Olet hyvä juuri omana itsenäsi !

papiksi_aikova

Älkää kyselkö enää oletteko sopivan painoisia. Vaikka kertoisitte kuinka pituudestanne ja paljonko vaaka näyttää niin toinen ihminen ei voi näkemättä tietää oletteko yli- vai alipainoisia. Paino riippuu rakenteesta ja paljon muustakin. Ja kaikki lihavuus ei johdu roskaruuasta. Kehossa voi olla liikaa nestettä, mikä ei laihduttamalla lähde. Lihavuus voi myös johtua sairauksista.

Laihduttaessa on isot riskit sairastua anoreksiaan. Monet ovat ajatelleet laihduttaa vain vähän, mutta myöhemmin laihdutus on karannut käsistä. Ja jotkut jopa kuolevat anoreksiaan.

Olette hyviä omana itsenänne, Myönnän kyllä, että sairaalloinen lihavuus on terveydelle haitaksi. Mutta jos on vaikka muutama kilo liikaa niin ei se ole maailmanloppu. Unohtakaa tuollaiset ajatukset ja olkaa hyvällä mielellä. "Se oikea" arvostaa teitä ihmisenä. Eli sen takia pidä laihduttaa, että kelpaisi jollekkin.

11

51

  Vastaukset

  • Anteeksi kirjoitusvirheet. Viimeisen lauseen pitäisi mennä näin:

   Eli sen takia EI pidä laihduttaa, että kelpaisi jollekkin.

   • LOLIHENTAI kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    oot söpö LOLIHENTAI.<3<3<3<3<3<3 ja söpöliini myös <3<3<3<3<3<3<3<3


   • ege123 kirjoitti:

    oot söpö LOLIHENTAI.<3<3<3<3<3<3 ja söpöliini myös <3<3<3<3<3<3<3<3

    Söpöt kiittävät puolustajiaan :3


   • Hyi


  • Läskit on ällöjö

   • Sä olet ällö.


  • Ja älkääkä välittäkö noista trolleista.

   • Kerrankin joku järki ihminen. Olen kokoajan luullut että minä olen ainut järkevä ja muita auttava henkilö, mutta nyt täällä on joku toinenkin. Täällä on minunkin mielestä liikaa trolleja ja osa trolleista on tietääkseni sama henkilö. Kyllä täällä autettavia henkilöitä riittää ;)


   • 16.jätkä kirjoitti:

    Kerrankin joku järki ihminen. Olen kokoajan luullut että minä olen ainut järkevä ja muita auttava henkilö, mutta nyt täällä on joku toinenkin. Täällä on minunkin mielestä liikaa trolleja ja osa trolleista on tietääkseni sama henkilö. Kyllä täällä autettavia henkilöitä riittää ;)

    Niin minäkin olen ollut huomaavinani, että täällä osa trolleista on sama henkilö. Mitäköhän iloa he siitä trollailusta saavat? Noh, eipä se minua kiinnosta.


  • No mä oon ainakin läski..

   • 45kg on kyllä sellainen paino, että siitä ei pidä missään nimessä yhtään laihduttaa. Ja kuten jo aloituksessa sanoin niin toinen ihminen ei voi näkemättä tietää. Nyt kyllä vaikuttaa siltä, että sinulla on anoreksia. Minusta sinun kannattaisi kääntyä lääkärin puoleen.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Latvala yrittää iskeä Sara Sieppiä!

   JM Latvala selvästi nyt Saran perässä. On käynyt kommentoimassa Saran kuvia niin ettei oikein voi käsittää väärin et mistä on kyse. Tää olis kyllä hy
   Kotimaiset julkkisjuorut
   271
   13120
  2. Sofian työt selitettynä

   Täällä on niin paljon näitä ”Sofia ei käy töissä” aloituksia niin selvennettäköön nyt mitä ne Sofian työt on. Sofia tekee ns. vaikuttajamarkkinointi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   274
   8187
  3. Vuosittainen ajoneuvovero kolminkertaistumassa

   Tulisi keskimäärin 500 euroa lisää veroa auton vuosittaiseen käyttömaksuun. https://www.is.fi/autot/art-2000006674458.html
   Maailman menoa
   383
   7451
  4. Tapailu masentuneen kanssa

   Onko kellään kokemusta seurustelusta tai tapailusta masentuneen kanssa? Onko edes järkevää aloittaa suhdetta tämmöisistä lähtökohdista? Aluksi oli tod
   Parisuhde
   39
   1768