Vähänkäytetty.fi - kokemuksia?

Kirppistelijämamma

Hei olisiko kellään kertoa kokemuksia tuosta Vähänkäytetty.fi -palvelusta? Tekisi mieli laittaa sinne lastenvaatteita myyntiin. Sehän on nyt mainostanut kovasti ja antaa ymmärtää, että kauppa käy siellä hyvin. Onko joku langoilla oleva myynyt siellä tai ostanut sieltä?

14

809

Vastaukset

 • Oon myynyt ja ihan mukavasti on kauppa käynyt :) Tietysti riippuu mitä myy ja mihin hintaan. Merkkivaate meni tietty paremmin kaupaksi, mutta yllättävän hyvin meni myös H&M:t ja muu halvempi merkki, kun ei pyytänyt liikoja ja olivat hyvä kuntoisia. Aikalailla itse myin samalla periaatteella, kuin tavallisella pöytäkirppiksellä, hyväkuntoista tavaraa ja sopivaan hintaan. Seuraavaa pakettia kasailen jo myyntiin.

  • Ai kasaat.... Aivan älytön homma tossa Vähänkäytetty.fi kirppiksessä. Itse joutuu kuvaamaan ja laittamaan vaatteet myyntiin jne.


 • Vauvan vaatteita olen ostanut nyt pari kertaa. Ihan suht isoja satseja ;) tänään hain siwasta 50€ edestä paketin. Tykkään sivustosta, helppo käyttää (ostajana, myyntiä en ole vielä kokeillut) ja halvat hinnat iso !

  Yksi vaate on vain mennyt suoraan roskiin, 1€ huppariliivi, jossa kauheat tahrat jotka ei lähtenyt pesussa. Ois voinut palauttaa joo, mutta puoli-ilmainen kun oli niin en kehdannut nähdä vaivaa :D

  Kunhan laatu pysyy hyvänä ja hinnat kohtuullisina, ostan lastenvaatetta jatkossakin! :)

 • Onhan siinä myyntiinlaittamisessa oma vaivansa, mutta kyllä vähänkäytetyssä saa parhaan hinnan itselleen. Emmyä olen kokeillut myös. Heidän osuutensa on minulle aivan liian suuri. Jopa 60% hinnasta.

 • Oon laittanut myyntiin yli 200 vaatetta. Ja myyty on noin 70%. Ihan euron kahden hinnalla liikkuu lasten perus vaatteet. Omia paitoja ja farkkuja saanut myytyä myös. Lasten tarvikkeita mm. unipussi, tuttinauhoja, rintapumppu meni heti!

  Hyvää kamaa ja hinnat kuntoon niin kauppa käy! ☺

  ..Paljon olen ostanutkin ja tyytyväinen olen siihen mitä olen saanut

 • Onko vielä kokemuksia, löysin tän vanhan keskustelun. Vaatekaapin siivous käynnissä ja olis tosa pari laatikollista hyvää pieneksi jäänyttä vaatetta. Osan vein suoraan lumppukeräykseen mutta jäi paljon sellaista mitä ei henno kun ovat tosiaan vähänkäytettyjä ajanmukaisia vaatteita.

  Paljon kannattaa pyytää vaatteista/tavaroista?

  Olisitko valmis maksamaan seuraavia hintoja, muutama esimerkki mitä olin ajatellut:

  - M kokoisia Puman huppareita, hyväkuntoisia mutta ei vaan tuu käytettyä. Noita on harmaa ja pinkki, samanlaiset. Aattelin hinnaksi ehkä 5 euroa?

  - Uusin Harry Potter, kerran luettu. Hinnaksi ajattelin 5 euroa?

  - Useampi Vilan mekko. Hyväkuntoisia, S - M kokoja. Hinnoiksi ajattelin 3 - 6 euroa vähän mallista riippuen.

  Niken teknisiä treenipaitoja, noitakin on useempi M kokoinen ja erivärisiä. Hinnaksi ajattelin 4 euroa kpl. En löytänyt mitään vikaa, kaikki laput jne paikallaan.

  No tossa muutama esimerkki. Onko liikaa ja meneekö tuollaisilla hinnoilla.

  • Viimeisen 1,5 v aikana olen lähettänyt sinne yhteensä 380 tuotetta ja rahaa tullut yli 1000€.
   Nuo hinnat ovat ihan hyviä.
   3 viikon välein järjestelmä pudottaa tuotteiden hintaa automaattisesti 20% aina -80% asti.
   Eli älä laita hintaa liian alas kun se tippuu kuitenkin. 😊


  • Oho, ootpa saanu hyvin myytyä!


 • Itsekin ajattelin kokeilla ostamista sieltä, näkyi ilmaiset postitkin tulevat ensikertalaiselle. Yllättävän kivan näköistä vaatetta oli myynnissä, jostain luin että ovat nykyään tarkempia siitä mitä hyväksyvät myyntiin, se on hyvä ostajille. Melkeen epäilyttävän halvallakin vaatteita :D testi tilaukseen lähtee lasten välikausi ja talvivaatetta

  • Lasten välikausi vaatteetta löytyy kyl tuolta, joskus ihan muutamalla eurollakin


 • Päivittäin lisäävät uutta tuotetta myyntiin, joten ainakin myyjiä edelleen riittänee, menekistä ei tietoa. Lapsille löytyy ainakin hyvää vaatetta, uudenveroista. Talvivaatteita /uudenveroisia fleece haalareita reilusti alle 10e,kaupoissa fleece hinnat lähemmäs ja yli 20e. Perusbodeja näkyy olevan melko kovallakin hinnalla tosinaan myynnissä, ne jäävät ostamatta. Naisten vaatteissa varsinkin edullisesti hyväkuntoisia mekkoja paljon myynnissä. Miesten vaatteista ja sisustistavaroista/dvd jne ei ole kokemusta

 • Onko kellään tietoa meneekö miesten vaatteet kaupaksi?

 • Liikaa vaivaa ja naurettavan halvalla vaan menee. kokeilkaa jotain muuta jos haluatte saada itse jotain rahaa ja pienemmällä vaivalla!

 • Joo, ei kannata näillä nykyisillä hinnoilla mitään tuolla myydä. Lisäksi tulituksissa kestää luvattoman pitkään, saa nähdä tuleeko ollenkaan

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  83
  3360
 2. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  85
  2971
 3. Mä välitän susta

  edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
  Ikävä
  59
  805
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  17
  680
 5. Tiedät nainen itekin

  jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
  Ikävä
  34
  593