Sims 3 kaupungit katosivat

KadonnutSims

Otsikko sanoo!

Eli siis päivitin simssin just äsken, ja odotin hetken. No, avasin simssin, olin luomassa uutta taloutta, ja ainoa kaupunki minkä pystyin valita oli se alkuperäinen! Lisäosia mulla on paratiisisaaret, ilta-huvit ja lemmikit. Kaikki katosi, ja mitään ei voi tehdä, vaikka räplää puolituntia! Ja viimeks pelasin siis noin 4.9.2015.

Pyydän, voiko joku auttaa? Olisi ihanaa taas päästä pelaamaan simssiä!

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Simahtanut

      Kysymyksesi taitaa sisältää vastauksen. Itse en ole päivittänyt, koska lukemattomilla pelaajilla on ollut ongelmia viime päivityksen jälkeen - ja minulla Sims 3 toimii vielä moitteettomasti.
      Minun mielestäni olisi kaksi tapaa ratkaista ongelma ja niille muunnelmat. Joko palauttaa pelin viimeistä päivitystä edeltävään tilaan (sen kerrotaan kyllä olevan mahdollista, mutten muista miten, enkä halua edes kokeilla juuri nyt) tai sitten odottaa seuraavaa päivitystä, joka mahdollisesti korjaa edellisen aiheuttamia ongelmia.
      Asiaa voi myös kysyä EA-tuelta, joka on sitoutunut auttamaan pelaajien ongelmissa. Pahimmassakin tapauksessa pääset kyllä pelaamaan, jos voit poistaa pelin (HUOM! Laita ihmeessä talteen pelaamiesi pelien kopiot yms.) ja ladata sen sitten uudelleen koneelle levykkeeltä. Homma on aikaa vievä ja vaarallinenkin siksi, että sen kautta on mahdollisuus vahingossa hävittää juurikin pelitallennukset, ladatut, modit ja sen sellaista. Sitten pitää vielä hakea esimerkiksi 4.9.2015 voimassa ollut pelipäivitys ja asentaa se, eikä hyväksyä mitään automaattisia päöivityksiä uusimpaan päivtykseen asti JA laittaa kaikki tallennukset ja muut taas kerran paikoilleen peliin. Tää on sen verran iso homma, että minun mielestä kannattaa vaan hakea se edellinen päivitys netistä ja ladata se ennen kuin kokeilee isompia operaatioita.
      No sitten on muitakin vippaskonsteja, mutta ellei EA auta ja/tai vanhempaa 'batchia' löydy, niin niitä vois kai katella sitten.
      En voi kyllin moittia EA:n touhuja näitten päivitysten kanssa, eikä ole mitenkään eka kerta. Ehkä ne aiheuttaa tahallaan hankaluuksia omien peliensä pelaajille myydäkseen uudempaa pelivarsiotaan, mutta ikävältä sekin tuntuu jo ajatuksena.

      • Simahtanut

        Anteeksi lukuisat kirjoitusvirheet edellisessä. Ei pitäis harrastaa multitaskingia, mutta kun oli peli kesken.


    • KadonnutSims

      Okei, kiitos paljon. Lataan päivityksen siltä ajoilta, kun EA:seen jos soittaa, niin ei ne kovin mukavia ole, sen tiedän.

      • Simahtanut

        Selvä homma ja toivotaan parasta! EA-tuki kai on aika paljon siitä kiinni, kenen kanssa siellä joutuu (tai pääsee) asioimaan. Asiakaspalvelu ei sovi kaikille, mutta on siellä muutamien pelaajien kertoman mukaan myös tosi mukavia ja avuliaita tyyppejä töissä, joiden kanssa aika mutkikkaatkin jutut onnistuu helposti.
        Onnea päivitykseen ja peleihin!


    • KadonnutSims

      Muuten! Unohdin kysäistä että huomasin rautatientorilla olevan siinä junien vieressä joku yhtiö, siellä lukee EA. Oisko siellä niitä tyyppejä jotka voivat auttaa?

      • Simahtanut

        Suomen yritysrekisteristä löytyi 44 yritystä, joiden nimeen kuuluu "EA" lyhenteenä tai nimen osana. Lisäksi on useampia järjestöjä ja yhteisöjä, jotka voivat mahdollisesti käyttää em. lyhennettä tunnuksenaan. Rautatientorin EA:sta ei minulla ole toispaikkakuntalaisena mielikuvaa. On varsin mahdollista, että siellä on hyvinkin avuliaita tyyppejä - asiasta riippuen. Siitä, löytyykö mainitusta paikasta henkilöä, joka haluaa auttaa Sims 3 -peliin liittyvissä asioissa, en ole tietoinen.
        Maailmalla Electronic Arts lyhennetään yleisesti "EA". Suomessa "EA" merkitsee usein ensiapua, joten sellaisen lyhenteen alta on jopa melko todennäköistä saada apua. Ei välttämättä kuitenkaan peliasioissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1286
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1185
    3. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      896
    4. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      51
      852
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      73
      753
    6. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      29
      742
    7. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      157
      734
    8. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      60
      730
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      58
      727
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      665
    Aihe