Hyvää alkanutta vuotta kaikille
Tulipa pulma,kun oli Jouluvieraita tupa tulvillaan, oli ihan pakko luvata noille 12v:lle, että saa sitä meseä käyttää, kaveritkin kuulemma saa. Ja kyllä ne kavereilleen viestittelikin. Mutta, nyt on rauha laskeutunut Ukkolaan ja Mummolaan, mutta kaikki kaverien kirjautumistiedot jäi "etkösätajuupapan" koneeseen. Siinä se lyhykaisesti on. Kuinka ne saa poistetuksi koneesta muitten kuin niiden omat 12v:n yhteystiedot, niillä muilla kun ei ole "etkösätajuupapalle käyttöä"
Oompa neuvojä täältä ennenkin kysynyt, siitä rohkaistuneena kysyn nytkin. Ja kiitokset niistä on jo matkalla
Tulipa pulma,kun oli Jouluvieraita tupa tulvillaan, oli ihan pakko luvata noille 12v:lle, että saa sitä meseä käyttää, kaveritkin kuulemma saa. Ja kyllä ne kavereilleen viestittelikin. Mutta, nyt on rauha laskeutunut Ukkolaan ja Mummolaan, mutta kaikki kaverien kirjautumistiedot jäi "etkösätajuupapan" koneeseen. Siinä se lyhykaisesti on. Kuinka ne saa poistetuksi koneesta muitten kuin niiden omat 12v:n yhteystiedot, niillä muilla kun ei ole "etkösätajuupapalle käyttöä"
Oompa neuvojä täältä ennenkin kysynyt, siitä rohkaistuneena kysyn nytkin. Ja kiitokset niistä on jo matkalla
Vastaukset 6
Vanhimmat
napsauta haluamasi henkilön kohalla hiiren oikeata nappia ja sieltä valitse "poista henkilö"
Mulla taas osa yhteystiedoista poistuu, mutta osassa se delete on harmaana, joten ei pysty poistamaan. Joten kysäisenkin miten sen deleten saa aktivoitua toimivaksi? Versio 7.0
Niin, ja kuinkahan ne voisi poistaa sieltä ,missä saa valita joko sallitut tai ei sallitut tunukset.
Sieltä kun valitsee jonkun sillä hiiren kakkospainikkeella, ei se anna deletoida valittua, sillä deletointi ei ole aktiivinen. Jos vielä tähän sais neuvontynkää
Hallitse yhteystietoja on valintana Poista henkilö.
"Napsauta sen henkilön nimeä, jonka haluat poistaa. Ok"
Asetuksissa, Yksityisyys-välilehdellä olevia henkilöitä?
Klikkaamalla nimiä yksi kerrallaan ne saa siirrettyä Torju-napilla pois (ja myöhemmin takaisin jos haluaa Salli-napilla).
Sitten vielä ruksi siihen ylös, Vain sallittujen käyttäjien luettelossa..
Muista myös valita TORJU kyseinen henkilö