Aihe

Larppausseuraa HKI

larp

Olen yllättynyt ettei Helsingistä, Suomen suurimmasta kaupungista tunnu löytyvän larppausseuraa. Jotain maksullisia larppaustapahtumia järjestetään, mutta opiskelijana ei oikein rahat riitä sellaiseen.

Tuli mieleen että ehkä tätä kautta voisimme saada kokoon hyvän larppauskokoonpanon. Jos olet kiinnostunut, niin vastaa jotakin tähän viestiin. Ja jos meitä kiinnostuneita löytyy tarpeeksi monta, niin sitten pistetään peli pystyyn.

Jos siis olet kiinnostunut, niin kerro vaikka jotain itsestäsi ja minkä tyyppisestä liveroolipelistä olisit kiinnostunut. Haluaisitko suunnitella tarinaa siihen liittyen vai haluaisitko osallistua vain pelaajana.

Itse olen 31-vuotias. Pelin teemalla ei ole minulle pahemmin merkitystä. Ihan sama onko fantasiaa, jotain zombie apocalypsea tai vaikka mielisairaalaan sijoittuva tarina. Sillä ei ole minulle merkitystä. Haluan vain eläytyä johonkin hahmoon. Mieluusti annan jonkun toisen suunnitella koko pelin tarinan, jos joku on innostunut erityisesti siitä puolesta. Toisaalta voin tarvittaessa myös osallistua siihen suunnittelupuoleen, jos saadaan porukka kokoon.

Jos siis asut Helsingissä ja olet kiinnostunut larppauksesta, niin laita ihmeessä viestiä, niin ehkäpä saadaan jotain eloa tämän kaupungin roolipelikulttuuriin. :)

1

<50

  Vastaukset

  • Samaa olen itsekin ihmetellyt. Epäilemättä aiheesta kiinnostuneet kokoontuvat jossakin muualla kuin täällä. :)
   Itseäni kiinnostaisi jokin "realistinen" peli. Ei siis niinkään zombi/fantasia-aiheet. Jos olet vielä kiinnostunut, laita viesti minulle:
   helsinki00750@gmail.com

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   13500
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   100
   9432