Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Eikö pääse ohi, mene ohi juntti

lusikallajaettu

Ihmettelen näitä rekkapenoja mitkä menee hiillostaa jonkun henkilöauton konttiin, onko nöin vähä-älyinen että mene ohi jos joku on tien tukkeena, niin helppoa se on mutta vajakki ei kai tajua että tälläistä.

8

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kapitalistiriistäjä

      Sinäkö oot se vajakki?Otan osaa,se varmaan helpottaa elämää kun ei tajua kaikkea.Hyvä että tunnustit että sulle on annettu pelkästään lusikalla.

    • TosiAmmattilainen

      Jos ohitat rekan ja jäät nysväämään 80 alueella 70km/h nii ihan varmana tulee rekka kiinni. Niin kiire oli päästä ohi, mutta nysväämään jäit.

    • autokoulu

      Ohje on jätä edellä ajavaan,ainakin asuntovaua ohitettaessa,riittävä väli.Ennen kuin ohitat ,ohita se mahdollisimman kaukaa.Sama pätee kaikkiin ohituksiini.Ohituksen suoritettuasi aja ohitettavasta riittävän kauas.äläkä jää eteen hidastelemaan. ASuntovaunun ohitus .Varsinkin kun rekka ohittaa.Asuntovaunu,kannattaa ajaa mahdollisimman lähellä reunaviivaa ja kun se on rinnalla voi jos se on turvallista vähän hiljentää omaa nopeuttaan.Silloin ohitus on nopeammin suoritettu ja turvallisemmin.Eli ohitus matka lyhenee.Eli yleisesti ohitettaessa ohittajan on myös tehtävä ohitus turvalliseksi.Ettei syylisty ohitusessa törkeään liikenteen vaarantamiseen jos jotain sattuu.Muistakaa ohittaja on vastuussa ohi ajaessaan.Toisen kiusaaminen on liikenteessä rangaistava teko.Kohtelias autoilija ja caravaanari jos ajaa hiljaisemmin kuin muu liikenne antaa nopeimmille tietä heti kun se on mahdollista ilman vaaraa.Ajoneuvossa on peilit mistä näkee taakse.Muitakaa myös turva välit ja oikea tilanne nopeus.

    • rahtarit

      hyvää tekstiä,mutta mistä saa ostaa rekkapenoja ja onko hyvän makuisia?

    • yhg654yyy

      Itse en aja kovinkaan paljon maanteillä vaan pk-seudulla kehäteitä ja siellä kyllä näkee tätä raskaanliikenteen perässä roikkumista. Vaikka toinen kaista olisi tilaa mennä ohi niin valitaan se että mennään 3-6 metrin päähän edellä olevasta.

      Tuossa itse mietin sitä ainakin että eikö kuskilla ole mitään ajatusta siitä että jos rysäytät sen auton perään niin sulla ei ole ehkä työpaikkaa enää sen jälkeen. Eikö omaa tuntoa kolkuta yhtään jos aiheutat sille perään ajetulle matkustajille vahinkoa, entäs ammatti ylpeys löytyykö..

      Kattelin tuossa erään kevytkuorma-auton ajelu eräs kerta vihdin tiellä, mentiin siinä sitten pitskun kiertoliittymän ja kuorma-auto oli siinä koko ajan prässäämässä jotain autoa kontissa. Auto sitten koukkasi kiertoliittymästä jonnekkin ja samalla hieman hiljentäen, kuorkkikuski vältti perään auton juuri ja juuri kun teki hätäisen jarrutuksen renkaat lukkoon. Ei tuollaisella ajotyylillä kovin pitkää ajouraa tule ja kuka moista kuskia kauaa viittii kattella, uusia tulijoita kyllä riittää varmaan.

      • TosiAmmattilainen

        Niinkun sanoit, uusia tulijoita riittää! Pitää vain poimia jyvät akanoista. Kyllä se asiallinen kuski vielä löytyy.


    • fonsuku

      hyvää ja todentuntuisia kommenteja liikenteestä.Omistan rekkafimasta osakkeita ja toivon ,että myös kansalaisilta löytyy itsensä ja muita arvostavaa käytöstä niin liikenteestä kuin muuallakin.Olen itse aatelinen ja kuskit jotka on leidejä ja herras henkilöitä ovat myös sivistyneitä ammatti ja ammatiaan arvostavia ihmisiä.Ei ne koti olot pienenä ole este ,vaan se minkä itse teet elämästäsi.Kukaan ei ole toistaan parempi ja lyötyä ei saa lyödä!

    • 56y7trhuj

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2047
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1440
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1374
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1311
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      75
      1282
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe