ÄÄNEKOSKEN RAVINTOLAT

baarimies

Äänekoskella ei ole vuosikausiin ollut viihtyisää seurusteluravintolaa. Sen jälkeen kun IRISh pubin yrittäjä lopetti ravintolan, loppui viihtyisyys ravintolaelämästä. Kaikenkarvaisia yritäjiä on ollut, mutta aitoa asiakaspalvelua ja viihtyisyyttä on saanut hakea, ja saa edelleen.

Harmittaa kun joku rafla tekee remonttia ja sanoo, että nyt on uusittu paikka, räkälän maineesta päästään eroon. Ei se vaan riitä että sisustus uusitaan, tietty asiakaskuntakin pitäisi myös uusia. Olisi mukava käydä iltadrinkillä rouvan kera, mutta kun ei pääse kun ovesta sisään niin on jo kuolaava sosiaalisesti työrajoitteinen tyyppi hönkimässä että "pistä kalja, saat huomenna takaisin"...Heh!

Toisessa baarissa seisoo ovella Hugo Bossin suunnittelemien näköisissä virka-asuissa kaksikin ulosheittäjää käsirautoineen ja kaasusumuttimineen ja odottavat että pääsevät purkamaan kuntosalihormonien tuomaa adrenaliiniansa.( Niin, Boss suunniteli kaikki kolmannen valtakunnan sotilasasut SS:n tilaamina)

Hirven alakerta on edelleen nuorisopaikka, samaa kategoriaa muiden kanssa. Yläkerta oli legendaarinen paikka aikoinaan, mutta nykymittapuun mukaan aivan liian pieni, vanhemmalle hyvin maksavalle porukalle ehkä siitä saisi toimivan kokonaisuuden. Hyvällä ruoalla, pienellä elävällä musiikilla, ja etenkin hyvällä palvelulla toimivan kokonaisuuden.

Ei olisi pahitteeksi jos joku uusikin yrittäjä tulisi keskustaan elävöittämään ravintolaelämää, hyvä palvelu vetää varmasti. Äänekoskihan on tunnettu varsinaisena sarvikuonojen paikkakuntana, etenkin yrittäjien taholta. Paikkakunnan yrityselämä olisi paljon paremmassa kuosissa jos asiaan ymmärrettäisi kiinnittää huomiota oikein tosissaan. Monelle kauppaliikkeelle olisi todellisia markkinarakoja. Mutta odotellaan parempaa!

4

130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kohtuutonkäyttäjä

      Saarijärven wanha meister tai kukonhiekka lienee niitä ns. Paremman väen paikkoja...tai toki matin kievari myös.Toisaalta esim. Suolahden wiljoksessa on ainakin kesäloma aikaan ihan ok meininki toisinaan kun kanta miehet jää kesälomalaisten jalkoihin. Tosin muuten suosittelen vaan muuttamaan jyväskylään jos haluaa säännöllisesti käydä ns kunnon ihmisten kanssa istumassa parilla oluella, eihän näillä peräkylien kantakapakoilla ole edes rahallisesti realistista mahista häätää denoja.

    • baarimies

      WIljos joo, mitä nyt pistoolit välillä paukkuu, vähintään tulee luuvitosta lärviin. Onhan siinä sellaista villilännen meininkiä, kaikille tällainen matkailuvaltti ehkä on hieman ylimitoitettua. Ihme ettei Valvira ole puuttunut tilanteeseen.

      Onhan Suolahdessa sentään Keitele, tosin ei ole tullut pitkää aikaan käytyä, ennen Havian aikaan sielä oli kohtuullisen hyvän tunnelma, naistentanssit olivat maakunnan kuuluja. Eikä ne stripparitkaan asiaa huonontaneet. Mutta taitaa olla mennen talven lumia.(Ei nokia)

    • suvaitsema

      Eikös viljoksessa ryyppää nykyään vain muslimit?

      • suolahti100äänekoski0

        Kylläpähän Viljos on tätänykyä ääneseudun paras paikka(pubi),vaimon kanssa tultiin siihen tulokseen.Hauska iloinen kaunis henkilökunta/omistaja,jolta ei ideat/hymy lopu,sosiaalinen ja asiakkaan huomioon ottava henkilökunta.Toisin kuin siinä äänekosken räkälässä,hapan- naamat palvelee jos pelikoneiltaan joutaa,vapaalla näkyvät istuvan tiskin toisella puolella sama ilme kasvoilla,sisälle saa mennä kahlaamalla tumppien rään ja oksennuksen läpi, kaljan pummijoista ja hörhöistä puhumattakaan..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2021
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1922
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1505
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1127
    Aihe