K.L. Hiltunen: Yhteys avaruudesta

jkff

Nimimerkki ’Ufoista’ aloitti jo kauan sitten keskustelun Kaija-Liisa Hiltusen kirjasta "Yhteys avaruudesta", jossa kirjoittaja väittää saaneensa siinä olevat "viestit" avaruusolioilta telepatian kautta. Keskustelua riitti pitkään, mutta minusta on aiheellista ottaa juttu uudelleen esiin.

Minullakin on tuo Kaija-Liisa Hiltusen kirja. Kertomus aurinkokuntamme synnystä on hieno, ja arvelen, että juuri noin se on voinut tapahtua. Entä ihmiskunta? Lainaan tähän tekstiä kirjan luvusta III, Älyllinen elämä asettui asumaan aurinkokuntaamme.

"Elämänkylväjät ovat yhteinen nimike niille erityisen rodun edustajille, jotka ovat kehityksessään niin pitkällä, että eivät tarvitse kodikseen mitään planeettaa tai kuuta. Heitä kutsutaan myös Pohjanmiehiksi siitä syystä, että he ovat nykyisen aurinkokuntamme kaikkien asukkaiden esi-isiä ja luojia - siis aineellisen evoluutiokehityksen ohjaajia ja valvojia".

"Meidät on luotu muuttelemalla esi-isiemme geneettistä koodia tietyin toimenpitein, koska muutoin henkiolemuksemme eivät olisi saaneet otollista materiaalista kehoa asunnokseen".

Avaruusystävät kertoivat itsestään (nämä Kaija-Liisan ystävät ovat kotoisin omasta aurinkokunnastamme) ja meistä ihmisistä näin: He, niinkuin me ihmisetkin olemme ensimmäisen asteen olentoja. He ovat kehityksessään pitemmällä ja ihmiset ovat heidän nuorempia sisariaan ja veljiään, me olemme jo ylittäneet ensimmäisen asteen puolivälin kun taas he ovat lähellä ensimmäisen asteen loppua, jolloin he voivat matkustella vapaasti avaruudessa ja tutkia uusia maailmoja.

"Elämänkylväjät kuuluvat toisen asteen olentoihin. He pystyvät matkustamaan avaruudessa pitkiäkin aikoja ja -matkoja. Heillä on tiedot - ja kyvyt - ohjailla evoluutiopohjaista kehitystä siten, että nuori elämä sen kehittyneimmässä muodossaan muistuttaisi mahdollisimman paljon luojia itseään. Henki on suoraan Jumalasta, mutta joidenkin on tehtävä töitä, jotta henkiset olennot saattaisivat laskeutua parhaiten sopiviin aineellisiin kehoihin. He auttavat jälleensyntyviä sieluja luomalla kehoja ja luominen tapahtuu pääasiassa jonkin planeetan evoluutiokehitystä ohjailemalla.

Kolmannen asteen olennot ovat korkeamman asteen olentoja ja kokonaisten aurinkokuntien kehityksen valvojia".

Meneekö liian lähelle kreationismia?

23

186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • viihdettävain

      Menee lähinnä överiksi jo siiitä syystä,että Hiltunen väittää ystäviensä olevan kotoisin omasta Aurinkokunnastamme.

      Tämäkään ei voi pitää paikkaansa koska Aurinkokunnassamme aurinkoa kiertävät planeetat ovat Merkurius,Venus,Maa,Mars,Jupiter,Saturnus,Uranus,Neptunus ja Pluto.Tosin Pluton status määriteltiin uudestaan vuonna 2008 jolloin se määriteltiin kääpiöplaneetaksi.

      Ainoa planeetta aurinkokunnassamme,jossa joskus on ollut virtaavaa vettä ja ehkä myös alkeellista elämää,on Mars.Niin ja tietysti maassa on älyllistä elämää vaikka joskus tuntuu siltä,ettei elämä maassa aina ole kovin älykästä.

      Voi olla,että Hiltunen on kirjassaan hyödyntänyt 1950-luvun tunnetuimpien ufohuijareiden,eli George Adamskin ja Elisabeth Klarerin,tarinoita siitä,että heidän avaruusystävänsä olivat kotoisin Venukselta.

      Entäpä nuo Pohjanmiehet?Nykyisin kanavoijat käyttävät heistä nimeä Arcturuslainen ryhmä.Tältä ryhmältä he saavat viestejä.Todellisuudessa Arcturus on tähtitaivaan neljänneksi kirkkain tähti ja Siruksen jälkeen toiseksi kirkkain tähti pohjoisella tähtitaivaalla.

      Arcturus sijaitsee Karhunvartijan (Bootes) tähdistössä,ja sen etäisyys maasta on noin 40 valovuotta.Tässä pohjoisella tähtitaivaalla sijaitsevassa tähdistössä on 60 tähteä eli siis aurinkoa.Eksoplaneettoja sieltä ei ole löydetty.

      Pelkästään jo noiden lyhyiden väitteiden perusteella,joista monet edelleenkin elävät omaa elämäänsä mm. ufo-ja alienintoilijoiden sekä kanavoijien piireissä,voisi sanoa niin,että kyseinen kirja menettelee viihde-ja fantasiakirjana.

      • jkff

        Mutta nämähän sanovat, että meidän käsityksemme maailmasta on kovin kovin vajavainen, tietämätön. Me näemme vain tietyllä suppealla tavalla, kolmiulotteisesti, mutta valtava määrä jää näkemättä. Vähän sama asia kuin se, miten paljon jää ääniä kuulomme ulkopuolelle, niin samoin on valon/värien.

        Ymmärtääkseni edes jotakin olen päättänyt olla mittaamatta kaikkea vain omien rajallisten aistieni perusteella. Kai me tarvitsemme uusia 'silmälaseja' niinkuin aikoinaan on tarvittu mikroskoopit, jotta näkisimme 'pientä' ja kaukoputket, jotta näkisimme kauas.


      • edelleenviihdettä
        jkff kirjoitti:

        Mutta nämähän sanovat, että meidän käsityksemme maailmasta on kovin kovin vajavainen, tietämätön. Me näemme vain tietyllä suppealla tavalla, kolmiulotteisesti, mutta valtava määrä jää näkemättä. Vähän sama asia kuin se, miten paljon jää ääniä kuulomme ulkopuolelle, niin samoin on valon/värien.

        Ymmärtääkseni edes jotakin olen päättänyt olla mittaamatta kaikkea vain omien rajallisten aistieni perusteella. Kai me tarvitsemme uusia 'silmälaseja' niinkuin aikoinaan on tarvittu mikroskoopit, jotta näkisimme 'pientä' ja kaukoputket, jotta näkisimme kauas.

        Nyt voidaan puhua ei vain koko maailmasta vaan koko tunnetusta maailmankaikkeudesta.

        Tunnetussa maailmankaikkeudessa on noin sata miljardia galaksia sekä myös pallomaista ja avointa tähtojoukkoa.Eräs näistä galakseista on Linnunradaksi kutsuttu "kotigalaksimme",jonka eräässä kierteishaarakkeessa,ns.Orionin haarakkeessa,Aurinkokuntamme sijaitsee.

        Näin ollen monet tähtitieteilijät,mm.Esko Valtaoja,ovat hyvästä syystä sanoneet,että koko tunnettu maailmankaikkeus suorastaan kuhisee elämää.

        Näin ollen en pidä lainkaan uskottavana sitä,että "elämänkylväjät"olisivat kylväneet elämää pelkästään maapallolle koska silloinhan heidän olis pitänyt kylvää elämää koko tällä hetkellä tunnettuun maailmankaikkeuteen.Jos näin olisi,niin he kylväisivät niitä "elämän siemeniä" vieläkin.Siinä sitä hommaa riittäisi koska kaukaisin tunnettu galaksi sijaitsee noin 13,5 miljardin valovuoden etäisyydellä maasta!

        Aika monissa näitä asioita koskevissa kommenteissa tule tavallaan esille 1500-luvun molemmin puolin yleisesti hyväksytty dogmi.Sen mukaan maailmankaikkeus on vakaa ja ikuisesti muuttumaton,maapallo on kaiken keskipiste jota aurinko ja planeetat kiertävät ja Maan keskipiste on Jerusalem.

        Näinhän asia ei ole mutta joidenkin mielestä lähes kaikki maan ulkopuoliset älyt sekä kotigalaksista ja muulta maailmankaikkeudesta olisivat erityisen kiinnostuneita juuri maapallosta.Mutta näinhän asia ei ole.


      • jkff

        edelleenviihdettä sanoo:
        >>Näin ollen en pidä lainkaan uskottavana sitä,että "elämänkylväjät"olisivat kylväneet elämää pelkästään maapallolle koska silloinhan heidän olis pitänyt kylvää elämää koko tällä hetkellä tunnettuun maailmankaikkeuteen.Jos näin olisi,niin he kylväisivät niitä "elämän siemeniä" vieläkin.<<

        Eivät tietenkään pelkästään maapallolle eikä tekstissä mitekään esitetä, että maapallo olisi kaiken keskipiste. Mistä ihmeestä sait tuollaisen käsityksen? Juttu on tosi kaukana sellaisesta. Elämää 'kylvetään' edelleen kaikkialle, sehän on ilmiselvää!


    • näinsekäy

      Ei tämä Hiltusen kirja tarinoineen mitenkään ainutlaatuinen ole koska vastaavia kirjoja ovat kirjoittaneet monet muutkin.

      Kuten esimerkiksi Miriam Delicado.

      Hän kertoo kirjoissaan tavanneensa avaruusolentoja ensimmäisen kerran 4-vuotiaana.Eräässä kirjassaan hän kertoo tavanneensa myös Nordicceja eli vaaleaihoisia pitkiä olentoja.

      Hänen kirjoittamiaan kirjoja ovat mm:Blue Star ja Blue Star Fulling Propecy.Näitäkään kirjoja ei tietääkseni ole suomennettu.

      Tässä tuli tällä uudella ääpeellä,en siis ole kotosalla vaan reissussa,en tosin ulkoavaruudessa vaan ihan kotimaassa,vähän enemmäkin selailtua internettiä Miriam Delicadoa koskien.

      Sen mukaan Miriam Delicadon vuonna 2007 julkaisema kirja Blue Star Fulling Propecy on nettimyynnissä myös Suomessa.Tämän englannin kielisen teoksen myyntihinta Suomessa on 12,50€,ja ulkomailta tilattuna 9,98£.

      Ja kuten asiaan kuuluu,niin hänellä on myös oma Facebook-sivusto,myös Twitterin avulla hänen kanssaan voi heittää läppää ja tietysti hänellä on myös kotisivut jossa on tarjolla kaikenlaista ihan "sopuhintaan".

      Kun nykyisin haluaa vaurastua kaikenlaisella hömpällä,niin internet on oiva apukeino siihen ja se avulla saa myös sitä tärkeää medianäkyvyyttä.

      Itse en aio Miriam Delicadon kirjoja tilata,en nettimyynnistä tai hänen kotisivujensa kautta,koska nekin kirjat noudattavat sitä tuttua kaavaa eli hömppää teille,taaloja mulle.Tai puntia,euroja tai ihan mitä tahansa valuuttaa.

      No niin,uusi ääpee tuli testattua vaikka en vielä ihan kaikkia sen niksejä hallitsekaan.

    • wrg3wr

      Muitakin maailmankaikkeuksia on tietenkin olemassa - ja todellisuuksia.

      • viidestaso

        Mikäli mielikuvitusta ja tahtoa riittää,niin silloin muistakin maailmankaikkeuksista-ja todellisuuksista voi kirjoittaa aivan millaisia kirjoja tahansa.Mutta niiden asioiden toteennäyttäminen ja todistaminen on sitten hankalampi juttu.


    • valistunut

      Ei olemitään elämän siirtäjiä planeetoille, sillä on ajattomana kaikkialla, ja kun planeetalla kehittyy olosuhteet, niin että tuon elämän on mahdollista käynnistää se elämä alkaa kehittyä alkaen esiasteelta, ja kehittyen maailmankaikkeusen suurimman voiman syyn ja seurauksen lain alaisena täydellisyyttä kohti
      Mekin olemme osa tuota yhtä elämää, ilmentämässä tuota ajatonta ajassa ja aineessa. Fyysinen elämä on kuitenkin rajallista, joten ajaton voi ilmetä vain fyysisten elämien ketjuna.
      Mekin olemme yksi lenkki tuossa ketjussa, joten mitään vlikäsiä siinä ei tarvita
      Jos avaruusolioita on olemassa, niin ainoa keino millä ne tänne voivat tulla on kvanttihyppy, joka tapahtuu nykyhekessä joka on ajaton
      Sillä voidaan siirtyä silmänräpäyksessä mihin kolkkaan tahansa

      Jos jossain planeetalla kehitys on niin pitkällä, että hallitsevat sen niin se on mahdollista

      Kun olen haastellut sellaisten ihmisten kanssa, jotka sanovat olevansa yhteydessä olioiden kanssa niin olen pannut merkille, että mitään uutta heillä ei tuotavana ihmiskunnalle, Joten olen päätynyt tulokseen, että ne ovat ihmisen itsensä alitajuisen mielen luomuksia

      • maldckian

        "Jos avaruusolioita on olemassa, niin ainoa keino millä ne tänne voivat tulla on kvanttihyppy, joka tapahtuu nykyhekessä joka on ajaton"

        Lähellä. Nopea matkustaminen tapahtuu lähellä nykyhetkeä. Esim. Siriukselta noin 10 valovuotta taittuu noin viikossa, kokemus sanoo. Sinne ei siis pääse takaisin yhden yön aikana, jos takaisin halajaa. Aikaa on siis aina siellä, missä on ilmiöitä. New agerit väittää, ettei aikaa ole, mutta kokeneellekin sitä kyllä on ihan taivastasoja myöten, kun ollaan realistisia.

        Nykyhetkeen uppoutuminen on siriuslainen henkisen kasvun menetelmä, joka tuotu juuri sieltä tänne maapallolle. Mitä enemmän olet nykyhetkessä, sen nopeammin pääset matkustamaan.

        Meillä on nykyhetki ja toiseksi meillä on muoto, joka on sitä matkustamista varten. Kaksi asiaa, henki ja hienomateria. Tässä kohtaa en puhu fyysisestä kehosta.

        Toinen näkökohta liittyen siriuslaiseen tietoisuuteen on, että osa meistä jäi siihen tähtijärjestelmään, ja vain osalla matkattiin tänne opiskelupaikasta. Kun sinne menee, sieltä ei pääse pois. "Henki" on aina siellä, suhteellisessa nykyhetkessä. Joku olennainen osa meistä sinne jää ainaiseksi. Sirius edustaa aurinko-siriuksen aurinko -tähtiparijärjestelmässä aurinkokunnan näkökulmasta nykyhetkeä. Vaikka absoluuttisesti sekään ei sitä ole.

        Tosiasiassa tietoisuus on opiskeluplaneetalla koko ajan ja on oobettanut maahan. On tehnyt out of body experiencen ja istahtanut maakehoon. Kun katsoo hopealankaa, vaikkapa joku selvänäkijä, niin jäljet johtavat
        alkuperäplaneetalle. Tuota lankaa seuraamalla pääsee alkulähteelle, sinne mistä on itsekukin tullut. Kaikki ei tosin istu alkuperäplaneetalla tietoisesti. Useimmat katsoo olevansa ainoastaan projektiokehossaan, ja tämä on harha.


      • maldeckian

        Lyhykäisesti: ruumiillistumisissa on kyse tietoisuuden projektiosta ja projektion takaisinvetämisestä. Kun vetää projektion takaisin, sanotaan että "kuolee". Tietoisuus on ollut kuitenkin koko ajan, riippumatta siitä missä sen projektio kulkee.


      • olenaivanpihalla
        maldeckian kirjoitti:

        Lyhykäisesti: ruumiillistumisissa on kyse tietoisuuden projektiosta ja projektion takaisinvetämisestä. Kun vetää projektion takaisin, sanotaan että "kuolee". Tietoisuus on ollut kuitenkin koko ajan, riippumatta siitä missä sen projektio kulkee.

        Siis mitä???


      • liiterinpojat
        olenaivanpihalla kirjoitti:

        Siis mitä???

        Mene vain liiteriin siellä on hyvä olla.


      • maldeckian
        olenaivanpihalla kirjoitti:

        Siis mitä???

        Ajattele projektoria, joka projisoi valon avulla valkokankaalle kuvan. Henkikeho on alkuperäinen diakuva, joka projisoidaan valkokankaalle (tässä tapauksessa maahan). Projektio edustaa tietoisuuden yhtä osaa, yhtä kipinää.

        Vertaus ei ole aivan tarkka, mutta hyvin lähellä todellisuutta.

        Voi olla tietoinen sekä projisoidusta tietoisuuskipinästä (kuvasta) että alkuperäisestä diasta. Projisoitu tietoisuus ja henkitietoisuus yhdessä muodostavat tietoisuuden kokonaisuuden.

        Eli ihminen on vain yhdellä osallaan ruumiillistuneena yleensäkin.


    • jkff

      Kaija-Liisa Hiltuselle kerrottiin myös ihan 'rautalangasta vääntäen' miten heidän avaruusaluksensa toimivat: vastakiertomagneeteilla. Suojakuori (tulipalon estämiseksi) näille magneeteille tehdään metalliseoksesta, jossa on mahdollisimman monta lajia metalleja ja varsinkin atomitasolla mahdollisimman puhtaassa muodossa.

      Tarvitaan suuri keskusmagneetti ja sen ympärillä kahdeksan aina pareittan vastakkaisiin suuntiin pyörivää magneettia. Vastakkain pyörimään asetetut sähkömagneettiset kentät luovuttavat ylimääräistä energiaa parhaiten, kun hiukkasten(?) törmäyskulma vastamagneettien välillä on noin 45 astetta.
      ...

      Kaija-Liisa kysyi, että eikö ole vaarallista paljastaa hänelle avaruusalusten rakenteita koskevia tietoja. Mutta hänelle kerrottiin, että hän on turvallinen tapaus, koska hänellä ei ole teknisiä pohjatietoja eikä valmiuksia soveltaa näitä ideoita käytäntöön.

      Ja sitten tämä tyypillinen, ennenkin kuultu huomautus: "Monet ihmiset pitävät vielä meitä Maan ulkopuolisia olentoja ja avaruusaluksiamme mielikuvituksen tuotteina. Ja mitä asioita ei ihmisten keskuudessa uskota, niin niitä ei myöskään sovelleta käytäntöön".

      • sittenseuraavaenergia

        No jaa,nuo esille tulleet vastakiertomagneetit,keskusmagneetti ja vastakkain pyörimään asetetut sähkömagneettiset kentät ovat vain sitä tunnettua magneettimoottorihömppää.

        Tällaisia magneettimoottoreita eräät suomalaisetkin ufointointoilijatkin yrittivät noin kahdeksan vuotta sitten rakennella ja saada myös aikaan toimivia pienoismalleja.

        Mutta eivät hekään siinä onnistuneet ja sitäpaitsi energiaa ei voi luoda tyhjästä ja ilman omaa energiaa ei sellainen härpäke edes toimisikaan.

        Ennen vuotta 2012 nimenomaan ufopiireissä oli melkoista muhinaa kun he odottelivat sitä "suurten muutosten vuotta" jolloin "kaikki muuttuu yhdessä yössä".Se tarkoitti sitä,että vuonna 2012 myös kaikki salassa pidetyt energialähteet vapautetaan yleiseen käyttöön.Niinpä porukat odottelivat innolla sitä,että Nikola Teslan aikoinaan (muka)keksimä vapaaenergia tulee yleiseen käyttöön.Vaan ei tullut eikä mitään "suurta muutosta" tapahtunut.

        On muuten aika outoa se,etteivät nuo avaruusystävämmekään ole keksineet mitään vapaaenergiaa vaan magneettimoottorien avulla yrittävät lennellä.Ai niin,meinasi unohtua se,että vuonna 1954 tri Nelson Valentine oli ehdottomasti sitä mieltä,että ufojen energialähde on fuusioenergia ja ufot liikkuvat propulsiosysteemien avulla.

        Lieneekö seuraava energiamuoto kenties vaikkapa ajatusenergia?


      • sittenseuraavaenergia kirjoitti:

        No jaa,nuo esille tulleet vastakiertomagneetit,keskusmagneetti ja vastakkain pyörimään asetetut sähkömagneettiset kentät ovat vain sitä tunnettua magneettimoottorihömppää.

        Tällaisia magneettimoottoreita eräät suomalaisetkin ufointointoilijatkin yrittivät noin kahdeksan vuotta sitten rakennella ja saada myös aikaan toimivia pienoismalleja.

        Mutta eivät hekään siinä onnistuneet ja sitäpaitsi energiaa ei voi luoda tyhjästä ja ilman omaa energiaa ei sellainen härpäke edes toimisikaan.

        Ennen vuotta 2012 nimenomaan ufopiireissä oli melkoista muhinaa kun he odottelivat sitä "suurten muutosten vuotta" jolloin "kaikki muuttuu yhdessä yössä".Se tarkoitti sitä,että vuonna 2012 myös kaikki salassa pidetyt energialähteet vapautetaan yleiseen käyttöön.Niinpä porukat odottelivat innolla sitä,että Nikola Teslan aikoinaan (muka)keksimä vapaaenergia tulee yleiseen käyttöön.Vaan ei tullut eikä mitään "suurta muutosta" tapahtunut.

        On muuten aika outoa se,etteivät nuo avaruusystävämmekään ole keksineet mitään vapaaenergiaa vaan magneettimoottorien avulla yrittävät lennellä.Ai niin,meinasi unohtua se,että vuonna 1954 tri Nelson Valentine oli ehdottomasti sitä mieltä,että ufojen energialähde on fuusioenergia ja ufot liikkuvat propulsiosysteemien avulla.

        Lieneekö seuraava energiamuoto kenties vaikkapa ajatusenergia?

        anteeksi mutta, mulla on sellainen mielikuva jotta ajatusenergia on jo tätä päivää.


      • jkff
        sittenseuraavaenergia kirjoitti:

        No jaa,nuo esille tulleet vastakiertomagneetit,keskusmagneetti ja vastakkain pyörimään asetetut sähkömagneettiset kentät ovat vain sitä tunnettua magneettimoottorihömppää.

        Tällaisia magneettimoottoreita eräät suomalaisetkin ufointointoilijatkin yrittivät noin kahdeksan vuotta sitten rakennella ja saada myös aikaan toimivia pienoismalleja.

        Mutta eivät hekään siinä onnistuneet ja sitäpaitsi energiaa ei voi luoda tyhjästä ja ilman omaa energiaa ei sellainen härpäke edes toimisikaan.

        Ennen vuotta 2012 nimenomaan ufopiireissä oli melkoista muhinaa kun he odottelivat sitä "suurten muutosten vuotta" jolloin "kaikki muuttuu yhdessä yössä".Se tarkoitti sitä,että vuonna 2012 myös kaikki salassa pidetyt energialähteet vapautetaan yleiseen käyttöön.Niinpä porukat odottelivat innolla sitä,että Nikola Teslan aikoinaan (muka)keksimä vapaaenergia tulee yleiseen käyttöön.Vaan ei tullut eikä mitään "suurta muutosta" tapahtunut.

        On muuten aika outoa se,etteivät nuo avaruusystävämmekään ole keksineet mitään vapaaenergiaa vaan magneettimoottorien avulla yrittävät lennellä.Ai niin,meinasi unohtua se,että vuonna 1954 tri Nelson Valentine oli ehdottomasti sitä mieltä,että ufojen energialähde on fuusioenergia ja ufot liikkuvat propulsiosysteemien avulla.

        Lieneekö seuraava energiamuoto kenties vaikkapa ajatusenergia?

        sittenseuraavaenergia: "energiaa ei voi luoda tyhjästä ja ilman omaa energiaa ei sellainen härpäke edes toimisikaan".
        Täytyy lisätä kirjan tekstistä vielä: "Törmätessään toisiinsa sopivassa kulmassa hiukkasatomit eivät hajoa rakenteeltaan kahtia, vaan ne laajenevat isommalle pinta-alalle. Laajetessaan ja muuttuessaan aktiivisemmaksi atomi luovuttaa energiaa".

        Sitten on kuvateksti: Laajentunut atomi. Huomaa, että laajentumista on tapahtunut myös atomiytimessä.

        sittenseuraavaenergia sanoo myös: "Nikola Teslan aikoinaan (muka)keksimä vapaaenergia tulee yleiseen käyttöön.Vaan ei tullut eikä mitään "suurta muutosta" tapahtunut". Eipä niin. Se olisi vähentänyt eräiden tahojen 'ansioita'.

        Teslasta: http://www.kuudennenauringonaika.fi/199955745
        "Yhdysvaltojen patenttitoimistolla on rekisteröitynä yli 700 patenttia Teslan nimissä.... Tieto siitä, kuinka vapaa energia voidaan muuttaa sähköksi ilman poltettavaa ainetta tai atomin halkaisemista on onnistuttu tukahduttamaan niin hyvin, ettei tästä Teslan löydöstä ja sen sovelluksista vieläkään kerrota kouluissa eikä edes tietosanakirjoissa. Siksi emme tiedä käsitteestä "vapaa energia" juuri mitään, ja vain harva tietää kuka Tesla oli.

        Jos tämä keksintö olisi sata vuotta sitten otettu käyttöön kuten Tesla suunnitteli, olisi sähkön tuotanto nyt päästötöntä, helppoa ja edullista. Uhka valtaapitäville tahoille ja heidän sähkönjakelulleen ja -myynnilleen oli kuitenkin liian suuri: Vuonna 1905 Morgan päätti lopettaa rahoituksen myöntämisen sen jälkeen kun tuli selväksi, ettei tällaisesta maailmanlaajuisesta projektista voisi laskuttaa ihmisiä heidän sähkönkulutuksensa mukaan".


      • paritbisset
        AvaraMieli80 kirjoitti:

        anteeksi mutta, mulla on sellainen mielikuva jotta ajatusenergia on jo tätä päivää.

        Tämä ajatusenergia tuotiin esille jo vuosia sitten eräällä "tiedätte-varmaan-millä-keskustelufoorumilla" joten ei siinä sinänsä mitään uutta ole.Taidankin tästä siirtää itseni ajatuksen voimalla lähipubiin ottamaan parit iltabisset.


      • menikutenodotin
        jkff kirjoitti:

        sittenseuraavaenergia: "energiaa ei voi luoda tyhjästä ja ilman omaa energiaa ei sellainen härpäke edes toimisikaan".
        Täytyy lisätä kirjan tekstistä vielä: "Törmätessään toisiinsa sopivassa kulmassa hiukkasatomit eivät hajoa rakenteeltaan kahtia, vaan ne laajenevat isommalle pinta-alalle. Laajetessaan ja muuttuessaan aktiivisemmaksi atomi luovuttaa energiaa".

        Sitten on kuvateksti: Laajentunut atomi. Huomaa, että laajentumista on tapahtunut myös atomiytimessä.

        sittenseuraavaenergia sanoo myös: "Nikola Teslan aikoinaan (muka)keksimä vapaaenergia tulee yleiseen käyttöön.Vaan ei tullut eikä mitään "suurta muutosta" tapahtunut". Eipä niin. Se olisi vähentänyt eräiden tahojen 'ansioita'.

        Teslasta: http://www.kuudennenauringonaika.fi/199955745
        "Yhdysvaltojen patenttitoimistolla on rekisteröitynä yli 700 patenttia Teslan nimissä.... Tieto siitä, kuinka vapaa energia voidaan muuttaa sähköksi ilman poltettavaa ainetta tai atomin halkaisemista on onnistuttu tukahduttamaan niin hyvin, ettei tästä Teslan löydöstä ja sen sovelluksista vieläkään kerrota kouluissa eikä edes tietosanakirjoissa. Siksi emme tiedä käsitteestä "vapaa energia" juuri mitään, ja vain harva tietää kuka Tesla oli.

        Jos tämä keksintö olisi sata vuotta sitten otettu käyttöön kuten Tesla suunnitteli, olisi sähkön tuotanto nyt päästötöntä, helppoa ja edullista. Uhka valtaapitäville tahoille ja heidän sähkönjakelulleen ja -myynnilleen oli kuitenkin liian suuri: Vuonna 1905 Morgan päätti lopettaa rahoituksen myöntämisen sen jälkeen kun tuli selväksi, ettei tällaisesta maailmanlaajuisesta projektista voisi laskuttaa ihmisiä heidän sähkönkulutuksensa mukaan".

        Keskustelu näistä energioista,ja erityisesti vapaaenergiasta,päätyi tasan tarkkaan niin kuin olin etukäteen odottanutkin.

        Eli Teslaa ja vapaaenergiaa koskien valtaapitävien salaliittoihin.

        Ei siis mitään uutta vaan sitä samaa vuosikausia jauhettua mantraa.


      • jkff

        Et siis tiennyt tätä?


      • nuoruuden-aika
        AvaraMieli80 kirjoitti:

        anteeksi mutta, mulla on sellainen mielikuva jotta ajatusenergia on jo tätä päivää.

        Ajatusenergia on tätä päivää ja sillä tehdäänkin suurimmat aikakauden muutokset. Vanhat starbat ei pysty hyötymään ajatusenergioista, kun ne juo alkoholia, jolloin aivot menee tukkoon ja tyhmistyvät.

        Tuleva sukupolvi, jota on puhtaassa muodossaan vielä rajoitetusti, on lähes alkoholitonta ja täysin huumeetonta, mutta bilettävät meditoiden ja musiikin avulla. Saavat suuremmat kiksit musiikista ja meditaatiosta, mitä alkoholistit ja narkkarit vain tavoittelevat.

        Tämä alkoholiton ja huumeeton siveellinen ja eettisesti käyttäytyvä fiksu sukupolvi on lisääntymässä. He ovat akateemisiä luonteeltaan.

        On uusi Vishnu Krishnan tulemisen aika, mutta se ei tarkoita hippejä tai krishnalaisia nykymuodossaan.


      • ainavoihaaveilla
        nuoruuden-aika kirjoitti:

        Ajatusenergia on tätä päivää ja sillä tehdäänkin suurimmat aikakauden muutokset. Vanhat starbat ei pysty hyötymään ajatusenergioista, kun ne juo alkoholia, jolloin aivot menee tukkoon ja tyhmistyvät.

        Tuleva sukupolvi, jota on puhtaassa muodossaan vielä rajoitetusti, on lähes alkoholitonta ja täysin huumeetonta, mutta bilettävät meditoiden ja musiikin avulla. Saavat suuremmat kiksit musiikista ja meditaatiosta, mitä alkoholistit ja narkkarit vain tavoittelevat.

        Tämä alkoholiton ja huumeeton siveellinen ja eettisesti käyttäytyvä fiksu sukupolvi on lisääntymässä. He ovat akateemisiä luonteeltaan.

        On uusi Vishnu Krishnan tulemisen aika, mutta se ei tarkoita hippejä tai krishnalaisia nykymuodossaan.

        Toiveajatttelua kuten aina ennenkin ja tällä kertaa lisättynä raittiuden ilosanomalla lähes alkoholittomasta,huumettomasta ja siveeellisestä uudesta sukupolvesta joille myös ajatusenergia on arkipäivää.Mutta tällaista sukupolvea ei koskaan ole ollut eikä koskaan tule olemaan.Ja sitä paitsi sen pitäisi koskea koko maailman uutta sukupolvea joten ei tule onnistumaan.No,ei haaveilu ja unelmonti kiellettyä ole.


    • Palvelinvirhe

      toikiin oli liian pitkä juttu, että ois viittiny lukea... saati joku kirja!? Sun pitää kirjoittaa oikeen kirja... julkasija ja kaikkee... Pointti: kukaan usko, mitä täällä sanot; vaikka nähnees Oikeen Ufon, ei?

      Varmaa lue taikka kommentoi näitä teijjän juttuja... EN EN EN! Pököt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1595
    2. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1302
    3. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      282
      1226
    4. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      111
      1049
    5. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      877
    6. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      4
      805
    7. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      218
      797
    8. Mikä kaivatullasi on WA tai Insta profiilikuva?

      Millainen ?!? asiallisesti häh ?!?
      Ikävä
      24
      719
    9. Mies, kysyisin vaan

      Että aiotko koskaan ottaa minuun yhteyttä? 🥺 Kerro suoraan sekin, jos et.
      Ikävä
      42
      701
    10. Olen etsinyt sinua

      Jokainen päivä olet sydämeni. En voinut käsittää silloin kun ensimmäisen kerran sinut näin, että hän, tuo kauniin ihana
      Ikävä
      20
      674
    Aihe