen kuin sai antaa sapuskaa. Keitin kahvia, kuuntelin remppa"miehen" narinaa, söin aamupalaa, lisää narinaa, menin vessaan karkuun. Herätin lapset, kuuntelin narinaa. Tein heille voileivät, narina jatkui. Sitten saikin antaa ruokaa, ja jippii, antibiootit. Ja jippii x 2, korvatipat.
      Onko liian tekopirteää jos hehkutan että kädet ei saanut kissasta yhtään osumaa tänään. Noh, iltalääkkeet pitää vielä antaa, ehti tekopirteys haihtua.

    • se-siitä-

      Yläkerrassa aamulla siinä 4 kieppeillä tapeltiin, siihen heräsin,
      tappelu tukahtui äkkiä, tuli hiljaista, en tiedä mitä tapahtu,
      kävin wc:ssä jatkoin uniani,

    • Viatonsivullinen

      Tänne loppuun taas kirjuutan vaatimattomat uutiseni. Nukuin ja heräsin.
      Hävyttömän kaunis ilma, puuroa mustikkavadelmasopan kera.
      Aamutoimet, kahvia, pihalle, autolle sanomassa huomenta ja säätämässä
      lämpöä sille ressukalle. Asioita toimitin eripaikoissa.
      Minä en koskaan ole tekopirteä, enkä kiukkuinen, jos asiat eivät ole hyvin
      olen apea, surullinen. Nyt oli Elisan toimipisteessä kauhean kiva mies,
      se osasi minua käsitellä ~:-)vanhaa tätiä osasi naurattaa.
      Voi, ei ollut sexikästä miestä, missä kuhnii kun ei saavu, onko mennyt toisen luo. Voi sanoa Eeva Kilpeä mukaellen "pidä kiirettä rakkaani, minä
      vanhenen"

    • siinäpä.tuo

      Iltapäivää...

      Aamuni alkoi klo 5.05. Laitoin koiran ulos tarpeilleen, odotin oven raossa että tuli sisälle. Kömmin peiton alle uudestaan. Nousin ylös n. klo 6.00, keitin aamukahvia ja söin palan paahtoleipää kahvin kanssa. Avasin tv:n, katselin uutisia ja välillä etsin tarpeita seuraavaa käsityötä varten. N.kolmen tunnin päästä keitin kaurapuuroa ja sen jälkeen katsoin koneelta s-postit. Suljin koneen ja lähdin asioille. Sielläpä vierähtikin muutama tunti tapaillen tuttuja ja vaihdellen kuulumisia. Kotiin tultuani keitin kahvit, söin sämpylän ja otin puolen tunnin nokoset. Koiraa tietenkin on pitänyt käyttää välillä ulkona. Pakkasta täällä -16C.

    • Mökillä oli tullessa 7 astetta lämmintä. Ulkona on lauhtunut on enää parikymmentä miinusta. Tuli on uunissa ja patterit päällä, lisänä vielä puhallin joka antaa nopeasti lämmintä. Sänkyyn laitan sähköhuovan peiton alle niin on lämmin kun menen nukkumaan.
      Ensi viikko onkin leutoa, taidan olla mökkeilemässä koko viikon. Ostin uuden reitittimen pelaa hyvin kylillä ja mökillä.

    • Normaali aamu. Hereille klo7:n tienoissa 8:n tunnin unen jälkeen. Kahvi, lehti, aamu tv. Iltaruskoni lämpö heräilee aina puolisen tuntia minun jälkeeni.
      Perjantai aamun jälkiviisaat. Mittarilukema 26 astetta. Kassin pakkaua, karvat niskaan ja salille. Takaisin marketin kautta ja sapuskan valmistelu.
      Yksitoikkoista elämää ikärillä.

    • kesivä

      Heräsin kellon soittoon 6:00. Laahustin keittöön, laitoin kahvin valumaan. Katselin aamukahvia ja paria voileipää syödessäni eilistä studio55-ohjelmaa. Raxu oli pulskistunut. Vuorasin itseni toppauksilla, kun astelin pakkaseen. Pamahti pirteys päälle -25 asteen voimalla. Onneksi oli lyhyt työpäivä. Kävin kaupassa, pesukone pyörimään, kohta ruoka uuniin. Tänään en imuroi, en, pirteys häipyi, kun palasin lämpimään sohvapesääni.

    • vghimsh

      Harvemmin imuroin, kone on aika sökö,
      keittiössä öisin rapisteleva hiiri oli hukkunut jukurttitölkkiin.
      Vein auton korjaukseen, mukillinen kahvia ja tupakka, haukkasin salaattikerästä palan ja kylmä lihapulla - totesin että oon aika raadollinen
      - yrittäis silti olla ihmisiksi. Tietsikalla ja muutenkin.
      Kaivelin nuottikirjoja ja soittelin. Pistäydyinkaupassa- uutta oli lankahylly,
      Novitan sointulankoja, onko kukaan teistä kutonut niistä - millaisia kestoltaan ja mihin parhaiten sopivia - voisin mun miniällekin ostaa kun hän on tosi taitava kutoja? Kudon joskus itsekin kun innostun.

      • lankoja

        Katselin minäkin Novitan lankoja päivällä. Nättejä värejä. 7-veljestä ja Nalle ovat kestäviä ainakin sukkalankoina ja muutenkin yleislankoina. Sitten on tullut monenlaista uutuuslankaa, joista ei ole kokemusta muuten kuin ihania värejä.


    • touhua.pitää

      Heräsin join kahvia sitten söin, ulkona 30 asteen pakkanen, sisällä oleskkelua, taas kahvia telkkaria ilta tee nukkumaan. Mielenkiintoinen päivä, huomenna meinasin viedä roskapussin, muuten yhtä mielenkiintoinen päivä.

    • Karkausvuotena2016

      Kukaan ei ole flunssassa! Kiva, kiva!

    • Sorrymenipitkäksi

      Heräsin puolikymmeneltä,mutta ylös nousin vasta kymmenen aikoihin.Tietysti se kuppi kahvia ja pieni aamupala nassuun.Vettä join reippaasti-tuli kuukauden aikana 1 kilo lisää,siispä se pois.Siinä kahvia juodessa luin päivän lehden ym:ta i padilta.
      Okei,petauksen ja aamupesun jälkeen hiukan maalasin-suht uusi harrastus.Ulkon on pilvistä mutta pakkanen laskussa ,siis alle 15 astetta.
      Eikun vaatteet niskaan ja parin km kävely kuntosalille.Sielläpä vierähti tunti ja taas taapersin kotiin sen runsaat 2 km.
      Tullessa riipasin etupihalta loput jouluvalot pois ja pakkasin varastoon.
      Nyt pitikin jo vartti lepuuttaa,panin pitkäkseni.
      Olipa ehtinyt tulla nälkä,parsaa,punajuurt ,perunaa,munaa ja pikkusen lohta lautasella-maistu taivaaliselta ruisleivän ja veden kera-tietysti kun oli kaamee nälkä.
      Okei ,loppuilta i padilla lukien monenlaista ja nyt katsomaan salattuja elämiä.

      • siilimuori3

        Ei kai salkkarit näy tänään?


      • Sorrymenipitkäksi

        Eipä näkynytkään,näin siinä kävi.


      • siilimuori3
        Sorrymenipitkäksi kirjoitti:

        Eipä näkynytkään,näin siinä kävi.

        Paitsi jos tallenteena niin kuin mulla :).


    • 1eero

      Mites tässä näin kävi, ilta tulla tupsahti ei hätää yön jälkeen aamuinen koi, sitten voit kysyä "Mites on aamu alkanut ? "

      • nainenvainen

        Toivotaan et aamu valkenee taas niinkuin ennenkin. Samoin rutiinein, kahvia, leipää, suomi24,.ihanaa ei tarvi lähteä pakkaseen.


    • Viatonsivullinen

      Eikö kukaan muu ole herännyt, minäkin vasta noin 8.30 siis nukuin yli 9h.
      Pakkanen on paennut joten lähden lähikaupoille kävellen, tai sitten kokeilen potkukelkkaa, punaista äidiltä perittyä kelkkaa. Toivotaan ettei
      vastaan tule entistä poikaystävää:-) jos sepeliä on tiellä ei tule mitään. Siinä tapauksessa kävelen, ulkoilen. Nyt juon vielä
      kahvia, sitten lähden.
      Mukavaa päivää, älkää liukastuko.

      • hytinäx1

        Aikoja sitten heräsin. Tässä koneella nokottanut jo aivan liian kauan. Laittanut laskut netin kautta maksuun, viestitellyt siskon kanssa ja nyt alan leipomaan pullaa. Teen etuottoa laskiaispulla tuliaisiin.
        Luultavimmin viimeinen lumellinen viikonloppu. Ensiviikolla tulee jo plussa-asteet ja vesisade , ei ainakaan helmikuun puoleenväliin ole luvassa uutta valkoista peitettä.


    • Heikunkeikku

      Luin kirjaa illalla yöhön asti ja siitäkin vielä yöhömmäksi. Oli viittä vaille, että olis ollu anivarhainen aamu. Mut en piitannut siitä, vaan luin vaan.
      Nousin varttia vaille yheksän. Pirteänä, kylläkyllä. Mut ei kuitenkaan Niin pirteänä, että jaksaisin ruveta tekemään oikeastaan yhtään mitään. Tekemistä kyllä olisi, mutta onhan huomennakin päivä.
      Kaalikeittoa vedin juuri naamaan. Teitä se varmaan kiinnostaa:)
      Toivoisin vilskettä palstalle. Halloota haloota, alkakaa vilskettämään. Jutellaan.
      Olkaa mun kaa.

    • Aamuni alkoi...tai siis alkoi ja lopahti kun olin juonut ensimmäisen kupin kaffeeta ja lukenut postin niin romahdin sohvalle lämpöpumpun alle sherpafiltin alle....ja hieman aikaa mietin.
      Tulin siihen johtopäätökseen (kuten isävainaalla oli tapana sanoa että haudassa on aika maata) että verensokerit ei ainakaan parane sohvalla makoilemisesta niin menin yläkertaan ja kampasin tukkani, harjasin hampaani ja puin ulkoiluvaatteet päälleni (tiedän....edelleenkin huippukiinnostavaa...).

      (Eilen googletin vuokra-autoja Miamin lentokentällä ja totesin että ovat sikahinnoissa. Kukahan se mulle sanoi että jenkkilässä auton vuokraaminen on halpaa? Otin ja soitin mun ex-kälylle joka lupasi hoitaa asian että saan kohtuuhinnalla paikallisesta autovuokraamosta. )

      Päivä jatkuu sitten blogaamisella, kinkkumunakas-brunssilla, kalakeittolla illalla ja siinä välissä pitäis imuroida alakerta ja käydä optikolla tilaamassa Legolassille uudet lasit kun sen vanhat jäi eilen illalla pelisalille (oiva tilaisuus hankkia uudet jotka se on tarvinnut jo kauan)

      Elikkä siis ihan normaali päivä.

      • rutanen-woossington

        Täällä nämä kotimaan mummelit kuullostavat viettävän aikaa Miaumissa kun yhdellä jos toisella tuntuu olevan elävä kehruupötkö ellei kaksikin huushollissaan. Vain ukot puuttuu, ehkä. Heidän ei tarvitse matkustaa Miijamiin.
        En minäkään. Kyllästyin matkusteluun. Jos ja kun lähden, hankkiudun mökille.


      • rutanen-woossington kirjoitti:

        Täällä nämä kotimaan mummelit kuullostavat viettävän aikaa Miaumissa kun yhdellä jos toisella tuntuu olevan elävä kehruupötkö ellei kaksikin huushollissaan. Vain ukot puuttuu, ehkä. Heidän ei tarvitse matkustaa Miijamiin.
        En minäkään. Kyllästyin matkusteluun. Jos ja kun lähden, hankkiudun mökille.

        Kaikki kohdat väärin :))

        Ei kotimaan mummeli.
        Ei vielä Miamissa, matka vasta tekeillä.
        Ei kehruupötköjä huushollissa.
        Ei puutu ukkelia.
        Ei ole kyllästynyt matkailuun.


      • rutanen-woossington

        Voi perkkele tätä valkoisen talon aamua - jos olisi mennyt väärin.
        Puhuin kyllä näistä kotimaan mummeleista, ja mitä keskusteluista on ilmennyt. Joillakin on kissa. En puhunut sinusta. Sinähän vaikuttanet ruotsissa.


      • rutanen-woossington kirjoitti:

        Voi perkkele tätä valkoisen talon aamua - jos olisi mennyt väärin.
        Puhuin kyllä näistä kotimaan mummeleista, ja mitä keskusteluista on ilmennyt. Joillakin on kissa. En puhunut sinusta. Sinähän vaikuttanet ruotsissa.

        Ok. Mutta kun....taisit vastata minulle :)


      • Paloma.se.co kirjoitti:

        Ok. Mutta kun....taisit vastata minulle :)

        Tai sitten et...minäkin näen väärin.


      • eppu2
        Paloma.se.co kirjoitti:

        Tai sitten et...minäkin näen väärin.

        Näit ihan oikein.


      • rutanen.ku-ruusperi

        Kyllä. Vastasin Palomalle mutta vastauksen sisältö ei tarkoittanut Palomaa koska hän ei asu suomessa. Puhuin pääni sisällä.
        Heitin vaan yliolkaisen vastauksen suomalaisuudesta, suomalaisista, puhuin meistä eli asiaa aidasta ja heinäseipäistä ja asian ja aidan vierestä. Hölökynkölökysti


      • rutanen.ku-ruusperi kirjoitti:

        Kyllä. Vastasin Palomalle mutta vastauksen sisältö ei tarkoittanut Palomaa koska hän ei asu suomessa. Puhuin pääni sisällä.
        Heitin vaan yliolkaisen vastauksen suomalaisuudesta, suomalaisista, puhuin meistä eli asiaa aidasta ja heinäseipäistä ja asian ja aidan vierestä. Hölökynkölökysti

        @rutanen:
        minä luin viestisi hätäisesti ja vastasin vieläkin hätäisemmin.
        Jotenkin sen yhdistin omiin juttuihini tai että kommentoit minun tekemisiäni tai sanomisiani mutta sitten kun katsoin tarkemmin niin sinähän kirjoitit kissoista :)


    • pensionista

      Karun tavanomainen lauantai. Aamutoimet, markettireisu jossa hävisin pokeripeliin 1€:n.
      Kotona jouduin lauantaiseen tapaan vaimoni perversioiden kohteeksi.
      Tv ampumahiintoa ja jokunen "kulttuuritallenne" boxilta.

    • eppu2

      Ensin heräsin 8 aikaan, sitten 9aikaan. Mietin,että kaipa tästä kohta nousen.
      Sitten herärin 10 vailla 10. Noh, sitten nousin. Kissa antaa mun nukkua, mutta, kun nousen alkaa pyöriä jaloissa. Leikkikaverin tarvitsee.
      Normaalien aamukuvioiden jälkeen lähdin kauppaan ja kirjastoon.
      Kirjaston pihaan ajaessani jotain pisteviivaa tippunut autosta. Mitään ei taas näkynyt kaupan pihassa.
      Öljyt katsoin. Tarvii vielä tarkistaa jarru- ja jäähdytysneste, ennenkuin mihinkään lähtee. Voi olla, että oli vaan jotain kuravettä, kun näin voimakkaasti lauhtui.
      6 kirjaa lainasin. Yhtä jo aloin lukea.
      Saunavuorokin on tänään. Pakkanen tipahti 3 asteeseen.
      Entisten nuorten sävellahjaa kuuntelen.

    • Karkausvuotena2016

      Kiinnostaa kyllä, ei ole tylsää todellinen elämä. Vaikka tuntuisi, että on sitä samaa, niin vain jonkin aikaa on sitä samaa. Sitten muuttuu.
      Laitan kohta kaalikeiton painekattilaan tuhisemaan tunniksi. Enkä ole ainut, joka tammikuussa kaalikeittoa syö, huomasin. Piti jo eilen keittää, mutta ensin en ehtinyt ja sitten en jaksanut.

      • Heikunkeikku

        "Karkausvuotena2016"
        Kaalikeitto kuuluu lempiruokiini. Oikeastaan kaikki keitot. Äsken söin lohikeittoa. Pakastimesta sen eilen illalla otin sulamaan. Ei joka päivä viitsi ruveta kokkaamaan. Pakastin on maaaaailman paras keksintö. Keittoja esimerkiksi teen aina valtaisalla kattilalla, syön parina päivänä ja loput on pakastimessa odottamassa.


      • Karkausvuotena2016
        Heikunkeikku kirjoitti:

        "Karkausvuotena2016"
        Kaalikeitto kuuluu lempiruokiini. Oikeastaan kaikki keitot. Äsken söin lohikeittoa. Pakastimesta sen eilen illalla otin sulamaan. Ei joka päivä viitsi ruveta kokkaamaan. Pakastin on maaaaailman paras keksintö. Keittoja esimerkiksi teen aina valtaisalla kattilalla, syön parina päivänä ja loput on pakastimessa odottamassa.

        Voiko kaalikeiton pakastaa? En ole kokeillut.
        Minunkin lempikeittoni on kaalikeitto ja hernekeittokin maistuu. Lämmin keitto yleensäkin on kuin halaus, kun joku sitä tarjoaa.


      • MakeutuvatMukavasti
        Karkausvuotena2016 kirjoitti:

        Voiko kaalikeiton pakastaa? En ole kokeillut.
        Minunkin lempikeittoni on kaalikeitto ja hernekeittokin maistuu. Lämmin keitto yleensäkin on kuin halaus, kun joku sitä tarjoaa.

        Kaaliruuat vaan paranee pakkasessa :)


      • Heikunkeikku
        MakeutuvatMukavasti kirjoitti:

        Kaaliruuat vaan paranee pakkasessa :)

        Joo, kaaliruuat tykkää olla pakastimessa.
        Voi suorastaan kuulla kattilasta niiden kitajamiset: "Mä haluun pakkaseen, pliis":)


      • Karkausvuotena2016
        Heikunkeikku kirjoitti:

        Joo, kaaliruuat tykkää olla pakastimessa.
        Voi suorastaan kuulla kattilasta niiden kitajamiset: "Mä haluun pakkaseen, pliis":)

        Kiitos tiedosta Heikunkeikku ja MakeutuvatMukavasti!
        Pakkaseen pääsee kitisemästä keitto, jos jää yli syömishaluni. Jos!


    • Viatonsivullinen

      Ajoissa olen herännyt, hyvin nukkunut. Aina on jotain pientä askaretta
      aamuhiljaisuudessa. Ilma suorastaan romahtanut -2 asteeseen.
      Mietin viitsinkö lähteä imurikauppaan tänään vai huomena, en voi imuroida kun johto ei kelaudu ulos. Jos imurin saa korjattua voin viedä
      sen tuonne kesäpaikkaan, menkööt sinne, mokomakin rakkine:-(
      Orgidea on niin kauniissa kukassa, mietin tuossa että siirryn kokonaan kaktuksiin ja orgideoihin. Saan molemmat niin hyvin kukkimaan.
      Tittelintuure, se on 4000v vanha satu. (ESS)
      Ajatelkaa miten vanha, ei ole ihminen paljoa muuttunut. Tulee mieleen myös raamattu, täynnä tähän päivään sopivia asioita ja pitkälle tulevaisuuteen. Ei tässä kannata kovin pullistella, ei me niin ihmeellisiä olla:-)
      Ps. Yksilönä kyllä ainut. Onhan se imartelevaa.

    • ent.siivoojaparka

      Kamalan kiroilemisen kanssa olen herännyt monena aamuna peräkkäin.
      Eilen aamulla sellaisen noitumisen kanssa, mitä ei ole kuultu minulta sitten sen koommin, kun näin jonkun kuseksivan rappukäytävän nurkkaan slummissa. Suomenkieli on niin rikasta ja monipuolista, kun saa raivokohtauksen.
      Tuo musta kissa vie minulta vielä hengen ennenkuin laitan sen yhden kerran yöksi tuonne pakkaseen enkä sisälle päästä.
      Eilen aamulla teki taas kaikki riivatun temppunsa, että saa minut ylös. Viimeinen ja sille kohtalokkain sinä aamuna oli se, kun nukuin selällään ja se hyppäsi vauhdilla kaulani päälle kynnet ojossa. Löin varmaan rikki paikallisen mustankissanheittoennätysen.

    • kesivä

      Tänään oli luxusaamu. Pieni ääni sanoi; mummo herää! Kellokin oli puoli ysi. No, nyt sitten jo kävin isseksein lenkillä. Takkunen keli.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      382
      4505
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      283
      2502
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      144
      1803
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      103
      1554
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1463
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1307
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1305
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      58
      1226
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      46
      1214
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      346
      1063
    Aihe