Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

kerrostalokyttäyksen jalo taito ja huono eristys

kallionkyttäysliiga

Talossa jossa asun harrastetaan useiden ihmisten voimin tätä jaloa taitoa.
Ovessani ei ole väliovea ja sitä voinee kutsua ennemminkin laudanpätkäksi kuin oveksi. Valo paistaa raoista. Äänet kuuluvat käytävää, pientä huokausta myöten, siksi esim. Runkkaaminen oli aluksi hieman vaikeaa, kun pikku lätinäkin kuulu huoneen ihanan korkean akustiikan avustamana ja vähäisten tavaroideni vuoksi käytävään.
Myös moöemmille puolille naapureita pienetkin äänet kuuluvat. Olen miettinyt onko kyseessä stasin entinen vakoilukohde ja seinissä on joka puolelle avoimet mikrofonit. Kuuntelen sujuvasti naapurin akan pidäteltyjä ähkäyksiä ja keskusteluita.
Olin yhdesaä asiassa onnekas: huomasin naapureiden äänet vasta n. 3 vuotta asunnossa asuttuani, koska silloin menivät ensimmäisen kerran musiikkikuulokkeet hajalle, kuten myös peltorit, joita käyrävämelun vuoksi käytin.
Olin ollut luulossa, että kuuluu vähän tavallista paremmin, mutta silloin valkeni, että puheluni ja yksityiselämäni kuuluvat oikein loistavasti naapuriin ja käytävälle.

Huomasin myös naapuruston harrastavan hissin ovelle kuuntelemaan jäämistä ja kun joku tulee rappukäyrävään tai kävelen ovea kohti, ovat jo hississä tai portaissa menossa.

Minua ei kyllä voisi vähempää toisten äänet kiinnostaa, kun ei asunnossani mitään jännittävää tapahdu. Ei käy vieraita, en enää puhu puheluita. Ehkä se 30sek. lätinä on odottamisen arvoista? Minua naapurin akan seksiäänetkään ei kiinnosta saati kiihota.

Kaikki kolne naapurusta ollaan ilmeisen työttömiä ja muillakin on koputteluiden määrästä pinna kireällä kun kuulemme toisemme 24h. Minua ei nukuta öisi, joten käveleskelen hieman kämpässä ja pyösrin sängyssä mikä ei erityisesti natise. Tämäkin ilmeisesti häiritsee ja koputtelua tulee. En ravaa natisevalla lattialla kuin pakollisen verran.

olen sanonut ja huutanutkin että hankkikaa korvatulpat (itselläni tuplasuojaus), mutta neuvo ei ilmeiseatikään kelpaa.

eräs kyttääjä on ovelan hiljainen ja on myöhään illalla ja yöllä ovella /käytävässä. Hän ei ole kyttäysoppaastaan ilm. Lukenut että kun on juonut viinaa, kannattaa kyttäys siirtää selvälle päivälle, koska viinan haju tulee harvaan tilkitystä ovensuusta sieraimiini.

Tätäkin näpyttäessä kännykällä tiedän sormen naputuksen kuuluvan käytävään. Kohtuullisen ahdistavaa.

Lohtuni on, että olen "ketä naapureista vituttaa eniten heikot eristykset" - kilpailussa viimeisillä sijoilla, koska selkeästi naapireitani vituttaa huomattavasti enemmän.

Onko vertaiskokemuksia?

tai jos olet kyseiseen kyttäyspartioon kuuluva/naapuri, jakaisitko kokemuksiasi.

Rauhallista ja kerrostaloasumista sen saaville toivotan!

1

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kallionkyttäysliiga

      Älkää kytätkö kirjoitusvirheitä. Niille on jo omistettu valtiollinen koulutus-ja byrokratiakoneistonsa, sekä lukemattomia sivustoja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2307
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1447
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1419
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      64
      1226
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe