kun pelkkä ystävyys ei riitä...

Katujen kuningatar

Kun tämä tapahtui, olin kihloissa opiskelukaverini kanssa, olimme samassa koulussa ja samalla vuosikurssilla. Olimme parhaat kaverit, yleensä kuin paita ja peppu, koko ajan yhdessä. Välillämme ei kai koskaan ollut ollutkaan muuta kuin todella hyvää ystävyyttä, sillä sängyssä meni aika kurjasti. Sami kyllä yritti ja minä yritin neuvoa häntä, mutta en vain nauttinut. Yleensä seksin jälkeen minun piti tyydyttää itse itseni, sillä Sami ei siihen pystynyt. Välillä minusta tuntui, kuin olisin seurustellut veljeni kanssa. Viihdyin - periaatteessa - suhteessa, mutta mitään eroottista siinä ei tuntunut olevan.

Jotain tapahtui kuitenkin kolmantena yhteisenä talvenamme. Aloimme riidellä. Sami inhoitti minua usein, välttelin hänen kosketustaan ja Sami taas suuttui siitä ja väitti minua frigidiksi. Välillä otimme yhteen rajustikin. Seuraavana kesänä Sami lähti kotipaikkakunnalleen kesätöihin ja minä jäin suorittamaan kesäkursseja koululle. Olin siinä sivussa vielä kesätöissäkin.

Olimme tulossa kesäkurssin kanssa eräältä reissulta kun se alkoi. Jani, tumma ja komea poika vuosikurssiltamme, tuli istumaan autossa viereeni ja alkoi jutella. Olimme kavereita, meillä oli yhteinen harrastus ja opintojen alussa meillä oli ollut pientä silmäpeliä. Viime aikoina ei kuitenkaan mitään kaveruutta kummempaa.

Alkuun yritin estellä, mutta kohtalo oli päättänyt toisin. Aloin pikkuhiljaa rakastua Janiin. Ja nähtävästi hänkin minuun. Päivisin koskettelimme toisiamme salaa, kun kukaan ei muka nähnyt.

Eräänä iltana lähdimme koko porukka diskoon. Tanssin Janin kanssa hitaita ja hänen kätensä kulkivat levottomasti selälläni. Olin tulessa ja Sami alkoi jäädä ajatuksissani taka-alalle. Halusin olla Janin kanssa, kahden, niin paljon, että se teki kipeää. Kun tunsin hänen huulensa kaulallani, meinasin saada orgasmin siinä paikassa. Hänestä huokui sellaista seksuaalista vetovoimaa, että Sami olisi saanut tehdä mitä tahansa, eikä hän olisi pystynyt samaan, mihin Jani pystyi vain koskettamalla huulillaan kaulaani.

Ravintolaillan jälkeen kaikki oli selvää. Samin soitellessa minulle, olin kuten kaikki olisi hyvin, eikä hän huomannut mitään. En voinut sanoa hänelle totuutta, vaikka olisin halunnutkin. Eräänä iltana Jani tuli luokseni ja samassa sängyssä, jonka olin Samin kanssa jakanut kolme vuotta, me rakastelimme. Sain monta orgasmia ja Jani oli taitava ja minusta tuntui, että vaikka kuolisin huomenna, kuolisin onnellisena. Nukahdin Janin kainaloon, joka tuntui kuin minua varten tehdyltä.

Sami tuli käymään. Menimme koko porukka rannalle paistamaan makkaraa ja viina virtasi. Jani katseli minua koko ajan. Sami kiehnäsi kyljessäni. Minusta tuntui kuin olisin marionetti-nukke, jota vain tahdottomana vedellään naruista. Join paljon ja olin aivan tolkuttomassa humalassa. Kotiin päästyäni itkin Samille rakastuneeni Janiin. Samikin itki. Hän sanoi, ettei voisi elää ilman minua ja halusi jatkaa kanssani. Säälin häntä niin paljon, että lupasin yrittää. En tuntenut yhtään mitään Samia kohtaan. Emme rakastelleet ollenkaan ja olin enemmän kuin tyytyväinen.

Sami lähti ja juttuni Janin kanssa vain jatkui. Rakastimme hullun lailla. Aina kun saimme tilaisuuden, olimme yhdessä. Matkustin jopa Janin luo hänen kotipaikkakunnalleen, vaikka seuraavana päivänä olimme menossa Samin kanssa serkkuni ylioppilasjuhliin. Oli aivan kuin eläisin jonkun toisen elämää. Rakastelimme Janin kanssa koko yön ja aamulla hyppäsin junaan. Juhlavaatteet niskaan ja kihlattuni kanssa juhliin. Oloni oli hirveä. Emme taaskaan harrastaneet Samin kanssa seksiä ja hän lähti taas töihin.

Kihlauksemme purkautui vasta, kun Sami löysi uuden tyttöystävän. Silloin hän antoi sormuksen minulle samantien takaisin. Myös juttumme Janin kanssa hiipui. Tunsin häntä kohtaan valtavaa intohimoa, niinkuin hänkin minua kohtaan, mutta kai tajusimme molemmat että seurustelusta ei tulisi mitään. Vietimme vielä muutamia intohimon täyttämiä öitä, mutta kaikki oli jotenkin valjua ja loppui itsestään. Olin päässyt kuitenkin irti epätyydyttävästä suhteestani ja vaikka haavojen nuoleminen vei aikaa, opin paljon. Ainakin sen, että pelkälle hyvälle ystävyydelle ei voi pidemmän päälle suhdetta rakentaa. Aina on oltava mukana ripaus jotain muutakin!

1

4229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tarinan opetus

      Elämää se vaan on .

      Hyvä opettavainen tarina.
      Sinun olisi kuitenkin pitänyt heti kertoa tälle samille ,missä mennään.

      Olisitte päässeet paljosta salailusta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe