Millaista rekkakuskin työ on?

Ukkeli4

Olen kiinnostunut rekkakuskin hommista. Voisitteko kertoa minkälaista se on:)

14

2729

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kovamimmi

      Nykyään on ryhdyttty kiinnittämään huomiota jopa hengellisiin puoliin. Entisten pukamien loppupäälle.

    • Puu-kenkä

      Koiran elämää, asut kopissa, kuset renkaaseen ja haukut ohiajavat!

    • eläkkeelepotkastu

      rakkakuskit nukkuu missä sattuu keikalla.paskantaa mihin voi,kusee mihin sattuu ja asuu asuntovaunussa perheriidan päätteeksi ja saa palkaa miten sattuu.Haukut ja unettomat yöt kuuluu luontais etuihin.Ja lopuksi potkadtaan loppuun rääkättynä eläkkeelle.

      • Rekka-Pentti

        Siis unelma ammatti !


    • Antti1881

      Joo eli höyrymakkara huulessa ja paskathousussa siellä painetaan menemään, ja toisesta housunpuntista valuu kusi pitkin lattioita. Pesu mahdollisuuttahan ei ole eli olet sen viikon verran niissä eritteissäsi ja palkka, no se nyt joskus sattuu tulemaan ellei isäntä ole kerennyt jo kaikkea juomaan sen verran rassaavaa hommaa se on. Naista et todennäköisesti enää ikinä saa koska möhömahainen puukenkähamppi.

    • Pikku_Matti_

      Hianoo hommoo
      ps://www.youtube.com/watch?v=e9bF1KzYex8&spfreload=1

    • oonrekkamies

      tässä rekkakuskin arkipäivää.tänään jääty polttoainesyöttö 2tien poskeen, sain homman hoidettua,mutta kyllä oli kylmä tuuli ja tuisku ja vitutti.naftalle haisevana pensikkselle pesemään naamaa ja käsiä.Sitten isokuppikahvia ja iso sämpylä ja loppumatka meni pärskkiessä,niin että tervetuloa joukkoon,mutta sinuna opiskelisi itsellesi sisä työn.Minä löin koulut laimin ja nyt saan leipä hommikseni tehdä eläkkeele asti tätä unelma ammattia.Hyvin mene ulkona vittuilee scania ja sisällä akka.

      • Onko tässä ammatissa hyviä puolia. :D?


      • jiiihaaa

        On kun pääsee ison auton rattiin,niin tuntee itsensä keisariksi,ykkösmieheksi ja polkaisee kaasua ja saa orgaasmiii!!! Öhöm! Heti alalle!


      • citrusflower
        Ukkeli4 kirjoitti:

        Onko tässä ammatissa hyviä puolia. :D?

        On todellakin, enempi hyviä kuin huonoja, riippuu millaista ajoa ajaa, tykkään..


    • Rekkamies12344

      Itse ajanut autoa n.6 vuotta. Välillä rekkaa ja toisinaan kuorma-autoa. Kuorma-autoa pyrin ajamaan, koska en jaksanut enää vetää kärryä talven liukkailla ja takuta rikkinäisten renkaiden ja muun kaluston korjaamisen kanssa.

      Nykyään ajan kuorma-autoa isossa firmassa. Lähdöt on aikaisin, aina noin klo 3:00 am. Mitä pienempi firma sitä vaikeampaa on, ja mitä suurempi talo sitä helommaksi menee, ja tämä koskee niin kaluston huoltoa, palkkaa kuin vapaitakin.

      Kuljettajan työpäivät kuluvat nopeasti. 10tunnin päivä menee joutuseen ja sen pituisia ovatkin päivät useimmiten. Harvemmin työ pitkästyttää, mutta työn vaativuus kasaa usein henkisiä paineita. Suuret siirtymät esim. Tikkurila - Tornio kysyvät jos kutsumusta alaa kohtaan.

      Palkkaan olen suhteellisen tyytyväinen. Palkka vaihtelee kuorma-auton ja rekan ajon välillä 1600e-2300e /kk(nettona). Mitä suurempi palkka, sitä vähemmän kotona. Itse olen pättänyt tyytyä pienempään palkaan jotta saa nukkua kotona.

      Mitä isompi auto alla, sitä useampia öitä joutuu viettämään maailmalla ja sitä suurempaa kutsumusta vaaditaan ja henkistä kanttia. Kuorma-autotyö pesee aina tehdastyön, tosin jätekuljetus on kiikunkaakus tehdastyön kanssa. Mielekäs ja hyvä rekka-auton kuljettaminen pesee aina toimistotyön.

      Mikäli sinulla on perhettä, täytyy asiasta keskustella puolison kanssa, koska työ asettaa puolisolle suuremman vastuun kotona tehtyihin toimiin nähden.

    • Rahtarit2016

      Rekkamies12344 edellinen kirjoittaja on asian ytimessä.

      Itse odotankin kesäkelejä. Suhteellisen väsyttävää touhua pitää auto ja kärri tienpäällä näin talvi-aikaan, jos vertaa kesäaikaan. Nyt ei puhuta mistään rajoitintavasten ajamista 90km/h vaan ihan matkavauhdista 80-81km/h.

      Jos ikinään ei ole ajanut metriäkään ajoneuvoyhdistelmää ei tiedä asiasta yhtään mitään. Ei voi verrata henkilöauton taikka edes kuorma-auton tiellä pysymiseen talviaikaan.

    • Anonyymi

      Olen analysoinut tarkkaan rekka-autoilijan työn. Se ei sovellu yksin elävälle, liikuntaharrastuksia päivittäin harrastavalle, terveellisiä elämäntapoja noudattavalle ns. älyllisestä elämästä tajuavalle ihmiselle.

      Rekka-autoilija saa pienen korvauksen isosta vaivasta, jonka hän omaisuuttaan kartuttavalle/ville firmanjohtajille tuo. Osingoista nauttivat omistajat ei kuski.

      Rekka-autoilussa hulluin ja mielenvikaisin puoli on epäsäännölliset työajat (=kolmivuorotyö). Varsinkin ne työpaikat, joissa ei osaa tai voi suunnitella elämäänsä ajojen mukaan, koska työtehtävät kerrotaan vain muutamaa tuntia ennen työn alkua. Täyttä helvettiä toi!

      Rekka-autoilu mielletään hyvästä syystä koulunsa laiskasti käyneille tyhmille vässyköille. Ammatti joka pitää sinut vankinaan kunnes terveys pettää tai ikä tulee täyteen. Todennäköisimmin terveys pettää ensin. Ainakin suomalaisella geeniperimällä.

      Rekkakuskiksi haetaan porukkaa jatkuvasti, mutta ottakaahan asioista huolellisesti selvää, ennenkuin teidätkin kusetetaan tekemään epäinhimillistä työtä keskinkertaisella korvauksella.

      Unohtakaa Rekkakuskit Jäällä-ohjelmasta tulleet mielikuvat "sankari"-ammatista ja "glamourista". Sankaruus on suomeksi sanottuna orjuutta.

      Ja mikäli olet huonolla sosiaalisella verkostolla varusteltu ihminen on aika juosta kovaa karkuun kun joku pyytää sinua ajamaan rekkaa. Ajattele kun olet viikon tienpäällä ja kotona ei odota ketään.

      Mikäli välttämättä haluat tuhota elämäsi tuottaaksesi jollekin mukavaa elämää viettävälle firman johtajalle isot osingot niin tervemenoa vaan rekkakuskin helvetilliseen työhön.

      • Anonyymi

        Rekkakuskin työ on älykääpiöiden hommoo.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      426
      2981
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      101
      2324
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      351
      2036
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1913
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1777
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1217
    7. 158
      1212
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      96
      1144
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1072
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      937
    Aihe