Omistaja ei hallitse rakkiaan

Mävaanplääh

Mali kävi käteen kiinni . Oli muuten taajamassa irti. Omistajalla hv-asenne muutenkin. Ei pahemmin pahoitellut. Rikosilmoitus tehty. Itselläkin joskus belgi ollut, groenendael-narttu. K-päille ei saisi antaa mitään koiraa.

6

174

Vastaukset

 • Ok.

 • Kusipäillä on AINA isoja ja vaarallisia koiria. Niitä on yleensä monta ja ne ovat irrallaan. Kun jotain sattuu ja aina sattuu, vika on uhrissa:
  "Lapsi ärsytti koiraa" tai "Meidän koiraa ei saa yhtään katsoa silmiin!"

  • Niitä he ottavat munanjatkeeksi...


 • Hyvä että ilmoituksen teit, vain niin voi tilanteeseen vaikuttaa.Kaipa käytit itsesi paikattavana, ja siitä sait myös dokumentit, korvausvaatimukseen liitettäväksi.Laita ylös myös kipulääkkeiden määrät/merkit, ja kuinka kauan kipua on kestänyt jne.

 • Kiitos kommenteista. Katsotaan mitä tapahtuu:)

 • Onks Mali ton tyttöystävän nimi? Tuli vaan mieleen.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  48
  1324
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  670
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  31
  555
 4. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  86
  474