Lärvisalongin talvipäivät

äMBöööööh

Lärvisalon lakisääteinen vuosikokous ja talvipäivän pysäytys pidettiin poikkeavasti Sinisen kartanon ullakolla, joka oli vapaata tilaa koko talon pituudelta.

Tenkkapoota tuppautui koska osanottajaluettelo oli hieman sekava ja ketkä katsottiin osanottokelvollisiksi oikeasti? Lännestä yli meren saapui Jäätynyx1 Viking Linen lämpökontissa laivan saunaosastolla ja samaan pakettiin tuppautui Palopuhe.co ihan sinisenä, mutta ongelmaa tuotti Luuttunen.

Siniset säännöt kielsivät mahdollisten avecien läsnäolon, se saattoi herättää kateutta muissa osallistujissa?

Säännöt sanoivat myös muuta. Koska naisia on enemmistö, säännöt esimerkiksi miehille, että kuormasta ei kourita ja jos kokouksen ulkopuolella tapahtuu jotakin, on oltava toimintatakuu. Naisia varten ei ollut kovin yksiselitteisiä sääntöjä. Paitsi että ei saa heittäytyä aivan littaläyskiksi.

Ja oli niinkin, että Palopuhe.coon avec katsottiin ulkomaalaiseksi, että oliko se hakenut turvapaikkaa ja oleskelulupaa suomesta, etukäteen? Korvaavaksi toimeksi Palopuhe.co lupasi toimittaa kartanolle entisen.Sinipiian?

Mutta siitä nosti älämölön pehtori Henkszeli. Hänhän ei luuttua kartanon tupaa ruotsalaisella entisellä.sinipiialla jossa ei ole edes käyttöohjeita, työnnetäänkö sitä vai vedetään. Että vaikka hän kuinka osaa Sipoolaista rantaruotsia suht ymmärrettävästi ja melkein tuntee hallikeisari Harkimon, niin kyllä piian pitää olla suomalainen läyskä ja käyttöohjeet suomeksi.

Sitä paitsi pehtori Henkszelillä oli lumilapiokyynärpää koska hän oli kesäasunnollaan Stadissa lapioinut puhtaaksi jalkakäytävää kokonaiset kolme metriä. Antaen kuitenkin ymmärtää, että hän piti puhtaana Stadin kaikki kadut.

Enemmän polemiikkia aiheutti Korven kimakka ääni, joka uhkasi tuoda paikalle Pertzkeles nimisen avecin. Aivan vaan siltä varalta, jos joku suomi sininen uros saisi päähänsä lähennellä, olisi Pertzkeles hänen henkivartijansa. Ja ongelma oli valmis. Ajateltiin kyllä, että mitään pienintäkään lähentelyvaaraa ei ole, hyvä jos miehet edes jäävät samaan tilaan. Mutta ropleemi oli se, että jos Pertzkeles alkaakin ryypätä ja riehua,,, onko suomella ja hollannilla luovutussopimusta, että Pertskeles saadaan karkoitettua vai jääkö se suomen vaivoiksi?

Niinpä avecit tyrmättiin yksimielisesti.

Jo ennen kuin kaikki olivan paikalla ja kokousta voitiin aloittaa, oli kiukkuinen Korven.kimakka laittanut pystyyn kirpputorin ullakon nurkkaan. Hänen Kotiliesi lehdet vuodelta -63 katsottiin turhan ylihintaiseksi. 5 euroa kappale ja muovihaarukka ja paperilautanen kaupan päälle ei vastannut todellisuutta.

Sen sijaan kylmätoilettilaukun pöydän ääreen olivat kokoontuneet kaikki muut paikalla jo olevat naiset. Pöydän ääressä oli mahdollisuus saada ripsien pidennystä ullakolta löytyneistä hevosen jouhista ja harjuksesta, kynsien maalausta vanhalla tupapunamulta vernissavärillä ja kynsien pidennystä esityskalvoista, jotka Viatonvakosamettihame oli ottanut viattoman epähuomiossa Henkszelin pahvilaatikkokokouspöydältä.

"kesiväkukkamekko" "viatonvakosamettihame" (mustana) "dementtieter" "kylmätoilettilaukku" "peppuensimmäinen joka oli muuttanut nimekseen "p-eppu2kankkuinen" olivat paikalla kaikki tottakai ja "stakaso.mykket" ja "mimmi-mun-roll" pikku dödö, joiden tunnussana oli supisten lausuttu "onks kukaan soittanut huaweihin" sai perään pientä kikattelua ja joku totesikin, hän oli lähellä soittaa, mutta juuri kun näppäili numeroa, iski sormiin suonenveto ja puhelin kimposi lattialle.

"Kuka tuolla ulkona istuu pihakeinussa"? kuului Henkszelin kysymys. Ja tosiaan siellä istui lumisessa keinussa "kiikku-heilu" ABC:ltä ostettu kahvimuki kädessään. "Se juo aamukahvin ulkona kesät ja talvet" tiesi joku.

Naiset päättivät ottaa ripsien pidennykset, sormivärit ja pukeutua 50-luvun edustukseen, koska kokouksen jälkeen oli iltapäivätanssit lähi-Essolla, solistinaan hiumppa.flikka. Silikoneista ei kukaan maininnut.

Rosmariinin sininen arkku seisoi keskellä huonetta. Täynnä rakkausrunoja jotka eivät olleet mahtuneet palstalle, odottaen arvontaa, kuka pääsee ne lukemaan ääneen? Voittajaksi veikattiin yksimielisesti pehtori Henkszeliä koska kukaan ei aikonut jäädä minuutiksikaan, kun tilaisuus olisi ohitse.

Lopulta Kodissaan.kaapattu avasi kokouksen ja totesi talven ensiongelman olevan Mustat. Johon osanottajat kuohahtivat, että taasko täällä puhutaan mamuista. Ei ei. Nyt oli proplesiimi nämä kotimaiset mustat, jotka olivat levittäytyneet keskustelupalstoille? Kuinka saada mustan valkoiseksi ja sitä kautta siniseksi muutenkin kuin www.pirunmusta.net formaattia käyttämällä.

Toinen, ongelmista lievempi hyväksytäänkö paikalla olevat tutut mustat siniseen clubiin ("henkszeli turpa kiinni") vai ei?

Naiset päättivät, että asiat ratkaistaan seuraavassa kokouksessa.

27

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Korppisikkunapöydästä

      Yleismies.

      Elä innostu liikaa laatu kärsii ja senatmeneesakaisin. Lauseet puuroutuu ja juoni kärsii.

      Eli kärsivällisyyttä uusi juttu tuli liialla kiireellä hutaituna.

      Yötä, mietin vastinetta, mutta älä pitkästy odottamaan, minulla riittää malttia ; )

      • Ihailijatar

        Ei ole yleismiehen tekstiä. Tekijä on mielikuvitusrikkaampi, ihana mies. Pitää kampawiinereistä ja mökki maalla.


      • äMBöööööh

        ;)))


      • babycar
        äMBöööööh kirjoitti:

        ;)))

        Nainenko?


      • äMBöööööh
        babycar kirjoitti:

        Nainenko?

        Ei.


    • Hitsi, kyllä nyt kaksi kertaa mietin päästänkö sut sinne Mustan Mörön naapuriin.
      Sitähän sinkkaliitokset ja pyörötapit sinkoilee pitkin ja poikin niin ja ikiaikaiset hienot lovi ja tappiliitokset on kyllä kohta entisiä kun te siellä yhdessä hauskaa pidätte.
      Ai hitsi tulikin väärään paikkaan tämä, sinne edelliseen lärvisalonkiin tämä olisi kuulunut. Vähän pöpperös jo kirjottelee...

      • Mun anomukseenko vastasit? :) Joo, ok, mä ymmärrän. En tiedä miten hauskaa Mörköllä olisi, mutta tuskinpa kukaan nukkuisi enää siinä lipastossa. Hekottaisin sen verran. Loput hakkaisi seiniään :)


    • Olen melko varma kirjoittajan vakinikistä. Jäljet johtavat lounaaseen , pitkin hämäläisten härkätietä....

      • äMBöööööh

        Tarkennus:
        Kirjoittajalla ei ole nikkiä 60 palstalla, ei ole muuallakaan.
        Vain mustia - ja vaihtuvia :)
        Hyvää yötä.


      • Pelkkää silmänlumetta. Vakinikki, vähintään ellei peräti sininen ja kuvallinen. Ei täällä kukaan vilkkuva musta jaksa vuosikausia lauseenosilla seurata tän seurakunnan toilauksia noin tarkkaan ellei ole jatkumoa, kokemusta, tuntumaa. Vaikka en minä kyllä mitään ihan täysiä pisteitäkään anna; pikkasen terävyyttä lisää olisin kaivannut ja stereotyyppien osuvuutta. Nyt jäi hieman sananhelinäksi joka hymyilytti, mutta ei niin kauheesti.


    • Hyvinhän toi kylmätotuus kirjottelee.

      • kylmätotuus

        Täytyi oikein hakea astetta vahvemmat kakkulat tarkastaakseni, että luin oikein itsetuntoani hivelevän kommenttisi!
        Oli hilkulla, etten pakahtunut itseriittoisuuteeni, kun tajusin nähneeni aivan oikein.
        Kiitos kunnianosoituksesta!

        Kylmä totuus kuitenkin on, etten pystyisi tuottamaan aloittajan kirjoituksen tasoista tekstiä. Rahkeeni eivät siihen riitä. Enhän minäkään aivan kaikkia taitoja hallitse, vaikka lähes täydellinen olenkin.

        Erehdyit siis veliseni, mutta niinhän me jokainen siihen joskus sorrumme.


      • kylmätotuus kirjoitti:

        Täytyi oikein hakea astetta vahvemmat kakkulat tarkastaakseni, että luin oikein itsetuntoani hivelevän kommenttisi!
        Oli hilkulla, etten pakahtunut itseriittoisuuteeni, kun tajusin nähneeni aivan oikein.
        Kiitos kunnianosoituksesta!

        Kylmä totuus kuitenkin on, etten pystyisi tuottamaan aloittajan kirjoituksen tasoista tekstiä. Rahkeeni eivät siihen riitä. Enhän minäkään aivan kaikkia taitoja hallitse, vaikka lähes täydellinen olenkin.

        Erehdyit siis veliseni, mutta niinhän me jokainen siihen joskus sorrumme.

        Olet veljeni varmaan huomannut erään ihmeellisen asian ,tällä palstalla on sellanen juttu että.
        Kuka sitten ensin esittää minkä tahansa väitteen tai toteamuksen niin se on sen jälkeisessä kirjoittelussa ehdoton totuus .
        Ei siinä auta sen toisen vastaan hankoittelu ,asia on ja pysyy jopa lisääntyy jatkossa.


      • kylmätotuus
        koti-kiusattu kirjoitti:

        Olet veljeni varmaan huomannut erään ihmeellisen asian ,tällä palstalla on sellanen juttu että.
        Kuka sitten ensin esittää minkä tahansa väitteen tai toteamuksen niin se on sen jälkeisessä kirjoittelussa ehdoton totuus .
        Ei siinä auta sen toisen vastaan hankoittelu ,asia on ja pysyy jopa lisääntyy jatkossa.

        En ole huomannut, joten täytynee hankkia vieläkin voimakkaammat linssit. Ainakaan minuun eivät uppoa kenenkään väitteet tai "totuudet", jos niiden esittäjä ei pysty niitä faktaksi todistamaan.

        Sen olen kyllä havainnut, ettei yksinkertaiseenkaan kysymykseen saa rehellistä vastausta, ei sitten millään ilveellä, vaikka kuinka yrittäisi.
        Vaan eihän siinä mitään uutta tai ihmeellistä ole. Sama ilmiö on toistunut turhankin usein, eikä muutosta ole odotettavissa.


      • siilimuori3

        "yksinkertaiseenkaan kysymykseen saa rehellistä vastausta, ei sitten millään ilveellä, vaikka kuinka yrittäisi."
        Tolleen käy jos itsellä on jo vastaus valmiina eikä muuta hyväksy.


    • Lärvisalongin Mertaranta, eipä voi taas kuin kiittää :)) Mä oon otettu siitä, että sulta tuli toinen hieno kertomus noin äkkiä, et sä edes mitään tankannut välierässä? Jos tankkasit, niin millä välittäjäaineella saa pollan noin loistavaksi?

      • äMBöööh

        Kahvilla.


    • Heikunkeikku

      Kannatti taas tälläytyä palstalle, kun täältä tälläsen aloituksen löysin.
      Taas nakkaan säkillisen kiitoksia. Ollos hyvä ja jatkakaa. Kyllä tänne tämmösiäkin ketjuja mahtuu. Nyt oli pituuttakin lisätty, vaan eipä se minua haittaisi, vaikka olisi pitempikin tekstipötkö. Kenties suunnittelet jatko-osaa? Ellet suunnittele, niin koita nyt vaan ruveta suunnittelemaan.
      Mielikuvitusta on sinulle suotu ämpärikaupalla.
      Jään odottamaan lissssäääää, eihän tää tunnu missssäää.

    • eppu2

      Minen ole mitään nimimerkkiä muuttanut, Sinä mörkö (en suostu lausumaan tuota sekasotkua, jonka olet nimeksesi laittanut) se olet sotkenut sen perinjuurin. Ensin ykkönen, sitten irto-p edessä, sitten kankkunen (pois se minusta), ei kun se olikin kankkuinen, kuinka mä nyt noin sotkin.
      Johan siinä p...e puutuu, jos yhdellä kankulla koittaa istua. Ei ne muutkaan.

      • äMBöööh

        Saat anteeksi, ole hyvä :)


      • eppu2
        äMBöööh kirjoitti:

        Saat anteeksi, ole hyvä :)

        Kiitos, kiitos, voi, kun Sinä olet hellämielinen.


      • äMBöööh
        eppu2 kirjoitti:

        Kiitos, kiitos, voi, kun Sinä olet hellämielinen.

        Tahdon olla sullekin hyvin höllä...eiku hällä väliä...eiku hellä-hkö.


    • kesivä

      Kiva kun täällä on luettavaa, kiitos :)

    • kylmätotuus

      Suuret kiitokset jälleen aloittajalle hauskasta kirjoituksesta!

      Kirjoituksesi ovat piristysruiskeita jatkuvaan nokitteluun, joihin itsekin olen ollut osallisena, enkä sitä tosiasiaa edes yritä kiistää.

      • de-meter

        Hauskaa iltalukemista, kiitos. Vaan on se niin väärin, että sinä tunnet meidät, mutta me emme tunne sinua..))
        Taidan olla sielultani sininen kun haen tuttuutta...


    • kesivä

      Aloittaja jos/kun minä olen mukana seuraavassa tapaamisessa, niin laita kiltti mulle joku villahursti päälle. Mä vilustuin kukkamekkosillaan tuossa tapaamisessa. Taisin istua kylmälaukun vieressä ja Korven kimakka huutokin sai vilunväreitä.
      Jatkoa siis odotellaan.

      • Sinä voisit tehdä oman tarinasi, kesivä. Olet taitava sanankäyttäjä ja riimittelyn mestari. Alkua odotellen..))


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1595
    2. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1302
    3. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      282
      1226
    4. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      111
      1049
    5. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      877
    6. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      4
      805
    7. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      218
      797
    8. Mikä kaivatullasi on WA tai Insta profiilikuva?

      Millainen ?!? asiallisesti häh ?!?
      Ikävä
      24
      719
    9. Mies, kysyisin vaan

      Että aiotko koskaan ottaa minuun yhteyttä? 🥺 Kerro suoraan sekin, jos et.
      Ikävä
      42
      701
    10. Olen etsinyt sinua

      Jokainen päivä olet sydämeni. En voinut käsittää silloin kun ensimmäisen kerran sinut näin, että hän, tuo kauniin ihana
      Ikävä
      20
      674
    Aihe