Sims 3 lataa hitaasti

entajua

Hei. Tietääkö joku mistähän vois johtuu tai mitä kannattais tehä kun aina ku oon pelannu jollain tietyllä perheellä n. kuukauden putkeen niin se alkaa lataa sitä tosi hitaasti (menee puolesta tunnista tuntiin) vaikka ennen mennyt kahessa minuutissa. Tää toimii kyl aina muuten ihan normaalisti mutta tossa latauksessa kestää..

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Simahtanut

      Nimimerkki "entajua" kirjoitti: "Hei. Tietääkö joku mistähän vois johtuu tai mitä kannattais tehä kun aina ku oon pelannu jollain tietyllä perheellä n. kuukauden putkeen niin se alkaa lataa sitä tosi hitaasti (menee puolesta tunnista tuntiin) vaikka ennen mennyt kahessa minuutissa. Tää toimii kyl aina muuten ihan normaalisti mutta tossa latauksessa kestää.."

      Jos haluat, voit varmaan katsoa pelitallennustesi kokoa. Vasta-aloitettu peli lienee kooltaan alle 50 megan ja pitkään pelattu luultavasti vähintään kymmenen kertaa isompi - helposti suurempikin. Koneelta menee aikaa etsiä tiedostot esiin varsinkin, jos ne ovat hitaalla muistilla. Muitakin syitä voi olla melkein loputtomiin.
      Tiedän mitä vois tehdä, mutta mitä kannattais tehdä on eri asia, enkä oikeastaan voi jälkimmäiseen vastata kenenkään puolesta. Tapaukset vaihtelevat. Ellei raha ole kriteeri, niin voi tietenkin hankkia tehokkaamman pelikoneen, nopeamman muistin tms. Ilman uusia hankintojakin koneen toimintaa voi toisinaan nopeuttaa useammalla tavalla. Kaiken maailman netistä ladattaviin ihmeellisiin tehopakkauksiin ei kuitenkaan pidä sortua, koska niistä joidenkin mukana tulee ladanneeksi helposti eriasteisia haittaohjelmia, selainkaappareita jne. Pelisivuilla näkee toisinaan kokeilemisen arvoisia neuvoja ja niksejä, joiden kokeilu on ilmaista ja useimmiten turvallista.
      Jos joku todella haluaa tietää tarkasti mikä tietokoneessa on vikana, niin kannattaa ainakin laittaa mahdollisimman tarkat tekniset tiedot kysymyksen mukaan. Jos taas epäilee ongelmia ohjelmapuolella, niin voi harkita parempaa virustorjuntaohjelmaa tai siivota tarpeettomia juttuja pois koneeltaan.

      • entajua

        Aa aivan, tää käy kyllä järkeen. Kävin katsomassa tän viimeisimmän perheen kokoa, 380megaa..

        Mut kiitos avusta!


      • Simahtanut
        entajua kirjoitti:

        Aa aivan, tää käy kyllä järkeen. Kävin katsomassa tän viimeisimmän perheen kokoa, 380megaa..

        Mut kiitos avusta!

        Ei kiittämistä. Olisin halunnut laittaa jotain järkevämpää - esimerkiksi jonkin hienon patentin joka takuuvarmasti auttaa - mutta kun mulla ei ole semmoista tiedossa. Simsit on oikeestaan aika vaativia pelejä ja varsinkin kolmosen tyyli, että ladataan "koko maailma" koneelle ja siitä vasta peli alkaa, on suhteellisen raskas tietokoneelle. Tälle jutulle voi moni tehopelaaja hiukan hymähdellä (varsinkin jos heidän peliensä tehovaatimukset on vielä paljon kovempia), mutta kyllä maailmalla on poltettu paljon grafiikkakortteja yms. TS3:a pelattaessa - erityisesti kun pelaajilla on ollut paljon lisäreitä ja gigatolkulla CC:tä sun muuta jännää mukana. Ei se varsinainen ihme ole, että lataukset kestää. Kolmosta ladatessa ehtii yleensä odotellessa touhuta pari kolmekin muuta juttua. :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2097
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      118
      1610
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1510
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1347
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1236
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      489
      1150
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1145
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      953
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      932
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      876
    Aihe