Autonvuokraus Teneriffalla - suosituksia?

Autollamukavaa

Missä hyvä hinta-laatusuhde, kokemuksia & vinkkejä?
Vaihtoehtoisesti, kokemuksia toimivasta airport shuttle -palvelusta?

Meillä helmikuun puolella lennot Reina Sofialle, mutta majoitus Puerto de la Cruzissa. Tarkoitus muutenkin kierrellä saarta, joten auto lienee kätevin kun 4 hlöä kyseessä.

21

6617

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kekkone_

      holidayautos.fi - helppo vertailla eri firmojen autoja, hintoja ja asiakstyytyväisyyttä.

      • Anonyymi

        Hitto mitä skeidaa. Saatko paljonkin mainostamisesta. Oletko huijari????


    • Aloittajataas

      Kiitos, tsekkasin. Onko kukaan kokeillut Autoreisen.com :ia? Houkuttelevat hinnat, 120e farkkusitikka/vk.

      • isäntä.ja.emäntä

        Suoraan Europcarin toimistolle, Puerton La Paziin. Saatte parhaan hinnan toimistolta täysvakuutuksella. Hinnat halvemmat kuin netin kautta, vertailtiin. Meillä on täällä auto parhaillaan käytössämme 4 viikkoa.


      • kertokaa.lisää
        isäntä.ja.emäntä kirjoitti:

        Suoraan Europcarin toimistolle, Puerton La Paziin. Saatte parhaan hinnan toimistolta täysvakuutuksella. Hinnat halvemmat kuin netin kautta, vertailtiin. Meillä on täällä auto parhaillaan käytössämme 4 viikkoa.

        Minkälainen auto ja mikä vuokra? Mitä vakuutuksenne kattaa? Mikä on hintaero nettiin verrattuna? Paljonko muuten bensa maksaa nyt siellä?


      • paha.trolliongelma
        kertokaa.lisää kirjoitti:

        Minkälainen auto ja mikä vuokra? Mitä vakuutuksenne kattaa? Mikä on hintaero nettiin verrattuna? Paljonko muuten bensa maksaa nyt siellä?

        Tuo "isäntä.ja.emäntä" ei vastaa sinulle koska hän on provoilija joka asuu suomessa. Kerran on ehkä käynyt Puertossa ja se oli siinä. Ei hän tiedä mitään jos ei netistä katso ensin.


      • kertokaa.lisää
        paha.trolliongelma kirjoitti:

        Tuo "isäntä.ja.emäntä" ei vastaa sinulle koska hän on provoilija joka asuu suomessa. Kerran on ehkä käynyt Puertossa ja se oli siinä. Ei hän tiedä mitään jos ei netistä katso ensin.

        Ei näytä vastaavan kun ei tiedä. Suomesta käsin kirjoittaa. Vastaisi nyt edes antigue nimimerkillään:)


      • kirjoitti.isäntä
        kertokaa.lisää kirjoitti:

        Minkälainen auto ja mikä vuokra? Mitä vakuutuksenne kattaa? Mikä on hintaero nettiin verrattuna? Paljonko muuten bensa maksaa nyt siellä?

        Auto on uusi Opel Astra, diesel (n.86c/l), kokoluokka medium. 28 pv. maksoi 510€ sisältäen täysvahinkovakuutuksen nollaomavastuulla (poislukien tuulilasi- ja rengasvakuutuksen). Pienimmän kokoluokan auto olisi maksanut 50€ vähemmän samalle ajalle. Netistä varaamalla olisi paketti tullut paljon kalliimmaksi. Eli n.700€ omavastuulla suunnilleen sama hinta, mutta omavastuun poistaminen maksaa sen saman n.700€, eli jos maksaa omavastuun etukäteen, saa sen poistettua. Aika erikoista, vai mitä?
        Tähän mennessä ollaan oltu tyytyväisiä auton hankintaan ja ollaankin oltu paljon liikekannalla, joten kirjoittelu on jäänyt vähemmälle:):)


    • jartsakaks

      Cicar toimii hyvin. Ei ehkä aivan halvin, mutta erittäin kohtuuhintainen.

      Hinnoissa aina mukana omavastuuton vakuutus kahdelle kuskille.

      Ongelmatapauksissa myös hienoa toimintaa - diesel-auton tankkaus bensalla maksoi
      parikymppiä (auton vaihtohinta).

    • Paljonvaihtoehtoja

      kiitos vinkeistä, Cicar vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta myös. Europcar kentältä otettuna ei ihan halvimmasta päästä..

    • Ydinuytrennio

      Pluscar on edullinen eikä sopimukseen sisälly piilokuluja !

      • aloittajavaan

        Kiitos, tsekataan! Mitä tarkoitat mahdollisilla piilokuluilla?


    • Me ollaan La Pazissa käytetty Aviacarin palveluita. Hyvin on toiminut ja hinnatkin olleet sopivia. Muistaakseni viime vuonna olisi saanut auton kuukaudeksi 300€ hintaan. Se on vähän, kun kolme päivää maksaa 75-80€. Erilaisia sitten on tarvitseeko autoa niin pitkäksi aikaa. Jos olisimme saaneet huoneen halaumastamme Riu Garoe hotellista, olisin ottanut auton koko kuukaudeksi. Sillä kun olisi ollut helppo ajella aina illalla kaupungilta hotellille taksin sijaan. Tosin eihän taksitkaan tuolla mitään maksa.

      • näinonmarjat

        Näyttää olevan muutamilla 50e ja risat/3pv:n tarjous, se pienin auto. Tuolla 300e:lla ei valitettavasti saa täysvakuutettua autoa kuukaudeksi miltään firmalta.


      • Se oli viime talvena. Tästä vuodesta en tiedä.


    • puertoturisti

      Hintavertailuiden teko vaatii jonkun verran viitseliäisyyttä. Tämä ei koske pelkästään Teneriffaa. Joillakin vuokraamoilla hintaan sisältyy suomalaista kaskoa vastaava vakuutus ilman omavastuuta. Tyypillisesti niissä halvimissa hinnoissa ei näin ole vaan niissä jää n. 800 euron omavastuu vuokraajalle. On toki mahdollista maksaa tuo omavastuu pois, mutta hintaa onkin sitten 10 euroa/päivä enemmän. Toinen asia on polttoainepolitiikka. Vuokraajalle selkein on full/full, täysi tankki lähtiessä ja täydellä tankilla palautus. Eihän tuolla suurta rahallista merkitystä ole, jos pitää palauttaa esim. samalla vajaalla tankilla, millä lähtikin ja käytännössä siinä jää helposti 5-10 litraa ylimääräistä. Bensa maksaa n. euron litra, mutta vähän ärsyttävää piilorahastusta.
      Jo aiemmminkin mainitulla Cigarilla nollaomavastuu sisältyy hintaan. Jos kokee tuon omavastuun poiston tärkeäksi, Cigar on silloin jo hyvinkin kilpailukykyinen hinnoittelussa. Lentokentältä vuokrattaessa valinta osuu usein isoille toimijoille. Kilpailua on onneksi sen verran, ettei brändistäkään (AVIS, Europcar, Hertz) kohtuuttomia kuluja aiheudu.

      Aloittaja mainitsi saaren kiertelystä. Kyllähän niitä Titsoja kulkee Puerto Cruzistakin, mutta vuoristoon ei pääse järkevästi Aquamansaa pitemmälle. Teidelle menee yksi vuoro päivässä Puerto Cruzista, kuten myös Los Cristianoksesta!

      • Hyvä huomio tuo vakuutus. Ainakin tuolla Aviacarin listoilla olevissa autoissa se Kasko kuuluu hintaan. Polttoaine puolella taas he sanovat, että jättäkää samanverran kuin siellä oli tankkiin. Yleensä jää aina enemmän, kun bensa on niin halpaa täällä.

        Antoisia kilometrejä kaikille.


      • jartsakaks

        Vuokraamo on siis Cicar (Canary Island Car), ei Cigar. Vuokraamo on siinä mielessä "iso" vuokraamo, että sen toimistopeitto on melkoisen hyvä. Polttoainepolitiikkana on jättö samalla kuin noutaessa. Voit joutua maksamaan "panttia" polttoaineesta hakiessa, jonka saat pois palauttaessa.

        Itse otan aina ilman omavastuuta. Tämä on turvallisuuden ohella huoleton kun ei tarvitse autoa alle ottaessa miettiä onko siinä jo jotain kolhuja.


    • lopeta-jo

      Trollaati trollaa

    • aloittajavieläkerran

      Autoreisen ei kenellekään tuttu?

      • antigua

        Ei. En ole käynyt kuin kerran kanarialla enkä muista reissusta juuri mitään. Nyt haaveilen matkasta kanarialle etsimällä tietoa netistä ja kertoilemalla matkatarinoita omasta päästäni


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5259
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4715
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3006
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1757
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1643
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe